-
سوال در مورد alexa rank
سلام به همگی دوستان.
یه سوال برام پیش اومده از هر کی می پرسم جواب قانع کننده ای نمی ده:
یکی از سایت هایی که مثلا پشتیبانیش با من هست و روی seo اون دارم کار می کنم ، روز به روز تعداد بازدید کننده اون بیشتر می شه ، هم visit و هم hit ( بر اساس نتایج google analytic ) اما مشکل این هست که روز به روز رنک الکسا اون بد تر و بدتر می شه ، موندم دلیلش چی می تونه باشه!
شما چیزی به ذهنتون نمی رسه؟
با تشکر.
-
پاسخ : سوال در مورد alexa rank
-
منظورتون برای seo هست؟ همون کارهایی که لازم هست دیگه ، از بهینه کردن کد گرفته تا تگ های مورد نیاز و ...
مهمه که چه کارهایی کردم؟ مگه الکسا رنک دقیقا همون تعداد بازدید کنندگان نیست؟ چرا الکسا رنک هی بدتر می شه، بازدید کنندگان هی بیشتر؟!! از الکسا رنک 600 هزار شروع شده حالا رسیده به 4 میلیون! روز به روز داره بدتر هم می شه!
-
یه مورد دیگه ، تو وب مستر گوگل هم که چک می کنم ، سایت مپش هی داره تعداد لینک های ایندکس شدش کمتر می شه ، در صورتیکه تعداد صفحات ایندکس شده سایت رو که تو گوگل چک می کنم باز روز به روز بیشتر می شه!! اصلا معلوم نیست جریان چیه!!!
-
سلام
لینک وبسایت رو لطفا اینجا قرار بدید .
یا علی
-
-
نمی تونه به خاطر وجود دو تا دومین باشه؟!
.com و .biz
-
[quote author=mr_aliagha link=topic=16899.msg89882#msg89882 date=1223677125]
مهمه که چه کارهایی کردم؟ مگه الکسا رنک دقیقا همون تعداد بازدید کنندگان نیست؟
[/quote]
بله .. مهمه ...
تا اونجایی که می دونم الکسا با قدرت گوگل کار می کنه ... اگه شما به خوبی روی seo کار کردید لطفا بگید پیج رنک گوگل سایت شما الان چنده؟
در ضمن تعداد بازدیدکننده همیشه نشانه بهتر بودن سایت نیست و الکسا هم مثل گوگل روز به روز هوشمندتر میشه ... رقابت بین سایت ها هم زیاده ... وقتی سایت من در یک ماه حداقل دو میلیون رتبه اش بهبود پیدا می کنه طبیعتا خیلی سایت های دیگه به رتبه بد تر نزول پیدا می کنند ... شما باید از نظر seo در مورد سایتتون اطلاعات کافی در اختیار داشته باشید ... اینکه الان گوگل سایتتون رو ایندکس نمی کنه و از طرف دیگه به تعداد لینک های ایندکس شده در حال حاضر اضافه می کنه به این مربوط میشه که گوگل الان لینک هایی رو در نتایج نمایش میده که قبلا ایندکس می کرده ...
از طرف دیگه من به الکسا اعتقاد زیادی ندارم ... یعنی ملاک برتری سایت ها رو الکسا نمی دونم
یکی از نکات مهم seo تبادل لینک هم هست ....
فعلا همینا به ذهنم می رسید ... انشاءالله که مشکلتون حل بشه
-
به دلایل بحث ف.ی.ل.ت. رینگ نمی شه از تبادل لینک استفاده بشه ، چون موردی هست که حالا درست یا غلط خیلی راحت ***** می شه ( به دلیل شباهت های نامی عنوان های برخی از فیلم ها ) و بخاطر همین موضوع هم رسیدن به پیج رنک بالا غیر ممکنه تقریبا ، خوب 3 ماه از ثبت سایت می گذره که پیج رنکش الآن 1 هست و یه مدت خیلی کوتاه هم نمی دونم چی شد 2 شد!!!!
حالا این وسط یه موردی هست که گوگل باهاش حال نمی کنه احتمالا ، گر چه تو سرچ هم صفحه اول میارتش و خیلی مواقع لینک اول دوم سوم ، اما توی مسئله ی سایت مپ که به نظر نمی رسه خیلی مورد پسندش باشه!!!
