-
فرستادن ایمیل تبلیغاتی
سلام خسته نباشید
آیا کامپوننتی وجود دارد که بتواند به تعداد زیاد برای آی دی های متعدد میل بفرستد می خواهم شبیه به کامپوننت خبرنامه باشد یا اینه بتواند به صورت اچ تی ام ال نامه رو بفرستد به طور خلاصه یه کامپوننتی بتونه ایمل تبلیغاتی بفرسته و تصویری که در متن نامه هست رو درون Attach a file نرود ...
-
پاسخ : فرستادن ایمیل تبلیغاتی
سلام.شما کامپوننت "خبرنامه و ایمیل های گروهی" را تست کردید؟ به صورت پیشفرض در خود مامبو هست.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=18390.msg97765#msg97765 date=1230628568]
سلام.شما کامپوننت "خبرنامه و ایمیل های گروهی" را تست کردید؟ به صورت پیشفرض در خود مامبو هست.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی
[/quote]
خسته نباشید
بله امتحان کردم همه ی چیزش خوبه فقط یه چیز کم داره اونم اینه که نمی شه به دوستان و کسانی که عضو نیستند ایمیل فرستاد...
ت.ی گوگل هم نمیشه ... سوال من رو یکمی با دقت بخونید لطفاً ;)
-
برای این مورد کامپوننتی وجود ندارد اما اسکریپت هایی هست
در صورت نیاز میشه برنامه اش رو نوشت
-
[quote author=مجید link=topic=18390.msg97767#msg97767 date=1230628917]
برای این مورد کامپوننتی وجود ندارد اما اسکریپت هایی هست
در صورت نیاز میشه برنامه اش رو نوشت
[/quote]
میشه بیشتر راهنماییم کنید ؟
دوست عزیز میشه از طریق جیمیل این کار رو انجام داد ؟ البته من ندیدم و نمی دونم که آیا امکانی داره که نامه رو بصورت اچ تی ام ال بفرسته یا نه !
و آیا شما لینکی از برنامه ... دارید که بتوان اینکار رو بتوان انجام داد باهاش
با تشکر
-
به اون شکلی که شما مد نظرتون هست خیر اما از طریق سرور های جیمیل میشه
البته اینو بهتون بگم جیمیل اجازه نمیده در ساعت بیشتر از 500 تا میل بره بنابراین کار منطقی به نظر نمیاد و ...
-
تازگی ها جی میل محدودیت های دیگه ای رو هم اعمال کرده و سخت گیری بیشتری به خرج میده.
در هر نامه بیشتر از 15 تا BCC رو بعضی وقت ها بلاک می کنه و هیچ کدوم از ایمیل ها رو نمی فرسته :D
-
[quote author=سعید link=topic=18390.msg97770#msg97770 date=1230629931]
تازگی ها جی میل محدودیت های دیگه ای رو هم اعمال کرده و سخت گیری بیشتری به خرج میده.
در هر نامه بیشتر از 15 تا BCC رو بعضی وقت ها بلاک می کنه و هیچ کدوم از ایمیل ها رو نمی فرسته :D
[/quote]
از ایمیلی که فرستادید متشکرم بله یه جورایی همینه یعنی می خوام تصویر باشه ...
نمیدونم دوستان چه چیزی رو پیشنهاد میکنند برای ارسال نامه
جیمیل که محدودیت داره ... مامبو که نمیتونه فقط برای اعضاء میفرسته ... ببینم خود ایمیل هاست چطور ؟
میتونه هاست پلسک اینکار رو بکنه ؟
البته من با اون هم کار کردم ولی کد عکس رو نشون میده و خود تصویر رو نشون نمی دهد !
-
از روی هاست هم معموملا ایمیل های زیادی ارسال بشه هاست شما رو محدود میکنه
برای این کار باید میل سرور بگیرید و با اون طبق زمان بندی بفرستین
-
[quote author=مجید link=topic=18390.msg97773#msg97773 date=1230630659]
[/quote]
ای بابا ما هم به هر دری که میزنیم ...
فکر کنم باید به همون جیمیل کی گفتید راضی بشیم همون 500 تا در هر ساعتم خوبه
راه کارش چیه ؟ باید چکار کنم تا از جیمیل بفرستم؟
-
اگر اسكريپت خوبي براي اين كار سراغ داريد ، لطفا معرفي كنيد ؟!!؟
متشكرم
-
[quote author=demo link=topic=18390.msg97778#msg97778 date=1230632171]
اگر اسكريپت خوبي براي اين كار سراغ داريد ، لطفا معرفي كنيد ؟!!؟
متشكرم
[/quote]
سلام دوست عزیز چشم من با یکی از دوستان صحبت کردم ایشون حاضرند برنامه نویسش رو انجام بدهند البته نه مجانی از دوستان دیگه هم تقاضا داریم اگر می دانند کمک کنند من باید یه سری به هاردم بزنم فکر کنم بتونم چیزهایی پیدا کنم ...
