به نام خدا
سلام.
من وقتی که می خواهم یک فایل را از منوی درج تصویر
در قسمت ارسال مطلب
آپلود کنم
با internal error مواجه میشوم.
مشکل از کجاست.؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
به نام خدا
سلام.
من وقتی که می خواهم یک فایل را از منوی درج تصویر
در قسمت ارسال مطلب
آپلود کنم
با internal error مواجه میشوم.
مشکل از کجاست.؟؟؟؟
از اون جا آپلود نکنید از مدیریت رسانه ها آپلود کنید
فرمایش شما متین.
اما مشکل چی هست که از اونجا نمیشه.
حتی فولدر جدید هم نمیشه ساخت از اونجا. >:(
فرمایش شما را هم چک میکنمو اگه مشکلی بود خدای نا کرده
میگم. ;)
شما می تونید فایل UserFiles.zip در شاخه mambots\editors\mostlyce از حالت زیپ خارج کنید و در محل نصب مامبو (روت) و یا یک پوشه بالاتر قرار بدید، در اینصورت شما قادر به آپلود عکس، فایل و ... در متن خود هستید.
[quote author=ميثم مينايي link=topic=15640.msg82373#msg82373 date=1218368300]
شما می تونید فایل UserFiles.zip در شاخه mambots\editors\mostlyce از حالت زیپ خارج کنید و در محل نصب مامبو (روت) و یا یک پوشه بالاتر قرار بدید، در اینصورت شما قادر به آپلود عکس، فایل و ... در متن خود هستید.
[/quote]
من UserFiles.zip در شاخه mambots\editors\mostlyce رو Extract کردم اما درست نشد کاره دیگه ای هم باید انجام بدم؟
ممنون
سلام
شما مامبو رو در روت نصب کردید یا فولدر خاصی ؟
userfiles.zip رو کجا extract کردید ؟
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=15640.msg98287#msg98287 date=1231136449]
سلام
شما مامبو رو در روت نصب کردید یا فولدر خاصی ؟
userfiles.zip رو کجا extract کردید ؟
یا علی
[/quote]
سلام در همون شاخه اصلیuserfiles.zip رو هم در جایی که قرار داست extract کردم یه کوپی هم ازش در روت گذاشتم همونطروی که گفتند....اصلا" popup برای درج عکس لود نمیشه...میاد بالا اما لود نمیشه...این مشکل رو چند تا از دوستامم دران که ناچارا" مامبو 4.6.2 رو نصب کردن دوباره..
به این شکل :
[img width=640 height=480]http://i44.tinypic.com/352183n.jpg[/img]
هو
هنگام ورود به ادمین نام و آدرس سایت را به همان شکلی که در دیتا ثبت کردید یعنی با www یا بدون www در آدرس بار وارد نمایید
اینجا ها را هم ببینید توضیحات کاملش در انجمن موجود هست اگه یه سرچ می فرمودید سریع تر به نتیجه می رسیدید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=دلفان آتش link=topic=15640.msg98322#msg98322 date=1231143491]
اینجا ها را هم ببینید توضیحات کاملش در انجمن موجود هست اگه یه سرچ می فرمودید سریع تر به نتیجه می رسیدید:
[/quote]
آقا مرسی ممنون سرچ کردم اما درست سرچ نکرده بودم ممنون از کمک شما و اساتید.
خیلی لطف کردید.
خواهش می کنم وظیفه بود
بنده هم این مشکل رو داشتم. که با انجام پنج کار موفق به حل آن شدم.
1) مامبوت MOStlyCE رو uninistall کردم.
2) فایل UserFiles.zip در شاخه mambots\editors\mostlyce را از حالت زیپ خارج کرده و در محل نصب مامبو (روت) قرار داده و سطح دسترسی آن را حداقل به 755 تغییر دادم
3) مامبوت bot_mostlyceV2.0.zip را دوباره نصب کردم.
4) به قسمت تنظیمات کلی سایت رافته و مقدار WYSIWYG Editor: را به تغییر دادم.
5) به قسمت components->MOStlyCE Admin->Image Mgr رفته و مقدار هر دو گزینه را Yes کردم.
مشکلم حل شد.
سلام - خوش آمديد
احسنت بر شما كه ابتدا خودتان دست بكار شديد و مشكل رو با توانايي خودتون برطرف كرديد و از همه مهمتر راه و روش رو در يك تاپيك عرض كرديد.
سپاس
كامروا باشيد.