-
راهنمایی جهت ایجاد سایت قرآن
با سلام خدمت دوستان عزیز
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و تبریک فراوان به دوستان عزیز در این ماه می خواستم شروع به ساخت منبعی برای دانلود آیات قرآن و قاریان بزرگ اسلامی کنم
ولی برای انتخاب پرتال مناسب و کم حجم (بدون نیاز به جنبه زیبایی اون ولی امکاناتی همچون پخش آنلاین و دانلود راحت فایل ها) رو داشته باشه
ممنون میشم در این باره راهنمایی کنید.
با تشکر
-
پاسخ : راهنمایی جهت ایجاد سایت قرآن
سلام دوست عزیز
شما این کار رو میتونید با مامبو انجام بدید .
اگر هنوز هاست تهیه نکردید میتونیم برای این کار به شما رایگان هاست بدیم .
قطعا در این راه شما رو تنها نمیذاریم
یا علی
-
خیلی عالیه .
من مقالات آماده و کتاب هایی دارم اگه کمکتون می کنه ، خوشحال میشم سهمی داشته باشم !
-
آقا منم اگه كمك خواستين. اينجا منتظرم. فقط بفرماييد.
موفق و پيروز باشيد.
-
نقل قول:
سلام دوست عزیز
شما این کار رو میتونید با مامبو انجام بدید .
اگر هنوز هاست تهیه نکردید میتونیم برای این کار به شما رایگان هاست بدیم .
قطعا در این راه شما رو تنها نمیذاریم
خیلی ممنون هاست رو خودم نمایندگی کوچکی برای سایت های خودم دارم و از اون استفاده می کنم
برای آپلود فایل ها هم پنل Hatchling از هاست گیتور گرفتم
اگه به کمک نیاز داشتم حتما مزاحمتون می شم
در مورد کار با مامبو هم پیشنهاد شما برای انتخاب قالب و تنظیم صفحات که به راحتی فایل ها قابل جست و جو و نمایش باشه چی هست؟
نقل قول:
نقل قول:
من مقالات آماده و کتاب هایی دارم اگه کمکتون می کنه ، خوشحال میشم سهمی داشته باشم !
نقل قول:
آقا منم اگه كمك خواستين. اينجا منتظرم. فقط بفرماييد.
خیلی ممنون از شما دوستان عزیز
انشالله شروع خوبی خواهیم داشت.
با تشکر
-
سلام
اگه کمکی از دست ما هم برمیاد ، بسم الله
یا علی
-
بنده هم اعلام آمادگي مي كنم
كار قشنگي
-
با تشكر از دوستان
طرح سایت هم به این شکل و امکانات اگه باشه به نظر من خوب میشه
اول این که اگه قابلیت چند زبانه بودن داشته باشه خوبه (اگه هم نداشته باشه مشکلی نیست)
صفحه ایندکس نام قاری ها داشته باشیم و یک قسمت پیام عمومی ، با انتخاب هر نام مشخصات مربوط به اون فرد ( فایل ها )
یک منو هم در سمت راست و سیستم پیام همگانی و سیستم عوض گیری هم در مامبو وجود داره
قالب و رنگش هم با نظر خودتون
من امشب شروع به آپلود فایل ها می کنم امشب
انشالله که خوب خواهد شد.
با تشکر از همگی
-
سلام. واقعا خیلی خوبه که اینجا اینقدر همه دست خیر دارن و برای این جور کارها پیش قدم هستند :)
نقل قول:
اول این که اگه قابلیت چند زبانه بودن داشته باشه خوبه (اگه هم نداشته باشه مشکلی نیست)
لینک زیر کامپوننت این کار را در اختیار شما قرار می ده :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
صفحه ایندکس نام قاری ها داشته باشیم و یک قسمت پیام عمومی ، با انتخاب هر نام مشخصات مربوط به اون فرد ( فایل ها )
با مجموعه ها و بخش های مامبو و همچنین خود محتواها می تونید این کار را انجام بدید.البته این که چطوری در بیاد به خلاقیت شما در استفاده از این امکانات بستگی داره.
