دوستان عزیز لطف کنید راهنماییم کنید که چطور میتونم یک قالب که از یک قسمت Top و یک قسمت Header و یک Body تشکیل شده رو پیدا کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز لطف کنید راهنماییم کنید که چطور میتونم یک قالب که از یک قسمت Top و یک قسمت Header و یک Body تشکیل شده رو پیدا کنم ؟
سلام. كلا براي قالب هاي فارسي و سازگار با مامبو مي تونيد به سايت mambo-digg.com مراجعه كنيد.
اگر هم دنبال قالب هاي غيرفارسي هستيد با جستجو در اينترنت پيدا خواهيد كرد.
معمولا براي قالب هاي رايگان كم پيش مياد كه موقعيت هاي قالب را به تصوير كشيده باشن كه شما قبل از دانلود بتونيد موقعيت ها را ببينيد اما پس از نصب قالب با روش زير ميشه وضعيت موقعيت ها را مشخص كرد:
راه كلي براي نمايش موقعيت هاي قالب هم اينه كه شما به انتهاي آدرس سايت، كد زير را اضافه كنيد :
براي مثال براي نمايش موقعيت هاي قالب سايت mysite.com بايد به صورت زير عمل كنيد :کد:index.php?tp=1
mysite.com/index.php?tp=1
يــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلي
در اصل من میخام که قالب چپ و راست نداشته باشه نمیشه از همه قالبها این چپ و راست رو برداشت؟
سلام. بله كه مي تونيد. فقط بايد يه كم html بدونيد و اين كار را از توي فايل index.php انجام بديد.
يــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلي
دوست عزیز شما قالبی که دوست دارید را پیدا کنید.
بعد به شما خواهم گفت که چگونه این کار را انجام دهید.
یا اگه خواستید لینکشو برای من خصوصی بفرستید این کارو انجام میدهم براتون ولی بهتره که خودتان انجام دهید تا یک تجربه هم کسب کنید ;D
سلام
حتی منوی اصلی رو هم نداشته باشه!!!
یا علی
دقیقا ، اصلا نیازی به عضو گیری هم ندارم چیزی مثل صفحه اصلی گوگل که هیچ چیز نداشته باشه!
فقط یک قسمت Body نیاز دارم و البته بالای صفحه یکی دو تا لینک ، بازم گوگل مثال خوبیه!
آقای memfis من فکر میکنم قالب AkoWinterPortal مناسب باشه البته قسمتهای بالا و پایین که عکس هم داره رو باید حذف کنیم و همچنین لایسنس رو هم باید خیلی خلاصه و مفیدش کنم و اینکه همه چیز وسط صفحه نمایش داده بشه. لطف میکنی راهنماییم کنی.
اینم آدرس دانلود قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز اول قرار بر این بود که فقط منوهای بغلشو پاک کنی حال تصمیم گرفتی کل قالبو پاک کنی به هر حال صلاح خویش خسروان دانندکد:آقای memfis من فکر میکنم قالب AkoWinterPortal مناسب باشه البته قسمتهای بالا و پایین که عکس هم داره رو باید حذف کنیم و همچنین لایسنس رو هم باید خیلی خلاصه و مفیدش کنم و اینکه همه چیز وسط صفحه نمایش داده بشه. لطف میکنی راهنماییم کنی.
شما وقتی میخواهید که عکس ها نمایش داده نشه دیگه نیازی به پوشه عکس ها هم ندارید از طرفی کمی تغییرات درون فایل های index ، templateDetails نیز باید داده شود.
من به دلیل اینکه این تاپیک بیش از حد بزرگ نشه تمام این کار ها را انجام میدهم بعد لینک قالب را برای شما قرار میدهم بعد شما کنترل کنید که کجا ها رو حذف کردم بعد اگر سوالی داشتید بپرسد
بهتر نیست کلا یه قالب از اول طراحی بشه؟ آخه این دیگه چی از قالب موند؟!!
[quote author=mr_aliagha link=topic=16561.msg87967#msg87967 date=1222013081]
بهتر نیست کلا یه قالب از اول طراحی بشه؟ آخه این دیگه چی از قالب موند؟!!
[/quote]
حق با شماست ولی حداقل دیگه نیازی به ایجاد فایل css نیست.اما در کلی هیچی از این قالب نمیمونه ولی یه لینک در پایین صفحه واسه بالای صفحه هستش که یه عکس هم داره اون یه دونه رو میزارم بمونه
ممنون دوست عزیز و منتظرم
اینم لینک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون عالی شده فقط یک مشکل دارم اونم اینکه وسط نویس نیست نمیدونم چرا؟
یک سوال دیگه لینک برای ثبت نام در مامبو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستش
درسته !؟
حالا سوال من اینکه لینک برای ورود به سایت چیه؟
یا اینکه لینکی هست که هم قسمت ورود داشته باشه و هم اگر عضو نباشیم بشه ثبت نام هم کرد؟
سلام
در رابطه با اين موضوع كه چطور اعضا ميتونن وارد بشن.
ماژول مربوطه بايد انتشار داشته باشد. (اين لينك رو از كجا آورديد؟)
نيكبخت باشيد.
لینک مستقیمی برای این کار وجود ندارد اما:::>>نقل قول:
یا اینکه لینکی هست که هم قسمت ورود داشته باشه و هم اگر عضو نباشیم بشه ثبت نام هم کرد؟
مامبو سیستم قدرتمندی هستش که فقط باید بتونی کمی مانور بدی تا همه کار باهاش انجام بدی برای انجام چنین کاری باید مراحل زیر را طی کنید:
1- یک محتوا استاتیک ایجاد کنید.
2- یک منو برای محتوای استاتیک ایجاد شده، در منوی بالا به نام ورود و خروج ایجاد نمایید.
3- از بخش ماژول های کاربری ماژول ورود و خروج را پیدا کنید و موقعیت قرار گیری ان را روی یکی از uesr ها تنظیم کنید من روی uesr9 ست کردم
4- یک قالب مخصوص برای این بخش طراحی کنید و نصب نمایید.من برای این کار همان قالب موجود را با حذف قسمت های اضافی و اضافه کردن کد php مربوط به لود uesr9 تغییر دادم
کد مربوط:
5- از بخش قالب های کاربری قالب مورد نظر را به صورت اختصاصی بر روی منویی که ایجاد کردید ست کنید.کد:<?php mosLoadModules ( 'user9', 0 ); ?>
دیگه کار تموم شده از نتیجه لذت ببرید
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oنقل قول:
(اين لينك رو از كجا آورديد؟)
واسه این لینک و لینک های دیگه روی گزینه مورد نظر کلیک کنید. بعد از انتقال به بخش مورد نظر از نوار ادرس لینک را کپی کنید
نه بــــابــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــاا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا
شوخي ميكني؟ اينجوري هم ميشه آدرسها رو گير آوورد؟!
عزيز من ممفيس گل.
دقت كن بعد ما رو تمسخر كن.
[quote author=ali_nateghi link=topic=16561.msg88053#msg88053 date=1222093444]
یک سوال دیگه لینک برای ثبت نام در مامبو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستش، درسته !؟
[/quote]
دوستمون سوالش كمي عجيب بود. اين لينك رو از كجا آوورده كه نميدونه چطوري ميشه لاگين كرد؟!
براي همين من جواب دادم و پرسيدم :
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16561.msg88054#msg88054 date=1222094241]
سلام
[/quote]
حالا شما ميگي كه لينك رو اينجوري آوورده كه كليك كرده روي عضويت و از آدرس بار كپي كرده اينجا. پس چرا خودت داري انتشار دادن ماژول ورود و خروج رو آموزش ميدي! ;D ::) :D
راستي يه راهم بهت ياد بدم بدرت ميخوره. براي ديدن لينك نياز نيستش كه حتماً روش كليك كني. ميتوني روش واستي و يا پروپرتيسش رو بگيري تا بهتر و با اطلاعات بيشتري لينك رو داشته باشي. ;) ::) :P
نيكبخت باشيد.
پسر مهربون
وقتی قاطی می کنی خیلی خشمگین میشی!!!
;D واسه تمسخر هستش و :o واسه تعجب یا همون شوکه شدن
من که تمسخر نکردم فقط تعجب کردم که چرا پسر مهربون این سوال رو پرسید.
در رابطه با اموزش: فکر نکنم که لینکی باشه که بتونی به کل این ماژول دسترسی پیدا کنی و باید مراحلی که توضیح دادم را طی کنید.اگر لینکی بود با اموزش کلیدی و مهمی که دادید.لینکو واسه این رفیقمون همینجا میزارم
بازم سلام و شرمنده از سوالاتم
تو پی اچ پی کد راست نویس کردن رو چطوری باید وارد کنم؟
مثلا این کد :
<td><?php echo $img; ?></td>
این همش چپ نویس هستش و من میخام از راست نوشته بشه!
سلام
<td align="right"><?php echo $img; ?></td>
دوست عزیز من تمام کارهای رو که گفتید انجام دادم ولی لینک ایجاد شده میره به ماژول پیام ها چکار کنم .
قالب هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو تنظیم کردم.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16561.msg88062#msg88062 date=1222102727]
نه بــــابــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــاا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا
شوخي ميكني؟ اينجوري هم ميشه آدرسها رو گير آوورد؟!
عزيز من ممفيس گل.
دقت كن بعد ما رو تمسخر كن.
[quote author=ali_nateghi link=topic=16561.msg88053#msg88053 date=1222093444]
یک سوال دیگه لینک برای ثبت نام در مامبو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستش، درسته !؟
[/quote]
دوستمون سوالش كمي عجيب بود. اين لينك رو از كجا آوورده كه نميدونه چطوري ميشه لاگين كرد؟!
براي همين من جواب دادم و پرسيدم :
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16561.msg88054#msg88054 date=1222094241]
سلام
[/quote]
حالا شما ميگي كه لينك رو اينجوري آوورده كه كليك كرده روي عضويت و از آدرس بار كپي كرده اينجا. پس چرا خودت داري انتشار دادن ماژول ورود و خروج رو آموزش ميدي! ;D ::) :D
راستي يه راهم بهت ياد بدم بدرت ميخوره. براي ديدن لينك نياز نيستش كه حتماً روش كليك كني. ميتوني روش واستي و يا پروپرتيسش رو بگيري تا بهتر و با اطلاعات بيشتري لينك رو داشته باشي. ;) ::) :P
نيكبخت باشيد.
[/quote]
من متوجه نشدم با منی یا با پسر مهربون
ولی اگه با منی
لینکی که گفتمو واسه کجا ست کردی
ميشه در رابطه با مشكلتون توضيح بديد؟!
نقل قول هم براي اين نيست كه بيخودكي توي ارسالتون بزاريد. بايد ربطي به سوال و يا صحبتتون داشته باشه.