سلام
من یه هاست جدید خریدم و میخوام هاست قبلیمو به این انتقال بدم روی قبلی مامبو 4.6.2 نصب است
چه راه حلی وجود داره که کل هاستم انتقال پیدا کنه
هاست من لینوکس است
لطفا راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من یه هاست جدید خریدم و میخوام هاست قبلیمو به این انتقال بدم روی قبلی مامبو 4.6.2 نصب است
هاست من لینوکس است
لطفا راهنمایی کنید
به مدیر سرور بگید براتون این کار رو بکنه اگر هر دو cpanel دارن سرور ها
با فول بك آپ و ريستور كردن فكر كنم مشكلي نباشه درسته ؟؟ منم سرورم رو عوض كردم ... بايد مامبو رو هم جابه جا كنم ... من يه سوال ديگه هم دارم .. ميشه فقط از ليست كاربرا بك آپ بگيرم و يه مامبوي جديد تو سرور جديدم نصب كن و بعدش فقط ليست يوزرام رو اينپورت كنم ؟؟ همچنين قابليتي داره ؟ ::)
[quote author=عبدالحليم link=topic=16427.msg87117#msg87117 date=1221481045]
با فول بك آپ و ريستور كردن فكر كنم مشكلي نباشه درسته ؟؟ منم سرورم رو عوض كردم ... بايد مامبو رو هم جابه جا كنم ... من يه سوال ديگه هم دارم .. ميشه فقط از ليست كاربرا بك آپ بگيرم و يه مامبوي جديد تو سرور جديدم نصب كن و بعدش فقط ليست يوزرام رو اينپورت كنم ؟؟ همچنين قابليتي داره ؟ ::)
[/quote]
به نظر منم فول بكاپ نبايد مشكلي پيش بياره.(بعدش تنظيمات بايد تغيير كنه البته و سرور نبايد تفاوت چنداني كنه)
بله ميشه ليست كاربراي يك سايت رو به يك سايت ديگه منتقل كرد. قبلاً در اينباره بحث شده.
بايد جدول مربوط به اين قسمت رو پيدا كنيد و بعد خروجي بگيريد و منتقل كنيد.
موفق و مؤيد باشيد.
در تکمیل فرمایش دوست گرامی باید عرض کنم جدول mos_users رو باید روی دیتابیس جدید منتقل کنید.
به نظر منم فول بكاپ نبايد مشكلي پيش بياره.(بعدش تنظيمات بايد تغيير كنه البته و سرور نبايد تفاوت چنداني كنه)
[/quote]
ميشه درمورد اين قسمت از گفته اتون يه توضيح بدين .. چه تنظيماتي بايد تغيير كنه ؟؟ :(
شما سايت رو منتقل كنيد. اگه مشكلي پيش اومد اونموقع بايد تنظيمات تغيير كنه و اونموقع مطرح كنيد تا دربارش بحث بشه. بستگي به مسائلي داره كه نياز نيست همش توضيح داده بشه.
موفق و مؤيد باشيد.
بعد از انتقال اين فايل رو ويرايش كنيد
Configuration.php
آدرس مطلق پوشه نصب مامبو
آدرس سايت جديد
و ساير مواردي كه داخل فايل هست و شما ببينيد متوجه مي شيف خودتون
قبلا هم بارها مفصل در اين باره بحث و بررسي شده
اطلاعات بيشتري نياز داشتيد جستجو كنيد، و مطالب قبلي استفاده كنيد
مشکل من اینکه نمی تونم از مامبوم بکاپ بگیرم
می خواستم اگر راه دیگری برای انتقال کل هاست به هاست دیگه است برام مطرح کنید
ممنون میشم
سلام
روش ديگه اينه :
1 - تمام فايلهاي موجود در هاست رو زيپ كنيد و دانلودش كنيد.
2 - تمام جداول داخل phpmyadmin در واقع همون sql رو اكسپورت و خروجي بگيريد و دانلود كنيد.
3 - فايل زيپ رو آپلود كنيد روي هاست جديد و اكستركت كنيد.
4 - sql خروجي گرفته شده رو توي sql هاست جديد وارد كنيد.
5 - تنظيمات لازم رو انجام بديد.
6 - از سايت استفاده كنيد.
نيكبخت باشيد.
[quote author=dha link=topic=16427.msg87085#msg87085 date=1221472662]
هاست من لینوکس است
لطفا راهنمایی کنید
[/quote]
براي انتقال كل هاست تنها راهش Full backup هست
در ضمن فول بكاپ رو از كنترل پنل مي گيرن ، نه مامبو
شما مگه چه محدوديتي داريد كه نمي تونيد بكاپ بگيريد؟
مشکلم رو کامل در این پست گفتم و راه حلی پیدا نشد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما ميخواهيد ارتقا بديد ؟ يا انتقال بديد؟
هدف خودتون رو مشخص كنيد.
در ضمن آدرس سيپنل سايتتون اينجوريه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از اين طريق به راحتي ميتونيد فول بكاپ تهيه كنيد و انتقال هاست بديد.