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــلی
-
سلام.در ضمن هاست گیتور مشکلی با ایران نداره؟ خدای ناکرده یه وقت اکانتتون ساپسند نشه. ??? اونوقت نه راه پس دارید نه راه پیش.ببینید :
نقل قول:
No we do not provide service to Iran embargo restrictions.
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــلی
-
من ایران نیستم
باهاشون هم صحبت کردم مشکلی برای سایت های فارسی زبان نبود
ممنون از توجهتون
-
ببخشید این بخش رو خوتون ویژه نوشتید یا با کامپوننت های عمومی هم میشه درستش کرد؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دقیقا چیزیه که تو ذهن من بود
-
سلام. بخش دانلود مامبوللرن با کامپوننت sobi2 درست شده. سایت سازنده : sigsiu.net
می تونید دانلودش کنید. رایگان هست.
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی
-
سلام
انشا ا.. موفق باشی
این ما ژول اوقات شرعی:
این هم یک ماژول که سوره های قرآن به صورت رندم به عربی و انگلیسی نمایش می ده و به صورت صوتی هم پخش می کنه
نسخه نمایشی:
famousmuslims.muslimonline.org/index.php/component/option,com_quran
لینک دانلود
/muslimonline.org/forum/downloads.html&cmd=viewcat&cat_id=1
البته یک مقدار با فارسی مشکل داره باید سازگار بشه
یعنی حروف عربی خوب نمایش نمی ده برای استفاده از این ماژول هم باید یک دیتابیس ایجاد کنید تا سوره ها داخلش قرار بگیرند
شاید به درد بخوره
یا حق
-
این هم یادم رفت بگم برای بخش دانلود حتما از SOBI استفاده کنید چون بقیه کامپوننت به درد نمی خوره به مشکل بر می خورید
البته انگلیسی یکی از کاربرا فارسی کرده بود ولی خاطرم نیست کی بود
من خودم نسخه فارسی این کامپوننت دارم (البته 60درصد فارسی) اگر خواستید در اختیارتون قرار می دم
-
SOBI رو نصب کردم ، ولی الان نمی دونم چطور باید بیارمش تو صفحه اول
-
راستی آدرس این سایت quransama.com هستش؟
-
یک منو بسازید به نام mainmenu بعد sobi2 داخل اون قرار بدید
-
بله آدرسش همینه (چطور پیدا کردید؟)
هر کاری کردم نشد
جایی تنظیمات دیگه نداره؟
-
سلام. خوب اگر مي خواهيد مانند سايت مامبو ديگ صفحه ي اول سايتون با كامژوننت سوبي باشه كه مي تونيد طبق فرموده ي دوست خوبم آقا مجيد :[quote author=majid-66 link=topic=16052.msg84952#msg84952 date=1220275992]
یک منو بسازید به نام mainmenu بعد sobi2 داخل اون قرار بدید
[/quote]
يعني از بخش مديريت مامبو بريد به منو > مديريت منوها > جديد > منويي با نام mainmenu بسازيد.
اكنون از بخش مديريت مامبو بريد به منو > مديريت منوها > mainmenu > جديد > كامپوننت > انتخاب كامپوننت SOBI > ذخيره.
اگر هم مي خواهيد مثلا بخش دانلود به صورت لينكي در يكي از منوها باشد و با كليك روي آن به بخش دانلود سايت بروند و صفحه ي اول سايت مثل سايت هاي معمولي باشد مي توانيد مراحل زير را طي كنيد :
بخش مديريت مامبو > منو > مديريت منوها > انتخاب يكي از منوهاي موجود > جديد > كامپوننت > انتخاب كامپوننت SOBI > ذخيره.
