-
swmenufree فارسی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نسخه: 5.1
دریافت نسخه فارسی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نسخه نمایشی:
شاید شما در بسیاری از وب سایت ها منو های دینامیکی که به صورت کشوی باز می شوند را دیده باشید معمولا این منو ها با جاوا اسکریپت ایجاد می شوند .
این فایل در اصل یک کامپوننت برای همین کار است که مختص سیستم های مدیریت محتوای چون مامبو و جوملا می باشد که ایجاد چنین منوی را بدون هیچ کد نویسی برای شما میسر می کند.
- منوی عمودی و افقی
- قابلیت تنظیم تمام قسمت های منو (رنگ، پهنا ، فونت و...)
- تنظيمات سرعت واكنش
توجه داشته باشید که در فایلی که دانلود می کنید دو فایل مجزا برای جوملا 1.5(نسخه 5.2) و جوملا 1.0.، مامبو، ومیترا (نسخه 5.1) قرار دارد که هر دو فارسی می باشند.
این فایل توسط آقای مجتبی عابدی پور برای جوملا 1.5 فارسی گردید که ما آن را برای مامبو ، میترا و جوملا 1.0 هم بهینه کردیم که باقی دوستان هم بتوانند استفاده کنند.
برای دریافت نسخه اصلی و لاتین می توانید به وب سایت سازنده مراجعه کنید
آموزش:
در مدیریت این کامپوننت:
1- منبع من:= منوی مورد نظر قرار دهید
2- نام من:= نام مورد نظر را تایپ کنید
3- انتشار = بله قرار دهید
نسخه Pro این کامپوننت امکانات بیشتری را دارد که البته تجاری می باشد( می توانید از سایت سازنده دریافت کنید)
-
پاسخ : swmenufree فارسی
خیلی ممنون. اما لینک خرابه!!!
-
داداش پلیز لینکش رو درست کن....
موفق باشی
-
-
فایل دریافت می شه اما فایل زیپ شده مشکل داره :-\
-
یکبار دیگه بسته کن و در دو جای مختلف آپلود کن
مرسی
-
چرا اینطوری میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟/
-
اينم يك لينك در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
كه ديگه مشكلي پيش نياد.
موفق و پيروز باشيد.
-
سلام
یکمی کار کردن باهاش و توضیح میدید
ممنون میشم
-
همون طور که می دونین این بیسته یه کامپوننت هست که بس از نصب در منوی کامپوننت ها در مدیریت مامبو ایجاد می شه.
پس از اجرای تغییرات لازم و دلخواه و تعیین نام، محل و نوع چینش ماژول و ذخیره ی اونف یک ماژول با همون نام در لیست ماژول های سایت ایجاد می شه.
در حقیقت شما با استفاده از این کامپوننت می توانید ماژول منو ایجاد کنید.
البته زحمت فارسی سازی آقا مجید انجام دادن و کار با اون مشکل نیست.
-
در مدیریت این کامپوننت:
1- منبع من:= منوی مورد نظر قرار دهید
2- نام من:= نام مورد نظر را تایپ کنید
3- انتشار = بله قرار دهید
-
آيا با IE مشكل داره .... واسه من كه درست نشون نميده ... تو FireFox درسته ... !؟
-
یه سوال دارم
منوی ایجاد شده بصورت افقی هست
چجوری عمودیش کنم .اخه می خواهم در طرف راست صفحه به جای منوی اصلی استفاده کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
-
این منو با بعضی قالب های فارسی مشکل داره
برای عمودی کردن باید قسمت اندازه, موقيعت & نقطه شروع -->منو سطح 1 / زيرمنو - جهت
تنظیم کنید
-
سلام
لینکها همشون که ایراد دارن ، با هزار بدبختی دانلود کردم . نام فایل دانلود شده اینه ( com_swmenufree5.1farsi([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])اگه دقت کنید کلمه فارسی قید شده ولی نسخه انگلیسیش در اومد. :o
-
[quote author=majid-66 link=topic=16251.msg86167#msg86167 date=1220964371]
چرا اینطوری میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟/
[/quote]
من خودم دوباره دانلود کردم خیلی راحت دانلود شد و دوباره نصب کردم و محیط فایل دانلو.د شده کاملا فارسی بود
یا حق
-
این منو تو اینترنت اکسپلورر کار نمیکنه اما تو فایرفاکس و اپرا مشکلی نداره
چی کار کنم ؟
-
اگر با ie کار نمی کنه احتمالا مشکل از قالب سایت شماست
با قالب های دیگه هم تست کنید
-
سلام آقا majid-66
من دوباره دانلود کردم . نسخه انگلیسیشه . اصلا اگه اکسترکتش کنی تو پوشه language ، زبان فارسی وجود نداره که . بالاخره من که موفق به استفاده از ورژن فارسیش نشدم.. ???
