-
فارسی سازی کامپوننت supacart
سلام به همگی دوستان.
همون طور که می دونید نیاز به یک فروشگاه کامل برای مامبو به همون اندازه حس می شه که نیاز به sef حس می شد ، شکر خدا sef با تلاش تعدادی از دوستان فارسی شد و با مامبو کاملا سازگار شد ، حالا شاید نوبت فارسی سازی یک کامپوننت مناسب برای فروشگاه هست ، این کامپوننت رو که آقای فیروزمندان در یک تاپیک دیگه معرفی کرده بودند من تست کردم و به نظر میومد که کاملا با مامبو سازگار باشه و نیاز به سازگار کردن نداشته باشه ، پس پیشنهاد می دم اگر می دونید که از لحاظ امنیت می شه بهش اعتماد کرد ، آستین هارو بالا بزنیم و دست به کار بشیم برای ترجمه اون ، البته ترجمه اون احتمالا یکم وقت می بره ( 2000 خط هست ) اما خوب فکر می کنم خیلی ارزش داشته باشه ، البته می مونه ماژول های شتاب برای اون که با صلاح دید مدیران می تونه اماده بشه و رایگان و یا غیر رایگان در اختیار دوستان قرار بگیره .
لطفا نظرات خود رو بیان کنید و اگه حاضر به همکاری هستید اعلام امادگی کنید.
با تشکر فراوان از همه دوستان گرامی.
-
پاسخ : فارسی سازی کامپوننت supacart
سلام
تو همون تاپیک هم اعلام امادگی کردم ;D
خلاصه می تونید رو من هم حساب وا کنید ولی فعلآ تو نصبش موندیم داخل بسته 3 مامبوت 11ماژول وخوده کامپوننت اصلی وجود داره تمام مابوت ها و ماژول ها نصب میشن حتی کامپوننت اصلی هم نصب میشه و بعد از نصب واسه طی کردن مراحلی که داره ارور میده
اگه کمک کنید که نصب کنیم مشکل اول حل میشه.
اگه موافق به همکاری اینجانب نیز هستید ای دی یاهو خودتون رو به صورت خصوصی برام بفرستید تا تماس بگیرم
-
علي آقا به نظر من كامپوننت خوبي هستش.
از نظر امنيت هم وقتي در پروژه هاي مامبو كد ثبت شده بدون شك از امنيت بالايي برخورداره كه اونجا هستش.
از اين نظر هم رايگان باشه يا نباشه. به نظر من ميتونيم كاري كه يك بار دوست خوبم مجيد66 انجام داد رو شما هم انجام بدي و براي اعضاي فعال رايگان باشه و براي اعضاي غير فعال با هزينه اندكي باشه و تمام هزينه هاي دريافتي صرف پيشرفت مامبو بشه. البته اينا نظر شخصي هستش.
در رابطه با اينكه ميتونم همكاري كنم باهات يا نه هم عرض كنم كه فعلاً كه سرم خيلي شلوغه ولي اگر وقتي پيدا كردم كه خالي باشه بدون شك كمكت ميكنم. ولي فكر نميكنم بتونم فعلاً كمكت كنم.
نيكبخت باشيد.
-
سلام دوستان
من هم تا جایی که بتونم کمک می کنم
بهتره یک لین دانلود اینجا بزارید تا کسایی که میخوان همکاری کننده یک نگاهی هم بندازند
-
اينم لينك:
کد:
http://mambo-code.org/gf/project/supacart/frs
-
اينم لينك كمكي:
کد:
http://rapidshare.com/files/154867025/supacart-1-0-3.rar.html
لطفاً دو ارسال يكي شود.
-
سلام
نصبش کردم
خیلی خوبه قدرمند و دارای تمامی امکانات مورد نیاز البته اگه همه ماژول ها رو نصب کنید.
فکر کنم پروژه خیلی خوبیه :D
از قبل که گفته بودم بازم میگم. من همه جوره در خدمتم 8)
-
خوب ، تا این جاش که خوب پیشرفته ، لطفا اونایی که می خوان همکاری کنند ، برای ای دی یاهوشونو پیغام خصوصی بذارن که با هم هماهنگ باشیم ، منظورم از غیر رایگان ، ماژول های شتاب و این چیزاش بود نه فارسی سازی این هایی که موجود هست.
من صبح ها تا بعد از ظهر گیر هستم، شب هامو کامل می ذارم رو این کار ، ان شا الله که چیز خوبی از آب در بیاد، پس به عنوان اولین مرحله دوستان که می خوان همکاری کنند ، ای دی یاهوشونو برام پیغام خصوصی بذارن ، چون فقط خود این کامپوننت نیست ، بلکه ماژول هاشم هست که باید فارسی بشه ، خیلی راحت می تونیم تقسیم کار کنیم .
