با سلام من به تازگی با مامبو آشنا شدم
بعد از خوندن آموزش های نصب مامبو نصبش رویه سایتم خیلی راحت بود از این نظر خیلی ممنون
ولی می خواستم ببینم اگر من بخوام در سایتم یه سرویس برای دانلود نرم افزار بزارم باید چی کار کنم ؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام من به تازگی با مامبو آشنا شدم
بعد از خوندن آموزش های نصب مامبو نصبش رویه سایتم خیلی راحت بود از این نظر خیلی ممنون
ولی می خواستم ببینم اگر من بخوام در سایتم یه سرویس برای دانلود نرم افزار بزارم باید چی کار کنم ؟
ممنون
سلام ...
برای این کار 2 کامپوننت پیشنهاد میشه
Docman - Remository
انشالله تا چند روز دیگه آخرین نگارش فارسی این کامپوننت ها روی سایت مامبولرن قرار میگیره و شما میتونید استفاده کنید .
یا علی
با سلام
اینم لینک دانلود کامپوننت حتما روش راست کلیک کن و Save Target As... رو بزن تا دانلود بشه و گرنه اکسپلورر هنگ میکنه:) ;)
COMPONENT for Download=====> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++
اینم لینک دانلود بعضی ار ماژولهای مربوط به remository( حتما روش راست کلیک کن و Save Target As)
1====> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2====> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
حسین جان ممنون
این نکته لازم به ذکر هست که لینکهای موجود انگلیسی هستند ...
کامپوننهای فارسی شده به زودی روی سایت قرار میگیره ..
یا علی
سلام آقای فیروزمندان
میدونم .
این فایلها رو گذاشتم تا فعلا استفاده کنه و دستش گرم بشه ;) تا موقعی که فارسیش بیاد.
یا حق ...
لطفاً واسه docman رو هم بگذارید.لینک فارسی اش رو هم بگذارید ممنون می شم. من تو بخش دانلود فارسی اش رو پیدا نکردم
این سایت داکمن: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نسخه فارسی شده هم در بخش ویژه قرار خواهد گرفت!
آقا من کامپوننت دانلود ReMository نسخۀ 3.25 که فارسی شده رو نصب کردم و همۀ کارها رو انجام دادم اما به یه مشکل برخوردم . اون هم اینه که وقتی روی فایل کلیک می کنیم به جای اینکه فایل دانلود بشه یه صفحه باز میشه ؟ نمی دونم ایراد از کجاس ؟
???
اون کامپوننت قدیمی شده، ایرادات امنیتی داره و ما هم پیشنهادش نمی کنیم.
آخرین نسخه remository بزودی روی سایت قرار خواهد گرفت.
خوب من الان اگه بخوام استفاده کنم ( چون خیلی فوریه ) از کدوم کامپوننت می تونم استفاده کنم ؟
اگر انگلیسی هم باشه مشکلی نیس
در ضمن ایرادی که میگیره و میده اینه :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/farsisub/public_html/administrator/components/com_remository/admin.remository.php on line 579
ممنون
سلام
میتونی از این docman استفاده کنی که خود مامبولرن هم از همین استفاده میکنه.
لینک دانلود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
با تشکر از شما . فقط دو تا سئوال باقی مونده
1- آیا این نسخه ای که دادین جدیده ؟
2- اگر نسخه جدیده , در صورت فارسی شدن میشه منم اون رو فارسی کنم یا باید دوباره روز از نو روزی از نو
آقا نصب کردم این ایراد رو میده , چیکار باید بکنم ؟
Warning: require_once(/home/farsisub/public_html//includes/domit/xml_domit_lite_include.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/farsisub/public_html/administrator/components/com_docman/classes/DOCMAN_params.class.php on line 20
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/farsisub/public_html//includes/domit/xml_domit_lite_include.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/farsisub/public_html/administrator/components/com_docman/classes/DOCMAN_params.class.php on line 20
[quote author=تیرداد link=topic=220.msg27043#msg27043 date=1170087671]
با تشکر از شما . فقط دو تا سئوال باقی مونده
1- آیا این نسخه ای که دادین جدیده ؟
2- اگر نسخه جدیده , در صورت فارسی شدن میشه منم اون رو فارسی کنم یا باید دوباره روز از نو روزی از نو
[/quote]
1- این لینکی که دوستمون دادن با 4.6 مشکل داره !
