-
[ دانلود ] منوي جاوايي JSCook توسعه يافته و فارسي
سلام
اين منو رو كه تو سايت ساري گذاشته بودم چند وقت پيش قرار بود بذارم اينجا كه وقت نشد.
منوي JSCook يك منوي جاوايي ساده و در عين حال بسيار استاندارد و قوي هست كه بخش مديريت مامبو هم از همين منو استفاده ميكنه و به صورت عمودي و افقي قابل استفاده هست.
اين منو در سايتهاي رسمي مامبو براي دانلود وجود داره ولي چون پارامترهاي اون بايد دستي وارد بشه كار كردن باهاش سخت هست.
اما در اين ماژول پارامترها به صورت فارسي تعريف شده و يك سري امكانات به اون اضافه شده و يك تم هماهنگ با تمپلت هاي فارسي به اون اضافه شده كه تغييرات گرافيكي اون تنها با ويرايش يك فايل css انجام ميشه.
مشاهده نمونه منو: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (منوي راست)
دريافت فايل: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مسئولين سايت در صورت صلاح ديد ميتونيد اين ماژول رو در قسمت دانلودهاي سايت قرار بديد
-
Re: [ دانلود ] منوي جاوايي JSCook توسعه يافته و فارسي
-
ممنون ایمان جان
انشالله به زودی در قسمت دانلود سایت قرار داده میشود.
-
سلام
اين منو قويتره يا منوي lxmenu ؟
-
مطمئناً این منو !
واقعاً شاهکاره من که خیلی باهاش حال میکنم !
یه جای دیگه (مامبو نبود!) مجبور شدم یه ماژول با این اسکریپت ایجاد کنم ! بیپچاره شدم تا درست شد ولی حرفه ای شدم !:D
در کل ماژول بسیار مفیدیه ! منم دنبالش گشتم که نسخه ی مامبوییش رو پیدا کنم ! ولی پیدا نشد داشتم به این فکر میکردم که بسازمش !!!!
ولی ایمان جان لطف کردن و برای همه گذاشتن !
مرسی....
-
-
از لطفتون ممنون، هم زیباست و هم استاندارد.
-
ممنون آدرس سایت سازنده چیه
-
سلام
سایت سازنده : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ایمان جان ممنون
در سایت قرار گرفت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
سلام
ماژول قشنگیه و خواستنی :D
فقط
من گداشتمش جای منوی اصلی
حالا منوی اصلی رو چی کار کنم؟
آخه اونم در مجاورتش تشریف داره.
حذف هم که نمی شه کرد
اگه آیتم هاش رو هم ببرم تو هر حالتی که همون حالت روی این ماژول هم پیاده میشه.
فکر کنم باید از سورس ورش دارم. درسته؟
یعنی از Templetی که انتخابش کردم.
کد:
<?php mosLoadModules('top', -1); ?>
اینه؟
-
سلام
آدرس سایتتون چیه ؟
یا علی
-
[quote author=وفا link=topic=1728.msg10759#msg10759 date=1154875763]
سلام
ماژول قشنگیه و خواستنی :D
فقط
من گداشتمش جای منوی اصلی
حالا منوی اصلی رو چی کار کنم؟
آخه اونم در مجاورتش تشریف داره.
حذف هم که نمی شه کرد
اگه آیتم هاش رو هم ببرم تو هر حالتی که همون حالت روی این ماژول هم پیاده میشه.
فکر کنم باید از سورس ورش دارم. درسته؟
یعنی از Templetی که انتخابش کردم.
کد:
<?php mosLoadModules('top', -1); ?>¦nbsp;
¦nbsp;
اینه؟
[/quote]
خوب شما فقط كافيه ماژول منوي اصلي رو unpublish (عدم انتشار) كنيد
-
مشکل زیر منوها در منوي جاوايي JSCook
سلام به همگی
و با تشکر از آقا ایمان
من این منو رو نصب کردم ولی نمیدونم چه جوری زیر منوها را نمایش میده چون هر کدوم از منوها رو که برای نمایش در این منو میزنم هیچ کدوم زیر منو ندارن.