-
من همین دیروز (جمعه) دانلود کردم درست بود (دارم شاخ در میارم)
شاید تغییر نام ندادم و به نام english باشه ولی محتویات فارسی پاشه
-
سلام
لطفا در مورد عمودی کردنش بیشتر توضیح بدهید
ممنون
-
این کامپوننت فارسی پس اگر یک مقدار خودتون باهاش کار کنید می تونید تنظیمش کنید
اندازه, موقيعت & نقطه شروع -->منو سطح 1 / زيرمنو - جهت
یا حق
-
سلام
مدتهاست که من با دانلود این کامپوننت مشکل دارم . یعنی هرچه دانلود می کنم نسخه انگلیسیش در می یاد . یکی از دوستان محبت کنند و نسخه فارسیشو آپ کنند ممنون میشم . مرسی
-
این لنیک ها چند بار تست شدن همه نسخه فارسی
مشکل احتمال از کامپیوتر، نصب و ... شماست
-
با سلام
باور کنید که لینک ها مشکل دارن.
من خیلی به این کامپوننت نیاز دارم، در صورت امکان درستش کنید.
-
سلام
شما هم باور كن كه من از لينك رپيدشير گرفتم مشكلي نداره!
قبلاً در پستهاي قبلي خودم قرار دادم.
كامروا باشيد.
-
باسلام
دوست عزیز بفرمایید کدام لینک را می خواهید که من برایتان دانلود کنم و دوباره در هاست خودم آپلود کنم و لینک مستقیم به شما بدهم
لینک را تایپ کن
موفق باشید
-
سلام
از لینک شماره 2 استفاده کنید(من تست کردم، مشکلی نداشت)
لینک شماره 1 مشکل داره.
یا علی
-
امید وارم مشکلت حل بشه
یا حق
-
سلام ...
این منوهاش به سمت راست باز میشه ... چی کار کنم از چپ باز بشه ؟
هر کاری کردم با اینترنت اکسپلورر مشکل داره .. اما با بقیه مرورگر ها کار میکنه ...
البته نوع منو را که عوض کنم درست ولی این راست باز شدنش با پیکسل منفی دادن توی IE درست نمیشه و میریزه به هم
-
ظاهرا با IE مشکل داره چون منو ها باز نمیشوند دوستان !
-
سلام دوستان
من ورژن حرفه ای Swmenu را می خواهم
دوستان لطفا راهنمایی کنید
ممنون
-
سلام. خب واضحه که نسخه ی حرفه ای این منو رایگان نیست و لایسنس اون برای یک سایت 49.95 دلار آمریکا هست.اگر مایلید باید خریداری کنید.اطلاعات بیشتر :
کد:
http://www.swmenupro.com/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=312
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
-
ممنون از راهنمایی شما
منظور من ورژن فارسی این کامپوننت بود
مجانی نبودن اون رو می دونم .
-
سلام
بنا بر قوانین مامبولرن موارد کامرشیال در انجمن قرار نمیگیرد و به خاطر همین قانون "نال شده ها" ارزش فارسی شدن ندارند.
یا حق
-
سلام
ممنونم از اینکه این لینک را در اختیار بقیه دوستان قرار دادید ... اما من یک سوال دارم و اون اینه که چطوری می تونم منویی مشابه منوی بالای سایت مامبو ارن (mambolearn.com) داشته باشم ؟؟؟ همچنین چطوری میتونم منوی اصلی را کاری کنم که به صورت کشویی رو به پایین باز شوند ؟؟؟ یکی از دوستان کفته بودند که با ورژن های قدیمی تر کامپوننت swmenu میتوان درست کرد ولی جستجو های من برای در اختیار گرفتن اون ورژن بی نتیجه ماند لطفا کمک کنید
با تشکر
A.S
-
سلام
امین جان شما از dhtml menu برای ساخت اینچنین منوهایی باید استفاده کنی. یک فایل js به شما میده و در قالب قرار میدید و برای همیشه منوها ثابت میمونه. اما برای آنکه با مامبو در تماس باشه باید از کامپوننتهای موجود در انجمن و سازگار با مامبو استفاده کنی.
همین کامپوننت رو میتونید کمی تغییرات کوچیک درونش بدید و مخصوص خودتون آماده کنید.
یا حق
-
[quote author=alexi2 link=topic=16251.msg102763#msg102763 date=1235819017]
یکی از دوستان کفته بودند که با ورژن های قدیمی تر کامپوننت swmenu میتوان درست کرد ولی جستجو های من برای در اختیار گرفتن اون ورژن بی نتیجه ماند لطفا کمک کنید
با تشکر
A.S
[/quote]
سلام. فکر کنم با نسخه ی فعلی اش هم بشه همین کار را کرد. شما swmenu فارسی را سرچ کنید به تاپیکش می رسید.
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــلی
-
کسی راه حلی برای IE نداره ؟ یا پیشنهادی ؟
-
[[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]