میخوام یه لینک آدرس وب اضافه کنم ولی بعد از اضافه کردن &Itemid=20 به آدرس اضافه میشه و همه چی رو خراب میکنه seo هم فعال هست چه باید کرد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
میخوام یه لینک آدرس وب اضافه کنم ولی بعد از اضافه کردن &Itemid=20 به آدرس اضافه میشه و همه چی رو خراب میکنه seo هم فعال هست چه باید کرد؟
عکس از چه طریقی اضافه می کنید که اون آیتم رو میزنه آخرش ؟
ببینید در منوی بالا من میخوام دکمه صفحه اصلی رو به صورت لینک آدرس وب اضافه کنم نه به صورت کامپوننت صفحه اصلی!
ولی بعد از این کار آدرس به صورت زیر اضافه میشه.
h ttp://sitename/&Itemid=20
که چنین آدرسی هم در واقع وجود خارجی نداره
خب آدرس سایت رو کامل بده
یا اینکه اگر همون سایت هست کافیه که فقط بنویسی Index.php خودش بر میگیرده به صفحه اصلی
شما چطور لینک رو می سازید که اینچنین می شود ؟!
از کدوم نسخه مامبو استفاده می کنید ؟
از آخرین نسخه استفاده میکنم و وقتی اینجوری میشه که seo رو فعال میکنم
قسمتی در سورس هست که در صورت فعال بودن SEO به خاطر اینکه گاهی اوقات ItemId درنظر گرفته نمی شده ، خودش این مورد رو اضافه می کنه. اما فقط وقتی ItemId اضافه نشده باشه، خودش اضافه می کنه.
به هر حال ، از طریق دیتابیس ببینید در منوی مورد نظر، اون ItemId در آدرس لینک شما هست یا خیر ؟
اگر بود که اصلاح کنید ، اگر نبود ، بفرمایید تا در صورت امکان سورس رو دستکاری کنیم.
یا علی
سلام
من هم این مشکل رو دارم. در واقع من میخواهم لینک یک آدرس دیگرو که یک سایت دیگه هست رو بذازم. چطوری میشه این مورد رو حل کرد؟
با سلام و تبریک سال نو
من هم در اضافه کردن آیتم جدید به منوی بالا مشکل دارم. لطفا mahemonir.com رو ببینید.
در منوی بالا مجبور شدم برای معرفی سایت از "لینک - آدرس وب" استفاده کنم در صورتی که برای همین آیتم در منوی اصلی از "کامپوننت - لينكستان" استفاده شده است.
ضمنا اگر توجه کنید آیتم "صفحه اصلی" درست کار نمی کند چون "کامپوننت - صفحه اول" در منوی بالا به شکل زیر آدرس دهی می شود:
در صورتی که همین کامپوننت (صفحه اول) در منوی اصلی، به درستی کار می کند.کد:http://www.mahemonir.com/component/option,com_xmap/Itemid,79//index.php?option=com_frontpage&Itemid=65
لطفا دوستان راهنمایی بفرمایند.
شاد و تندرست باشید
میشه بیشتر توضیح بدید؟
صفحه اصلی مشکلی نداشت و آدرسش هم این نبود.
آدرس صفحه اصلی در منوی اصلی :
آدرس صفحه اصلی در منوی بالا :کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سپاس از آقاسعید
ببینید وقتی در صفحه اصلی سایت یعنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستیم مشکلی به وجود نمی آید و آیتم صفحه اصلی در منوی بالا درست آدرس دهی می کند یعنی به شکل زیر:
ولی همین که به آدرس دیگری می رویم آیتم صفحه اصلی از منوی بالا به شکل زیر تبدیل می شود:کد:http://www.mahemonir.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=65
و این کار باعث نمایش دوباره همان صفحه خواهد شد.کد:http://www.mahemonir.com/mos/Frontpage/Itemid,65//index.php?option=com_frontpage&Itemid=65
به عنوان مثال، شما "تماس با ما" را از منوی اصلی انتخاب کنید و بلافاصله از منوی بالا به "صفحه اصلی" بروید که به درستی عمل نخواهد کرد و دوباره همان صفحه "تماس با ما" Refresh می شود.
شاد و تندرست باشید
SEF در سایت شما فعال هست. شما لینک صفحه اصلی در منوی بالا رو چطور ساختید که بصورت SEF نیست ؟
آقاسعید از پیگیری شما سپاسگزارم
همان طور که می بینید "صفحه اصلی" در منوی اصلی با "کامپوننت - صفحه اصلی" ساخته شده و به درستی کار می کند ولی همین کامپوننت در منوی بالا به شکل زیر تغییر می یابد:
منظورم از CurrentPage همان صفحه ای است که الآن داریم مشاهده می کنیم و در این صفحه بر روی لینک "صفحه اصلی" از منوی بالا کلیک می کنیم که آدرس به شکل بالا تغییر می یابد.کد:CurrentPage//index.php?option=com_frontpage&Itemid=65
برای همین هم در آیتم "معرفی سایت" در منوی بالا مجبور شدم از "لینک - آدرس وب" به جای "کامپوننت - لینکستان" استفاده کنم تا درست عمل کند در صورتی که همین لینک در منوی اصلی با "لینکستان" به درستی جواب می دهد.