لطفاً یه راهنمایی بکنید .
-
شما باید منویی داشته باشید که زیر منو داشته باشه تا در سایت نمایش داده بشه.
فرضا برای ساخت یک آیتم منو گزینه ای هست به نام: "زیر منوی کدام منو باشد"
اگر "مستقل" را انتخاب کنید زیر منو نیست اما اگر از لیست منویی را انتخاب کنید، زیر منوی اون منو خواهد شد.
-
خیلی ممنون
نکته ساده ای بود ... اما من نمی دونستم ..
بازم ممنون
-
ببینید من این کا رو هم کردم ...اما متاسفانه نشون نمی ده ..یعنی یه آیکون به منوم اضافه میشه که نشون میده که زیر مجموعه داره اما وقتی میری روش نمایش نمی ده ...
لطفا راهنمایی منید .
-
من هم زیر منو ساختم با این حال همین مشکل رو دارم(نمایش داده نمیشه) / در ضمن وقتی میرم روی منوی مربوطه صفحه کشیده میشه و نوار scrol پیدا میکنه !!!
(yazduni.com)
-
سلام
منوی شما به خوبی نمایش داده میشه
مشکل از مرورگر شماست. من با firefox امتحان کردم به خوبی باز میشه. شما از چه مرورگری استفاده میکنی؟
-
IE > هیچ کاریش نمیشه کرد (اکثرا از این مرورگر استفاده میکنن!)
-
از چه ورژنی استفاده میکنی؟ احتمالا 7
اگه تو انجمن سرچ کنی نحوه درست کردنش رو پیدا میکنی.
یه پچ هم من ارائه دادم که اعضای تیم دارن بررسی میکنن که اگه مشکلی نداره منتشرش کنن.
-
-
کلا IE با java یه مقدار مشکل داره! تقصیر بیل هست. اما من با 6 هم تست کردم مشکلی نبود. تنظیمات java رو دستکاری کن.
-
من این ماژول را نصب کردم ولی وقتی می رم تومدیریت منو ها ثبتش کنم اسم ماژولش را نمی دونم یکی نوشتم ولی کار نکرد چی بنویسم
؟
چرا اصلا به صورت جاوا و جالب نیست؟
بای
یاعلی
-
به صورت جاوا هست!!!
شما نام ماژول رو پیدا کردید؟ منتشرش کردید؟ توی قالب محل رو براش مشخص کردید؟
-
ببخشید مثل اینکه تند ونوشته بودم مشکل حل شد
بای
یاعلی
-
پاسخ : [ دانلود ] منوي جاوايي JSCook توسعه يافته و فارسي
[quote author=محمد link=topic=1728.msg12342#msg12342 date=1156787391]
کلا IE با java یه مقدار مشکل داره! تقصیر بیل هست. اما من با 6 هم تست کردم مشکلی نبود. تنظیمات java رو دستکاری کن.
[/quote]
من هم همین مشکل رو دارم از کجا باید تنظیمات رو درست کنم .
با تشکر از شما و سایت بسیار خوبتون
-
شما اصلا ببینید جاوا روی سیستمتون نصب هست یا خیر
-
با mozila مشکل نداره ولی من میخوام ببینم میشه با اینترنت اکسپلورر هم خوب کار کنه
-
شما پلاگین مورد نظر رو نصب کنید با IEهم موردی نداره!
-
نقل قول:
سلام
اين منو رو كه تو سايت ساري گذاشته بودم چند وقت پيش قرار بود بذارم اينجا كه وقت نشد.
منوي JSCook يك منوي جاوايي ساده و در عين حال بسيار استاندارد و قوي هست كه بخش مديريت مامبو هم از همين منو استفاده ميكنه و به صورت عمودي و افقي قابل استفاده هست.
اين منو در سايتهاي رسمي مامبو براي دانلود وجود داره ولي چون پارامترهاي اون بايد دستي وارد بشه كار كردن باهاش سخت هست.
اما در اين ماژول پارامترها به صورت فارسي تعريف شده و يك سري امكانات به اون اضافه شده و يك تم هماهنگ با تمپلت هاي فارسي به اون اضافه شده كه تغييرات گرافيكي اون تنها با ويرايش يك فايل css انجام ميشه.
مشاهده نمونه منو:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (منوي راست)
دريافت فايل:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مسئولين سايت در صورت صلاح ديد ميتونيد اين ماژول رو در قسمت دانلودهاي سايت قرار بديد
ایمان جان سلام
بابا دمت گرم سایت واقعا عالی بود.
ایمان جان چند تا مورد داشتم :
- اون منوی JSCook رو من با هزار مکافات گیر آوردم (البته اگه خودش باشه) .فقط نمی دونم چطوری منویی مثل مال تو رو بسازم :-\ میشه یکمی راهنماییم کنی؟
- این ماژول رو من نتونستم از مامبولرن دانلود کنم. فکر کنم خودت برداشتیش اگه میشه برام میلش کنی ممنون می شم (a.solymani[at]yahoo[dot]com]
- اگه بخوام می تونم قالب سایتت رو داشته باشم. آخه ازش خیلی خوشم اومده می خوام ببینم چطوری طراحیش کردی!! اگه امکان داره اونو در اختیارم قرار بدی؟! ::) البته با رعایت کامل کپی رایت 8)
با تشکر از همه دوستانی که دارن تو این مجموعه زحمت می کشن
-
سلام
اون فایل از روی هاست خودم پاک شده و فعلا به ماژول دسترسی ندارم که دوباره بذارمش. در مورد فایل بخش دانلود سایت هم نمیدونم چرا حذف شده مسئولین سایت باید درستش کنن.
در مورد قالب: در یک تاپیک در بخش قالب ها در موردش بحث شده
-
سلام
فكر ميكنم اين دوست عزيزمون بخش دانلود و صفحه اول مامبولرن رو با دقت نديدن چرا كه اين فايل در ليست "آخرين فايلهاي آپلود شده "قرار داره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يا علي
-
The document is being edited/updated by an user and is unavailable at this moment.
پیغام بالا نمایان می شود
-
-
بچه ها سایت مامبو هم که لا لا کرده من این ماژول رو می خوام کسی داره بگذاره لطفا؟
-
از اینجا بگیر:
-
سلام
من یه سوال داشتم
هیچکدوم از این منو های Dropdown رو نمیشه کاری کرد که فقط sub menu هاشون رو بشه بصورت لینک تعریف کرد ؟ منظورم اینه که مثلا یه بخش "درباره ما" داشته باشه که اونم 3تا submenu به اسمهای مثلا "حوزه فعالیت" ، "قراردادها" و "پروژه ها" داشته باشه ... بعد کاربر اگه روی خود "درباره ما" کلیک کنه هیچ اتفاقی نیافته ، فقط اگه روی این سه تا submenu کلیک کنه بتونه بره توی هر کدوم از بخشها ...
نمونه یه همچین منو هایی زیاده ... مثلا توی سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام
براي ساخت منو "درباره ما "از "لینک - آدرس وب " استفاده كنيد
بعد از انتخاب " لینک - آدرس وب" در صفحه باز شده نام را "درباره ما "ست كنيد و لينك را "#" وارد كنيد
منو هاي ديگه رو زير مجموعه اين منو ست كنيد
مشكل شما حل ميشه
يا علي
-
با سلام
مشكل JSCOOK را به با ie7
چطوري حل كنيم ؟
-
سلام ...
این لینک رو مطالعه کنید ! : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیروز باشید !