-
از مامبولرن عیدی بگیرید!
[img alt="غدیر"]http://i38.tinypic.com/291guwo.jpg[/img]
عید سعید غدیر خم مبارک!
[hr]
[size=10pt]عیدی را شما تعیین کنید ![/size]
دوستان و کاربران عزیز مامبولرن! شما از مامبو چه می خواهید ؟!
هرگونه افزونه فارسی (Extension) اعم از کامپوننت، مامبوت یا ماژول که احساس می کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به آن نیازمند است را در این تاپیک مطرح کنید
تا آن را از مامبولرن عیدی بگیرید!
موارد مطرح شده از این ویژگی ها برخوردار باشند :
1- استفاده عمومی داشته باشد (یعنی برای همه کاربران قابل استفاده و مورد نیاز باشد)
2- جالب باشد و مفید باشد! ( مثل طرح های پذیرفته شده در جشنواره خوارزمی!)
3- ساده باشد. (ساخت و برنامه نویسی نیاز به صرف وقت کمتری داشته باشد)
سه مورد از مواردی که بیشترین سازگاری با معیارهای بالا را داشته باشند انتخاب شده و بعد از ساخت به کاربران مامبو فارسی هدیه خواهد شد.
لطفا درخواست مواردی نظیر کامپونت تیم ملی :D یا افزونه هایی که استفاده خاص دارند را در اینجا مطرح نکنید.
یا علی مدد.
-
پاسخ : از مامبولرن عیدی بگیرید!
سلام
نام علي، عدالت
عشق علي، شهادت
ذكر علي، عبادت
عيد علي، مبارك
به پيشنهادم كامپونت سطح دسترسي مامبو يه!
یا علـــــــی
-
از جاي جاي اين تالار بوي اميرالمومنين علي عليه السلام را ميشنوم
هر كس به كسي نازد ما هم به علي نازيم
عيدتون مبارك و شفيعتون شير بيشه ايمان و تقوا و وفا ، سلطان صفا ، شمشير زن عشق، پناه يتيمان ، دواي دردها،منبع نور ،محور ايمان امير مومنان علي عليه السلام
-
اقا جاي اين عيدي من چند تا مشكل تو خود مامبو بگم اونو حلش كنيد ، ميشه ؟؟؟
مشكلاتي كه بارها پرسيده شده ولي راه حلي ارائه نشده! ;)
اگه پايه ايد بگيد؟!؟
ياعلي
-
خواهش می کنم فقط مواردی که به این تاپیک مربوط هست رو ذکر کنید و از ارسال پست هایی که ارتباطی به تاپیک نداره یا با اون 3 ویژگی مطابقت نداره خودداری کنید.
ضمنا ، از درخواست برنامه هایی که توسط تیم نوشته شده و به صورت کامرشیال هست هم اجتناب کنید.
با تشکر.
-
[quote author=BlackStar link=topic=18154.msg96618#msg96618 date=1229447789]
اقا جاي اين عيدي من چند تا مشكل تو خود مامبو بگم اونو حلش كنيد ، ميشه ؟؟؟
مشكلاتي كه بارها پرسيده شده ولي راه حلي ارائه نشده! ;)
اگه پايه ايد بگيد؟!؟
ياعلي
[/quote]
سلام.
میشه . اما هر چیزی جای خودش دوست من. در این تاپیک فقط مواردی که اون سه ویژگی رو داشته باشند ...
اما اگر از این مشکلاتی که فرمودید، یکیش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست که براتون حل کردم.
پایه هم تموم شد!
لطفا دوستان فقط مواردی که مرتبط با این تاپیک هستند رو مطرح کنند ...
یا علی
-
سلام (آقا) سعيد گل و دوست داشتني.
عيد همگي مبارك.
سعيد جان حالا كه ديدم كسي هيچي به فكرش نرسيدش يدونه پيشنهاد دارم.
يك كامپوننت مخصوص اينكار براي مامبو آماده كني كه در روزها و ساعات خاصي براش تعريف كنيم كه قالب پيشفرض رو خود به خود تغيير بده.
اين كامپوننت براي اعياد و روزهايي همچون محرم عالي به درد ميخوره.
البته يك كامپوننت براي چنين كاري ديده بودم كه براي جوملا بود و توي سايت اكستنشن جوملا موجود بود و فكر كنم template time نام داشت ولي فكر ميكنم با مامبو 465 كار نميكنه.
يه نگاه بنداز اگه خواستي همچنين كامپوننتي رو آماده يا همين كامپوننت رو سازگار كن.