با تشکر از همه شما.
-
اگر کسی اطلاعات دقیقی در مورد گرفتن ماژول شتاب از بانک های مربوطه (سامان،پارسیان)داره بگه( مدارکی نیاز مثل روزنامه شرکت و .... و مراحل )
-
سلام
mr_aliagha من ایدی خودمو واسه شما پی ام کردم.
[quote author=majid-66 link=topic=17062.msg90879#msg90879 date=1224400048]
اگر کسی اطلاعات دقیقی در مورد گرفتن ماژول شتاب از بانک های مربوطه (سامان،پارسیان)داره بگه( مدارکی نیاز مثل روزنامه شرکت و .... و مراحل )
[/quote]
فکر کنم قرار بود ما فقط فارسی سازی انجام بدیم و ماژول بانک های ایرانی را مسئولان مامبو لرن در اختیار کاربران قرار دهند.
به هر حال اگه نیاز به این قسمت هم شد میتونیم روی ماژول های فارسی کامرز تحقیق کنیم اگه این ماژول ها را ندارید؟؟ برایتان ارسال کنم.
من یه کم زود تر دست به کار شدم و تقریبآ 300 خط از فایل زبان کامپوننت اصلی را فارسی کرده ام. ;D
-
سلام ، آره ، الان دیدم ، نمی دونم چی شده بود میل نیومده بود که فعال سازی بشه ، خوب شما از اولش ترجمه کردید دیگه؟! منم از آخر شروع می کنم به ترجمه ، فقط ایشالا که دو دست نمی شه ...
الان با ای دی تون تماس می گیرم.
من هم یه سری ماژول دارم که البته مال cms دیگه ای هست ، اما خوب راحت می شه اون رو تبدیل به مامبو کرد ...
-
سلام
کار بزرگی هست :D ، اگه بتونم حتما در کد نویسی ها کمکتون میکنم . فارسی کامرس هم کارکردم و احتمالا می تونم یه کارهایی روش انجام بدم .
در هر صورت روی منم حساب کنید . ;)
سربلند باشید
امیر
-
من و ممفیس داریم رو فارسیش کار می کنیم، یکی دو نفر بیان خودشون رو معرفی کنند ، این ماژول هارو در اختیارشون بذارم که بتونن اون رو تحت مامبو در بیارن .
البته نظر خود من اینه که به ماژول پرداخت از حساب کاربری و یا ثبت فیش بانکی هم خیلی نیاز می شه ، چون هنوز خیلی کم هستند افرادی که با شتاب پرداخت می کنند.
گر چه من این ماژول هارو هم دارم ، فقط یه چند تا مرد می خواد بیاد تبدیلشون کنه. البته به نظر من حتما باید مدیران سایت بیان نظر بدند در رابطه با رایگان و غیر رایگان بودنش . آدم همیشه فقط خودش نیست باید بقیه رو هم در نظر بگیره. چون مثلا الان خیلی ها هستند که با فروش این اسکریپت های فروشگاه دارند زندگی شونو می چرخونند ، شاید درست نباشه کار و کاسبی اون ها کساد بشه....
-
نقل قول:
البته به نظر من حتما باید مدیران سایت بیان نظر بدند در رابطه با رایگان و غیر رایگان بودنش . آدم همیشه فقط خودش نیست باید بقیه رو هم در نظر بگیره.
منم با این موضوع موافقم . تاجایی که خود برنامه متن باز هست ما هم مطمئن هستیم و حرکت می کنم .
اما برای بخش هایی که جدید اضافه میشه ... باید تصمیم گیری جمعی و درست بشه .
منتظر نظرات اساتید و مدیران هستیم ;)
پایدار باشید
امیر
-
سلام - نظر شخصيمو ميگم
به نظر من كلاً اينكه اين سيستم رو رايگان در اختيار همگان قرار بديم اشتباه هستش. نه به خاطر دلايلي كه عرض شد و تنها به دلايل زير زميني!
بهتره كه فقط كامپوننت و ماژولهاي موجود در بسته همين كامپوننت فارسي بشه و فراتر نرويد. اگر نياز به سيستم پرداخت اينترنتي بود با پرداخت هزينه اين ماژول رو به اين كامپوننت اضافه كنند.
فكر نميكنم عاقلانه باشه كه همچنين ماژولي رو در اختيار افرادي كه نيازي ندارن قرار بديد!
نيكبخت باشيد.
-
منم موافقم ، با این حال فعلا در مرحله ی اول فارسی سازیش هست ، با این حال اونایی که می خوان تو نوشتن ماژول هاش کمک بدند اعلام همکاری کنند ، همون طور که گفتم ماژول ها آماده هست فقط باید با مامبو ست بشه...
-
سلام
به نظر من باید یک تیم پشتیبانی برای این کامپوننت ایجاد بشه
چون اونطوری که من دیدم شاید این مجموعه اسمش کامپوننت باشه اما به اندازه یک سیستم فروشگاهی کاربرد داره ومیشه گفت کم و کسری هم مشاهده نشده در واقع این کامپوننت یک سیستم مدیریت فروشگاهی کامل را به مامبو اضافه میکنه و به این ترتیب میشه با یک تیر دو نشان زد.
به احتمال بالا در مورد این کامپوننت سوالات زیادی همانند یک سیستم محتوا پرسیده خواهد شد و کاربرانی در خواست ست شدن این کامپوننت را با دیگر سیستم های محتوا را خواستار خواهند شد از جمله مهم ترین انها جوملا.
در مورد ماژول های مورد بحث من بر این باورم که باید برای در اختیار قرار دادن چنین ماژول هایی هزینه ای از مشتریان گرفته شود.
در کل باید ببینم نظر بقیه دوستان به خصوص مسئولین مامبولرن چیه :)
-
حرف خوبي زدي عليرضا جان. بايد يك انجمن براي پشتيباني از اين كامپوننت باشه.
درباره اين موضوع با آقاي فيروزمندان بايد صحبت كنيم كه ببينيم موافق هستند supacart.mambolearn.com رو راه اندازي كنند يا مثل smf ميزهاي جداگانه اي براش باز ميكنن توي همين انجمن.
اما فكر ميكنم فعلاً فارسي كردن اين كامپوننت مهمتر باشه. ميشه در رابطه با اين مسائل با حضور خود آقا محسن صحبت كرد.
يك موضوع ديگه اي كه هست آموزش استفاده از اين كامپوننت هست كه اگر خدا قسمت كنه خودم اينكار رو انجام ميدم.
البته بايد نسخه فارسي شده اون رو آماده كنيد بعدش اين آموزش رو ... .
-
فعلا فارسیش کنیم ، اون مورد بعدش بهش نیاز پیدا می شه.
در مورد آموزش هم ، اتفاقا می خواستم بگم من نمی تونم یکی بیاد قبول کنه که زودتر پیدا شد.
من تا این جایی که ترجمه کردم یه سری جملات هست که آدم باید اول پیدا کنه کدام قسمت هست تا بشه ترجمش کرد ، فعلا اون هارو بی خیال شدم ، آخرکار یکی یادم بندازه که یدفعه اونا از قلم نیوفته.
-
سلام
بهترينكار براي اينكه بدون عيب بتوني اينكار رو انجام بدي اينه كه بعد از فارسي كردن اوليه كامپوننت اون رو به چند نفر كه مطمئن هستي ازشون بدي تا چك كنن و ايراداتش رو بهت بگن.
در مورد آموزش هم هر وقتي كه كامپوننت حاضر شد پس از مدت كوتاهي آموزشهاش رو ارائه ميكنيم.
فعلاً فقط فارسي سازي اين كامپوننت مهم هستش. بهتره كه در رابطه با مسائل ديگه بعداً بحث بشه.
نيكبخت باشيد.
-
سلام
این تاپیک جدید که باز کردی برای ترجمه عالیه . ادامه بده منم تاجایی که بتونم از دیگران کمک می گیرم (البته اگه نیاز شد ;) )
جناب فیروزمندان و دیگر مدیران هم که نیستن نظر بدن . تصمیم گیری در مورد آموزش و پشتیبانی هم (به نظر من ) مستلزم این هست که در مورد وضعیت ارائه ، تصمیم گیری کامل بشه .
این حرف درسته که این یه برنامه کامل هست و نیاز به آموزش و پشتیبانی داره ! اما پشتیبانی و... هم هزینه داره :o
موفق باشید
امیر
-
آره جدا که از یک cms فروشگاه چیزی کم نداره!
راستی یه نفر کاندید بشه روی راست چین کردن کل بخش ها چه کاربری و چه مدیریت کار کنه ، این جوری سریع تر می شه.
من حدودا یه 300-350 خطی از فایل زبان رو ترجمه کردم ، آقای memfis هم طبق آخرین خبر 400 تا.
فقط هرچه سریعتر یه نفر بیاد برای راست چین کردن کاندید بشه ، با پیغام خصوصی من رو در جریان بذارید.
