پاسخ : کاربران آنلاين در امروز
با تشكر صميمانه از راهنمايي هاي جاويد عزيز
( ادب حكم ميكرد تو پست اول مينوشتم ، ولي ببخشيد يادم رفت )
خواهش می کنم مهدی جان
فکر کنم تمام زحمات این بسته رو شما کشیدی
قابل توجه دوستان: این بسته فقط برر روی قالب پیش فرض کار می کند
با اجازه شما نظر من اینه که درجه سختی سازگار کردن این بسته با قالب های غیر پیش فرض برابر حرف D باشه
موفق و موید باشید
البته اگر فایل زبان رو در اس ام اف قدری دست کاری کنیم دیگه نیازی به این مد نیست
مثلا کاربرانی که در دقیقه اخیر فعال بودند و به کاربران آنلاین امروز تغییر بدیم و دقیقه رو هم توی کنترل پنل 24x60 قرار بدیم
اونوقت اونايي كه خارج شدن چي ياشار جان ؟!
نه آقا مهدی مشکلی به وجود نمیاد با کمی اغماز آمار خوبی میده.
احمد جان .. فکر نمی کنم اینطوری که شما میگی باشه  ...
این بسته با کاربران آنلاین پیش فرض انجمن فرق می کنه
وقتی کاربری از smf خارج میشه نام کاربری اش در لیست کاربران آنلاین می مونه ....
و این نشان دهنده اینه که کاربر مورد نظر حداقل یک بار امروز وارد انجمن شده ......
ولی در اون حالتی که شما میگی اگه کاربری در یک دقیقه پیش از انجمن خارج بشه از لیست هم خارج میشه
به یک نکته دیگر هم توجه کنید ...
کاربران آنلاین امروز ... یعنی کاربرانی که از ساعت 0:0 تا اکنون وارد شدند .....
نه کاربران آنلاین در 24 ساعت گذشته .. برای اثبات این موضوع به کد زیر توجه کنید
کد:
$date = @getdate(forum_time(false));
$midnight = mktime(0, 0, 0, $date['mon'], $date['mday'], $date['year']) - ($modSettings['time_offset'] * 3600);
این بسته زمان کنونی رو از ضریب 3600 ثانیه تفریق می کنه تا زمان باقی مانده از نیمه شب تا اکنون رو بدست بیاره ...
البته اگه اشتباه نکنم
سربلند باشید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
دوستان اگه لطف کنن و جایی غیر از راپید شیر آپلود کنن ممنون میشم. خدا خیرتون بده.
سلام، خدمت شما:
لينك دانلود از 2Shared:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
---
دوستان اگر لطف كنيد لينك مستقيم قرار بديد خيلي خوب و عالي ميشه، دوستان هم راحتر بسته هارو دانلود ميكنند.
دوستان چه کسانی این مد رو تست کردن؟
به نظر من یه مشکلی هست .
[quote author=dj_ahmad link=topic=17829.msg94895#msg94895 date=1227906107]
به نظر من یه مشکلی هست .
[/quote]
من رو سرور هم تست كردم ( نسخه 1.1.7 ) مشكلي نداره .
شما چه مشكلي مشاهده كردين ؟
[quote author=dj_ahmad link=topic=17829.msg94895#msg94895 date=1227906107]
به نظر من یه مشکلی هست .
[/quote]
چه مشکلی؟
من هم قبلا روی نسخه 1.1.5 و 1.1.4 تست کردم و مشکلی نداشت ..
من از 1.1.7 استفاده مکنم
روی قالب من غیر پیشفرض نصب کردم ولی اسم یوزرهارو نمیاره!
علتش هم فکر کنم این هست که توی فایل BoardIndex.php من عبارت $context += getMembersOnlineStats($membersOnlineOptions); وجود نداره!!!!
اولا شما ميفرماييد كه قالبي غير از قالب پيشفرض . خوب طبيعتا در قالبهاي ديگه بايد تغييراتي ايجاد كرد.
و بعد اينكه اصلا ربطي به فايل BordIndex.php نداره ، چون اگر ايراد از اين فايل بود كه اصلا روي قالب پيشفرض هم اجرا نميشد. بايد فايل Bordindex.Template.php ويرايش بشه .
اين هم نمونه اي روي قالب غير پيشفرض:
[quote author=dj_ahmad link=topic=17829.msg94910#msg94910 date=1227940998]
من از 1.1.7 استفاده مکنم
روی قالب من غیر پیشفرض نصب کردم ولی اسم یوزرهارو نمیاره!
علتش هم فکر کنم این هست که توی فایل BoardIndex.php من عبارت $context += getMembersOnlineStats($membersOnlineOptions); وجود نداره!!!!
[/quote]
شما به صورت مهمان وارد شدید ... درسته؟؟؟
راستی احمدجان .. شما از چه منبعی میگی این کد باید در فایل boardindex.php وجود داشته باشه .. اصلا چرا وجود نداره؟؟؟؟
در مورد فایل boardindex.template.php هم ظاهرا قالب احمد یا ویرایش شده یا اینکه این فایل رو نداره ... در غیر اینصورت نباید کابران آنلاین امروز رو نمایش میداد
جاوید جان من بنده به صورت دستی boardindex.template.php رو ادیت کردم ضمنا این تصویر رو بعد از لاگین شدن گرفتم.
نقل قول:
شما از چه منبعی میگی این کد باید در فایل boardindex.php وجود داشته باشه .. اصلا چرا وجود نداره؟؟؟؟
من ازین جا میگم:
کد:
<file name="$sourcedir/BoardIndex.php">
<operation>
<search position="before"><![CDATA[ $context['num_users_online'] = count($context['users_online']) + $context['num_users_hidden'];
]]></search>
این بسته منتشر شد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من روی 1.1.7 خواستم نصب کنم اخطار زیر اومد
!!خطا در نصب بسته
چندید مشکل برای نصب این بسته وجود دارد. به شما توصیه می کنیم که با این شرایط از نصب این بسته صرف نظر نمایید. چرا که ساختار این بسته ناقص است و با نصب آن ممکن است انجمن های شما بطور کامل از کار بیافتد. ممکن است این خطا بخاطر نسخه SMF شما باشد. چون برخی از بسته ها برای نسخه های خاصی از SMF ساخته شده اند و در همه آنها قابل نصب نیستند.
زیرش هم نوشته بود:
6. ایجاد تغییرات در فایل ها ./Themes/default/languages/Modifications.persian.php این فایل وجود ندارد
8. ایجاد تغییرات در فایل ها ./Themes/default/languages/Stats.persian.php این فایل وجود ندارد
لطفا راهنمایی کنید.
سلام چک کنید فایل Themes/default/languages/Modifications.persian.php وجود داشته باشد
مثل اینکه انجمن شما انگلیسیه ...
چون توی تاپیک دیگه همین مشکل رو داشتید ...
در ضمن فایل stats.persian رو هم ندارید ... برای نصب این بسته باید انجمنتون فارسی باشه ...
انجمن من فارسیه utf8 هستش و این فایل وجود داره:
Modifications.persian-utf8.php
ابتدا از فایل Modifications.persian-utf8.php بکاپ بگیرید
سپس فایل Modifications.persian-utf8.php را به Modifications.persian.php تغییر نام دهید
حالا بسته را نصب کنید .. ببینید مشکل شما حل میشه یا نه ...
اگه دچار مشکل شدید فایل بکاپ رو برگردونید و به اینجا اعلام کنید تا راه دیگه ای رو خدمت شما عرض کنم