اگر بتوني امكاناتي رو هم بهش اضافه كني كه خيلي عالي ميشه
امكاناتي مثل اينكه بتوني براش يه كادر قرار بدي كه بتونيم براي اون روزها هم يه پاپ آپ قرار بديم.
فكر ميكنم بهترين عيدي همين باشه.
كامروا باشيد.
-
سلام
آقا من ایده دیگه هم دارم.
کامپونت + ماژولی برای نمایش احادیث (به خصوص نهج البلاغه)، کلام قرآن که البته مواردی در درونش باشه و همچنین بشه بهش اضافه هم کرد.
یا علــــــــــــی
-
[quote author=علیرضا link=topic=18154.msg96648#msg96648 date=1229506082]
سلام
کامپونت + ماژولی برای نمایش احادیث (به خصوص نهج البلاغه)، کلام قرآن که البته مواردی در درونش باشه و همچنین بشه بهش اضافه هم کرد.
یا علــــــــــــی
[/quote]
شما با ماژول نكته ها كارت راه ميوفته. تايپ شده احاديث و نهجالبلاغه رو داري؟ از همونا استفاده كن توي اين ماژول نكته ها.
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18154.msg96655#msg96655 date=1229512601]
سلام
یا علــــــــــــی
[/quote]
شما با ماژول نكته ها كارت راه ميوفته. تايپ شده احاديث و نهجالبلاغه رو داري؟ از همونا استفاده كن توي اين ماژول نكته ها.
[/quote]
ماژول نکته های پیش فرض مامبو بایستی برای هر نکته یک مطلب جدید ارسال کرد.
ولی منظورم کامپونتی هست مخصوص این کار که به عنوان ورودی
موضوع عبارت قصار:
نام گوینده عبارت قصار:
عبارت قصار:
آورده شود.
و در تنظینات آن بشود رنگ نمایش دو بخش بالا را تعریف کرد
و به توان در آن کار ایمپورت احادیث و کلمات قصار را انجام داد.
همچنین ماژول آن قابلیت نمایش رندم، ترتیبی و نیز بر اساس موضوع و گوینده را داشته باشد.
یا علــــــــــــی
-
[quote author=علیرضا link=topic=18154.msg96659#msg96659 date=1229513559]
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18154.msg96655#msg96655 date=1229512601]
سلام
یا علــــــــــــی
[/quote]
[/quote]
ماژول نکته های پیش فرض مامبو بایستی برای هر نکته یک مطلب جدید ارسال کرد.
ولی منظورم کامپونتی هست مخصوص این کار که به عنوان ورودی
موضوع عبارت قصار:
نام گوینده عبارت قصار:
عبارت قصار:
آورده شود.
همچنین ماژول آن قابلیت نمایش رندم، ترتیبی و نیز بر اساس موضوع و گوینده را داشته باشد.
یا علــــــــــــی
[/quote]
اينچيزي كه شما الان فرموديد كامپوننت كاملي خواهد بود و ميشه براي كارهاي ديگه هم استفاده كرد و به ماژولها و مامبوتهاي خاص خودش هم نياز داره.
البته قبلاً يك كامپوننت در جوملا اكستنشن مشابه چنين چيزي ديده ام كه اسم اونرو ديگه كلاً يادم نيست. ولي چنين امكاناتي رو ميداد ولي يادم نيستش دقيقاً چه امكاناتي رو داشت.
سعيد جان دوتا كامپوننت براي ايجاد معرفي شد هركدوم كه خواستي رو راه بنداز. (mambo-code در انتظار كامپوننت شما هستش)
كامروا باشيد.
-
سلام دوستان
عید همگی مبارک
پیشنهاد من یه کامپوننت یا مامبوتی برای بکاپ اتوماتیک هست، یعنی مثلا با دادن فواصل زمانی توسط مدیر سایت اتوماتیک از دیتابیس یا فایل ها یا هردو بنا به انتخاب کاربر بکاپ بگیره و ارسال کنه به ایمیل یا سرور دیگه حالا هر طور که مایلید میشه بهتر یا تغییرش داد.
