پاسخ : خطا در بانک اطلاعاتی
بسته ارتقا رو باید دریافت کنید و پس از جاییگزینی فایل ها؛ اون فایل upgrade.php رو اجرا کنید
شما چطور بروزرسانی رو انجام دادید که اینطوری شده ؟
تعمیر بانک اطلاعاتی رو تست کردید ببینید جواب میده یا نه ؟
من از طريق خود اس ام اف بروز رساني كردم. نه تعميير رو امتحان نكردم. اصلا فايل upgrade.php كجاست؟ ميشه ساده تر منو راهنمايي كنيد.
اون فایل در بسته ارتقا هست. یعنی وقتی به صورت دستی سیستم رو ارتقا میدید. نه به صورت اتوماتیک.
البته نباید با ارتقا به صورت اتوماتیک مشکلی بوجود بیاد ...
از نسخه چند به 1.1.7 ارتقا دادید ؟
موقع ارتقا، خطایی نداد ؟
همه فایلها یافت شدند ؟
همه فايل ها يافت شدند.
هيچ خطايي ديده نشد.
از نسخه 1.1.6 به 1.1.7 ارتقاء دادم.
---
با تعميير هم درست نشد. - بعد از ارتقا چطور ميتونم به اين فايل دست پيدا كنم؟ تو كدوم شاخه هست؟
آيا بايد از طريق My SQL بانك اطلاعاتي رو بروز كنم؟
---
ممنون ميشم.
سلام
اگر شما پچ SMF رو از سایت simplemachines دانلود کنید و روی سایت خود قرار بدید قطعا فایلی با نام UPGRADE.PHP رو میبینید
با اجرا کردن این فایل تغییرات لازم در دیتابیس شما صورت میگیره
یا علی
آقاي فيروزمندان، من اين پچ رو از سايتش دانلود كردم و حالا اين فايل رو در دست دارم، چطور بايد روي سايت قرارش بدم؟ آيا بايد در مديريت بسته ها نصبش كنم؟ اينكه من يكبار اين پچ رو بصورت اتوماتيك نصب كردم، مشكلي پيش نمياد كه دوباره نصبش كنم؟
اگر امكانش هست ساده راهنماييم كنيد.
ممنون ميشم.
با اجازه اساتيد
نقل قول:
چطور بايد روي سايت قرارش بدم؟ آيا بايد در مديريت بسته ها نصبش كنم؟ 
از طريق ftp يا cpanel ، تو ريشه اصلي فروم ، يعني دقيقا جايي كه فولدرهاي attachments - avatars - Packages و ... وجود دارند آپلود كنيد و بعد فايل رو به اين شكل اجرا كنيد:
sitename.com/forum/upgrade.php
نقل قول:
اينكه من يكبار اين پچ رو بصورت اتوماتيك نصب كردم، مشكلي پيش نمياد كه دوباره نصبش كنم؟
مشكلي نيست
** هایپر لینک حذف شد
من بسته 1.1.7 رو از اين سايت دانلود كردم و تنها چيزي كه توش نيست همين فايل آپگريد هست...
فكر كنم من اشتباه كردم...؟ من هسته اس ام اف رو دانلود كردم نه پچ رو! والا هرچي گشتم پچ رو پيدا نكردم. اگه ممكنه لينك دانلود ش رو بديد يا اگر نه فقط همون فايل آپگريد رو به من بديد تا اين مشكل رو حل كنم.
يه دنيا ممنون جناب فيروزمندان. اين بسته رو دانلود كردم، حالا فايل رو اجرا ميكنم ،اميدوارم ديگه به مشكلي بر نخورم.
هنگام نصب این مشکل پیش اومده:
[img width=640 height=88]http://i33.tinypic.com/2rypkia.jpg[/img]
چکار کنم؟آیا نصب شده؟
سلام
مشکلی نیست . توی Address Bar ببینید STEP=0 این رو دستی تغییر بدید به STEP=1 و اینتر بزنید ...
مشکل حل میشه
یا علی
STEP=0 اینو اصلآ ننوشته جناب فیروزمندان.
آدرس بار کامل رو بگید بی زحمت تا وارد کنم.
راستی از این لینک بالایی که دانلود کردم،بعد از استخراج فقط فایل upgrade.php رو در ریشه اصلی فروم آپلود کردم.درست عمل کردم؟
** دو پست شما یکی شد
سلام
لینک سایت رو لطف میکنید ؟
بله درسته ... باید تمام فایلها رو آپلود کنید ( جایگزین ) و بعد آپگرید کنید
یا علی
من کلی بسته و کد قرار دادم،یعنی همه ی اینها پاک میشوند؟
اینم آدرس:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای آپگرید از لینک زیر استفاده کنید :
یا علی
جناب ممنون از راهنماییتون.
مشکل حل شد. O0