2- نسخه جدیدش رو میتونین از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دریافت کنین و اگه دوست داشتین خودتون فارسیش کنین ! تیم فارسی شدش رو در بخش ویژه منتشر خواهد کرد !
آقا من به سایتش سر زدم اما نسخه ای که داده نوشته
Note : DOCMan 1.3 is only compatible with Mambo 4.5.1/2 and Joomla 1.0.x
به نظر میرسه اینم با 4.6.1 مشکل داره ! چیکار باید کرد ؟
ببینم اگر remository اصلی رو بگیرم و نصب کنم بازم مشکل داره ؟
یعنی نسخۀ 3.4.1 رو میگم
نسخۀ انگلیسیش رو میگم
سلام
خوب ببینید با ورژن 461 سازگاری داره یا نه!
لوکال هاست برای همینه دیگه ;)
آقا دقیقاً میشه بگین این نسخۀ فارسی کی ارائه میشه ؟
???
خیر
تاریخ دقیقی فعلا نمیتونیم ارائه بدیم
متشکرم
[quote author=رادمهر link=topic=220.msg17406#msg17406 date=1162631924]
این سایت داکمن: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نسخه فارسی شده هم در بخش ویژه قرار خواهد گرفت!
[/quote]
يعني براي ما ار باب رجوع نيست >:( >:( >:(
شما برای دریافت این فایل با جناب رادمهر بصورت خصوصی مطرح کنید در صورت صلاحدید تصمیمات رو ایشون میگیرند.
عزیزم چند بار تو انجمن خود من نوشتم
داکمن با مامبو 4.6 به بالا کلا مشکل داره
ما هم داریم Remository رو آماده میکنیم
زمان برای انتشارش هم نمیتونم بدم
ولی سعی میشه در اولین فرصت!
3.41 هم تا اونجا که یادمه با مامبو 4.6.1 کمی مورد داشت
حالا شما میخوای دانلود کن و نصب کن
ببین اگر مورد نداشت استفاده کن.
آقا من این نسخۀ Remository340RC5 رو نصب کردم . بعد به یه مشکل خوردم . تمامی مراحل درسته فقط وقتی روی فایل برای دانلود کلیک میشه یه صفحه دیگه باز میشه . آیا این ربطی به permission نداره ؟
خوب
خطایی؟ مشکلی؟ اروری؟ هیچی به شما نمیده؟
نه فقط وقتی روش کلیک میکنم یه صفحه عین همون باز میشه که توش به انگلیسی نوشته :
از دانلود شما متشکریم
اگر بعد از چند ثانیه آغاز نشد بر روی پیوند بالا کلیک کنید .
بعدش هم هیچ اتفاقی نمی افته ؟
ببین یه لینکش اینه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه نیگاه بنداز خودت متوجه میشی . من نسخۀ قدیمی تر رو نصب کرده بودم نه صفحه ای باز میشد و نه این حرفا بود . میشه کمکم کنی
من با فایرفاکس چک کردم موردی نداشت
اون صفحه که باز میشه بعد از چند ثانیه دانلود شروع میشه.
من خودم هم الان از فایر فاکس استفاده می کنم
جالبه الان دانلود میشه اما دیشب نمیشد .
خوب حالا اگه بخوام اون صفحه باز نشه چیکار باید بکنم ؟
راهی هست ؟
تغییر در کدها که نیازمند تسلط شما به php هست!