با تشکر از آقا سعید ;)
-
به منكر علي بگو نماز خود قضا كند * نماز بي ولاي او عبادتي ست بي وضو
سلام
يه پيشنهاد توپ وكارامد
يه کامپوننت كه مثلا ً خلاصه مطلب رو عمومي منتشر كنه ولي ادامه مطلب و لينك ها رو بايد وارد شد تا ديد. :o
يا علي
-
[quote author=mk2 link=topic=18154.msg96683#msg96683 date=1229527308]
به منكر علي بگو نماز خود قضا كند * نماز بي ولاي او عبادتي ست بي وضو
سلام
يه پيشنهاد توپ وكارامد
يه کامپوننت كه مثلا ً خلاصه مطلب رو عمومي منتشر كنه ولي ادامه مطلب و لينك ها رو بايد وارد شد تا ديد. :o
يا علي
[/quote]
این امکان الان هم تو مامبو وجود داره، فقط مشکلی که هست اینه که اون مطلب در صفحه اصلی نمایش داده نمیشه.
-
چطور؟
[quote author=mk2 link=topic=18154.msg96683#msg96683 date=1229527308]
يا علي
[/quote]
این کار نیاز به مامبوت داره.
[quote author=emad_67 link=topic=18154.msg96703#msg96703 date=1229546772]
این امکان الان هم تو مامبو وجود داره، فقط مشکلی که هست اینه که اون مطلب در صفحه اصلی نمایش داده نمیشه.
[/quote]
این امکان هست که لینک ها رو به مهمانان نشون ده و بنویسهه وارد شوید یا عضو شوید؟!
لینک های داخل متن ؟
اگر هست به بنده هم یاد بدید ...
-
[quote author=emad_67 link=topic=18154.msg96665#msg96665 date=1229515289]
سلام دوستان
عید همگی مبارک
پیشنهاد من یه کامپوننت یا مامبوتی برای بکاپ اتوماتیک هست، یعنی مثلا با دادن فواصل زمانی توسط مدیر سایت اتوماتیک از دیتابیس یا فایل ها یا هردو بنا به انتخاب کاربر بکاپ بگیره و ارسال کنه به ایمیل یا سرور دیگه حالا هر طور که مایلید میشه بهتر یا تغییرش داد.
با تشکر از آقا سعید ;)
[/quote]
سلام.فکر کنم این کار نیاز چندانی به مامبو نداره که بخوایم براش کامپوون بنویسیم. بیشتر با هاست کار داره. یه اسکریپت هم هست الان که این کارها را می کنه. اگر خواستی بهم بگو ;)
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
-
سلام
عید همه مبارک
من هم یه پیشنهاد دارم
اون طور که بنده قبلا پیگیر بودم برای یک همچین کامپوننتی:
بخش - مجوعه -زیر مجموعه -زیر زیر مجموعه -...
گفتند در مامبو 4.6.4 این امکان است ولی الان مامبوی 4.6.5 هم آمده ولی این امکان رو نداره خوبه یه کامپوننت این طوری درست کنید
-
نقل قول:
این امکان هست که لینک ها رو به مهمانان نشون ده و بنویسهه وارد شوید یا عضو شوید؟!
لینک های داخل متن ؟
اگر هست به بنده هم یاد بدید ...
منظور من لینک ادامه مطلب بود، چون اون دوستمون هم گفته بودن خلاصه مطلب رو به صورت عمومی منتشر کنه و ادامه مطلب رو باید وارد بشید.
لینک های درون مطلب منظورم نبود.
نقل قول:
سلام.فکر کنم این کار نیاز چندانی به مامبو نداره که بخوایم براش کامپوون بنویسیم. بیشتر با هاست کار داره. یه اسکریپت هم هست الان که این کارها را می کنه. اگر خواستی بهم بگو Wink
ممنون میشم معرفی کنی ;)
-
سلام
و تبريك مجدد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقايون اگه همچين كامپونتي براي مطالب و سطح دسترسي هست خوب يا علي لينك بديد ما كه هر چه ميگرديم نيست.
O0
-
در مورد سطح دسترسی و سطوح ساختار محتوا (بخش - مجموعه - زیرمجموعه) اینها نیاز به تغییراتی در سورس دارند و باید هک انجام بشه.
بنابراین این دو مورد در دستور کار قرار نمی گیرند.
ضمن اینکه سطح دسترسی رو تیم مامبولرن تهیه کرده. می تونید سفارش خرید بدید ...
یا علی
-
[quote author=سعید link=topic=18154.msg96752#msg96752 date=1229605937]
در مورد سطح دسترسی و سطوح ساختار محتوا (بخش - مجموعه - زیرمجموعه) اینها نیاز به تغییراتی در سورس دارند و باید هک انجام بشه.
بنابراین این دو مورد در دستور کار قرار نمی گیرند.