در مورد الکسا ، مگه ترافیک رنک اون غیر از ترافیک به چه چیز دیگه ای بستگی داره؟!!!
-
تنها موردی که به ذهنم می رسه که هنوز کار نشده براش sef هست که البته خیلی مهم هم است ، نیاز به برنامه نویسی داره هنوز نه حوصلم شده که انجام بدم نه اینکه وقتش شده ، که بعید می دونم الکسا به این چیزا کار داشته باشه ، نکته ای که هست اینه که اگه چرا از 600 هزار در مدت کمتر از 1 ماه به 3-4 میلیون رسیده؟!!!!!
-
سلام
علی من چک کردم کار خاصی برای SEO روی سایتت صورت نگرفته !
187 صفحه از سایت شما در گوگل ایندکس شده و تنها بک لینک شما در مامبولرن است !
یا علی
-
مسئله این چیزا نیست اصلا ، مسئله سر الکسا رنک هست که چیه جریانش؟!!
-
رنک اکسا بر 3 اساس کار میکنه !
Reach
Traffic
Page Views
که بخش اعظمش بر میگرده به SEO سایت شما ! چرا که اگر درست اپتیمایز نشده باشه بازدید کمتر هست .... ترافیک کمتر هست و ...
مطلب زیر بیشتر در این مورد توضیح میده :
[ltr]
[size=13pt]About the Alexa Traffic Rankings[/size]
A listing of all sites on the Web, sorted by traffic...
Alexa computes traffic rankings by analyzing the Web usage of millions of Alexa Toolbar users and data obtained from other, diverse traffic data sources. The information is sorted, sifted, anonymized, counted, and computed, until, finally, we get the traffic rankings shown in the Alexa service. The process is relatively complex, but if you have a need to know, please read on.
What is Traffic Rank?
The traffic rank is based on three months of aggregated historical traffic data from millions of Alexa Toolbar users and data obtained from other, diverse traffic data sources, and is a combined measure of page views and users (reach). As a first step, Alexa computes the reach and number of page views for all sites on the Web on a daily basis. The main Alexa traffic rank is based on a value derived from these two quantities averaged over time (so that the rank of a site reflects both the number of users who visit that site as well as the number of pages on the site viewed by those users). The three-month change is determined by comparing the site's current rank with its rank from three months ago. For example, on July 1, the three-month change would show the difference between the rank based on traffic during the first quarter of the year and the rank based on traffic during the second quarter.
What are sites and Web hosts?
Traffic is computed for sites, which are typically defined at the domain level. For example, the Web hosts [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], carpoint.msn.com and slate.msn.com are all treated as part of the same site, because they all reside on the same domain, msn.com. An exception is blogs or personal home pages, which are treated separately if they can be automatically identified as such from the URLs in question. Also, sites which are found to be serving the same content (mirrors) are generally counted together as the same site.
What is Reach?
Reach measures the number of users. Reach is typically expressed as the percentage of all Internet users who visit a given site. So, for example, if a site like yahoo.com has a reach of 28%, this means that of all global Internet users measured by Alexa, 28% of them visit yahoo.com. Alexa's one-week and three-month average reach are measures of daily reach, averaged over the specified time period. The three-month change is determined by comparing a site's current reach with its values from three months ago.
What are Page Views?
Page views measure the number of pages viewed by site visitors. Multiple page views of the same page made by the same user on the same day are counted only once. The page views per user numbers are the average numbers of unique pages viewed per user per day by the visitors to the site. The three-month change is determined by comparing a site's current page view numbers with those from three months ago.
How Are Traffic Trend Graphs Calculated?
The Trend graph shows you a three-day moving average of the site's daily traffic rank, charted over time. The daily traffic rank reflects the traffic to the site based on data for a single day. In contrast, the main traffic rank shown in the Alexa Toolbar and elsewhere in the service is calculated from three months of aggregate traffic data.
Daily traffic rankings will sometimes benefit sites with sporadically high traffic, while the three-month traffic ranking benefits sites with consistent traffic over time. Since we feel that consistent traffic is a better indication of a site's value, we've chosen to use the three-month traffic rank to represent the site's overall popularity. We use the daily traffic rank in the Trend graphs because it allows you to see short-term fluctuations in traffic much more clearly.