یا حق
-
سلام
از بعضي اسكريپتهاي mailing list ميتونيد استفاده كنيد. (زياد هستن. بعضي از اين اسكريپتها ميتونن فايلهاي EXELL رو هم بخونن!)
بايد خودتون دنبالشون باشيد. متأسفانه بنده نميتونم كمك ديگه اي بكنم.
كامروا باشيد.
-
بهترین راه استفاده از میل سرور هست هزینه زیادی هم ندارن
mambolearn.org رو میتونید چک کنید
-
[quote author=مجید link=topic=18390.msg97769#msg97769 date=1230629660]
به اون شکلی که شما مد نظرتون هست خیر اما از طریق سرور های جیمیل میشه
البته اینو بهتون بگم جیمیل اجازه نمیده در ساعت بیشتر از 500 تا میل بره بنابراین کار منطقی به نظر نمیاد و ...
[/quote]
دوستان ببخشند من چیز به درد بخوری پیدا نکردم ...
آقا مجید اگه میشه لطف کنید آموزش فرستادن از طریق جیمیل رو بفرمائید تا بعداً در مورد خرید کنترل پبل واسه ایمیل های زیاد و ... اقدام کنیم.
با تشکر از زحمات همه دوستان عزیز
-
سلام. اگر شما مشکلتون تنها فرستادن ایمیل های html هست، می تونید از برنامه هایی مثل Thunderbird استفاده کنید. با استفاده از این برنامه می تونید به هر سروری که می خواهید وصل بشید ( از جمله جی میل و یا هاست خودتون) ;)
یـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــلی
-
خوب اینطوری فرستادن ایمیل تبلیغاتی کار چندان راحتی نیست !
چون اولا که تعداد ایمیل ها بالاست و نمی شه همه رو یکجا فرستاد (اسپم میشه)
ثانیا [quote author=مجید link=topic=18390.msg97773#msg97773 date=1230630659]
[/quote]
یعنی Mail Queue ندارید که بشه در مقاطع زمانی بفرستید ...
-
[quote author=سعید link=topic=18390.msg97789#msg97789 date=1230640700]
خوب اینطوری فرستادن ایمیل تبلیغاتی کار چندان راحتی نیست !
چون اولا که تعداد ایمیل ها بالاست و نمی شه همه رو یکجا فرستاد (اسپم میشه)
ثانیا [quote author=مجید link=topic=18390.msg97773#msg97773 date=1230630659]
[/quote]
یعنی Mail Queue ندارید که بشه در مقاطع زمانی بفرستید ...
[/quote]
منم موافقم ... متاسفانه جیمیل هم طبق اشاره هایی که دوستان کردند کاربر رو محدود مینه و فقط برای bbc میشه 9 تا آدرس تعریف کرد بیش از اون رو ارسال نمیکنه
فکر میکنم تنها راه استفاده از میل سروره ...البته باید برنامه ی Thunderbird رو هم چک کنیم ببینیم جواب میده یا خیر؟ کسی امتحانش کرده ؟
-
برنامه Thunderbird چیز عجیبی نیست!
با Outlook و Outlook Express که دومی روی خود ویندوز هست که آشنایی دارید.
این هم نمونه موزیلایی همون هست!
شما با اون هم بخواید ارسال کنید، یا باید هر دقیقه برید یک ایمیل بفرستید ، یا اینکه همه رو یکجا بفرستید به اسپم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
[quote author=سعید link=topic=18390.msg97832#msg97832 date=1230711041]
شما با اون هم بخواید ارسال کنید، یا باید هر دقیقه برید یک ایمیل بفرستید ، یا اینکه همه رو یکجا بفرستید به اسپم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
متشکرم پس تا اینجا بهترین اره حل استفاده از سرویس ایمیله که نه اسپم میکنه و نه محدودیتی داره یعنی طبق زمانبندی که مشخص میکنیم میل ها رو میفرسته ؟ O0
-
[quote author=parsiansystem.net link=topic=18390.msg97833#msg97833 date=1230711404]
[quote author=سعید link=topic=18390.msg97832#msg97832 date=1230711041]
[/quote]
متشکرم پس تا اینجا بهترین اره حل استفاده از سرویس ایمیله که نه اسپم میکنه و نه محدودیتی داره یعنی طبق زمانبندی که مشخص میکنیم میل ها رو میفرسته ؟ O0
[/quote]
[quote author=parsiansystem.net link=topic=18390.msg97764#msg97764 date=1230627884]
سلام خسته نباشید
آیا کامپوننتی وجود دارد که بتواند به تعداد زیاد برای آی دی های متعدد میل بفرستد می خواهم شبیه به کامپوننت خبرنامه باشد یا اینه بتواند به صورت اچ تی ام ال نامه رو بفرستد به طور خلاصه یه کامپوننتی بتونه ایمل تبلیغاتی بفرسته و تصویری که در متن نامه هست رو درون Attach a file نرود ...
[/quote]
خب همیشه یه راهی هست
ما باید یاد بگیریم که بن بستی وجود نداره ... هیچوقت چیزی نیست که نشه ساخت...زمان چاره ی همه مشکلاته
خب دوستان عزیز یه خبر خوب واستون دارم
کامپوننت ارسال ایمیل تبلیغاتی ساخته شد
فقط یکمی دیگه برنامه نویسی داره که باید کاری کنیم که نشه بیش از یه تعداد معین ایمیل فرستاد
آخه اگه دست نا اهلش بیوفته و بخواد حال کسی رو بگیره بد جور میشه
میشه گفت میشه به عنوان بمبر ازش استفاده کرد
حالا داریم روش کار میکنیم فکر میکنم تا هفته ی آینده تموم بشه
یا حق
-
سلام
بسيار عالي. ميخواهيد رايگان در اختيار همه قرار بديد؟ يا اينكه هزينه اي بگيريد و يا فقط به برخي رايگان بديد و از عده اي هزينه دريافت كنيد.
يادم مياد majid 66 (دوست خيلي خوبم) يكسري يه گسترشي داده بود و گفته بود كه براي اعضاي فعال مامبو رايگان و براي اعضاي عادي ارزان كه بعد از مدتي براي همگام رايگان شد.
در يك تاپيك جديد برنامه خودتون رو در رابطه با اين كامپوننت بيان كنيد و البته كامپوننت رو اگر مايليد رايگان منتشر كنيد در فعاليت كاربران انجمن مامبولرن بهترين قسمت هستش، تا پس از بررسي در مامبو ديگ منتشر شود.
يا حق
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18390.msg101408#msg101408 date=1234124679]
سلام
بسيار عالي. ميخواهيد رايگان در اختيار همه قرار بديد؟ يا اينكه هزينه اي بگيريد و يا فقط به برخي رايگان بديد و از عده اي هزينه دريافت كنيد.
يادم مياد majid 66 (دوست خيلي خوبم) يكسري يه گسترشي داده بود و گفته بود كه براي اعضاي فعال مامبو رايگان و براي اعضاي عادي ارزان كه بعد از مدتي براي همگام رايگان شد.
در يك تاپيك جديد برنامه خودتون رو در رابطه با اين كامپوننت بيان كنيد و البته كامپوننت رو اگر مايليد رايگان منتشر كنيد در فعاليت كاربران انجمن مامبولرن بهترين قسمت هستش، تا پس از بررسي در مامبو ديگ منتشر شود.
يا حق
[/quote]
سلام پسر مهریون جان
اگه دوستان اجازه بدهند رایگان و برای همه ی کاربران مامبویی
من نمیدونستم این کامپوننت وجود داره یا نه و تصمیم گرفتم که با کمک پسر دائیم نازنینم این کامپوننت رو بسازیم که خودشون زحمت کشیدند و ساختند و من کاری نکردم فقط تستش کردم :'( برنامه هیچ مشکلی نداره خدا رو شکر و فقط مونده که setupش رو بسازیم (بسازه) :(
کامروا باشید O0
-
سلام
حامد جان منتظر كامپوننت هستيم. (با اسم پسر دايي كه قبلاً هم گفته بودي برنامه نويسي بلده :دي)
هرچيزي كه باشه (تكراري يا جديد) بالاخره نوشته شده و ارزش استفاده رو داره.
يا حق
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18390.msg101430#msg101430 date=1234191513]
سلام
حامد جان منتظر كامپوننت هستيم. (با اسم پسر دايي كه قبلاً هم گفته بودي برنامه نويسي بلده :دي)
هرچيزي كه باشه (تكراري يا جديد) بالاخره نوشته شده و ارزش استفاده رو داره.
يا حق
[/quote]
ممنونم مهدی جان
خب فکر میکنم کامپوننت چیزی کم نداشته باشه چون هم میشه به صورت متن پیغام رو فرستاد و هم به صورت اچ تی ام ال ... bcc هم داره
کسی نظری نداره ؟پیشنهادی ؟
-
سلام.نظر و پیشنهاد را موقع تست بهتر میشه داد ^-^ امیدوارم موفق باشید O0
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=18390.msg101434#msg101434 date=1234194539]
سلام.نظر و پیشنهاد را موقع تست بهتر میشه داد ^-^ O0
[/quote]
شديداً موافقم