آياپير دات كام وب سايت دانشجويان كامپيوتر ايران
سلام بر همه دوستان دانش پژوه خصوصاً دانشجويان گرامي
آياپير دات كام
وب سايت دانشجويان كامپيوتر ايران
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وب سايتي در جهت اشاعه فرهنگ علم در زمينه كامپيوتر قابل استفاده براي همه به ويژه دانشجويان واساتيد كامپيوتر
لطفاً ببينيد و نظر دهيد.
يا حق
پاسخ : آياپير دات كام وب سايت دانشجويان كامپيوتر ايران
سلام
سايت قشنگيه...
انشاالله موفق باشيد
يا علـــــــــــــي
[quote author=علیرضا link=topic=16718.msg88914#msg88914 date=1222935405]
سلام
سايت قشنگيه...
انشاالله موفق باشيد
يا علـــــــــــــي
[/quote]
سلام
تشكر از ابراز لطفتون!!!! :)
ولي من يه گلايه از بقيه دوستان دارم اونهم اينكه به تمام تايپيك ها سر ميزنن و پاسخ ميدن
من دوست دارم بيان سايتو ببينن و بي رودربايستي نظر كارشناسي وانتقاد كنند
پس من منتظر ميمونم
يا حق
سلام.تبريك مي گم.سايت خوبي شده.از نظر محتوا هم مفيد هست.فقط طبق توصيه هميشگي بهتر است روي پوشه ي مديريت پسوورد بگذاريد.
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلي
[quote author=mk2 link=topic=16718.msg88997#msg88997 date=1223021645]
[quote author=علیرضا link=topic=16718.msg88914#msg88914 date=1222935405]
سلام
سايت قشنگيه...
انشاالله موفق باشيد
يا علـــــــــــــي
[/quote]
سلام
تشكر از ابراز لطفتون!!!! :)
ولي من يه گلايه از بقيه دوستان دارم اونهم اينكه به تمام تايپيك ها سر ميزنن و پاسخ ميدن
من دوست دارم بيان سايتو ببينن و بي رودربايستي نظر كارشناسي وانتقاد كنند
پس من منتظر ميمونم
يا حق
[/quote]
سلام
از خير انتقاد و پيشنهاد گذشتيم.
ولي الان آمادگي خودمونو اعلام ميكنيم كه هر يك از عزيزان مقالاه تخصصي در مورد كامپيوتر دارند ومايلً منتشر بشه ميتونن يك نسخه از مقاله ومطالب خودشونو براي سايت مانيز ارسال دارند تا انشا الله بتونيم يه دانشنامه كامل تخصصي كامپيوتر تهيه كنيم ئو در اختيار تمام دانشجويان كامپيوتر اين مملكت قرار بديم.
[size=10pt]هر كي مايله ميتونه همينجا نيز اعلام آمادگي كنه![/size]
منتظريم
يا حق
سايت واقعا خوبيه ( كليشه اي شده ديگه ببخشيد )
ولي از واقعيت نبايد گذشت و هم مطالب و هم ظاهر سايت شما ، در افزايش مخاطب قطعا تاثير خواهد داشت .
وب سايت پر محتوايي است كه البته با مرور زمان بهتر هم مي شه. اما دوست عزيز به نظر من ظاهرش خيلي كامپيوتري نيست. يعني در نگاه اول احساس نمي كني كه در سايت بچه هاي كامپيوتري هستي. شايد اگر عكس بالاش عوض بشه (فن آوري درش بيشتر به چشم بخوره، البته با حفظ جمله مقدس بسم الله الرحمن الرحيم) به هدف نزديكتر بشي.
من خودم به شخصه از محتواي سايتت استفاده خواهم كرد.
[quote author=par82 link=topic=16718.msg103303#msg103303 date=1236401372]
وب سايت پر محتوايي است كه البته با مرور زمان بهتر هم مي شه. اما دوست عزيز به نظر من ظاهرش خيلي كامپيوتري نيست. يعني در نگاه اول احساس نمي كني كه در سايت بچه هاي كامپيوتري هستي. شايد اگر عكس بالاش عوض بشه (فن آوري درش بيشتر به چشم بخوره، البته با حفظ جمله مقدس بسم الله الرحمن الرحيم) به هدف نزديكتر بشي.
من خودم به شخصه از محتواي سايتت استفاده خواهم كرد.
[/quote]
سلام
در ابتدا به رسم ادب از نظر سبزتان تشکر میکنم.
در مورد طراحی بالا متاثر از عواملی بود که مهمترینش مربوط به قالب بود که انشا الله با حلول عید باستانی نوروز و تعویض قالب بنر نیز تعویض خواهد شد.
برای مثال اینها دو نمونه از طراحی های ما می باشند .
کد:
http://www.aiapir.com/contact.html
تازه این قدیمیش بوده ;)
و
کد:
http://www.icg.aiapir.com/
و در مورد جمله مقدسه "بسم الله الرحمن الرحيم" در قالب آینده نیز از القاب باریتعالی که مناسبت با موضوع داشته باشند مانند هوالعالم و ... استفاده خواهد شد.
در انتها با تشکر مجدد از ابراز نظرتان منتظر نظرهای منتقدانه دیگر عزیزان نیز هستیم.
یا حق
سلام دوست عزیز
وب قشنگی داری
من یه چند تا سوال دارم ممنون میشم جوابمو بدین
یکی این که در مورد قالب: قالب اختصاصی هست و یا اینکه از قالب های رایگان استفاه کرده اید و یا تغیرات تو این قالبها دادید؟؟؟ (لطفا اسم قالبو بفرمائید)
دوم در مورد آخر صفحه: ادامه اخبار خود به خود یه اون صورت در اومده یا اینکه از ماژول خاصی استفاده کرده اید
ممنون
پاسخ : آياپير دات كام وب سايت دانشجويان كام
[quote author=yasan link=topic=16718.msg104659#msg104659 date=1238356652]
سلام دوست عزیز
وب قشنگی داری
من یه چند تا سوال دارم ممنون میشم جوابمو بدین
یکی این که در مورد قالب: قالب اختصاصی هست و یا اینکه از قالب های رایگان استفاه کرده اید و یا تغیرات تو این قالبها دادید؟؟؟ (لطفا اسم قالبو بفرمائید)
دوم در مورد آخر صفحه: ادامه اخبار خود به خود یه اون صورت در اومده یا اینکه از ماژول خاصی استفاده کرده اید
ممنون
[/quote]
سلام
از ابراز نظرتون متشکرم .
قالب رویای سبز است که میتوانید دانلود کنید و با توجه به نیازتان تغیر دهید.
در مورد ادامه مطلب هم اگه نیاز باشه به شکل دیگه ای در بیارید میتوانبد تغیرات لازمه را اعمال نمایید.
یا حق
سلام دوستان.
بعد از يك سال تلاش براي پيدا كزدن يه قالب خوب بالاخره تونستيم يه قالب قابل قبول و تا حدودي اختصاصي آماده و نصب كنيم.
نسبت به قالب روياي سبز آرام تر و كاربر براي مطالعه متن كمتر خسته ميشه ، شمايل گرافيكي . كامپيوتري بيشتري داره و ....
ولي خيلي دوست دارم نظر ديگر دوستان رو در مورد اين قالب جديد وكلاً آياپير جديد بدونم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] O0
ممنونم
يا علي (ع)
سلام
تبريك ميگم
قالب خيلي قشنگيه . مثل قالبها جوملا ميمونه . اگه بتوني اون بالا رو فلش بذاري خيلي بهتر ميشه .
موفق باشي .
پاسخ : آياپير دات كام وب سايت دانشجويان كام
[quote author=p30p30 link=topic=16718.msg114762#msg114762 date=1253731087]
سلام
تبريك ميگم
قالب خيلي قشنگيه . مثل قالبها جوملا ميمونه . اگه بتوني اون بالا رو فلش بذاري خيلي بهتر ميشه .
موفق باشي .
[/quote]
سلام
و متشكرم.
بقيه دوستان كه انگار قهرند ....
اصلاحيه ايي ، نظري ، چيزي؟؟!!!!!
هيچ ؟؟
باز هم از ابراز نظرتون تشكر ميكنم. O0
يا حق
سلام
يه مقداري تغييرات در قالب داديم چون با وجود دو موقعيت user 1,2 اين دوتا كنار هم لود نيشدند
و حالا كه مشل برطرف شده O0 با فايرفاكس قالب بعضا قفل ميكنه :o و سايت مثل اينه كه از پشت شيشه داري نگاهش ميكني . اگه ممكنه دوستان نظري بندازند و آيا راه كاري براي اين مسئله وجود دارد.
؟؟
بخش : سایت های استفاده کننده از مامبو - Show off your Mambo
توضیحات : سایتهایی را که از مامبو استفاده میکنند را در این بخش معرفی کنید .
در این بخش از پرسیدن سوال خودداری کنید !