-
چرا مطالب من در گوگل نمي آيد؟
سلام. وقتي عنوان مطالب سايت رو در گوگل سرچ مي كنم نتيجه اي از سليت من نمي آيد؟ ضمن اينكه رتبه سايت هم پايين است. قبلا ماژولي در انجمن معرفي كرده بوديد كه پولي بود و نوشته بوديد كه يكي از قابليتهايش بهينه كردن سايت برا يموتورهاي جستجو بود. الان پيدايش نمي كنم
مي شه در اين مورد به من كمك كنيد.
خيلي مهمه كه با جستجوي مطالب مربوط كه در سايت اومده به اون برسيم. مرسي
-
پاسخ : چرا مطالب من در گوگل نمي آيد؟
سلام
چند روز طول ميكشه تا گوگل اتوماتيك ايندكس كنه.
در مورد برنامه مورد نظرتان هم ميتنيد با تيم تماس بگيريد. ايميلشونم كه ديگه همه ميدونن : info(at)mambolearn(dot)com
موفق و پيروز باشيد.
-
ایمیل مگه sales نبود؟!!!!!!
-
فرقي نميكنه - sales هم جواب ميدن.
به هركدوم كه حال ميكني ارسال كن.
موفق و پيروز باشيد.
-
من 2 ماهه كه سايت رو به گوگل معرفي كردم و در گوگل نام سايت در مقام 4 يا 5 مي آيد. اما اگر مطلبي رو سرچ كنيم كه در سايت من هست گوگل اون مطلب رو از سايت من استخراج نمي كنه.
در مورد ماژول هم يكي از اعضا ماژول رو تهيه كرده بود . همون ماژولي كه قرار شد به افرادي كه بالاي 200 تا پست مفيد دارند رايگان و به بقيه پولي داده بشه. يادتون هست.
ممنون
-
این تایپیک کامپوننتیه که می خواستین: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
ممنون. كامپوننت گفته شده همان sh404sef هستش؟
-
-
با اون كامپوننت انتظار معجزه نداشته باشيد !
شما اگر اون رو هم نتونيد استفاده كنيد با SEF خود مامبه تا حدودي مي تونيد بهينه سازي كنيد
مقالات انجمن در مورد رتبه و گوگل رو مطالعه و عمل كنيد خيلي زودتر و ملموس تر به نتيجه مي رسيد
اينجا رو هم بخونيد بد نيست:
[url=http://www.mambolearn.com/forum/index.php/topic,16295.0.html]
نكات بهينه سازي براي موتور هاي جستجو
[/url]
-
شما مشکلتون اینه که گوگل مطالبتون رو ایندکس نمیکنه
چیزی که تو ایندکس شدن مطالب فوق العاده تاثیر گذاره سایت مپه
یعنی برید تو گوگل عضو شوید و از گوگل وبمستر سایت مپ رو معرفی کنید
اون چیزی که شما می خواهید بیشتر در زمینه بالا رفتن رتبه و نشان دادن سایت شما بالا تر از سایت های دیگر تاثیر گذار است
ولی هدف اولیه شما اینه که گوگل شما رو بشناسه بعدش شما رو ارزشمند بدونه
با سایت مپ خودتون رو به گوگل بشناسونید و با این کامپوننت پس از شناخته شدن خودتون رو تو گوگل ارزشمند کنید
اگه سایت مپ رو معرفی نکردید همین الان این کار رو کنید تا تاثیراتش رو ببینید
توی یاهو هم سایت مپ خیلی موثره
-
خوب اول از این مطمئن بشین که سایت شما ایندکس میشه یا نه ؟ شاید فایل robots.txt اجازه ایندکس کردن رو به موتور جستجو نمی ده. برای بررسی این کار متن این فایل رو که در دایرکتوریتون هست این جا قرار بدین.
بعد از اون باید برای ایندکس شدن مطالبتون مدتی صبر کنید. این مثل که میگن "تازه که اومد به بازار کهنه شدش دل آزار" توی سرچ مصداق چندانی نداره.
در ضمن اگر مطالبتون کپی پیست هستند مسلما توی صفحه اول سرچ نمیان !
توی سرچ چند مورد شرط هستش:
1. مطلب ایندکس شده باشد.
2. از نظر ترتیب بندی مقام بیاره تا بتونه به صفحه سرچ بیاد
شما میتونی برای دیدن صفحات ایندکس شده سایت این رو جستجو کنی توی گوگل : site:mysite.com آدرس سایتت رو بعد از site: بزار. ببین چقدر مطلب و صفحه پیدا میشه.
-
نقل قول:
شاید فایل robots.txt اجازه ایندکس کردن رو به موتور جستجو نمی ده.
وقتی تو گوگل وبمستر عضو بشید و سایتتون رو verify کنید تمام ارور ها رو مشاهده خواهید کرد
اونجاست که متوجه میشید robots.txt شما مشکل داره یا نه
شاید هم مشکل عجیبی که من دارم رو هم داشته باشید
مشکل من تو این تاپیک مطرح شده: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه robots.txt رو اینجا بذارید ضرر نمی کنید
اصلا شما سایت مپ رو به گوگل معرفی کردید؟
-
از پاسخ ها و توضيحات ارزندتون واقعا متشكر و ممنونم.
1.[quote author=محمد مطهری link=topic=16347.msg86659#msg86659 date=1221241006]
شما میتونی برای دیدن صفحات ایندکس شده سایت این رو جستجو کنی توی گوگل : site:mysite.com آدرس سایتت رو بعد از site: بزار. ببین چقدر مطلب و صفحه پیدا میشه.
[/quote]
اين كار رو انجام دادم. تقريبا همه مطالب رو نشون داد.
2. فايل robot.txt:
کد:
User-agent: *
Disallow: /administrator/
Disallow: /cache/
Disallow: /components/
Disallow: /editor/
Disallow: /help/
Disallow: /images/
Disallow: /includes/
Disallow: /language/
Disallow: /mambots/
Disallow: /media/
Disallow: /modules/
Disallow: /templates/
Disallow: /installation/
3. در گوگل وبمستر عضو شدم. اما راستش نمي دانم سايت مپ رو از كجا بايد بياورم :-[ :-\. ممنون مي شم از راهنمايي هاتون
-
راستي مي خواستم بگم تمام مطالب من كپي پيست هستش. يعني چاره اي ندارم. خيلي تاثير منفي مي ذاره؟؟
-
1. با توجه به نتیجه جستجو و فایل روبوت سایت شما ایندکس میشود.
2. اضافه کردن سایت مپ : google webmaster>site>sitemaps>add sitemap>choose type>add general websitemap
3. خوب وقتی مطلب کپی پیست هستش یعنی جاهای دیگه ای هم وجود داره. گوگل وقتی مطالب ایندکس شده برابری رو توی سایت های مختلف پیدا میکنه اول اونی رو نشون میده که اولویت بیشتری داره. این اولویت بندی هم بر اساس معیار های مختلفی هستش. شما باید امتیاز خودتون رو تو گوگل بالا ببرین.
-
من فكر كردم منظورتون از كپي پيست نبودن، اينه كه بطور مستقيم در مامبو تايپ كنيم. وگرنه مطالب اين سايت در جاي ديگر وجود ندارد. :) ;)
راستش من نمي دونم سايت مپ سايتم رو از كجا بياورم؟!!!!!!!!
-
بسته های برای این کار وجود دارند. باید اونها رو نصب کنید.
در انجمن برای "نقشه سایت" و "sitemap" جستجو کنید. به نتیجه می رسید.
یک کامپونت خوب که برای جوملا خیلی مناسب هست، joomap و همچنین نسخه توسعهداده شده اون xmap هست که از اینجا می تونید دریافت کنید. البته سازگاریش با مامبو رو اطلاع ندارم. تست کنید. همینجا خبرش رو بدید تا من هم مطلع بشم.
extensions.joomla.org
-
کامپوننت xamp واقعا حرف نداره
اینم نمونه اش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نگاه کنید چقدر شیک و قشنگ همه چیز رو نشون میده
این هم نتایج سرچ گوگلش ÷س از معرفی فایل سایت مپ به گوگل در گوگل وبمستر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تقریبا همه مطالب ایندکس شده اند
-
سلام جناب alizali
اولا می خواستم بگم روستای خیلی زیبایی دارید
گرچه خودم شمال زندگی می کنم ولی از طبیعت روستای مارکده خیلی خوشم اومد
کامپوننتی که ذکر کردید هم معمولا خوب کار می کنه
من خودم از جوملا استفاده می کنم و تجربه بهم ثابت کرده موتورهای جستجو جوملا رو بدون سایت مپ هم به خوبی ایندکس می کنند
بر عکس smf که به همین راحتی ها ایندکس نمیشه و باید روش کار کرد
ناگفته نماند که مامبو هم از ساختاری شبیه جوملا استفاده می کنه ... پس مامبو هم (احتمالا) بدون ثبت سایت مپ ایندکس میشه
با سایت مپ هم که به راحتی و به سرعت ایندکس میشه
موفق باشید
-
نقل قول:
ناگفته نماند که مامبو هم از ساختاری شبیه جوملا استفاده می کنه ... پس مامبو هم (احتمالا) بدون ثبت سایت مپ ایندکس میشه
سلام. البته فكر كنم جوملا از ساختاري شبيه مامبو استفاده مي كنه. ;) درسته؟ چون جوملا بود كه خودش را از دل مامبو جدا كرد و ... . شايدم من اشتباه مي كنم. :)
موفق باشيد...
يـــــــــــــــاعـــــــ ـــــــلي
-
جوملا نسخه ی 1 با مامبو 4.5 درسته اما مامبو 4.6 با جوملا 1 و خصوصا جوملای 1.5 بسیار متفاوت هست از نظر ساختاری کاملا جدا
یاعلی
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=16347.msg86797#msg86797 date=1221318049]
نقل قول:
سلام. البته فكر كنم جوملا از ساختاري شبيه مامبو استفاده مي كنه. ;) درسته؟ چون جوملا بود كه خودش را از دل مامبو جدا كرد و ... . شايدم من اشتباه مي كنم. :)
[/quote]
حالا چه فرقی می کنه .. مهم اینه که از هم جدا شدند ...
من که نگفتم مامبو از لحاظ کیفیت پایین تر از جوملاست یا برعکس
گفتم ساختارش شبیه به جوملاست ... منظور من هم همون نسخه 1 جوملا و 4.5 مامبو بود
نسخه 1.5 جوملا هم خوب ایندکس میشه و من اطلاعی از مامبو ندارم .. اینها فقط تجربه شخصیه
یکی بیاد تجربه اش رو از مامبو هم بگه ... خوشحال میشیم ...
در ضمن پشتیبانی جوملا در ایران از نظر من ضعیف تر از مامبو هست
ولی بازم به اعتقاد شخصی من پشتیبانی جوملا در خارج از کشور بهتر از مامبوست
بحث ما تو این قسمت ایندکس شدن مطالب هست که خواستم راهنمایی کنم
یا علی
-
اگر مي خوايد كه مطالب هرچه سريعتر كش بشن و به صورت پايدار در ايندكس باقي بمونن و كش ها مرتب به روز بشن حتما از نقشه استفاده كنيد
مقايسه مامبو با smf از نظر كش شدن مقايسه درستي نيست
مثل مقايسه چشم و گوش هست
اين دو دو كار متفاوت انجام ميدن و ساختار محتواشون فرق داره
شما يك قالب براي smf بسازيد كه مثل يك سايت مامبويي ديده شه، امكانات و لينك ها يكسان باشن، مطالب هم برابر باشند
و ساير موارد هم همينطور
بعد ميشه مقايسه كرد...
-
[quote author=سعید link=topic=16347.msg86936#msg86936 date=1221394138]
مقايسه مامبو با smf از نظر كش شدن مقايسه درستي نيست
مثل مقايسه چشم و گوش هست
اين دو دو كار متفاوت انجام ميدن و ساختار محتواشون فرق داره
شما يك قالب براي smf بسازيد كه مثل يك سايت مامبويي ديده شه، امكانات و لينك ها يكسان باشن، مطالب هم برابر باشند
و ساير موارد هم همينطور
بعد ميشه مقايسه كرد...
[/quote]
مرسی سعیدجان
درسته .. با هم قابل مقایسه نیست ولی من از یه نظر مقایسه اشون کردم
از نظر مراحل seo کردن
اینو قبول دارید که برای seo کردن هر سیستم php باید یه سری مراحل مشترک انجام داد
مثلا بهینه سازی htaccess , robots.txt .. معرفی سایت مپ ... تبادل لینک ... feed ... تکراری نبودن مطالب و هزاران نکته دیگه
می بینید که همه این کارها یه جورایی هم برای smf هست و هم برای مامبو
منظور من این بود که با تلاش مشترک برای هر دوی اینها نتیجه ای که برای مامبو خواهید دید رضایت بخش تر از smf هست
ببخشید اگه نتونستم منظورم رو خوب بیان کنم
-
سلام.خسته نباشيد.