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــــلي
-
[quote author=majid-66 link=topic=16052.msg84881#msg84881 date=1220250708]
این هم یادم رفت بگم برای بخش دانلود حتما از SOBI استفاده کنید چون بقیه کامپوننت به درد نمی خوره به مشکل بر می خورید
البته انگلیسی یکی از کاربرا فارسی کرده بود ولی خاطرم نیست کی بود
من خودم نسخه فارسی این کامپوننت دارم (البته 60درصد فارسی) اگر خواستید در اختیارتون قرار می دم
[/quote]
سلام. ببخشيد فراموش كردم كه بگم كه من هم فارسي كردم (البته كل قسمت مديريت و كاربري) + راست چين و بهينه كردن فونت كه اگر خواستيد مي تونم رايگان در اختيارتون بزارم.ژيغام خصوصي بزنيد.
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلي
-
با سلام
فکرش رو کردم دیدم بهتره اول فایل ها رو آپلود کنم بعد برای طراحی یک سایت ویژه مزاحمتون بشم.
بعد از آپلود فایل ها مزاحم خواهم شد.
موفق باشید.
-
شما بهتره این کار ها را انجام بدید:
1- هدفتون از این وب سایت مشخص کنید
2- نیاز ها رو مشخص کنید
3- نوع خدمات را مشخص کنید
4- مامبو روی لوکال نصب کنید
5- ابزار ها و قالب مورد نظرتون پیدا کنید
6- مقداری از مطالب تو مامبو منتشر کنید
7- تست کنید
8- به هاست انتقال بدید
9- تست کنید
و...
یا حق
-
نقل قول:
سلام. ببخشيد فراموش كردم كه بگم كه من هم فارسي كردم (البته كل قسمت مديريت و كاربري) + راست چين و بهينه كردن فونت كه اگر خواستيد مي تونم رايگان در اختيارتون بزارم.ژيغام خصوصي بزنيد.
البته با پيغام خصوصي براي هر کسي يا فقط براي _Ali_ ؟؟؟؟
-
سلام
ماهم در خدمتیم...
تو قسمت گرافیک و زیبایی ظاهری سایت.
علی یارت - حق نگهدارت
-
سلام
من يك پيشنهاد اساسي نسبت به انجام چنين پروژه هايي دارم.
اينكه اين كار صورت بگيره خيلي عاليه و جاي هيچ شكي نيست...
ولي اگر قبلش (به قول خود دوستان) يك سرچ تو اينترنت كنيم و ببينيم چي مي خواهيم و در چه سطح مي خواهيم كار كنيم و يا اصلا سايتي با اين مشخصاتي كه مي خواهيم درست كنيم وجود دارد يا نه؟!
من پيشنهاد مي كنم دوستان سري به سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بزنند. اين سايت تمامي امكاناتي كه در اين تاپيك بيان شد و خيلي بيشتر آن را داراست. حتي ديتابيس قرآن را sql و... را براي دانلود در اختيار شما قرار مي دهد. بهتره هممون اين طور سايت ها رو تو وبلاگ ها و وبسايت هامون لينك كنيم.
در عوض من پيشنهاد مي كنم اين پروژه كه همه دوستان دارند همكاري مي كنن كمي تغيير كنه به اين شكل كه يك كامپونت و ماژول ساخته بشه كه توسط اون مثلا كامپونت قرآن ايجاد بشه تا بشه تو تمامي سايت هاي مامبويي قرارش داد و يا اينكه ماژولي ايجاد بشه كه در كنار صفحه يك آيه قرآن همراه با ترجمه اون قرار بگيره كه مخاطب شما تو وبگردي ها هم قرآن بخونه...
به نظرتون اين عالي نيست؟
حتي مي شه اين كار رو با نهج البلاغه و حديث انبيا و اوليا نيز انجام داد...
تا نظر دوستان...
تو اين شب هاي عزيز هم ما رو دعا كنيد
يا علـــــــــــــي
-
سلام
اگر که قالب خاصی رو انتخاب کردید که می خواهید بهینه سازی و فاسی بشه یا اینکه در نظر دارید تا قالبی برای سایتتون طراحی بشه ما در خدمتیم
یا علی