-
شرط لازم برای تغییر زبان داتسو1.6.2 با تغییر زب
سلام
از دانسو 1.6.2 روی مامبوی فارسی 4.6.5 استفاده میکنم.
شرط لازم(if) برای اینکه وقتی زبان سایت عوض میشود زبان داتسو هم عوض شود را در کجا و چگونه باید وارد کنم؟
الان داتسو من فارسی هست(فایل زبان فارسی رو به اسم english.php توی فولدر زبان داتسو قرار دادم) و میخوام وقتی زبان سایت عوض میشه داتسو از یه فایل زبان دیگه  استفاده کنه ولی نمیدونم چجوری اینکارو باید انجام بدم.
اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم...
اساتید بزرگوار درین زمینه میشه منو راهنمایی کنید.
این اولین باریه که دارم سایت دو زبانه درست میکنم و امیدوارم با آموزش های شما دفعات بعدی اینقدر مزاحم دوستان نشم.
** دو پست شما یکی شد
-
پاسخ : شرط لازم برای تغییر زبان داتسو1.6.2 با تغ
سلام
دوست عزیز
شما برای سایت دو زبانه برای کامپوننت ها تون  باید هر دو فایل زبان را داشته باشید پس این کار درست نیست که فارسی را در فایل english.php قرار بدین . واین مشکل کامپوننت هست که با زبان مامبو مچ نمیشه و شما مجبور شدین فارسی را در فایل انگلیسی ذخیره کنید.
باید کامپوننت داتسو برسی بشه
من هم این مشکل را دیدم  والان دارم برسی می کنم که آیا از کامپوننت چند زبانه استفاده کنم یا نه اگه به نتیجه برسم و خواسته هام را برآورده کنه می رم سروقت داتسو .
اگه تو این زمینه اطلاعاتی دارید کمک کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
سلام
می تونید از اینجا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به نتیجه برسید
** دو پست شما یکی شد
-
پاسخ : شرط لازم برای تغییر زبان داتسو1.6.2 با تغییر زبان س
حق با شماست... گزاشتن ترجمه فارسی تو فایل زبان english راه حل درست و کاملی نیست.حال اگر من یک فایل زبان به نام persian.php درست کنم و تو فولدر زبان داتسو بزارم چجوری باید به داتسو بگم که وقتی زبان سایت فارسی است از فایل زبان persian.php استفاده کند و وقتی انگلیسی از همون ebglish.php؟
به امید راهنمایی دوستان در مورد این سوال...
-
پاسخ : شرط لازم برای تغییر زبان داتسو1.6.2 با تغییر زبان س
سلام
زبان خود مامبو و کامپوننت فایلهای زبان را تشخیص میدن نیازی نیست شما کاری بکنید
فقط تست کنید ببینید با کدام فایل جواب می گیرید
یا fa_IR.php
یا persian.php
یا farsi.php
معمولا با دو تا اولی ها باید جواب بده
یا حق
-
پاسخ : شرط لازم برای تغییر زبان داتسو1.6.2 با تغ
دوست عزیز فایل زبان فارسی رو با هر سه اسمی که فرمودید امتحان کردم اما بی فایده بود ...
لینک دانلود آخرین نسخه داتسو که در حال حاضر 1.6.2 هست رو میزارم تا شما هم امتحان کنید:
من هم از همین جا دانلود کردم.
داتسو 1.3.7 که توسط تیم مامبولرن منتشر شد به همین صورتی که شما فرمودید با تغییر زبان مامبو به صورت خودکار تغییر زبان میداد ولی این نه! کاش یکی از اعضای تیم بگن تو اون نسخه چه تغییری دادن تا شاید برای 1.6.2 هم جواب بگیریم.
با تشکر
دوستای محترم یه راه حلی لطفا پیشنهاد کنید تا این مشکل حل شه Sad
سایتی که دارم میسازم تقربا تمومه و فقط گیر همین موضوعم.
همچنان منتظر راهنمایی شما هستم...
** دو پست شما یکی شد
-
پاسخ : شرط لازم برای تغییر زبان داتسو1.6.2 با تغییر زب
سلام
ابتدا چک کنید در پوشه language فایل ترجمه فارسی persian.php هست یا fa_IR.php
فرض میکینم fa_IR.php است
در گالری datso فايلي با نام fa_IR.php ايجاد کنید و محتویات فایل english.php ( که گفتید ترجمه فارسی در این فایل قرار داره ) را در این فایل (fa_IR.php ) کپی کنید
حالا فایل english.php رو ادیت کنید و ترجمه انگلیسی رو در این فایل قرار بدید
کامپوننت Nokkaew به صورت اتوماتیک فایل زبان شما رو میخونه و بر اساس فایل زبان جاری سایت تغییر میده . نیازی به ست کردن کد یا تغییر نیست ...
یا علی
-
آقای فیروزمندان عزیز ..ممنون از توجه شما
من راهنمایی شما رو انجام دادم اما نشد !
این عکس از فایل زبان من(مامبو 4.6.5):
[img width=640 height=275]http://www.kabadoor.com/for%20trouble%20shooting/web/Untitled%20picture.png[/img]
این هم فایل زبان داتسو من(برای محکم کاری فایل زبان فارسی رو به هر دو اسم هم گزاشتم):
[img width=640 height=313]http://www.kabadoor.com/for%20trouble%20shooting/web/Untitled%20picture2.png[/img]
ولی نتیجه داخل سایت به این صورت هست که تو زبان فارسی سایت، داتسو زبانش انگلیسی میمونه :-[ :
[img width=563 height=480]http://www.kabadoor.com/for%20trouble%20shooting/web/Untitled%20picture4.png[/img]
امیدوارم عکس ها بتونه کمک کنه تا مشکلم حل بشه.
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر
-
سلام
کماکان منتظر پاسخ هستم.راهنمایی شما کاملا صحیح است و من روی یک مامبو دیگه تست کردم ولی روی سایت خودم همین طور که تو عکس ها مشاهده میکنید جواب نمیده.فکر میکنم با کامپوننت خاصی مشکل دارد.آیا راهی هست که بتونم متوجه بشم مشکل از کجاست؟
-
داتسو برای اینکه بتونه با دو زبانه اکی بشه در کامپوننت دو زبانه باید یک element داشته باشه !
ببینید داره ! اگر نداره از سایتش بگیرید اگر نداره از سایت کامپوننت دو زبانه بگیرد و اگر هم بازم نیست باید بنویسیم تا بتونه دو زبانه بودن رو درک کنه !
یاعلی
-
کامپوننت زبان من Nokkaew است که از اینجا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گرفتم.
و اکر منظورتون رو از element درست متوجه شده باشم ومنظورتون قسمت انتخاب عناصر محتوا در این کامپوننت هست که اسم این کامپپننت در این لیست نیست.user و pass هم که به شما دادم و میتونید ببینید.
اما آقای فیروزمندان تو همین تاپیک گفتند که:
[quote author=فیروزمندان link=topic=17483.msg93626#msg93626 date=1226823209]
کامپوننت Nokkaew به صورت اتوماتیک فایل زبان شما رو میخونه و بر اساس فایل زبان جاری سایت تغییر میده . نیازی به ست کردن کد یا تغییر نیست ...
یا علی
[/quote]
میشه اگه فرصت کردید و وارد کنترل پنل سایتم شدید این مورد رو هم چک کنید...
-
آقای فیروزمندان اشتباه نگفتند
من هم نگفتم اشتباه گفتن من گفتم برای دو زبانه کردن اون کامپوننت شما باید اون عناصر که گفتید رو در کامپوننت داشته باشید وگر نه اصلا نمیشه روش کار کرد !
اگردقت کنید بقیه موارد هم دارن البته دیفالت ها ...
یاعلی
-
آیا این element داتسو رو من از جایی میتونم دریافت کنم و به element های موجود در nokkaew اضافه کنم؟
خلاصه کلام این که بالاخره راهی هست و اگر هست لطفا یک بار کامل بگید چطور این کار رو انجام باید داد.
باز هم از راهنمایی همه دوستان سپاسگزارم...
-
بله باید دریافت کنید
اصولا در سایت های خود یا کامپوننت دو زبانه هست و یا در سایت داتسو باید باشه !
اگر نه باید از روی المنت مثالش که داره بنویسم
یاعلی
-
ممنون
من element مورد نظر رواز اینجا پیدا کردم:
ولی ظاهرا برای nokaew 1.6 طراحی شده و با 1.6.2 کار نمیکنه:(
موقع نصب ای error هارو میده:
آپلود universal - با مشکل مواجه شد
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در NOKKAEW پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در NAME پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده NAME می باشد.
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در AUTHOR پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده AUTHOR می باشد.
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در VERSION پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده VERSION می باشد.
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در DESCRIPTION پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده DESCRIPTION می باشد.
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در REFERENCE پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در TABLE پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در FIELD پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده FIELD می باشد.
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در FIELD پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده FIELD می باشد.
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده TABLE می باشد.
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده REFERENCE می باشد.
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در TRANSLATIONFILTERS پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در DATSOCATNAME پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده DATSOCATNAME می باشد.
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در KEYWORD پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده KEYWORD می باشد.
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در PUBLISHED پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده PUBLISHED می باشد.
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده TRANSLATIONFILTERS می باشد.
Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده NOKKAEW می باشد.
Fatal: XML error in /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: no installer install_
[ ادامه ... ]
میشه یه نگاه بهش بندازیدو اگر دیدید سخت نیست و زیاد وتتون رو نمیگیره یه کاریش کنید که با 1.6.2 هم کار کنه؟
-
xml رو باز کنید و هر چی درون تگ DESCRIPTION هر چی هست پاک کنید و خب دقت کنید احتمالا یکی از تگ ها هم باز شده و بسته نشده احتملا خیلی زیاد مشکل از این ها هست یک بررسی بکنید
-
سلام دوستان عزيز
من اين مطالب رو خوندم. من هم همچين مشكلي دارم !!! اما با توضيحات بالا نتونستم اين كار رو انجام بدم. كسي مي تونه من رو راهنمايي كنه ؟؟؟؟
-
دوستان بعد از خوندن مطالب شما رفتم يكمي با داتسو كار كردم.
دوست عزيز اگه از كامپوننت 2 زبانه "Nokkaew" استفاده ميكنيد فقط كافي هستش از آدرس زير:
/components/com_datsogallery
فايل datsogallery.php را به شكل زير اديت كنيد:
در لاين 68 اين فايل english.php را به fa_IR.php تغيير دهيد.
سپس ذخيره كنيد.
* البته اين كار را مي توانيد از طريق Replace ((جايگزيني)) استفاده كنيد*
امـــــا فقط يه مشكل هست اونم اينه كه فايل ترجمه شده فارسي داتسو 1.3.8 موجود در داتسو گالري با 1.6.2 مچ نيست و نياز به كامل كردن اين ترجمه هست. به همين خاطر مشكلاتي در ترجمه فارسي بوجود مي آيد. با اين كار مشكل شما از طريق كامپوننت "Nokkaew" قابل تغيير است.
*** توضيحات: قبل از انجام اين كار بايد شما فايل fa_IR.php موجود در سايت داتسو گالري را در دايركتوري "/components/com_datsogallery/language" سايت خود آپلود كنيد.
اميدوارم مفيد باشد. دوستاني كه تونستند ترجمه كامل براي داتسو 1.6.2 را تهيه كنند لطفاً به من اطلاع بدند.
متشكرم
-
بسیار ممنون از توجه و پاسخ کامل شما...
در نهایت قفل این تاپیک به دست شما باز شد :)
من روی لوکال امتحان کردم و با تغییری که در datsogallery.php فرمودید جواب گرفتم.اما همان سایتم روی سرور(مامبو سرور) این مورد رو جواب نمیده! این مورد از چی میتونه باشه؟
-
متشكرم دوست من
من خودم اين كار را روي سرور سايتم انجام دادم و جواب داده البته همانطور كه گفتم در بخش فارسي سايت دچار مشكل شدم ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) اونم به دليل ترجمه ناقص بودش. سرور من هم لينوكس هستش و با اين تغيير مشكلي هم نداشته.
شما مي تونيد از 2 راه كار براي تغيير datsogallery.php استفاده كنيد:
يكي اينكه شما اين فايل datsogallery.php رو از روي هاست خودتون دانلود كنيد و پس از تغيير دوباره جايگزين كنيد (البته براي اين كار بهتر است ابتدا فايل قبلي را پاك كنيد و سپس دوباره آن را آپلود كنيد. مشكلي دومي هم كه در اين زمينه پيش مي آيد مربوط به مرورگر شما مي باشد. اگر اين كار را انجام داديد و تغيير اعمال نشد History مرورگر خود را پاك كنيد و يا از IE استفاده كنيد. معمولاً فايرفاكس در اين موارد دچار مشكل مي شود)
راه دوم هم از طريق اديت datsogallery.php از طريق خود سرورتون هست. بدين طريق كه در cpanel هاست خود بر روي datsogallery.php راست كليك كرده و Edit را بزنيد و پس از تغيير آن را ذخيره كنيد. (البته اين مورد در هاست من جواب ميده اما در هاست شما . . . )
امتحان كنيد. اميدوارم مشكل شما برطرف شود.
موفق باشيد
-
سلام
[quote author=مجید link=topic=17483.msg99434#msg99434 date=1232181112]
xml رو باز کنید و هر چی درون تگ DESCRIPTION هر چی هست پاک کنید و خب دقت کنید احتمالا یکی از تگ ها هم باز شده و بسته نشده احتملا خیلی زیاد مشکل از این ها هست یک بررسی بکنید
[/quote]
آقا مجید من کارایی که گفتی رو کردم. نشد. حتی حرف به حرف با نمونه xml های موجود در همون پوشه المنت ها چک کردم هیچ فرقی و یا اشتباه تایپی ای نداشت. سر و ته تگ ها هم همه شون بسته بود.چکار میشه کرد؟
البته من همین xml هاشو دستی کپی کردم. در nokkeaw المنت ها اضافه شدند و من تونستم ترجمه کنم اما تصویر بندانگشتی گالری ها میپره و بجاش یه تصویر سفید نشون داده میشه
خلاصه یکی به داد برسه........
[hr]
[quote author=tonok link=topic=17483.msg99511#msg99511 date=1232235695]
دوست عزيز اگه از كامپوننت 2 زبانه "Nokkaew" استفاده ميكنيد فقط كافي هستش از آدرس زير:
/components/com_datsogallery
فايل datsogallery.php را به شكل زير اديت كنيد:
در لاين 68 اين فايل english.php را به fa_IR.php تغيير دهيد.
سپس ذخيره كنيد.
* البته اين كار را مي توانيد از طريق Replace ((جايگزيني)) استفاده كنيد*
[/quote]
جناب tonok یعنی ربطی به اون المنت ها نداره؟ با تغییر فایل به اینصورتی که می گید در nokkeaw میشه ترجمه کرد؟
نقل قول:
توضيحات: قبل از انجام اين كار بايد شما فايل fa_IR.php موجود در سايت داتسو گالري را در دايركتوري "/components/com_datsogallery/language" سايت خود آپلود كنيد.
کاش آدرس میدادی این فایل رو. پیداش نکردم در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام
بابا به داد برسید ایها الناس! حاج مجید کجایی؟
-
[quote author=payman_ej link=topic=17483.msg99385#msg99385 date=1232133552]
من element مورد نظر رواز اینجا پیدا کردم:
ولی ظاهرا برای nokaew 1.6 طراحی شده و با 1.6.2 کار نمیکنه:(
موقع نصب ای error هارو میده:
آپلود universal - با مشکل مواجه شد
....
[/quote]
کسی میتوهنه کمک کنه؟
-
سلام
یافتیدم!
المنت داتسو 1.6.2 برای nokkaew
یا
اینجا رو هم ببینید (المنت برای سایر کامپوننت ها) : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام خدمت همگي
من يه مدتي نبودم. ببخشيد ديگه O0
من خيلي وقت بود دنبال همچين چيزي بودم اما نتونستم نصبش كنم. پيغام خطا ميده!!!
اين المنت رو در كدوم قسمت بايد نصب كنم؟؟؟؟؟ اگه ممكنه راهش رو بگيد ^-^
در ضمن من از داتسو گالري 1.6.2 كه توسط بچه هاي فروم فارسي شده استفاده كردم.
نسخه مامبو هم 4.6.5 هستش
در صورت امكان راهنمايي بفرماييد
ارورهايي كه موقع نصب ميده:
کد:
: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: MOSINSTALL در NOKKAEW پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: MOSINSTALL در NAME پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده NAME می باشد.
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: MOSINSTALL در AUTHOR پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده AUTHOR می باشد.
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: MOSINSTALL در VERSION پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده VERSION می باشد.
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: MOSINSTALL در DESCRIPTION پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده DESCRIPTION می باشد.
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: MOSINSTALL در REFERENCE پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: MOSINSTALL در TABLE پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: MOSINSTALL در FIELD پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده FIELD می باشد.
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: MOSINSTALL در FIELD پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده FIELD می باشد.
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده TABLE می باشد.
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده REFERENCE می باشد.
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: MOSINSTALL در TRANSLATIONFILTERS پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: MOSINSTALL در DATSOCATNAME پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده DATSOCATNAME می باشد.
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: MOSINSTALL در KEYWORD پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده KEYWORD می باشد.
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: MOSINSTALL در PUBLISHED پیدا نشد
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده PUBLISHED می باشد.
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده TRANSLATIONFILTERS می باشد.
Severe: خطا XML در /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده NOKKAEW می باشد.
Fatal: XML error in /home/photoga/public_html/persian/media/install_4a5b3911d53c3/datsogallery.xml: no installer install_