من samsitemap و joomap رو نصب كردم. آيا بايد درشئن تغييراتي بدم يا كار خاصي بكنم؟
هر طور هم كه samsitemap.xml رو به گوگل وبمستر معرفي مي كنم ارور ميده. مسير فايل رو از طريق مسير كنترل پنل براش مشخص مي كنيم؟
نمي دونم. اگه مي شه كمك كنيد.
-
شما دو سایت مپ نصب کردید؟
لینک سایت مپ رو اینجا قرار بدید
لینک robots.txt رو اینجا قرار بدید
چه اروری در گوگل وب مستر می بینید؟
-
بله . البته مي خواستم ببينم نصب مي شود يا نه. از joomap چيزي نفهميدم و آدرسي كه به گوگل وبمستر مي دهم مربوط به samsitemap است.
كد فايل robot.txt را در پست هاي قبلي گذاشتم.
در مورد معرفي سايت مپ به گوگل (البته نمي دانم درست معرفي مي كنم يا نه؟) وقتي به اين شكل مي نويسم:
کد:
public_html/administrator/components/com_samsitemap/samsitemap.xml
با اين ارور مواجه مي شوم(در لحظه)
General HTTP error: 404 not found
We encountered an error while trying to access your Sitemap. Please ensure your Sitemap follows our guidelines and can be accessed at the location you provided and then resubmit.
وقتي samsitemap.xml را پاك مي كنم به حالت pending مي رود ولي بعد از بررسي ارور مي ده:
General HTTP error: 404 not found
We encountered an error while trying to access your Sitemap. Please ensure your Sitemap follows our guidelines and can be accessed at the location you provided and then resubmit
براي همين مطمئن شدم كه يا آدرس را اشتباه مي دهم و يا بايد در كامپوننت samditemap تغييراتي بدهم.
راستي به طريق ديگري هم آدرس داده ام كه ارور داده:
و اروري كه مي ده مشابه بالايي هست:
Unsupported file format
Your Sitemap does not appear to be in a supported format. Please ensure it meets our Sitemap guidelines and resubmit
آقاي جاويد! بسيار بسيار از توجهتون ممنون :)
-
سلام. خوب شما آدرس ها را اشتباه داديد. مگه خود كامپوننت توي تنظيماتش به شما لينك نمي ده؟
يــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــلي
-
شما همین لینک رو معرفی کردی؟؟
اپه اینو به گوگل معرفی کردی و بازم ارور داد یا تاثیری ندیدی از لینک زیر استفاده کن
احتمال داره عمل کنه ولی محتویاتش نشان دهنده xml سایت مپ نیست
دست آخر اگه باز هم مشکل داشتی توصیه می کنم از این کامپوننت استفاده نکن
از xmap استفاده کن
یا علی
-
من بار ديگر امتحان كردم. با اين آدرس:
index.php?option=com_samsitemap
و اين آدرس كه البته اين مال joomap است
index.php?option=com_joomap&view=google
و باز با همان ارور قبلي مواجه شدم.
بذاريد از اول شروع كنم.
من در گوگل وبمستر عضو شده، سايت رو معرفي و اون رو werify كردم. بعد هم خواستم تا سايت مپ معرفي كنم. در مامبو joomap و Samsitemap رو نصب كردم. در اين كامپوننت ها هيچ تغييري ندادم!!!!!!!!!! و بعد آدرسي كه در help اونها معرفي شده بود رو به گوگل معرفي كردم. :'( :'( :'(
در ضمن اقا سعيد joomap به راحتي در مامبو نصب شد ولي با مشكلي كه من دارم هنوز كارم راه نيفتاده است.
-
در help کامپوننتی که فرمودید جایی نوشته بود این لینک را به گوگل معرفی کنید؟
تا اینجایی که می دونم شما به گوگل وبمستر باید قایلی با پسوند xml معرفی کنید که من هر چقدر سعی کردم نتونستم فایل xml مربوط به سایت مپ های شما رو پیدا کنم .. وگرنه اون رو بهتون برای ثبت توصیه می کردم
حالا چاره چیست؟
چند دقیقه بعد بهترین راه حل رو خدمت شما میگم
صبرکنید
-
راه حل پیدا شد
شما از joomap می تونید استفاده کنید
شما این لینک رو به گوگل معرفی کنید ... این همون سایت مپی است که دنبالش می گشتم
اگر می خواهید سایت مپ شما به صورت xml. به گوگل معرفی شود:
        فایل htaccess را ویرایش کنید ... کد زیر را به htaccess اضافه کنید
کد:
# redirect joomap by [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
RewriteCond  %{REQUEST_URI} ^(/sitemap.xml)$ 
RewriteRule  (.*) index.php?option=com_joomap&view=google [L]
با این تغییر لینک سایت مپ xml سایت شما به صورت زیر در میاد
حالا اگه لینک فوق رو به گوگل معرفی کنید احتمال 90 درصد به مشکلی برنخواهید خورد
موفق باشید
-
سلام. آخه شما همين آدرس را در مرورگرتون بزنيد ببينيد صفحه ي نقشه ي سايتتون بالا مياد ! اين به درد گوگل نمي خوره. شما بايد فايل xml به گوگل معرفي كنيد. اين آدرس را هم كه مي فرماييد در راهنماي كامپوننت گفته احتمالا براي لينك دادن به صفحه ي نقشه جهت استفاده ي كاربران سايت بوده. ;) بنابراين شما يك نگاه ديگه داخل كامپوننت بيندازيد و ببينيد آدرس براي معرفي به موتورهاي جستجو چي داده. :)
يـــــــــــــــاعـــــــ ــــــــلي
-
مرسی علی آقا
من اصلا متوجه منظورتون نشدم ... منو ببخشید
شما فقط به دو سوال من جواب بدید
1- منظورتون از " همين آدرس" کدوم آدرسه؟؟ لطفا لینکش رو بذارید
2-منظورتون از "صفحه ي نقشه ي سايتتون" چیه؟؟ یه تعریف کوچولو یا یه مثال کافیه برام
منتظرم ... ممنون
-
سلام. خوبي جاويدجان؟
سوء تفاهم پيش اومده. :D توي ايميل آگاه سازي كه براي من اومده بود لينك آخر پست صفحه ي دوم اين تاپيك بود كه من هم اونو خوندم و ديگه متوجه نشدم كه تاپيك صفحه ي سومي هم پيدا كرده و جواب دادم، در واقع جواب من به اين پست بوده ( آخرين پست صفحه ي دوم ) : ;)
[quote author=par82 link=topic=16347.msg87468#msg87468 date=1221653058]
من بار ديگر امتحان كردم. با اين آدرس:
index.php?option=com_samsitemap
و اين آدرس كه البته اين مال joomap است
index.php?option=com_joomap&view=google
و باز با همان ارور قبلي مواجه شدم.
بذاريد از اول شروع كنم.
من در گوگل وبمستر عضو شده، سايت رو معرفي و اون رو werify كردم. بعد هم خواستم تا سايت مپ معرفي كنم. در مامبو joomap و Samsitemap رو نصب كردم. در اين كامپوننت ها هيچ تغييري ندادم!!!!!!!!!! و بعد آدرسي كه در help اونها معرفي شده بود رو به گوگل معرفي كردم. :'( :'( :'(
در ضمن اقا سعيد joomap به راحتي در مامبو نصب شد ولي با مشكلي كه من دارم هنوز كارم راه نيفتاده است.
يــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــــــلي
[/quote]
-
خواهش می کنم علی جان
برگردیم سر اصل مطلب و مشکل دوستمون
جناب par82 ... روشی که گفتم رو تست کنید و نتیجه رو همینجا اعلام کنید
یا حق
-
سلام. خيلي ممنون. درست شد و مشكل حل شد. ok . واقعا متشكرم.
پس joomap براي مامبو به خوبي جواب مي ده
ممنون :)
-
شرمنده از مزاحمت دوباره:
URL restricted by robots.txt
من كه متن فايل robot.txt رو گذاشتم.يعني ايرادي داشت؟
ضمنا چقدر طول مي كشه كه گوگل بتونه به خوبي مطالب رو پيدا كنه؟
من از منوي kwick menu استفاده مي كنم. آيا گوگل براي ايندكس كردن به مشكل بر نمي خوره؟