با تشکر.
-
کسی پیدا نشد برای css؟
memfis جان اگه ممکنه تا اون قسمتی رو که ترجمه کردید برام میل کنید.
ممنون.
-
سلام
من این کار رو شروع میکنم . اما از دو روز دیگه . ;)
دوستان دیگه اگر خواستن رو این موضوع کار کنند یه پیغام خصوصی برای من ارسال کنند .
-
خوب عالیه ، فکر نمی کنم کار ما تا 2 روز دیگه تموم بشه...
-
سلام
خیلی عالی هست من هم دوست دارم همکاری کنم باهاتون کمی سرم شلوغ هست ولی سعی می کنم
تو ماژولها کمک کنم
-
بازم سلام به دوستان.
اگه ممکنه یکی سازگاری این کامپوننت رو با sh404SEF چک کنه و نتیجه رو اعلام کنه ، یه فایل برای کار کردنش که تو همون آدرس ارائه شده ، اما همون طور که می دونید دوستان یه سری تغییرات کوچیک توی کامپوننت sh404SEF اعمال کردند ، حالا می خواستم اگه ممکنه یکی این دو رو با هم ، هم روی لوکال و هم روی هاست چک کنه و نتیجه رو همین جا اعلام کنه ، که اگه مشکلی دارند با هم از همین الان یکی بذاریم که روش کار کنه.
ممنون.
-
یه مورد دیگه ، یکی که زبانش خوبه یه پیغام خصوصی بده ، نیاز به یه نفر هست برای ترجمه documentation فروشگاه ، یه مقدار کار وقت گیری هست. نیاز به یه نفر هست که واقعا بتونه وقت بذاره ، تا دیگه نیاز نباشه چند نفر کارش رو تصحیح کنند.
با تشکر.
-
سلام
علی جان تا جایکه من یادم هست و تو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نوشتم ، هیچ تغییری در sh404SEF ندادیم . یعنی در ورژن 4.6.5 هیچ نیازی به تغییر نبود .
من به سیستمم دسترسی ندارم ولی برسم چشم یه تست میکنم .
سبز باشید
امیر
-
این documentation چقدر هست؟
-
برای علی آقا توضیح دادم ، مال کل فروشگاه نیست ظاهرا ، فقط مال یه قسمتش هست ، حدود 150 خط ، تو فایل زبان از خط 1680
-
اگر میشه اینجا بزارید تا من انجام بدم (چون فایل اصلی ندارم)
-
سلام دوباره به همگی دوستان.
لطفا اعضایی که در این پروژه دارند کمک می کنند ، پیشرفت کارشون رو این جا قرار بدند .
- ترجمه
- راست چین کردن
- مورد مربوطه به sef
ممنون
-
راستی آقا مجید شرمنده ، پستتون رو ندیده بودم، توی همون پست های اول این تاپیک لینکش گذاشته شده...
-
من فایلی مربوط به زبان ندیدم com_supacart
کسی documentation شروع نکرده؟
-
فایل مربوط به زبان؟!
نه هنوز، فقط یه قسمت مال تیکه ی import csv بود که نمی دونم به کجا رسیده ، علی آقا اگه ممکنه مارو در جریان پیشرفت اون قسمت قرار بدید.
با تشکر.
-
جواب منو نداید این فایل زبان به چه نامی هست که شما دارید ترجمه می کنید
چون من فایل به این نام ندیدم
-
[quote author=mr_aliagha link=topic=17062.msg92874#msg92874 date=1226189020]
فایل مربوط به زبان؟!
نه هنوز، فقط یه قسمت مال تیکه ی import csv بود که نمی دونم به کجا رسیده ، علی آقا اگه ممکنه مارو در جریان پیشرفت اون قسمت قرار بدید.
با تشکر.
[/quote]
سلام. خوبی علی جان؟
آقا با من هستید شما؟
یـــــــــــــــاعـــــــ ــــــــلی
-
-
[quote author=majid-66 link=topic=17062.msg91808#msg91808 date=1225031214]
اگر میشه اینجا بزارید تا من انجام بدم (چون فایل اصلی ندارم)
[/quote]
سلام. راستش من دیدم مجید جان پیگیر هست، فکر کردم با ایشون هست دیگه این قسمت.
[quote author=mr_aliagha link=topic=17062.msg92874#msg92874 date=1226189020]
فایل مربوط به زبان؟!
با تشکر.
[/quote]
من هنوز دست به این کامپوننت نزدم.اگر لازم هست بفرمایید تا بنده هم شروع کنم.
موفق باشید..
یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلی