سلام
کسی مطلبی آموزشی (فارسی) در مورد کامپوننت CB(Community Builder) داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
کسی مطلبی آموزشی (فارسی) در مورد کامپوننت CB(Community Builder) داره؟
مشکلتون رو در بخش خاصی از اون بفرمایید تا کمکتون کنیم
کسی چیزی به طور خاص به اسم آموزش هنوز تهیه نکرده است انشا الله با کمک دوستان نیز تهیه کنیم
اصلا بلد نیستم باهاش کار کنم :-[
برو تو قسمت فیلد ها هر چی که دوست داری در قسمت new درست کن بعد در قسمت publish گزینه yes را بزن
بعد show at registration را فعال کن .
من تا اینجا بیشتر بلد نبودم .
دوستان اگه بلدید ویرایش و تغییر ظاهر فرم را بگید .
ممنون
[quote author=shadi1234 link=topic=18932.msg136391#msg136391 date=1274358999]
برو تو قسمت فیلد ها هر چی که دوست داری در قسمت new درست کن بعد در قسمت publish گزینه yes را بزن
بعد show at registration را فعال کن .
من تا اینجا بیشتر بلد نبودم .
دوستان اگه بلدید ویرایش و تغییر ظاهر فرم را بگید .
ممنون
[/quote]
سلام
من هم دنبال آموزش میگردم و تاپیکی مستقل ایجاد کردم .
تمام کارهایی که شماگفتید انجام دادم ولی زمانی که در پوسته سایت عضویت را میزنم هیچکدام نمایش داده نمیشوند.
از چه طریقی میشود وارد عضویت در سایت شد ؟ آدرس خاصی میخواهد یا با همان عضویت پیش فرض سایت این کار امکان پذیر است ؟
سلام
دوستان عزیز یک فایل آموزشی به همراه کامپوننت توسط شرکت سازنده ارائه میشه که کامل توضیح داده چه جوی باید از این افزونه استفاده کنید.
سلام
دو لینک زیر در این رابطه به شما کمک میکنه :
یا علیکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متشکر . بسیار مفید بود.
این کامپوننت بسیار گسترده است لیکن هنوز نحوه ورود به محیط ثبت نام این کامپوننت را یاد نگرفته ام .
آیا سایتی را سراغ دارید که این کامپوننت را نصب کرده باشد ؟
میخواهم یکبار وارد محیط این کامپوننت شوم و با قابلیتهایش بیشتر آشنا شوم .
متشکر
سلام
این کامپوننت روی سایت joomlart.ir و p30planet.ir نصب هست.
برای ورود به محیط ثبت نام باید ماژول cb register رو که به همراه کامپوننت هست نصب و در یک موقعیت مناسب منتشر کنید. و از ماژول عضویت پیشفرض جوملا استفاده نکنید.
[quote author=torghoundy link=topic=18932.msg150682#msg150682 date=1288985083]
سلام
این کامپوننت روی سایت joomlart.ir و p30planet.ir نصب هست.
برای ورود به محیط ثبت نام باید ماژول cb register رو که به همراه کامپوننت هست نصب و در یک موقعیت مناسب منتشر کنید. و از ماژول عضویت پیشفرض جوملا استفاده نکنید.
[/quote]
از راهنماییتون بسیار متشکرم . برای شروع واقعا لازم بود.
من پلاگین فارسی را نصب کرده ام ولی برای تغییر نام فیلدها به فارسی ، همه بصورت ? ظاهر میشوند . علت چیست ؟ چه کدی باید استفاده شود ؟
اندازه فیلدها را چگونه تنظیم کردید ؟ با CSS ؟ کدام فایل ؟
ممنون
سلام مجدد .
هیچکدام از پیغامها در صفحه عضویت فارسی نیستند .
میخوام صفحه ثبت نام مانند سایت ht tp:/ /p30 planet.ir/ index.php/Create-an-account.html بشه .
ht tp:// sih.ir /np/index.php/fa/component/comprofiler/registers
همانطور که عرض کردم پلاگین فارسی را نیز نصب کرده ام و در لیست پلاگینها ظاهر میشود .
ضمنا در منوی Tools این کامپوننت این پیغام ظاهر میشود .
In order for CB to function properly a Joomla/Mambo menu item must be present. This menu item must also be published for PUBLIC access. It appears that this environment is missing this mandatory menu item. Please refer to the section titled "Adding the CB Profile" of the PDF installation guide included in your CB distribution package for additional information regarding this matter
به نظر شما علت چیست ؟ برای همه همینطور است ؟
علیرغم اینکه پلاگین فارسی نصب است ولی هنوز نتونستم محیط کاربری را فارسی کنم .
به نظر شما مشکل چگونه حل میشود ؟
سلام
زبان بخش مدیریت جوملای شما هم باید فارسی باشه.
کاملا فارسی است .
زبان بخش مدیریت را عوض کردم .
قالب را نیز عوض کردم .
ولی مشکل کماکان باقیست .
سلام
اگر مراحل رو به طور کامل رفته باشید نبای مشکلی باشه.
من ابتدا cb رو نصب کردم ، بعد ماژول های مربوطه و بعد هم پلاگین فارسی سازش رو. به درستی کار کرد و هیچ مشکلی هم نداره.
