سلام
میدونید اسم سی ام اسی که فرمت url هاش به شکل زیر است اسمش چیه؟
کد:viewnews.aspx?id=
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میدونید اسم سی ام اسی که فرمت url هاش به شکل زیر است اسمش چیه؟
کد:viewnews.aspx?id=
خوب با asp نوشتن دیگه .!
چند تا اسکریپت رایگان و نال شده اون هم تو وب وجود داره !
چون نال شده هست لینک نمیدم .
جالبه که بعضی از خبر گزاری ها از این اسکریپت استفاده میکنن!!!!!!!!!! :o
خوب اسمش رو نمیدونید آقا عماد؟ میشه برام پیغام خصوصی بزارید؟
[quote author=dj_ahmad link=topic=17705.msg94215#msg94215 date=1227334459]
جالبه که بعضی از خبر گزاری ها از این اسکریپت استفاده میکنن!!!!!!!!!! :o
خوب اسمش رو نمیدونید آقا عماد؟ میشه برام پیغام خصوصی بزارید؟
[/quote]
آقاي dj_ahmad ، اسكريپت هاي مربوط به WebWiz به اين شكل هستند، WebWiz يك بسته با فرمت AspX هست كه براي انتشار اخبار و... هست كه بيشتر براي ساخت بلاگ استفاده ميشه، اين بسته همانند وردپرس عمل ميكنه با تفاوت اينكه فرمت فايل هاي ASP و AspX هست. اگر نام اين بسته رو در گوگل سرچ كنيد حتما پيداش ميكنيد، اگر نكرديد بگيد براتون آپلود كنم. حجمش هم تا اونجا كه يادمه 700 كيلوبايت در يك فايل zip هست.
فقط بهینه شده برای ارسال خبر و خبرگزاری هست؟!
من سایت های خارجی غیر خبری زیادی هم دیدم که دارند استفاده می کنند یا حداقل لینک هاشون شبیه هست،
دیشب بی کار بودم یه چند تاشون رو اسکن کردم ، چیزی پیدا نکردم که سی ام اسش رو مشخص کنه....
[quote author=mr_aliagha link=topic=17705.msg94230#msg94230 date=1227340417]
فقط بهینه شده برای ارسال خبر و خبرگزاری هست؟!
من سایت های خارجی غیر خبری زیادی هم دیدم که دارند استفاده می کنند یا حداقل لینک هاشون شبیه هست،
دیشب بی کار بودم یه چند تاشون رو اسکن کردم ، چیزی پیدا نکردم که سی ام اسش رو مشخص کنه....
[/quote]
نه فقط مخصوص انتشار خبر نيستند، ميشه در زمينه هاي ديگه هم استفاده كرد، ولي Aspx بيشتر در بلاگ ها (مثه بلاگ فا) و سايت هاي خبري استفاده ميشه، ولي فرمت asp در خيلي از سايت ها ديده شده كه اصلا ارسال خبر نداشتند، aspx و aspx هم يك فرمت هستند همانند php و html فقط از aspx به عنوان اسكريپت پويا ياد شده.
دوستان میشه بفرمائید نال شده یعنی چی؟؟؟؟ :)
[quote author=plusboy link=topic=17705.msg94237#msg94237 date=1227343012]
دوستان میشه بفرمائید نال شده یعنی چی؟؟؟؟ :)
[/quote]
یه چی تو مایه های کرک شده! اصطلاحی که برای اسکریپت ها ازش استفاده می شه.
من فکر نکنم WebWiz باشه!!!
نمونه میزارم ببینید
sook.ir
pgnews.ir
boushehrnews.ir
دی جی احمد جان
اینطور که معلومه جنوبی هستی .
این وب سایتها با زبان asp نوشته شده . و نمونه های دیگش میشه به asp rider اشاره کرد .
اینا بیشترشون فارسی سازی شده هست . و از تکنولوژی دات نت استفاده میکنه .
عماد خان سااااااام علیکم
داش من ما اهل شمال غرب ایرانیم!!!
این asp rider که میفرمایید همینه؟:
سيستم اسپ سوار، اولين سيستم مديريت محتواى 100 درصد فارسى(مديريت وبلاگ و وب سايت)، با امکانات کم نظير خود در بين ساير برنامه هاى مديريت محتوا مدتى است که به محبوبيت قابل توجهى رسيده است ، چندين وبلاگ و وب سايت بزرگ و کوچک از اين سيستم استفاده ميکنند. اين سيستم با استفاده از بانک اطلاعاتى اکسس و ASP برنامه نويسى شده است.
ضمنا این گوگل خان ما رو به سمت خطه جنوب هدایت کرد باور ندارید نگاه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مثل این که به همه سرویس های خبری جنوب (استان بوشهر) این اسکریپت رو انداختن!!!!
ولی من هنوز دقیقا پی به منشا این اسکریپت نبردم
عماد جان اگه اشاره مستقیم تری به این اسکریپت که اول فرمودین نال شده است بفرمایید متشکر میشم.
سلام - خوبي آقا ؟
اسپ سوار هرگز! (هرگز استفاده نكنيد - يك تجربه تلخ و بسيار تلخ ازش دارم)
فكر نميكنم اين سايتهاي خبري هم از اسپ سوار استفاده كنن وگرنه دخلشون اومده! (البته فقط يك خاطره بد ازش دارم و قصد تخريب ندارم)
---------------------------------------------
asp_nuke 0.80 رو ديدي؟ تستش كردي؟ مطمئني كه جوابگو نيست؟
كامروا باشيد.
بانک access خودش داره می گه اوضاع چطوریه!! ;)
داش مهدی من سورس کد این اسکریپت رو میخوام.چون باهاش کار دارم >:D
>:D >:D >:D
من اگه بخوام سایت خبری درست کنم صد سال سیاه از این اسکریپت استفاده نمیکنم
سلام
[quote author=dj_ahmad link=topic=17705.msg94479#msg94479 date=1227537787]
داش مهدی من سورس کد این اسکریپت رو میخوام.
من اگه بخوام سایت خبری درست کنم صد سال سفید از این اسکریپت استفاده میکنم ;)
[/quote]
سورس کدومش ؟
بگو تا یه جا واست آپلود کنم.
ولی از من به شما نصیحت واسه سایت خبریتون از این اسکریپت ها استفاده نکنید؛ آخر، عاقبت نداره ;)
یا علی
[quote author=dj_ahmad link=topic=17705.msg94479#msg94479 date=1227537787]
من اگه بخوام سایت خبری درست کنم صد سال سیاه از این اسکریپت استفاده نمیکنم
[/quote]
mr_aliagha جان من اسکریپت رو میخوام نه واسه این که نصبش کنم.واسه یه سری کارای مثبت 18 سال میخوام. >:D
آخه با یکی از سایت های مذکور مشکل داریم به خاطر همین دنبال یه مشکل توی اسکریپتش میگردیم.....
سلام دوست عزیز .
عجیبه من یه پست بعد از چند تا پست های بالا زده بودم نیستش و توش کلی توضیح درباره این اسکریپت داده بودم .
عرض به حضور شما کسی که این اسکریپت رو این سایتها نصب کرده من میشناسم . در ضمن سایتهای خبری بوشهر هم همگیشون از این اسکریپت استفاده نمیکنن . اینا میان با یه قیمت های بچه گونه یه قیمتی میدن . باقیه هم میگن خوب خوبه ! ولی بعد از مدتی یا پشیمون میشن یا دل و دماغ کار کردن با سایتشون میره .
این اسکریپت خودشون ننوشتن و با فارسی سازی اینا رو آپ کردن . من مدیریتشون رو دیدم . تقریبا مثل اسپ سوار هست . احمد جان اگه خیلی نیاز داری به اسکریپت خبری asp بکو تا یه اسکریپت با این ویژگی ها برات میل کنم :
یک اسکریپت خبری و خبرگذاری خوب ! با قابلیت گالری عکس . ارسال خبر . خوراک . دسته بندی . سیستم گزارش آب و هوا و … هر چیزی که یک سایت خبری نیاز داره .
موفق باشی دوست من.
آقا عماد اگر ایمیل کنید ممنون میشم.پیغام خصوصی میزارم براتون
بحث من سر اینکه بعضی ازین سایت های خبری تو بعضی برهه های زمانی مشکل ساز میشن که باید روشون کم بشه!!! داشتن اسکریپت اون سایت ها توی این رو کم کنی نقش اساسی ایفا میکنه!!! و گر نه با همین مامبو میشه سایت های خبری خیلی خوبی زد در حد تیم ملی!!!