ضمن اینکه سطح دسترسی رو تیم مامبولرن تهیه کرده. می تونید سفارش خرید بدید ...
یا علی
[/quote]
اين چيش عيدي ميشه ؟!!!
در مورد اين كاموننت بيشتر توضيح بدهيد.
-
[quote author=mk2 link=topic=18154.msg96756#msg96756 date=1229606641]
اين چيش عيدي ميشه ؟!!!
در مورد اين كاموننت بيشتر توضيح بدهيد.
[/quote]
دوست من .
خواهش می کنم پست اول تاپیک رو بخونید . ;)
فقط کامپوننت، ماژول و مامبوت. و فقط اونهایی که اون ویژگی ها رو داشته باشند و تا حالا ساخته نشده باشند .
ضمن اینکه درخواست سیستم هایی که قبلا توسط تیم نوشته شده و کامرشیال هست پذیرفته نیست.
سطح دسترسی نیاز به هک داره و بنابراین در دستور کار نیست.
در مورد کامپوننت و هک سطوح دسترسی پیشرفته من اطلاع زیادی ندارم. می تونید با خود تیم تماس بگیرید و جزئیاتش رو جویا بشید.
خواهش فقط می کنم مواردی که مربوط هست رو مطرح بفرمایید.
-
[quote author=علیرضا link=topic=18154.msg96659#msg96659 date=1229513559]
سلام
(ماژول نکته های پیش فرض مامبو بایستی برای هر نکته یک مطلب جدید ارسال کرد.)
من منظورم کامپونتی هست مخصوص این کار که به عنوان ورودی؛
موضوع عبارت قصار:
نام گوینده عبارت قصار:
عبارت قصار:
آورده شود.
یا علــــــــــــی
[/quote]
سلام
این ایده خوبه ها، ثوابم داره ;) ;) O0
یا علــــــــــی
-
سلام دوستان
پیشنهادی برای گسترش امکانات یادداشت پیشفرض مامبو
ماژول و کامپوننت همانند akocomment برای یادداشت ها
من خودم و خیلی از دوستان با این کامپوننت akocomment مشکل داریم.
امکاناتی مانند
- دریافت اطلاعات بیشتر از کاربران در حین ثبت یادداشت
- نمایش آخرین یادداشت های مطالب سایت
- امکان گذاشتن و جوابیه برای یک یادداشت خاص توسط کاربران
- امکان درج شکلک هایی مانند یادداشت های بلاگفا
و ...
ممنون میشم از شما دوستان عزیز
:)
-
سلام. این طور که یادمه akocomment یه ماژولی داره که آخرین یادداشت ها را نشون بده.شکلک هم که داره ;)
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــلی
-
اینجوری فایده نداره، به نظرم خود آقا سعید چندتا رو که خودشون فکر میکنن نوشتنش زیاد دردسر نداره و کاربرد عمومی تری هم داره رو پیشنهاد بدن و طبق آرا همون نوشته بشه.
الان هرکی میاد یه نظری میده آخرشم هیچ فایده ای نداره.
-
لینک های داخل متن طوری باشه که فقط کاربران عضو ببینن و در ضمن برخی از لینک ها هم کاربران ویژه
فکر کنم به درد همه بخوره و ساده هم که هست و در ضمن خیلی جالب
-
منم دنبال یه همچین چیزی هستم . یا دیدن لینکها رو منوط به عضویت بکنه یا اینکه ادامه مطلب رو ( اونم واسه مطالب تعیین شده ، نه همش ) رو فقط دیدنش رو به اعضا اجازه بده .
-
مامبوت برای مخفی کردن پیوندهای داخل مطالب از دید مهمانان (نمایش فقط برای اعضا) در دستور کار قرار گرفت.
در رابطه با سایر موارد بعدا تصمیم گیری خواهد شد.
-
[quote author=سعید link=topic=18154.msg97449#msg97449 date=1230387612]
مامبوت برای مخفی کردن پیوندهای داخل مطالب از دید مهمانان (نمایش فقط برای اعضا) در دستور کار قرار گرفت.
در رابطه با سایر موارد بعدا تصمیم گیری خواهد شد.
[/quote]
واقعا عالیه
پیش به سوی مامبوی پیشرفته !!!
انشاء الله همیشه موفق و پیروز باشید
-
سلام به دوستان ...
یکی از اشکالاتی که مامبو داره اینه که آمار بازدید هر مطلب رو نداره ;) الان ساده ترین سیستم ها آمار بازدید هر مطلب رو دارن ولی مامبو برای نمایش آمار بازدید باید کامپوننت اکو کامنت نصب بشه روش و تازه از 0 شروع به انداختن بازدید کنه ... اگه بشه یه چیزی نوشت که کنار تاریخ و زمان ، آمار بازدید هر مطلب رو بندازه خیلی عالی میشه ;) مثل شکل زیر :
1387/10/12 ساعت 17:17:35 بازدید : 2009
ممنون ...
یا علی
-
سلام. فایل زیر را دانلود کنید و جایگزین فایل components/com_content/content.html.php در سایتتون کنید. البته با این تغییر تعداد بازدید برای همه مطالب به نمایش درمیاد. اگر لازم باشه تنظیم بشه برای بعضی از مطالب به نمایش دربیاد و برای برخی نه، نیاز نوشتن مامبوت داره. ;)
کد:
http://www.mediafire.com/file/jmklygnttma/content.html.php
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=18154.msg98012#msg98012 date=1230858853]
سلام. فایل زیر را دانلود کنید و جایگزین فایل components/com_content/content.html.php در سایتتون کنید. البته با این تغییر تعداد بازدید برای همه مطالب به نمایش درمیاد. اگر لازم باشه تنظیم بشه برای بعضی از مطالب به نمایش دربیاد و برای برخی نه، نیاز نوشتن مامبوت داره. ;)
کد:
http://www.mediafire.com/file/jmklygnttma/content.html.php
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی
[/quote]
قربون دستت مهندس :-* عالی بودش ;) فقط اگه بشه روی یه خط کنار تاریخ و زمان بیاد بهتر میشه ...
-
سلام . چیزی که می خوام بگم شاید پیچیده تر از چیزی باشه که شما مد نظرتونه . اما به نظر من مهمترین نیاز کاربرای مامبو در کل دنیا ( نه فقط ایران ) هست!
و اون اینکه امکان به روز رسانی هسته ، کامپوننت ، ماژول ، مامبوت و ... به صورت آنلاین و خودکار فراهم بشه . همینطور امکان نصب امکانات جانبی به صورت آنلاین .
کار فوق العاده ای که وردپرس توی ورژن اخیرش انجام داد و بسیاری از مشکلات و دغدغه های کاربران رو با این امکان حل کرد.
واقعا حیفه که سی ام اس بزرگی مثل مامبو در این زمینه هیچ اقدامی نکنه .
گفتم اینجا بگم تا اگه پیشنهادش فراتر از بحث حاظر بود ، تیم مدیریت که دستشون راحتتر به تیم اصلی مامبو میرسه مطرحش کنن و پیگیرش شن
ببخشید سعید جان
یا علی
-
سلام
خوب دوست من، اين يك پيشنهاد براي سايت مرجع هستش، ميتونيد در تاپيك جداگانه اي مطرح كنيد تا آقاي فيروزمندان با تيم مامبو فاندشن مطرح كنند، البته به نظر من توانايي بيخودي براي مامبو هستش!
البته ميشه كامپوننتهايي رو به اين منظور ساخت ولي ... .
كامروا باشيد.
-
سلام خسته نباشید دوستان لطف کرده اند دو صفحه نوشته اند و فقط یک یا دو تا کامپوننت مطرح شد و به تصویب رسید و بقیه اش سوالات ... بود
من با اجازه ی دوستان چندتا پیشنهاد دارم :
یکی اینکه : یه کامپوننت بسازیم به نام خبرنامه و صفحه کنترل پنل که اعضاء ثبت بشوند و روزانه بتوان خبر ارسال کرد به اعضاء و به صورت html هم باشه ... (خبرنامه ای مجزا ... که کاربر نیاز نباشه در خود سایت ثبت نام کنه تا ما واسش خبر بفرستیم ... مثه خیلی از سایت هایی که ابزار رایگان ارائه میکنند ... حیفه مامبو با این همه قدرت یه خبرنامه ی کوچولو نداشته باشه :'(
اگه بشه که این امکانات رو داشته باشه که بقول دوستان پیش به سوی ملی شدن ... فقط دوستان مواظب قلب خودشون باشند و زیاد بهم ... :'(
ثبت ايميل و نام کاربران
- امکان لغو عضويت برای اعضا
- ذخیره تاريخ عضويت کاربران
- ارسال خودکار ايميل هنگام عضويت و لغو عضويت کاربران
- تعريف پيام خوش آمد گويی برای اعضا
- مديريت پيشرفته اعضای خبرنامه
- ارسال خبرنامه فارسی از سرور وبگذر
- ارسال خودکار خبرنامه با به روز شدن وبلاگ (با خروجی RSS)
- درج عنوان و خلاصه مطلب در خبرنامه ارسالی
- امکان تغيير ظاهر خبرنامه متناسب با سايت
-----
خب پیشنهاد بعد رو که یکی از دوستان داده بودند :
كامپونت سطح دسترسي مامبو يه!
----
دیگه ... ماژولی که خلاصه مطلب رو نشون بده ولی واسه دیدن کل مطلب باید عضو بشه و فقط اعظاء بتونند استفاده .... (البته فکر کنم به ثبت رسیده!)
----
رتبه سنج گوگل می خواهیم
---
لينك باكس هم که لازمه
---
ديكشنري آنلاين که داریم فقط فارسی (لا موجود) پشتیبانی نمیشود ...بابیلون
---
سرویس جستجوی مشخصات دومین یا WHois خب فکر نمیکنم بدرد همه بخوره ولی شاید لازم بشه ... :D
--
فروشگاه ساز ??? :o
--
راستی یه چیزی بگم که همه دوست دارند داشته باشند آمار کلی
آمار سایت
افتتاح سایت: 1385/11/6
ابزارها: 18 ابزار
كاربران آنلاين: 7816 نفر
رتبه در گوگل: 4
سرورها : 3 سرور
آمار اعضا تا آبان 87
وبسایتهای عضو : 43023
وبمسترهای عضو : 29332
لینک باکسها : 11641
بنرهای فعال : 958
لینکستان : 861
---
سیستم تبادل بنر
به موارد زیر می توان اشاره کرد :
امکان قرار دادن بنر 468x60
*
امکان قرار دادن بنر 120x240
*
امکان مشاهده تعداد نمایش بنر شما در سایتهای عضو
*
امکان مشاهده دقیق تعداد کلیکها ، زمان و محل کلیک بر روی بنر شما
*
امکان مشاهده دقیق تعداد کلیکها ، زمان و محل کلیک بر روی بنر دیگران در وب سایت شما
:D :o ::) یگه دوستان ببخشند اگه کم بود آخه ما عادت داریم عیدی که میگیریم همچین یه عیدی ... بگیریم >:D
ببخشید دیگه من دیشب خوب نخوابیده بودم فکر کنم یه چند قرنی طول بکشه تا این کارا انجام بشه ولی این نظریه واسه مامبویی ها صدق نمی کنه چون من میدونم که پشتکار خیلی زیادی دارند و عاشق همه ی برو بچه های مامبویی هستند باور کنید هندونه هم زیر بغل کسی نمیگذارم ::)
دوستانی هم که قصد کشتن منو دارند یکمی دیگه صبر کنند شاید از پروئیم کم بشه !!!
دوستان من همین جا اعلام آمادگی خودمو واسه کمک اعلام میکنم ...!!!!! ;) O0
یا علی
-
پست های اضافی حذف شدند .
لطفا قبل از ارسال پاسخ در این تاپیک ،[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو مطالعه کنید.
فقط مواردی که مرتبط به این تاپیک بوده و اون[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو داشته باشند، اینجا مطرح کنید.
از ارسال موارد بی ربط خودداری کنید. در غیراینصورت حذف خواهند شد.
یا علی
-
بخش دانلود و آپلود را بعنوان کامپوننت پیشفرض به نصب اولیه اضافه نمایید.
متشکر
-
سلام
من به دستور آقا سعيد اومدم يه پيشنهاد بدم
اول يه منو بسازيد كه يكي از سه ويژگي زير رو داشته باشه:
1- به صورت خودكار از مجموعه ها منو بسازه ( مثل هموني كه به صورت پيشفرض در مامبو هست كه از بخشها من ميسازه)
2- به صورت خودكار از بخشها و مجموعه ها منو بشازه و به صورت منوي جاوايي jscook نمايش بده
ضمنا ساخت شماره يك بسيار ساده است در حددي كه چند تا گزينه از فايل ماژول نمايش بخشها كه به صورت پيش فرض هست بايد تغيير كه خودم كار كردم روش ولي نشد نميدونم
يا علي
ممنون
-
سلام
یه پیشنهاد دارم.یه ابزاری که باهاش وقتی عکس با سایز اصلی رو تو محتوا قرار میدیم خودش thumbnail شو بسازه و قرار بده تا تو سایت با کلیک بر روی اون تصویر کوچیک تصویر اصلی نشون داده بشه.