شاد و تندرست باشید
شما از چه ماژولی برای نمایش منوی بالا استفاده می کنید ؟
شاید خود قالب شما بصورت جداگانه و بدون استفاده از ماژول ، منوی بالا رو نماش میده .
برای اطمینان از این موضوع، یک منوی جدید بسازید و لینک ها رو به اون منو منتقل کنید. در تنظیمات ماژول مربوط به اون منو هم طوری تعیین کنید که به صورت افقی دیده بشه.
یا عی
[quote author=سعید link=topic=18897.msg104475#msg104475 date=1237971759]
برای اطمینان از این موضوع، یک منوی جدید بسازید و لینک ها رو به اون منو منتقل کنید. در تنظیمات ماژول مربوط به اون منو هم طوری تعیین کنید که به صورت افقی دیده بشه.
[/quote]
آقاسعید، راهنمایی بسیار خوبی بود. در بخش مدیریت ماژولهای کاربر، گزینه "انتشار" منوی بالا غیرفعال است و در صورتی که آن را فعال کنیم، لوگوی سایت به شکل زیر درمی آید:
[img width=640 height=132]http://www.gigaimage.com/images/wqr60lobua9lxd6axdmx.jpg[/img]
همان طور که می بینید "منوی بالا" دوبار تکرار شده، یک بار در موقعیت Header و یک بار هم سمت راست بالای لوگو!
در این حالت، گزینه های منوی بالا در موقعیت Header به درستی کار می کند در صورتی که مشکل برای منوی بالای سمت راست همچنان باقی است.
امیدوارم با این توضیحات بتوانید کمکم کنید.
شاد و تندرست باشید
بله. به فوتر قالب که توجه کردم، متوجه همه چیز شدم.
این قالب احتمالا از قالب های جوملاهست که ترجمه شده و فوترش عوض شده و طراحی شده در ایران نیست! که غلط انداز شد.
قالب مربوطه بصورت Built-in منوی بالا رو فراخوانی می کنه ، نه از طریق ماژول مربوطه. (یعنی کدش در خود قالب باید باشه)
. چون نحوه کد نویسی برای فراخوانی این موقعیت، با کدنویسی استاندارد مامبو تفاوت می کنه، باعث بروز مشکلاتی در آدرس ها شده.
آدرس صفحه ای که قالب رو از اونجا دریافت کردید بدید تا بیشتر بررسی کنم
سلام آقاسعید
عذرخواهی من را بپذیرید از این که دیر جواب می دهم. جای شما و دوستان خالی، چند روزی مسافرت بودم.
قالب [size=14pt]مهدی[/size] را از آدرس زیر دریافت کردم و کمی تغییرات گرافیکی داده ام که تاثیری در کد اصلی نداشته:
لطفا بررسی بفرمایید. از پیگیری شما صمیمانه سپاسگزارمکد:http://www.mambolearn.com/forum/index.php?;topic=15819.0
شاد و تندرست باشید
آقايون، خانومها، لطفا كمك :(
کد:http://www.mambolearn.com/forum/index.php/topic,18896.msg105106.html
شاد و تندرست باشيدکد:http://www.mambolearn.com/forum/index.php/topic,15819.msg104988.html
سلام. تغییراتی که در پست زیر گفته شده در قالبتون اعمال کنید ببینید حل میشه یا نه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موارد مشابه را هم می تونید جستجو کنید...
یــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــــــلی
[quote author=سعید link=topic=18897.msg101229#msg101229 date=1233909251]
قسمتی در سورس هست که در صورت فعال بودن SEO به خاطر اینکه گاهی اوقات ItemId درنظر گرفته نمی شده ، خودش این مورد رو اضافه می کنه. اما فقط وقتی ItemId اضافه نشده باشه، خودش اضافه می کنه.
به هر حال ، از طریق دیتابیس ببینید در منوی مورد نظر، اون ItemId در آدرس لینک شما هست یا خیر ؟
اگر بود که اصلاح کنید ، اگر نبود ، بفرمایید تا در صورت امکان سورس رو دستکاری کنیم.
یا علی
[/quote]
سلام
من هنوز مشکلم به طور کامل حل نشده. دلیلش هم اینه که اون موقعی که این موضوع رو گفتم یکبار که لینک وب رو اضافه کردم این مشکل حل شد ولی الان این مشکل بوجود اومده البته روی یک سایت دیگه و با یک قالب دیگه یعنی قالب akowinterportal .
البته سوال اولم اینه که از کجا seo رو غیر فعال کنم؟ چون ظاهرا با غیر فعال کردن اون این مشکل موقتا حل میشه.
دوم این که در ارتباط با راهنمایی بالا که کردین میشه کمی بیشتر توضیح بدید؟