درود دوستان
ایا امکان پذیره که شهری را به ماژوا اوقات شرعی اضافه کرد اگه اره چکار باید کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
درود دوستان
ایا امکان پذیره که شهری را به ماژوا اوقات شرعی اضافه کرد اگه اره چکار باید کرد ؟
بله میشه ولی در سر داره.من پیشنهاد میکنم یکی از شهرهایی که توی یه عرض جغرفیایی هستید رو انتخاب کنید و توی اسم اون شهر رو عوض کنید به نام شهر خودتون
ممنون حالا چطور باید این کار رو انجام بدم از کجا من از ماژولی که توی همین فاروم دانلود کردم استفاده میکونم ممنون میشم راهنمایی کنید
شما اوقات شرعی تون با کدوم یکی از شهرهای توی لیست مطابقت داره؟ و چه شهری رو میخواهید اظافه کنید؟
سلام من میخوام اوقات شرعی شهرستان شاهرود رو با سمنان که تو این ماژول هست جایگزین کنم شاهرود به جای سمنان حالا باید چکار کنم
قربونت برم آخه کاری نداره که میری تو فایل pt.js با نوت پد بازش میکنی و دنبال شهرت میگردی. البته با Hexadecimal Character Codes
in HTML Unicode
سمنان میشه : سمنا&# 1606; رو پیدا کن و پاک کن و شاهرود که میشه: شاهر&# 1608;د رو جاش بنویس
وسلام علیکم و رحمه الله
آقا خیلی ممنون از راهنمایی شما
Hexadecimal Character Codes in html
رواز کجا بیاریم ؟
سلام.
این متن ها از مجموعه کاراکتر windows-1252 استفاده می کنند.
با استفاده از نرم افزارهایی مثل MS FrontPage و ... می تونید این کاراکترست رو تبدیل به یونیکد و برعکس کنید.
میشه بیشتر توضیح بدین ؟
ببخشیدا بنده تازه کارم
بنده می خواهم بدونم این اعدادو چه جوری به دست بیارم
مثلا من می خوام عدد مربوط به جهرم رو پیدا کنم
چه جوری باید این کارو کرد ؟
طول و عرض جغرافیایی جهرم رو باید داشته باشید.
طول و عرض جغرافیایی رو از اداره هواشناسی، کتابهای جغرافیایی، گوگل ارث و سیستم های GPS می تونید بدست بیارید.
برای اضافه کردن شهر خودتون به ماژول
1- اول به این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اول نام کشور را انتخاب کنید بعد با تایپ نام شهر خودمون طول و عرض جغرافیایی رو بدست میاریم
مثلاً
Name Region
Latitude Longitude Elevation
Gachsaran Kohkiluyeh va Buyer Ahmadi 30.210 50.905 747
m Neighbours
2- بعد فایل pt.js رو در ماژول ادیت می کنیم .
این خط رو پیدا می کنیم :
lgs= [
تعدادی از این مختصات هست که با یه , از هم جدا شدن . ما هم میایم Longitude (طول جغرافیایی) شهر خودمون رو بعد از عدد آخر یک , میذاریم و بعد عدد مربوط به شهر خودمون رو میذاریم 50.905 و بعد
خط lats= رو که زیر همین خط هست پیدا کنیم بعد Latitude (عرض جغرافیایی) شهرمون رو که اینجا مال من میشه 30.21 رو بعد از گذاشتن یک , بعد از عدد آخر می نویسیم .
فقط دقت کنید اگر طول جغرافیایی شما در خط lgs=[ سی و یکمین عدد باشه باید عرض جغرافیایی شما هم سی و یکمین عدد باشه یا اگر یکی رو مثلاً پانزدهمین عدد گذاشتین اون یکی هم همین باشه .
3- حالا به مرحله بعد میریم :
یعنی کلمه document.write رو سرچ می کنیم توی همون فایل pt.js . چند تا از کلمه هست که ما آخرین document.write رو که پیدا کردیم کارمون رو شروع می کنیم . اگه توجه کنید اسم
شهر ها به این طریق نوشته شده
یزد
مثلاً همین کد ، کد یزد هست توی جدول انتخاب نام شهر . که آخرین نام هم هست
می تونید عین همین کد رو سرچ کنید بعد از این کد شما می تونید شهر خودتون رو اضافه کنید
CITYNAME
در اینجا دو نکته مهمه . یکی این که بدونیدcharset=windows-1252 هستش . و اسم شهرتون رو باید با این یونیکد بنویسید مثلاً اسم گچساران میشه
گچساران
نکته دوم اینکه حتماً اگه طول و عرض جغرافیایی شما رو بالا بعد از عدد 30 وارد کردید یعنی شما سی و یکمین هستید . در اینجا هم باید نام شهرتون رو سی و یکمین شهر وارد کنید . برای این که مشکلی براتون پیش نیاد بهتره طول و عرض و نام شهر
رو بعد از آخرین گزینه وارد کنید .
4- میرسیم به قسمت آخر .
حالا شما یه ماژول دارید که نام شهر و مختصات شهرتون رو داره و طبق اون اوقات شرعی رو میده . حالا فقط مونده چیکار کنیم که سایت که باز شد شهر شما پیش فرض باشه تو جدول . برای این کار فایل
mod_azanmodule.php رو باز می کنیم selectedIndex= رو جستجو می کنیم و بعد از مساوی عدد شهر خودمون رو می زنیم مثلاً 31 و ذخیره می کنیم .
حالا ماژول شما اسم شهر تون رو داره . اگه مشکلی بود بازم بگید در خدمتم .