It is possible for a site's three-month traffic rank to be higher than any single daily rank shown in the Trend graph. On any given day there may be many sites that temporarily shoot up in the rankings. But if a site has consistent traffic performance, it may end up with the best ranking when the traffic data are aggregated into the three-month average. A good analogy is a four-day golf tournament: if a different player comes in first at each match, but you come in second at all four matches, you can end up winning the tournament.
What is Data Normalization?
Alexa's ranking methodology corrects for a large number of potential biases and calculates the ranks accordingly. We normalize based on the geographic location of site visitors. We correct for biases in the demographic distribution of site visitors. We correct for potential biases in the data collected from our Alexa Toolbar to better represent those types of site visitors who might not use an Alexa Toolbar.
How are Movers & Shakers Calculated?
The movers and shakers list is based on changes in average reach (numbers of users). For each site on the net, we compute the average weekly reach and compare it with the average reach during previous weeks. The more significant the change, the higher the site will be on the list. The percent change shown on the Movers & Shakers list is based on the change in reach. It is important to note that the traffic rankings shown on the Movers & Shakers page are weekly traffic rankings; they are not the same as the three-month average traffic rankings shown in the other Alexa services and are not the same as the reach numbers used to generate the list.
Some Important Disclaimers
The traffic data are based on the set of toolbars that use Alexa data, which may not be a representative sample of the global Internet population. To the extent that our sample of users differs from the set of all Internet users, our traffic estimates may over- or under-estimate the actual traffic to any particular site.
In some cases traffic data may also be adversely affected by our "site" definitions. With tens of millions of hosts on the Internet, our automated procedures for determining which hosts are serving the "same" content may be incorrect and/or out-of-date. Similarly, the determinations of domains and home pages may not always be accurate.
Sites with relatively low traffic will not be accurately ranked by Alexa. Alexa's data comes from a large sample of several million Alexa Toolbar users and other traffic data sources; however, the size of the Web and concentration of users on the most popular sites make it difficult to accurately determine the ranking of sites with fewer than 1,000 monthly visitors. Generally, traffic rankings of 100,000 and above should be regarded as not reliable. Conversely, the closer a site gets to #1, the more reliable its traffic ranking becomes.
[/ltr]
-
ممنون بابت مقاله ، اما هنوز سوال من پابرجاست ، چرا ترافیک و بازدید سایت افزایش پیدا کرده اما الکسا رنک بدتر شده؟!! این وسط یا الکسا اشتباه کرده یا گوگل آنالیتیک...
-
[quote author=mr_aliagha link=topic=16899.msg90485#msg90485 date=1224163998]
ممنون بابت مقاله ، اما هنوز سوال من پابرجاست ، چرا ترافیک و بازدید سایت افزایش پیدا کرده اما الکسا رنک بدتر شده؟!! این وسط یا الکسا اشتباه کرده یا گوگل آنالیتیک...
[/quote]
فکر کنم فقط 3 جواب باقی می مونه
1- یا الکسا صرفا بر اساس تعداد بازدید رتبه نمیده ... و بازدید های خارجی + ماندگاری کاربر درسایت + بک لینک + .... را لحاظ می کنه
2- یا سرعت افزایش بازدیکنندگان سایت شما پایینه .. دقت کنید سرعت .. نه کمیت
3- یا یکی از این دو (گوگل و الکسا) اشتباه می کنند و خوب عمل نمی کنند
-
مورد 3 رو که بعید می دونم ، حتما یا مورد 1 هست یا 2 !!!
-
سلام دوست عزيز
ببينيد من هم عين شما يك بار پيج رنكينگ سايتم بالاي بالا بود همين كه دومين دوم را ثبت كردم بيچاره شدم ديگه نتونستم كاري كنم گريه ام دراومد
قول مي دهم كه اين علت فقط به خاطر دوتا دومين مي باشد و هر دوسايت شما به قول معروف بمب گوگلي فرض كرده اند و به نظر من بايد يك دومين را حذف كني و كلي هم دوندگي كني كه به موتورگوگل بفهموني اسپم نيستي وجريمه ات نكند
-
[quote author=mr_aliagha link=topic=16899.msg90763#msg90763 date=1224329755]
مورد 3 رو که بعید می دونم ، حتما یا مورد 1 هست یا 2 !!!
[/quote]
خود من هم بعید می دونم .. ولی شما خودت گفتی
[quote author=mr_aliagha link=topic=16899.msg90485#msg90485 date=1224163998]
این وسط یا الکسا اشتباه کرده یا گوگل آنالیتیک...
[/quote]
[quote author=piroozman link=topic=16899.msg90764#msg90764 date=1224330826]
سلام دوست عزيز
ببينيد من هم عين شما يك بار پيج رنكينگ سايتم بالاي بالا بود همين كه دومين دوم را ثبت كردم بيچاره شدم ديگه نتونستم كاري كنم گريه ام دراومد
قول مي دهم كه اين علت فقط به خاطر دوتا دومين مي باشد و هر دوسايت شما به قول معروف بمب گوگلي فرض كرده اند و به نظر من بايد يك دومين را حذف كني و كلي هم دوندگي كني كه به موتورگوگل بفهموني اسپم نيستي وجريمه ات نكند
[/quote]
اگه اینطور باشه پس جواب درست شماره 1 هست که احتمالش هم از همه بیشتره
[quote author=javid2005 link=topic=16899.msg90755#msg90755 date=1224326723]
1- یا الکسا صرفا بر اساس تعداد بازدید رتبه نمیده ... و بازدید های خارجی + ماندگاری کاربر درسایت + بک لینک + .... را لحاظ می کنه
[/quote]
-
با ریدایرکت کردن یکی از دومین ها روی دومین دوم چی؟! این جوری مشکل دو تا دومین حل می شه احتمالا، نه؟
-
به احتمال قریب به یقین ...  بله
-
بله من تا به حال تعداد خيلي زيادي دومين را رديركت كردم هيچ مشكلي پيش نيامد ولي دو دومينه كه كردم به خاك سياه نشستم
-
سلام
منظورتون از دو دامين كردن همون park كردن هست؟
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلي
-
ببینید آلان addonهست ، که این مشکل پیش اومده ، منظورم permanent redirect هست یا همون ریدایرکت 301 .
-
جل الخالق!!
این گوگل هم فیلم شده ها!!!
از permanent redirect استفاده کردم و یکی از دومین هارو روی اون یکی دیگه ریدایرکت کردم، حالا کلا گوگل اومده از نتایج جستجو حذف کرده سایت رو!!! حتی اسم خودش رو هم که سرچ می کنم دیگه نمی ده!!!!!!!
به نظر شما چیکارش می شه کرد حالا؟!
permanent redirect رو برداشتم ، باز 2-3 روزه فرقی نکرده...
-
سلام..راستش من زیاد توی این زمینه وارد نیستم ولی تجربه شخصی خودم در این مورد...
من قبلا دامنه هایی به این صورت داشتم 2 دامنه که هر دو فقط پارک شده بودند(ریدایرکت نبودند) و بعد از گذشت مدتی page rank به 3 رسید و رتبه الکسا هم حدود 300.000 بود اگه اشتباه نکنم..
بعد یکی از دامنه ها ***** شد و من اونو روی یکی از سابدومین های همون دامنه ریدایرکت کردم نکته جالب این بود که page rank در گوگل هیچ تغییری نکرد و همین طور رتبه در الکسا بهتر میشد و کمتر نمیشد..
پس فکر نمی کنم از این مورد باشه...
شما باسایت هایی که page rank بالاتری دارند تبادل لینک کنید.
سعی کنید تا از کلمات کلیدی خوبی برای اون مطلب استفاده کنید چیزایی که فکر می کنید برای جستجوی اون مطلب بیشتر استفاده میشه.
و در واقع همون بهینه سازی سایت ..
فکر کنم این کار باعث بشه تا توی الکسا مجددا بالا بیایید..
از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید تا کاملا کارهای شما رو انالیز کنه..
برای مثال این انالیز سایت من هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
روی دامنه قدیم...
و این هم برای دامنه جدید هست که دامنه قبلی روی این ریدایرکت شدند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
امیدوارم کمک شده باشه...
شاد و سلامت باشید
-
تبادل نمی تونم خیلی داشته باشم.
از لحاظ کی ورد خیالم راحت هست چون خیلی بالا و پایین کردم تا این کی ورد هارو انتخاب کردم براش.