اما ارتقا موضوش چيز ديگس!
ميشه يه بار دقيق بفرمايد چيكار ميخواهيد بكنيد و مشكلتون چيه ؟
نيكبخت باشيد.
من میخوام انتقال بدم و ادرس سی پنلم همینجوری که میگید هم باز میشه
کدام گزینه فول بکاپ میگیره اینو بگید . بعد کدام گزینه این فول بکاپ رو بر میگردونه
ممنون میشم
توي قسمت files يك گزينه هست بنام backup wizard كه اگه داخلش بشيد و كمي از كامپيوتر سررشته داشته باشيد ميتونيد ادامه بديد.
اگه مشكلي بود در اينجا مطرح بفرمايد.
نيكبخت باشيد.
Remote Server (FTP/SCP only):
Remote User (FTP/SCP only):
Remote Password (FTP/SCP only):
Port (FTP/SCP only):
Remote Dir (FTP/SCP only):
میشه بگید در این قسمت ها چه چیز پر کنم
ممنونم
[quote author=محمد مطهری link=topic=16427.msg87142#msg87142 date=1221498518]
در تکمیل فرمایش دوست گرامی باید عرض کنم جدول mos_users رو باید روی دیتابیس جدید منتقل کنید.
[/quote]
دوست عزيز در اين مورد تو انجمن جستجو كردم ولي چيزي پيدا نكردم ...
من وارد Cpanel خودم شدم ..قسمت PhpMyadmin تب اكسپورت رو انتخاب كردم و جدول mos_users رو انتخاب كردم .. حالا ميخوام اين جدول رو دانلود كنم و بعد تو ديتا بيس جديدي كه قراره بسازم واردش كنم ... بعد اينكه فايلي رو روي سيستم ذخيره ميكنم يه فايل 2 كيلو بايتي مياد به اسم export.php كه به نظرم درست اكسپورت نميشه.. البته بدون ذخيره كردن تو سيستم .. خود PhpMyAdmin تمام كاربرام همراه با ايميل و پسورد كد شده رو ليست ميكنه ... الان برا دانلودش بايد چيكار كنم ؟؟ همين كدها رو تو فايل TXT ذخيره كنم ميتونم برش گردونم ؟؟  :-\
:o بازم من مزاحم شدم ... به هر روشي كه جدول mos_users رو دانلود كردم جواب نداد .. فقط SQL كه يه سري تكست درست ميكنه .. همون تكست رو وارد SQL ميكنم و بدون هيچ مشكلي تيبل جديد به نام mos_users درست ميشه .. با اسم كاربري هم ميتونم وارد سايت بشم .. به نظر مشكلي نيست .. ولي وقتي وارد ادمين مامبو ميشي و قسمت مديريت كاربران ... فقط ليست سوپر ادمين هست و بقيه ليست نشدن .. مثلا از 100 نفر فقط 1 يوزر هست .. ولي با اينكه ليست نشده ميشه وارد سايت شد ??? مشكل كجاست كه ليست نميشن تو قسمت مديريت كاربران مامبو ؟؟؟
** دو پست شما یکی شد
[quote author=dha link=topic=16427.msg87300#msg87300 date=1221569351]
Remote Server (FTP/SCP only):
Remote User (FTP/SCP only):
Remote Password (FTP/SCP only):
Port (FTP/SCP only):
Remote Dir (FTP/SCP only):
میشه بگید در این قسمت ها چه چیز پر کنم
ممنونم
[/quote]
دوست عزيز اينجا فقط ايميل شما مهم هستش كه مربوط به خودتون باشه.
بقيه كادرها رو خالي بگذاريد. (اينجوري براي شما بهتره)
بعد فايل رو از شاخه اصلي دانلود كنيد.
نيكبخت باشيد.
در phpmyadmin در آخرين مرحله فايل zip رو علامت بزنيد
قبل از وارد كردن در ديتابيس جديد، جدول مشابه رو drop كنيد
من همه اين كارها رو ميكردم ... ولي فقط يدونه تيبل رو انتخاب ميكردم جواب نميداد .. همه رو انتخاب كردم مشكل حل شد ... مرسي ..
سلام
من الان چند فول بکاپ گرفتم
حالا میخوام یکی از اونا رو پاک کنم برای پاک کردن اون باید چه کار کنم به چه قسمتی برم تا فول بکاپ رو پاک کنم
ممنونم
منظورتون رو متوجه نميشم!
چيكار ميخواهيد بكنيد؟!
منظورم اینکه من یک فول بکاپ در هاستم گرفتم
و اونو باید دانلود کنم حالا می خوام یه فول بکاپ دیگه بگیرم میخوام بکاپ قبلی رو از هاستم پاک کنم چون حجم بالای رو گرفته
یعنی میخوام در لیست بکاپ ها حذف بشه و پاکش کنم تا یه فول بکاپ جدید بگیرم
اینو میخوام ببینم از چه قسمتی باید پاک بشه
با تشکر
از داخل cpanel وارد file manager بشيد و فايل مورد نظر را حذف كنيد.
نيكبخت باشيد.