سلام. اول بگم که سرچ کردم. و نتیجه نداد.
حالا اگر کسی ساخت ماژول رو بلده یا آدرسشو داره
لطفا آموزشی چیزی آنجا بذاره. یا اگر داره لینک بده.
خیلی خیلی ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. اول بگم که سرچ کردم. و نتیجه نداد.
حالا اگر کسی ساخت ماژول رو بلده یا آدرسشو داره
لطفا آموزشی چیزی آنجا بذاره. یا اگر داره لینک بده.
خیلی خیلی ممنونم
سلام
خوب برای اینکار باید سواد PHP داشته باشی و با APIهای مامبو هم آشنایی داشته باشی. و به قول یکی از بچه ها باید پدرت در بیاد تا با این مامبو و جریاناتش سر و کله بزنی تا بخوای یاد بگیری!!!
برای آشنایی با API های مامبو به این آدرس مراجعه کن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کمی جستجو به نتیجه می رسید البته باید با api و php کاملا اشنا باشید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
سلام ممنون از راهنمایی
آقا جان در مورد مامبو کتابی سراغ دارید
شاد باشید
:)
يادم مياد توي همين انجمن يك كتاب به زبان اصلي معرفي شد كه يكي از دوستان خصوصي كه با من صحبت ميكرد قصد فارسي كردنش رو داشت. حالا نميدونم در چه وضعيتي هستش!
ولي فكر كنم اگه بگردي اون كتاب الكترونيكي كه معرفي شده بود و نسبتاً جامع بود رو بتوني پيدا كني.
من يكي دوتا سرچ زدم گيرش نياوردم!
موفق و پيروز باشيد.
بله کتاب داره و تیم در حال ترجمه اون بود که با توجه به عدم استقبال کاربران این کار منتفی شد
اما کتاب مربوط به 4.6 نیست و کتاب های موجود برای مامبو همه قدیمی هستند
موفق باشید
[quote author=مجید link=topic=16175.msg85599#msg85599 date=1220594193]
بله کتاب داره و تیم در حال ترجمه اون بود که با توجه به عدم استقبال کاربران این کار منتفی شد
اما کتاب مربوط به 4.6 نیست و کتاب های موجود برای مامبو همه قدیمی هستند
موفق باشید
[/quote]
سلام.
میشه لینک دانلود این کتاب رو بدید؟؟؟
متاسفانه این کتاب کامرشیال هست
در ضمن برای مامبو 4.5.3 می باشد دیگه بدرد نمی خوره اصلا خیلی موارد در 4.6 به کل عوض شده خصوصا کد نویسی ها
با درود و سپاس
توجه داشته باشید، نخستین قدم برای ایجاد یک مارژول نیاز به کمی دانش PHP ، HTML و XML دارد و اگر شما این سه زبان را بلد باشید، بی شک نیازی به خواندن کتاب دیگری نیست، همان طور که بسیاری از برنامه نویسان مامبو، هیچ کتابی در مورد این برنامه مطالعه نکردند :)
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
با سلام خدمت همه دوستان و مخصوصاْ جناب سیادتی
من HTML و XML رو میدونم. با PHP هم کمی آشنام و دارم سعی می کنم که بهترش کنم. اما در بکار گیری API ها و اینگونه موارد هنوز گنگم. آیا سایتی آموزشی (مقاله! نه انجمن) برای من سراغ دارین. فقط آلمانی نباشه!!! ;D
مهدی جان
مامبو فاندیشن خودش بزرگترین منبع هست و وب سایت های وابسته به اون یک سر بزن خودت خواهی دید
یاعلی
از همه دوستان خیلی خیلی متشکرم که راهنمایی کردن. سعی خودم رو میکنم. و باز هم اگر کسی چیزی بلده ممنون میشم که اینجا بذاره