آخه دقیقا این مسئله مقارن شد با ریدایرکت کردن ، چون کار دیگه ای نکردم که بخواد این مشکل پیش بیاد!
جالبه!
پیج رنکش هم شده صفر!!!! دقیقا دیگه همه چیش شده مثل حالتی که تازه سایت رو زده باشه آدم!!!!
یه سوال دیگه.
در مورد طول مناسب برای title , description , keyword هر سایتی یه چی گفته ، شما چه سایتی رو پیشنهاد می کنید که مطمئن باشه؟!
** پست های شما یکی شد
-
اینجا رو هم مطالعه کنید بد نیست :
گاهی اوقات شما فکر می کنید که تمام کارها رو انجام دادید، اما اینطور نیست!
حداقل برداشت الکسا، گوگل و ... این نیست. پس باید به برداشت اونها هم واقف باشید.
و گاهی وقت ها هم هست که متاسفانه ... که به صورت عمومی نمی شه اعلام کرد!!!
-
آقا سعید دست درد نکنه، مفید بود .
گرچه تا اون جایی که امکان داشت ، این کار ها صورت گرفته بود.
فقط یه سوال که توی پست قبلی هم مطرح کرده بودم، این تعداد کارکتور و این چیزا که مطرح می شه، مثل تعداد کارکتور برای عنوان سایت یا مثلا توصیف یا کی ورد ، من هر مقاله ای که خوندم یه عدد داده ، و جالب اینه که اکثرشون همدیگه رو نقض می کنند ، یکی میگه کی ورد زیر 10 تا کلمه باشه ، یکی می گه زیر 20 تا کلمه ، یکی با کارکتور مطرح می کنه این رو و ...
سوالم اینه که اون چیزی که برای خود گوگل مطرح هست کدومه؟ کاری به SEO ندارم ، گوگل رو فقط می خوام بدونم. همون طور که می دونید آمار استفاده از گوگل تو ایران اصلا قابل مقایسه نسبت به بقیه موتورهای جستجو نیست.
همون طور که گفتم ، به دلیلی نامعلوم که خودم احتمال می دم مربوط به permanent redirect باشه ، سایت داره روز بروز تعدا کمتری از گوگل بازدید کننده می گیره ، اما در عین حال مال یاهوش داره افزایش پیدا می کنه!!!!
احتمالا گوگل یه چیزی از سایت مربوطه دیده که خیلی به دلش نشسته، حالا چی بوده رو نمی دونم، توی همین مقاله یه جاهایی صحبت از یه مواردی بود که باعث می شه سایت به عنوان لینک زار! یا ... علامت گذاری بشه ، چطور می شه این مورد رو در رابطه با یه سایت خاص بررسی کرد؟!
یه مورد دیگه هم که فهمیدم اینه که مدت زمان سر زدن اسپایدر گوگل به سایت افزایش پیدا کرده ...
-
گوگل دقيقا چيزي رو از شما مي خواد كه به كاربرانتون نشون ميديد.
يعني سعي بايد كنيد همون چيزي كه قرار هست به كاربران ارائه بشه، به گوگل هم همون ارائه بشه. اما روشن تر.
يعني سعي در فريب گوگل نداشته باشيد.
اينكه گوگل يك سايت رو به عنوان لينكزار بشناسه، يا توضيحات و كلمات كليدي رو مرتبط با سايت شما تشخيص بده، يا كارهايي كه مصداق تقلب هستند رو تشخيص بده، يك فرآيند هوشمند نيست. قاعده هاي روتين و خاصي رو داره و از هوشمندي انسان استفاده ميشه كه بقيه مواردي هست كه نمي شه به صورت عمومي اعلام كرد ...!!!
در اولين فرصت خصوصي ارسال مي كنم.
اما در مورد كلمات زياد ذهن خودتون رو روي تعداد درگير نكنيد.
وقتي يك معماي بزرگ در ذهنتون شكل مي گيره، مي تونيد از faq خود گوگل كمك بگيريد!
يا اينكه اگر در اين مورد ، document وجود نداشت، از يك سايت خوب الگو بگيريد كه رتبه خوبي داره.
البته هميشه اينكه يك سايت خوب و با رتبه بالا كاري رو انجام بده، دليل خوبي مطلق اون كار نيست.
اما شما بايد كلماتي كه بيشترين ربط رو دارند رو انتخاب كنيد. هر چه خلاصه تر بنويسيد،بهتر هست. چون اگر كلماتي رو اضافه كنيد، از تمركز بر ساير كاسته ميشه.
در مورد اينكه چه كلماتي رو در اولويت قرار بديد، كار ساده هست.
از سرويس هاي گوگل مي تونيد كمك بگيريد براي انتخاب كلمات. adsene و adwords و webmaster tools
در webmaster tools در قسمت statistics جايي هست كه كلمات جستجو شده رو نشون شما ميده و ...
پس سعي كنيد كلماتي رو به كار ببريد كه واقعا مفيد باشند.
اميدوارم مفيد بوده باشه.
يا علي.
-
ممنون مفید بود و البته همون طور که خودم فکر می کردم ، خیلی درگیر تعداد نشم، آخه یه جور این مقاله ها میان تعداد رو مشخص می کنند که انگار الگوریتم موتورهای جستجو مال باباشونه!! یکی میاد می گه بین 150 تا 170 یکی می گه مثلا بین 155 تا 200 ، یکی می گه اصلا کمتر از 150 و ...
به هر حال ممنون ، فعلا که مجبورم منتظر بشینم تا ببینم نتیجه crawl بعدی چیه ، فقط این وسط آخر ما نفهمیدیم دلیل این اتفاق ها چی بود ، دومین دوم رو ریدایرکت کنم روی اولی یا نه؟! احتمالا گوگل به دلیل این مورد صفحات سایت رو از نتایج جستجو حذف کرده ...
-
مسئله ی الکسا رو متوجه شدم، ظاهرا آمارش یکی دو ماه عقب هست ، الان داره خودش درست می شه ... دوباره داره کم می شه، الان به 1 میلیون رسیده ...
حالا بالاخره من نفهمیدم ، اون دومین دیگه رو ریدایرکت کنم روی این یکی دومین یا نه؟! چون وقتی این کار رو کردم دیدم نتیجه عکس داد سری دوباره برش داشتم. اما احتمالا دلیل این جریانات فقط ایجاد تغییر بوده که روی crawl بعدی احتمالا باید درست بشه.
-
دامنه ای که تعداد صفحه کش شده کمتری داره رو ریدایرکت کنید رو دامنه ای که تعداد صفحه کش شده بیشتری داره.
توجه کنید که حتما ریدایرکت شده باشه، نه اینکه دو دامنه با محتوای یکسان باشه.
یعنی وقتی آدرس اولی رو تایپ می کنید، به صورت خودکار آدرس دومی جایگزینش بشه و در این صورت کد response هدر http شما ، بهه گوگل میفهمونه که این سایت ریدایرکت شده. تا اونجا که من اطلاع دارم، در این حالت نباید گوگل از رتبه شما کسر کنه.
-
راستی یه مسئله ی دیگه ، یه مورد داریم توی صفحه وب مستر گوگل ، به نام preferred domain می خواستم بدونم اگه از اون قسمت دومین رو بدون www به صورت preferred قرار بدم ، تاثیر مثبت داره یا منفی؟
قبلا از طریق سی پنل ، آدرس سایت با www به بدون www ریدایرکت شده...
-
بهتره برعکس چیزی که میگی باشه
یعنی بهتره از حالت بدون www به حالت www دار ریدایرکت بشه
-
هم تو سی پنل و هم تو وب مستر گوگل؟!
-
[quote author=javid2005 link=topic=16899.msg92122#msg92122 date=1225439984]
بهتره برعکس چیزی که میگی باشه
یعنی بهتره از حالت بدون www به حالت www دار ریدایرکت بشه
[/quote]
به طور كلي بهتر هست روي يك pattern ست كنيد يا با w يا بدون w
تفاوت زيادي نداره
اما الان بخوايد وضعيت رو تغيير بديد زياد جالب نيست
در مورد webmaster tools هم نحوه نمايش سايت در نتايج گوگل هست
يعني اگر تنظيم كنيد، هم صفحات با w و هم صفحات بدون w در نتايج جستجو يك شكل ظاهر ميشن
در مورد كلمه هاي كليدي:
Google.com/webmasters/tools
Stats - top search queries
Stats - what googlebot sees