لطفاً مشخصاتتون رو برای یکی از دوستان که در تیم مدیریت هستند ارسال کنید تا پیگیری کنند.(خیلی دوست داشتم شخصاً کمکتون کنم اما طبق قوانین اجازه دریافت مشخصات رو ندارم)
اگر ممکن است یکبار مراحل نصب را بفرمایید .
با نام کامپوننت ، ماژول و پلاگین ها .
ظاهرا من درست نصب کرده ام ولی محیط هنوز فارسی نشده است .
متشکر
سلام .
از اینکه لطف کردید و وقت گذاشتید بسیار ممنونم .
با کمک دوستان عزیز علیرضا و torghoundy مشکل حل شد .
با ارتقاء کامل به جدیدترین جوملا تمامی مشکلات حل شد .
باز هم متشکرم .
سلام
1- زمانیکه کاربر ثبت نام میکند ، هیچ ایمیلی برای کاربر ارسال نمیشود !
2- برای تغییر نام فیلدها به فارسی ، همه بصورت ? ظاهر میشوند
مشکل چیست ؟
همانطور که میدانید در قسمتی از کامپوننت CB ، گزارش مطالب ارسالی کاربر بصورت لینک وجود دارد .
حالا میخوام بدونم چطور در محیط CB کاربران میتوانند مطالبشان را منتشر کنند ؟
با سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم
من میخواستم فیلدی رو تعریف کنم که کاربرا بتونن تعداد نا محدودی شماره که از روی کارت جایزه ای که در اختیارشون قرار داده میشه رو وارد کنن مثلا امروز یه کارت خریدن شماره اون رو وارد کنن و در پروفایلشون ذخیره بشه فردا دو تا خریدن بازم دوتا شماره رو در فللد های جداگانه وارد کرده و کنار قبلیا ذخیره کنن و به همین ترتیب ادامه داشته باشه من برای این کار سربرگ و فیلد ها رو از چه نوعی باید انتخواب کنم؟
لطفا راهنمایی کنین
سلام
از نوع editor text Area
در اين كامپوننت من دوتا مشكل دارم يك اين كه من چه طوري مي تونم تو اين كامپوننت يك منو يا مشخصه اي ايجاد كنم كه كاربر بعد از ورود بتواند با كليك بر روي آن پروفايل خود را ببيند؟
و ديگري هم اين كه در اين افزونه براي اين كه كاربران بتوانند با هم دوست شوند و هم ديگر را ادد كنند چه بايد بكنم؟
ممنون
[quote author=loks12 link=topic=18932.msg158231#msg158231 date=1297368068]
در اين كامپوننت من دوتا مشكل دارم يك اين كه من چه طوري مي تونم تو اين كامپوننت يك منو يا مشخصه اي ايجاد كنم كه كاربر بعد از ورود بتواند با كليك بر روي آن پروفايل خود را ببيند؟
و ديگري هم اين كه در اين افزونه براي اين كه كاربران بتوانند با هم دوست شوند و هم ديگر را ادد كنند چه بايد بكنم؟
ممنون
[/quote]
احتیاجی به منو نیست . روی آیکن و یا اسم خود فرد اگر کلیک کند ، مشخصاتش را می بیند . ولی اگر خواستید پیشرفته تر کار کنید ، در قسمت لیست منیجمنت رفته و یک لیست ایجاد کنید . لینک آن لیست را در بالا قرار می دهد و می توانید بعنوان یک لینک خارجی در منوهایتان منتشرش کنید.
در قسمت تنظیمات اصلی این کامپوننت می توانید قابلیت ارتباط با دیگران را فعال کنید.
موفق باشید.
می خوام به کاربران امتیاز بدم باید چی کار کنم
سلام
اگر فقط می خواهید امتیاز بدهید می توانید از alpha user pomits استفاده کنید.
سلام خسته نباشید
یه سوال؟
اونم اینکه ایا میشه با این کامپوننت به کاربران امتیاز داد؟
چون من تو مشخصات خوندم که میشه به کاربران امتیاز داد!!!
ممنون
---
[quote author=naser.k link=topic=18932.msg158863#msg158863 date=1298225868]
سلام خسته نباشید
یه سوال؟
اونم اینکه ایا میشه با این کامپوننت به کاربران امتیاز داد؟
چون من تو مشخصات خوندم که میشه به کاربران امتیاز داد!!!
ممنون
[/quote]
امتحانش کردم
میخوام هر کسی لاگین شد امتیازشم ببینه
میخوام از طریق مدیر یه امتیازی بدم که کاربر موقع لاگین ببینه همچین کامپوننتی هست؟
ترو خدا یکی کمکم کنه
کارم شدید گیره
**
سه پست شما یکی شد.
---
میخوام از طریق مدیر یه امتیازی بدم که کاربر موقع لاگین ببینه همچین کامپوننتی هست؟
---
ترو خدا یکی کمکم کنه
کارم شدید گیره
*پنج پست شما یکی شد.
دروود
12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسالهای پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
*در صورت تکرار با شما طبق قوانین برخورد خواهد شد.
جواب شما رو معین عزیز داد و شما میتونید از alpha user pomits استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد