پاسخ : حذف پوشه installation
شما بايد پوشه installation رو پاك كنيد !
منظورتون از تاريخ كجاست ؟
بيشتر توضيح بديد يا اگر آدرس رو نمي تونيد بذاريد، با عكس نشون بديد. ( آپلود عكس = tinypic.com )
قبلش مطمئن هستید تاریخ رو نشون می داد؟! تو قالب از چه تابعی برای تاریخ استفاده شده؟ jdate?
قبلش؟ اصلا تاریخ رو با تنظیم زمان فارسی نشون نمیده با تنظیم انگلیسی نشون میده. دارم رو لوکال کار میکنم. عکسهاشو میزلرم که ببینین.
فارسی: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
انگلیسی: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تابع date هست که البته من خودم createdate و modifydate و jdate رو هم امتحان کردم ولی فایده نداشت
jdate رو چجوری امتحان کردید؟! کد رو قرار بدید این جا
همون date رو jdate کردم
.jdate {
font-family:Verdana;
font-size:10px;
color:#cccccc;
padding-left:4px;
}
اين چيه آقا ؟
اصلا معلوم هست شما چيكار كرديد ؟
jdate كد php هست براردر من شما رفتيد توي css عوض كرديد ؟
اگر قالب به هم نريزه مشكل داره
تغييري كه داديد برگردونيد به اول. بعد بگيد كه براي چي dateرو عوض كرديد ؟
اگر دليل خاصي داره، بگيد تا راهشو بگيم.
همون طور که آقا سعیت گفتن کد php هست بابا ، تو فایل index مربوط به template مورد نظر...
اصلا تو این فایل تابع jdate نیست
برای date از چی استفاده کرده؟ همونو باید با jdate جایگزین کنید.
[quote author=webpaya link=topic=17010.msg90728#msg90728 date=1224304704]
اصلا تو این فایل تابع jdate نیست
[/quote]
سلام.ببينيد من فكر مي كنم اين تابع به صورت مشخص و عيني توي قالب فراخواني نمي شه بلكه با فراخواني Mosmainbody كلا ناحيه محتوا ايجاد ميشه كه يك قسمتش هم همين تاريخ ارسال محتوا هست.بنابراين احتمالا مشكل از فايل هاي اصلي مامبو بايد باشه.
شما در مامبوي ديگري تست كرديد؟
لطفا تست كنيد و جوابش را بفرماييد.
يــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلي
1. احتمالا مشکل به قالب ربط نداره چون با فالب پیش فرض هم همین مشکل رو داره و اون قالب هم توی فایل index اش تابع jdate نداره. حتی تو فایل index قالب پیش فرض date هم نداره!!! تو قالبی که من استفاده کردم این هست <font class="date"><?php echo mosCurrentDate(); ?></font>
2. من مامبو دیگه ای ندارم تازه کارم و با این مامبو شروع کردم رو لوکال کار میکنم و wamp 5 نصب کردم. یکی پیشنهاد داده با xamp کار کنم شما چی فکر میکند؟
3. شاید رو لوکال مشکل هست...
4. مامبو که من dl کردم 4.09 MB با نام mambo_465_farsi.tar.gz از همین سایت.
سلام
براي شبيه ساز كه Appserv و Xampp عالي هستند
منظور من از يه مامبوي دیگه اين بود كه يه مامبوي جديد نصب كنيد كه اين مامبو مي تونه از همون بسته اي كه دانلود كرديد نصب بشه
كلا اين مامبو را حذف كنيد و همه ي موارد را از نو شروع كنيد
يـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــلي