-
رنک سایتم زیاد نمیشه
با سلام
من اکثر مقالات سایت را مطالعه کرده ام و راههای مختلفی رو برای افزایش رنک سایت استفاده کردم . از جمله SiteMap و SEF که البته نصب کردم ولی نتونستم باهاش کار کنم ، لینک دادن به این و اون ، تنظیم کردن سایت بر اساس گزارشات Hello engines  ، معرفی به 150 موتور جستجو ، تبلیغات در سایتهای دیگر و . . .
ضمن اینکه سعی کردم محتوای سایتم را تا حدممکن غنی کنم . ولی با همه این کارها هنوز رنکم صفر است . :o
این درحالیست که وبلاگ یکی از دوستانم Sobhantalabe.blogfa.com دارای رنک 2 شده و ظاهرا هم کار خاصی نکرده حتی معرفی به موتورهای جستجویش رو هم من براش انجام دادم !!! :o
اسم سایت بنده p30p30.com هست .
البته باید این نکته را بگم که  سایتم رو در آدرس  ww w.p30p30.com/Home قرار دادم و در واقع از p30p30.com به p30p30.com/home  ریدایرکت میشه . ( شاید علت همین باشه)
لطفا راهنمایی بفرمایید .
ضمنا جستجو هم کردم و از مطالب سایت هم استفاده کردم . ( محض اطمینان ) :-\
با تشکر
-
پاسخ : رنک سایتم زیاد نمیشه
نقل قول:
از جمله SiteMap و SEF که البته نصب کردم ولی نتونستم باهاش کار کنم
sef خود مامبو رو فعال کن، یا از sh404sef که توی سایت هست استفاده کن.
نقل قول:
معرفی به 150 موتور جستجو
این سایت هایی که ادعا می کنند سایت شما رو در n تا موتور جستجو ثبت می کنن در اصلاح سایت شما رو توی ffa ها ثبت می کنن:
نقل قول:
FFA یا Free For All صفحاتی هستند که هر شخصی می تواند لینک سایت خود را در آن اضافه کند و اغلب افراد با این ایده لینک خود را در این صفحات وارد می کنند که یک backlink از آن صفحه به سایت خود ایجاد نمایند و در نهایت باعث بالا رفتن رنک و ترافیک سایت خود شوند. اما موتور های جستجو هیچ اهمیتی به این صفحات نمی دهند و در نهایت هیچ تاثیری بر روی وضعیت سایت شما نخواهد داشت. از لیست سایت ها و ایمیل های افرادی که در FFA ها ثبت شده است صرفا جهت فرستادن  spam استفاده می شود. پس اگر روزی تصمیم گرفتید چنین کاری را انجام دهید، روزانه منتظر دریافت تعداد زیادی spam در ایمیل و سایت خود باشید.
نقل قول:
البته باید این نکته را بگم که  سایتم رو در آدرس  w ww.p30p30.com/Home قرار دادم و در واقع از p30p30.com به p30p30.com/home  ریدایرکت میشه . ( شاید علت همین باشه)
ریدایرکت مشکلی ایجاد نمیکنه.
تگ keyword و description سایت شما در تمام صفخات یکی هست که در اصل باید بر هر صفحه keyword های مربوط به اون صفحه وجود داشته باشه.
بهترین راه برای بالا رفتن رنک سایت تبادل لینک هست و همچنین بهینه کردن صفخات سایت هست.
استفاده از این روش هم کاملا بیخوده  :D
ht tp://ww w.p30p30.com/home/index.php?option=com_content&task=view&id= 56&Itemid=9
منظورم کلمات کلیدی گفته شده هست.
-
[quote author=emad_67 link=topic=19109.msg101721#msg101721 date=1234687502]
رتگ keyword و description سایت شما در تمام صفخات یکی هست که در اصل باید بر هر صفحه keyword های مربوط به اون صفحه وجود داشته باشه.
بهترین راه برای بالا رفتن رنک سایت تبادل لینک هست و همچنین بهینه کردن صفخات سایت هست.
استفاده از این روش هم کاملا بیخوده :D
ht tp://ww w.p30p30.com/home/index.php?option=com_content&task=view&id= 56&Itemid=9
منظورم کلمات کلیدی گفته شده هست.
[/quote]
1- چطوري در هر صفحه kEYWORD مربوط بذارم ، منظورتون هر مطلبي كه در سايت ميذارم بايد كلمات كليدي داشته باشه ! يا منظورتون چيز ديگريست ؟ لطفا توضيح دهيد .
2- منظورتون از بهينه كردن صفحات چيه ؟ من تا اونجا كه تونستم چيزهاي اضافي رو از صفحات برداشتم . ( با توجه به گزارشات hELLO ENGINES)
3- استفاده از كدوم روش بيخوده ؟
4- از sef نتونستم درست استفاده كنم . اين فايلي كه شما گفتيد من قبلا نصب كرده بودم و بدرستي هم نصب شد ( در ماژولها ) ولي در داخل اين برنامه نتونستم لينك اضافه كنم .
متشكر از راهنماييتون . منتظر نظراتتون هستم .
-
نقل قول:
1- چطوري در هر صفحه kEYWORD مربوط بذارم ، منظورتون هر مطلبي كه در سايت ميذارم بايد كلمات كليدي داشته باشه ! يا منظورتون چيز ديگريست ؟ لطفا توضيح دهيد .
بله هر مطلبی که میزاری باید کلمات کلیدی خودش رو داشته باشه. برای هر مطلب که مینویسی در تنظیمات اون در تب اطلاعات خاص میتونی keyword ها رو وارد کنی.
نقل قول:
2- منظورتون از بهينه كردن صفحات چيه ؟ من تا اونجا كه تونستم چيزهاي اضافي رو از صفحات برداشتم . ( با توجه به گزارشات hELLO ENGINES)
برای بهینه کردن که کار خاصی روی مامبو از دست شما بر نمیاد، تنها کاری که میتونید بکنید sef رو باید فعال کنید.
نقل قول:
4- از sef نتونستم درست استفاده كنم . اين فايلي كه شما گفتيد من قبلا نصب كرده بودم و بدرستي هم نصب شد ( در ماژولها ) ولي در داخل اين برنامه نتونستم لينك اضافه كنم .
اگه نمیتونی از sh404sef استفاده کنی، خود sef مامبو رو فعال کن. sh404sef یک کامپوننت هست نه ماژول.
نقل قول:
3- استفاده از كدوم روش بيخوده ؟
همون روشی که توی اون لینک سایتتون که دادم گفته شده بود. در مورد اضافه کردن یک مشت کلمه برای بالا رفتن رتبه!!!
-
متشكر از وقتي كه گذاشتيد .
تقريبا 50 درصد پاسخ رو گرفتم .
چون sh404sef انگليسي است ، با توجه به اينكه درست نصب شده ، كار كردن باهاش برام مشكله . ولي در قسمت Home page meta tag مطالبي رو ثبت كردم . كه اميدوارم حداقل تاثير رو داشته باشه (در صفحه اصلي )
در Sh404sef هر آدرس جديدي كه ثبت ميكنم و ذخيره مي كنم ، در ليست custom redirect مياد و در sef url چيزي نمياد ، و عملا هيچ تاثيري در سايت نداره .
ضمن اينكه SEF خود مامبو رو نتونستم پيدا كنم . لطفا آدرسش رو بفرماييد .
در مورد اون روش يعني اضافه كردن كلمات كليدي در يك تاپيك هم شما درست مي فرماييد و اگر باعث كم شدن رنك سايت ميشه برش دارم ؟
نكته ديگه اينه كه من از داخل سايتم به 4350 سايت ديگه لينك دادم در مطالب مختلف ، مخصوصا در چند تا مطلب آدرس سايتهاي زيبا و مهم را لينك كردم ، به نظر شما اون تاثيري در افزايش يا كاهش رنك سايت داره ؟
نكته ديگه سايت مپ هست . به نظر شما اين مشكلات همه ميتونه از سايت مپ باشه ؟ آخه توي گوگل وقتي سايت مپ ايجاد كردم به همه لينكها ارور ميده !
براي من سوال شده اگر من همه اين راهها رو اشتباه رفته باشم ، ولي ميبايست حداقل يك كم وضعيت رنكم توي گوگل بهتر از اين حرفها مي بود .
منتظر پاسخ شما هستم .
با تشكر
-
چند سایت به شما لینک دادن؟
-
نقل قول:
چون sh404sef انگليسي است ، با توجه به اينكه درست نصب شده ، كار كردن باهاش برام مشكله . ولي در قسمت Home page meta tag مطالبي رو ثبت كردم . كه اميدوارم حداقل تاثير رو داشته باشه (در صفحه اصلي )
hemoe page meta tag کجای sh404sef هست؟ من که ندیدم همچین چیزی.
نقل قول:
در Sh404sef هر آدرس جديدي كه ثبت ميكنم و ذخيره مي كنم ، در ليست custom redirect مياد و در sef url چيزي نمياد ، و عملا هيچ تاثيري در سايت نداره .
شما نباید آدرسی رو ثبت کنید اصلا، این کار رو خود کامپوننت انجام میشده. اگر میخوای آدرس مطالب انگلیسی باشه در قسمت نام مستعار هر مطلب عنوانت رو اضافه کن با در آدرس قرار بگیره. اگر هم نخواستی که این کامپوننت اتوماتیک بر اساس title مطالب لینک رو می سازه.
برای آشنایی بیشتر و رفع مشکلات احتمالی در sh404sef ، تاپیک توی بخش کامپوننت ها رو یه نگاهی بکن.
نقل قول:
در مورد اون روش يعني اضافه كردن كلمات كليدي در يك تاپيك هم شما درست مي فرماييد و اگر باعث كم شدن رنك سايت ميشه برش دارم ؟
بهتره که برش دارین، حتی اگرم باعث افت رنک نشه بازم کار بچه گانه ای به نظرم.
نقل قول:
نكته ديگه اينه كه من از داخل سايتم به 4350 سايت ديگه لينك دادم در مطالب مختلف ، مخصوصا در چند تا مطلب آدرس سايتهاي زيبا و مهم را لينك كردم ، به نظر شما اون تاثيري در افزايش يا كاهش رنك سايت داره ؟
تاثیری روی سایت شما نداره، آیا این 4350 سایت هم شما رو لینک کردن؟ اگر فقط شما لینک کردی تاثیر مثبت روی سایت اونا داره نه سایت شما. تبادل لینک شما انجام بدید نه اینکه یک طرفه باشه. تبادیل لینک هم با سایت های مرتبط تاثیر بیشتری داره تا اینکه شما بیای 500 تا سایت غیر مرتبط با موضوع سایتت رو لینک کنی.
نقل قول:
نكته ديگه سايت مپ هست . به نظر شما اين مشكلات همه ميتونه از سايت مپ باشه ؟ آخه توي گوگل وقتي سايت مپ ايجاد كردم به همه لينكها ارور ميده !
لینک سایت مپ سایتت رو بزار تا ببینم.
نقل قول:
براي من سوال شده اگر من همه اين راهها رو اشتباه رفته باشم ، ولي ميبايست حداقل يك كم وضعيت رنكم توي گوگل بهتر از اين حرفها مي بود .
page rank یم سایت بیشتر از هر عاملی از روی تعداد لینک هایی که به یک سایت داده میشه، مشخص میشه. سایت شما هم رنک صفر رو گرفته ( سایت تازه تاسیس رنک اون صفر هم نیست) ولی بعد از اون دیگه وضعیت سایت به گونه ای نبوده که گوگل رنک رو بالا ببره.
-
[quote author=نوید link=topic=19109.msg101781#msg101781 date=1234767262]
چند سایت به شما لینک دادن؟
[/quote]
به 20 سايت نمي رسه . ضمن اينكه در سايتهاي تبليغاتي علي الخصوص تبليغات رايگان ، آدرس سايتم رو گذاشتم و نيمي از مراجعات سايتم از طريق همين سايتهاست .
نكته اي كه بايد بگم اينه كه من تقريبا هر روز بطور ميانگين 3 مطلب جديد ميذارم . همچنين اگر ديده باشيد روزانه بين 10 تا 20 نفر ( ip) بازديد كننده دارم كه بدليل اينكه سايت رو كنكاش مي كنند آمار تعداد 100 به بالا نشون ميده .
به نظر شما لينكهاي يك طرفه رو بردارم ؟
محتويات سايت مپ ، ايرادي نداره كه اينجا باشه ؟
در  SHSEF404  يك پيغام اومده كه تنظيماتSEO در مامبو رو تنظيم كنيد . من همSEF رو در تنظيمات اصلي خود مامبو ، فعال كردم و ديگه هيچ صفحه اي ظاهر نشد  و مجبور شدم sef مامبو رو غير فعال كنم .
home page meta  در صفحه اصلي قرار نداره . ابتدا بايد وارد View/Edit SEF Urls  شد و بعد در بالا كنار Cancel  اين آيكون وجود داره
سايت مپي كه در وبمستر گوگل ايجاد كردم و ارور داده به اينصورته :
index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=10&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=12&Itemid=9 -- 18 hours ago Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=14&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=15&Itemid=9 -- Feb 15, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=16&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=17&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=18&Itemid=9 -- Feb 15, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=19&Itemid=9 -- 14 hours ago Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=2&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=3&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=4&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=5&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=8&Itemid=9 -- Feb 15, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_datsogallery&Itemid=45 -- 22 hours ago Errors -- Details
index.php?option=com_virtuemart&Itemid=43& vmcchk=1&Itemid=42 -- 10 hours ago Errors -- Details
index.php?option=com_weblinks&catid=2&Item id=23 -- 17 hours ago Errors -- Details
سوال : من فايل رو دانلود كردم و داخل سايتم گذاشتم ، ايرادي كه نداره ؟
امروز دوباره وارد وب مستر گوگل شدم و ديدم دوباره سايتم احتياج به verify داره!
در صورتي كه چند روز پيش درست بود و مشكلي نداشت .
همچنين فايل robot.txt كه در سايت گذاشتم به اين صورته :
User-Agent: *
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=17&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=15&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=8&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=16&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=18&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=5&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=12&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=10&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=14&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=19&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=5&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=4&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=2&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=3&Itemid=9
Allow: /shop
Allow: /forum
Allow: /home
Allow: /index.php?option=com_datsogallery&Itemid=45
Allow: /index.php
Allow: /index.php?option=com_virtuemart&Itemid=43& vmcchk=1&Itemid=42
Disallow: /administrator
Disallow: /home/administrator/
Disallow: /cpanel
** 3 پست یکی شد
-
نقل قول:
به نظر شما لينكهاي يك طرفه رو بردارم ؟
حذف نکنی هم ضرری برای سایت تو نداره. فقط یک بک لینک برای سایت اونا به حساب میاد.
نقل قول:
محتويات سايت مپ ، ايرادي نداره كه اينجا باشه ؟
لینکش رو بده، کلشو نزار اینجا.
نقل قول:
در SHSEF404 يك پيغام اومده كه تنظيماتSEO در مامبو رو تنظيم كنيد . من همSEF رو در تنظيمات اصلي خود مامبو ، فعال كردم و ديگه هيچ صفحه اي ظاهر نشد و مجبور شدم sef مامبو رو غير فعال كنم .
sef رو که غعال کردی فایل htaccess.txt روی هاست رو به htaccess. تغییر نام بده(نقطه در ابتدا باید باشه) بعد sh404sef رو فعال کن.
نقل قول:
home page meta در صفحه اصلي قرار نداره . ابتدا بايد وارد View/Edit SEF Urls شد و بعد در بالا كنار Cancel اين آيكون وجود داره
من خودم از این گزینه استفاده نکردم. نمیدونم درست کار میکنه یا نه. اما نیازی نیست برای صفحه اصلی سایت این کار رو بکنی. میتونی توی تنظیمات کلی در قسمت اطلاعات خاص keyword ها رو بدی.
نقل قول:
سوال : من فايل رو دانلود كردم و داخل سايتم گذاشتم ، ايرادي كه نداره ؟
منظورت رو متوجه نشدم، کدوم فایل رو دانلود کردی؟
شما لینک سایت مپ سایتت رو بده. نه ارور هایی که گوگل داده.
نقل قول:
امروز دوباره وارد وب مستر گوگل شدم و ديدم دوباره سايتم احتياج به verify داره!
مشکلی نیست، جدیدا سیستم گوگل مثل اینکه تغییر کرده برای منم همین پیام رو داده بود که verify کنم.
نقل قول:
همچنين فايل robot.txt كه در سايت گذاشتم به اين صورته :
توی فایل robots.txt مواردی رو که نمیخوای crawl بشه به وسیله Disallow مشخص کن. بقیه موارد همگی Allow در نظر گرفته میشن.
فایل robots.txt پیشفرض مامبو به این شکل هست:
کد:
User-agent: *
Disallow: /administrator/
Disallow: /cache/
Disallow: /components/
Disallow: /editor/
Disallow: /help/
Disallow: /images/
Disallow: /includes/
Disallow: /language/
Disallow: /mambots/
Disallow: /media/
Disallow: /modules/
Disallow: /templates/
Disallow: /installation/
بهتره تغییری درش ندی مگر اینکه قسمت خاصی رو بخوای Disallow کنی که فقط اون قسمت رو اضافه کن بهش.
-
ضمن اينكه نميخوام از بحث اصلي يعني افزايش رنك سايت خارج بشم ولي لازمه كه اين توضيحات رو خدمتتون ارائه كنم .
اين سوال برام مطرحه  كه  چرا توي وبلاگ بدون اينكه كاري انجام بديم و شاخ غول بشكنيم و اين همه كار ( سايت مپ ، روبوت و . . . ) انجام بشه ، رنك سايت به راحتي بالا ميره ولي براي يك سايت مامبويي بايد اين همه كار انجام داد. ( اگه يكي از اين كارها درست انجام نشه خيلي موثره در كاهش رنك سايت )
من براي اينكه سايتم رو دائم چك كنم و مطمئن بشم كه ايرادات كمي داره ، از hello engines استفاده مي كنم كه در حال حاضر home page رو با عدد 15 (از 100)نشون ميده و اين هم براي سايت من عدد نسبتا خوبيه . در اين برنامه خيلي از موارد گنجونده شده تا بشه يك سايت رو بهينه كرد . البته فقط آناليز ميكنه .  اميدوارم شما هم از اين برنامه استفاده كنيد و ايرادات كار بنده را از اين طريق هم بفرماييد. 
و اما بعد :
در مامبوي من ، سايت مپ وجود نداشت و خودم در گوگل ايجادش كردم و به سايت آپلود كردم  كه محتوياتش رو شما ديديد . دو فايل Sitemap.php و sitemap. xsl رو آپلود كردم كه محتوياتش رو در پست قبلي براتون گذاشتم .
البته همه رو دستي تايپ كردم و نميدونم كه خودش اتوماتيك اينها رو بايد درست كنه و يا اينكه من خودم بايد سايت مپ را  آپديت كرده و  وارد كنم ؟
3 فايلي كه شما گفته بوديد رو در آدرس ذيل آپلود كردم .
htt p:/ /w ww. uplod.ir/download.php?file=354431
باز هم از راهنماييتون متشكرم .
ضمنا فايلي از آناليز نرم افزار Hello engines گذاشتم . اميدوارم توي راهنمايي شما بدرد بخوره
آدرسش اينه :
htt p:// ww w. uplod.ir/download.php?file=844177
**3 پست یکی شد
-
نقل قول:
اين سوال برام مطرحه  كه  چرا توي وبلاگ بدون اينكه كاري انجام بديم و شاخ غول بشكنيم و اين همه كار ( سايت مپ ، روبوت و . . . ) انجام بشه ، رنك سايت به راحتي بالا ميره ولي براي يك سايت مامبويي بايد اين همه كار انجام داد. ( اگه يكي از اين كارها درست انجام نشه خيلي موثره در كاهش رنك سايت )
در وبلاگ ها بهینه سازی ها توسط برنامه نویس سیستم اون وبلاگ انجام شده هست و لازم نیست کاربر کاری انجام بده.
نقل قول:
البته همه رو دستي تايپ كردم و نميدونم كه خودش اتوماتيك اينها رو بايد درست كنه و يا اينكه من خودم بايد سايت مپ را  آپديت كرده و  وارد كنم ؟
این سایت مپ اتوماتیک آپدیت میشه.
آدرس اونم اینه:
ht tp ://w ww .p30p30.com/home/sitemap.php
در مورد ارور ها هم چک کن ببین گوگل به چه موردی گیر داده.
-
متشکر
حالا با این سایت مپ چیکار کنم ( ببخشید که مبتدیانه است)
ضمنا اگه مطلبی رو درفایلی که توسط آنالیز سایت (Helloengines) براتون گذاشتم ، مفید دونستید ، برام توضیح بدید
-
[quote author=p30p30 link=topic=19109.msg101839#msg101839 date=1234860215]
متشکر
حالا با این سایت مپ چیکار کنم ( ببخشید که مبتدیانه است)
ضمنا اگه مطلبی رو درفایلی که توسط آنالیز سایت (Helloengines) براتون گذاشتم ، مفید دونستید ، برام توضیح بدید
[/quote]
برای سایت مپ که ارور هایی رو که گوگل داده ببین در چه موردی هست و علتش رو چی گفته.
در مورد hello engine هم چیز خاصی نداره که بخوام بهت بگم. همچین آمار هایی رو میشه از طریق سایت ها هم بدست اورد مثل:
htt p:/ / checkpagerank.ws/
شما sef رو فعال کن روی سایتت و سعی کن تبادل لینک کنی با سایت های دیگران، به خصوص سایت هایی که رنک اونا بیشتر از سایت خودت هست. کیفیت مطالب سایتت هم هر چقدر بیشتر باشه، یعنی مواردی باشه که بیشتر در اینترنت جستجو بشه، مسلما در رنک شما هم بی تاثیر نخواهد بود.
اینجا هم من قبلا یه سری نکات کلی رو نوشتم. شاید به کارت اومد:
htt p://ww w. irpcn.com/internet/seo-points.html
-
سلام
اگر میخوای رنک سایتت خیلی بیاد بالا میتونی با تیم صحبت کنی برات این کار رو انجام بدن :) موفق باشی
یا علی علیه السلام
-
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=19109.msg101841#msg101841 date=1234866061]
سلام
اگر میخوای رنک سایتت خیلی بیاد بالا میتونی با تیم صحبت کنی برات این کار رو انجام بدن :) موفق باشی
یا علی علیه السلام
[/quote]
يعني فقط با صحبت مسئله حل ميشه !!!
چطوري و با كي بايد صحبت كنم ؟
هر چند پيشنهاد شما وسوسه كننده است و بنده نيز ابراز علاقه ميكنم ولي بيشتر دوست دارم به سوالم در اين انجمن هم پاسخ داده بشه و الان بحمد الله داريم خوب پيش ميريم. ( البته با همت دوستان )
-
تیم با پرداخت هزینه برای شما این کار رو انجام میده
در حال حاضر نیز تیم کاری رو قبول نمیکنه
در صورتی که نیاز به انجام هر نوع کاری دارید با خود من خصوصی تماس بگیرید تا قیمت ها و سایر موارد رو با هم چک کنیم
پیروز باشید
-
[quote author=مجید link=topic=19109.msg101849#msg101849 date=1234871179]
تیم با پرداخت هزینه برای شما این کار رو انجام میده
در حال حاضر نیز تیم کاری رو قبول نمیکنه
در صورتی که نیاز به انجام هر نوع کاری دارید با خود من خصوصی تماس بگیرید تا قیمت ها و سایر موارد رو با هم چک کنیم
[/quote]
با تشكر از پيشنهادتون
به هر حال هر كي خربزه ميخوره بايد پا لرزش هم بشينه !
ولي همانطور كه عرض كردم علاقه دارم از دانش دوستان در همين قسمت استفاده كنم و ترجيحا رايگان ( در واقع رايگان نيست چون دوستان وقت پر ارزششون را براي اين پست گذاشته و ميگذارند ) باشه .
به هر حال تا الان 2 مورد توسط دوست عزيز emad67 حل شده و دارم مورد سوم يعني ارور ها رو پيگيري مي كنم .
مطمئنم كه به نتيجه خيلي خوبي مي رسيم .
منتظر راهنماييتون هستم .
-
نقل قول:
البته باید این نکته را بگم که سایتم رو در آدرس w ww.p30p30.com/Home قرار دادم و در واقع از p30p30.com به p30p30.com/home ریدایرکت میشه . ( شاید علت همین باشه)
نقل قول:
ریدایرکت مشکلی ایجاد نمیکنه.
نقل قول:
سایت شما هم رنک صفر رو گرفته ( سایت تازه تاسیس رنک اون صفر هم نیست) ولی بعد از اون دیگه وضعیت سایت به گونه ای نبوده که گوگل رنک رو بالا ببره.
شما Temprary اگر ریدایرکت کنید ، مشکل ایجاد میشه ، اون هم از نوع بد جوری !
نقل قول:
حذف نکنی هم ضرری برای سایت تو نداره. فقط یک بک لینک برای سایت اونا به حساب میاد.
رتبه صفحه با مضربی بین لینک ها تقسیم میشه. بهتر هست که حذف کنید تا تمرکز بر روی لینک های داخلی بیشتر بشه.
نقل قول:
اين سوال برام مطرحه كه چرا توي وبلاگ بدون اينكه كاري انجام بديم و شاخ غول بشكنيم و اين همه كار ( سايت مپ ، روبوت و . . . ) انجام بشه ، رنك سايت به راحتي بالا ميره ولي براي يك سايت مامبويي بايد اين همه كار انجام داد. ( اگه يكي از اين كارها درست انجام نشه خيلي موثره در كاهش رنك سايت )
یک سری موارد داخلی که مربوط به نحوه طراحی هست توسط برنامه نویس انجام میشه ، یک سری موارد خارجی هم انجام میشه و شما در جریانش تیستید.
در ضمن ، به علت اینکه صفحات سوریس هایی مثل بلاگفا رتبه بالایی یدارند ، وجود لینک شما در فهرست وبلاگ ها و صفحه اول باعاث افزایش رتبه میشه.
در ضمن شما چند مدت هست که سایت رو راه اندازی کردید ؟
ارتقای rank نیاز به زمان داره ...
یا علی
-
متشكر
جالب بود  .  نكته جديدي رو اشاره كرديد .
من مدت 5 ماهي هست كه راه اندازيش كردم ولي از همون ابتدا مطلب توي سايت گذاشتم .
منظورتون رو از Temprary  ريداركت متوجه نشدم .
ضمنا توي گوگل سايتم verify نميشه ( چند روزه )  و هر چي تلاش ميكنم اين پيغام ها رو ميده : 
Verification status: NOT VERIFIED
We've detected that your 404 (file not found) error page returns a status of 200 (Success) in the header.
---------------
This site is located in a subdirectory. If you verify this site, you can see crawl errors for this subdirectory and any subdirectories below it. If you have ownership of the root domain (ht tp ://ww w.p30p30.com/), add it to your account and verify it. This will allow you to see the full range of stats and errors available.
همچنين آدرسي رو كه دوستمون اشاره كردن براي دريافت سايت مپ  (ht tp : //w ww.p30p30.com/home/sitemap.php)  وارد شدم و سايت مپ رو ديدم .
به نظر شما اشكالي نداره اين آدرس ها رو در  My Sitemaps گوگل اضافه كنم ؟
منتظر راهنماييتون هستم .
-
يه مطلب ديگه كه شايد بي علت نباشه به پايين بودن رنك سايت :
به وبلاگ اصلي ام كه سايت به اون لينك داده و برعكس ، پيغام زير مياد :
Warning: Visiting this site may harm your computer!
The website at [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] contains elements from the site web.bonyanalam.ir, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.
For detailed information about the problems with these elements, visit the Google Safe Browsing diagnostic page for web.bonyanalam.ir.
Learn more about how to protect yourself from harmful software online.
I understand that visiting this site may harm my computer.
-
-
توي وبلاگم رفتم و Bonyade alam و اسكريپتهاش رو پاك كردم و ظاهرا كه وبلاگ درست شده و بالا مياد .
مطلب بعد آدرسهايي رو كه در سايت مپ گوگل اضافه كردم ، همشون رو ارور داد و محتويات ارور به اينصورت است :
Unsupported file format
Your Sitemap does not appear to be in a supported format. Please ensure it meets our Sitemap guidelines and resubmit.
ضمن اينكه همانطور كه توي گوگل توضيح داده بود ، ابتدا يك فايل HTML با همون نامي كه گفته بود از قبل درست كرده بودم و مجددا هم اون رو ايجاد كردم ولي هيچ تغيير در ارور ايجاد نشد و براي همه لينكها همين اروري كه نوشتم رو گذاشته بود .
-
نقل قول:
منظورتون رو از Temprary ريداركت متوجه نشدم .
مشکل شما از این بابت نیست چون آدرس رو من تست کردم. اگر خواستی میتونی جهت آشنایی در مورد 301 و 302 ریدایرکت جستجو کنی.
نقل قول:
ضمنا توي گوگل سايتم verify نميشه ( چند روزه ) و هر چي تلاش ميكنم اين پيغام ها رو ميده :
از اون روشی که یک فایل html در روت هاست ایجاد میکردی استفاده نکن. ظاهرا قبول نمیکنه گوگل اونو. یه روش دیگه هم خود گوگل پیشنهاد میکنه که یه کدی رو بهت میده که باید بزاری توی تگ head. از این راه برو حل میشه.
نقل قول:
مطلب بعد آدرسهايي رو كه در سايت مپ گوگل اضافه كردم ، همشون رو ارور داد و محتويات ارور به اينصورت است :
مشکل از فرمت فایل xml هست. فایل sitemap.xsl رو حذف کن و بگو تا چک کنم ببینم چه جوری شده.
همچنین میتونی از سایت مپ هایی که توی انجم هست استفاده کنی، مثل joomap و xmap
-
سلام دوست عزیز
بنده پس از سه سال وبلاگ نویسی و پس از آن راه اندازی وب سایت به این نتیجه رسیدم که شما هیچ کار خاصی نباید برای موتورهای جستجو انجام بدید،منظور اینه که نباید دائما به فکر اعمال خاصی باشید شما باید سایتتان را برای مخاطبان و انسان ها بهینه کنید و مطالب را برای آنها قرار دهید اگر خوب عمل کنید موتورهای جستجو به شما رنک می دن من اومدم پس از یک سال که از راه اندازی سایتم می گذشت و رنکم به 4 رسیده بود و روزی 2000 بازدید داشتم اعمالی را برروی سایتم انجام دادم که رتبه ام در گوگل بالا بره ولی امارم به روزی 100 بازدید رسید وچوبش رو خوردم و اکنون از صفر شروع کردم تا بتوانم مانند سابق آمار خود را داشته باشم
در ضمن از زمان تاسیس سایت شما چه مدت می گذرد؟
اگر شما مسایل مربوط به seo را رعایت کرده باشید تا 6 ماه بعد می تونید نتایج خوبی به دست آورید زیاد عجله نکنید
موفق باشید
-
ببخشید ولی چطوری میتونم توی تگ هد این کدرو قرار بدم ؟ من نحوه دسترسی به کد سایت رو بلد نیستم .
[quote author=piroozman link=topic=19109.msg101894#msg101894 date=1234928815]
سلام دوست عزیز
بنده پس از سه سال وبلاگ نویسی و پس از آن راه اندازی وب سایت به این نتیجه رسیدم که شما هیچ کار خاصی نباید برای موتورهای جستجو انجام بدید،منظور اینه که نباید دائما به فکر اعمال خاصی باشید شما باید سایتتان را برای مخاطبان و انسان ها بهینه کنید و مطالب را برای آنها قرار دهید اگر خوب عمل کنید موتورهای جستجو به شما رنک می دن من اومدم پس از یک سال که از راه اندازی سایتم می گذشت و رنکم به 4 رسیده بود و روزی 2000 بازدید داشتم اعمالی را برروی سایتم انجام دادم که رتبه ام در گوگل بالا بره ولی امارم به روزی 100 بازدید رسید وچوبش رو خوردم و اکنون از صفر شروع کردم تا بتوانم مانند سابق آمار خود را داشته باشم
در ضمن از زمان تاسیس سایت شما چه مدت می گذرد؟
اگر شما مسایل مربوط به seo را رعایت کرده باشید تا 6 ماه بعد می تونید نتایج خوبی به دست آورید زیاد عجله نکنید
موفق باشید
[/quote]
متشکر
حدود 4 ماهی هست که شروع کردم و مطلب میذارم . بنده هم هدفم اینه که SEO رو رعایت کنم و البته اگه شد از راههای میان بر استفاده کنم . ضمنا شما چیکار کردید که از 4000 بازدید به 100 بازدید در روز رسیدید !!! بگید که ما این کار رو نکنیم .
** 2 پست شما یکی شد
-
سلام
اصلا از راههای میان بر استفاده نکنید خیلی پشیمون می شید یک سری قواعد تعریف شده را به کار بگیرید بگذارید تا یک بازه زمانی طی شود مطمئن باشید راه میان بر جز ضرر چیز دیگری ندارد همان قواعد seo که خوانده اید را کاملا رعایت کنید از خودتان چیزی به آن اضافه نکنید
من sef را فعال کردم که آمارم داغون شد شما یا باید از همان اول sef را فعال کنید یا اینکه تا آخر به آن دست نزنید وگرنه مطمئن باشید رنکتون میاد پایین
موفق باشید
-
[quote author=piroozman link=topic=19109.msg101901#msg101901 date=1234939812]
من sef را فعال کردم که آمارم داغون شد شما یا باید از همان اول sef را فعال کنید یا اینکه تا آخر به آن دست نزنید وگرنه مطمئن باشید رنکتون میاد پایین
[/quote]
واقعا تجربیات جالبی دارید .  به نظر شما SEf رو فعال کنم ؟ با توجه به اینکه سایت مپ درست و حسابی ندارم و از شروع کارم 4 ماهی گذشته ؟
ضمنا دو جور SEF وجود داره ، اگر درست گفته باشم ، یکیش در تنظیمات کلی مامبو ، تب آخر هست و دیگری برنامه SH404SEF .
از برنامه دومی نتونستم استفاده کنم و مجبور بودم لینک ها رو دستی وارد کنم که پشیمون شدم .
درباره برنامه اولی که توی تنظیمات مامبو هست ، زمانی که فعالش میکنم ( فایل htaccess رو هم تغییر دادم ) ، قسمت فروشگاه و گالری عکس و برخی صفحاتم اصلا وارد نمیشند ، نمیدونم مشکل از کجاست .
منتظر استفاده از نظراتتون هستم .
بعنوان نمونه : زمانیکه درمامبو SEF رو درتنظیمات کلی قسمت (قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو:) فعال کردم ، همه لینکها منتهی به صفحه اصلی میشند .
بعنوان نمونه آدرس لینک از ht tp://ww w .p30p30.com/home/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=43& vmcchk=1&Itemid=42 به
ht tp:/ /p30p30.com/home/component/option,com_virtuemart/Itemid,43/ تغییر پیدا کرد ولی وارد فروشگاه نشد و به صفحه اصلی منتهی شد .
آیا واقعا SEF اینقدر در افزایش رنک سایت تاثیر داره ؟ در صورتی که خیلی هم آدرسش کوتاه نیست .
** 2 پست شما یکی شد
-
نقل قول:
ببخشید ولی چطوری میتونم توی تگ هد این کدرو قرار بدم ؟ من نحوه دسترسی به کد سایت رو بلد نیستم .
در فولدر template ها فایل index.php قالب سایتت رو باز کن و کد رو بزار توی تگ هد.
نقل قول:
البته اگه شد از راههای میان بر استفاده کنم
همونطور که جناب piroozman هم گفتن استفاده از این تکنیک های میانبر در بعضی موارد باعث میشه که علاوه بر اینکه رنک سایتتون از دست میره، سایت شما هم در blacklist گوگل قرار بگیره.
نقل قول:
خوب طبیعیه دیگه، وقتی تمام آدرس ها ایندکس شده باشه و بعد با فعال کردن sef تمام آدرس ها عوض بشه، تمام کاربرایی که طبق لینک های قبلی میان تو سایت شما همه به 404 بر مخورن و گوگل هم بعد از چند وقت ....
اما راه حل این مشکل ریدایرکت کردن به صورت 301 هست. مشکل sef مامبو اینه که آدرس های قبلی رو ریدایرت نمیکنه به آدرس های جدید و تمام رنک طرف نابود میشه. اما sh404sef تمام آدرس های قبلی رو ریدارکت میکنه و هیچ مشکلی به وجود نمیاد و رنک ها عینا منتقل میشه به آدرس های جدید.
من قبل از sh404sef خودم در بعضی موارد خیلی از ادرس ها رو با htaccess ریدایرکت میکردم و مشکلی هم نداشتم.
نقل قول:
واقعا تجربیات جالبی دارید .  به نظر شما SEf رو فعال کنم ؟ با توجه به اینکه سایت مپ درست و حسابی ندارم و از شروع کارم 4 ماهی گذشته ؟
من همچنان پیشنهادم sh404sef هست. چون با فعال کردن sef خود مامبو شما هم به مشکل این دوستمون بر میخوری و هرچی لینک تا الان ایندکس شده میپره.
با سایت مپ هم ربطی نداره، حتی اگر سایت مپ هم نداشته باشید ربات های گوگل شما رو شناسایی میکنن. سایت مپ فقط جهت معرفی لینک ها و کمک به ربات های گوگل جهت سریع تر شناسایی کردن و ایندکس اونا هست.
نقل قول:
از برنامه دومی نتونستم استفاده کنم و مجبور بودم لینک ها رو دستی وارد کنم که پشیمون شدم .
sh404sef کاملا خودکار عمل میکنه و هیچ کاری با شما نداره. اون مواردی که شما دستی وارد میکنی یهش میگن custom redirect که برای موارد خاصی هست که شما بخواید یک آدرس رو دستی ریدایرکت کنید.
نقل قول:
بعنوان نمونه : زمانیکه درمامبو  SEF رو درتنظیمات کلی قسمت    (قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو:) فعال کردم ، همه لینکها منتهی به صفحه اصلی میشند .
با فروشگاه کار نکردم ولی شاید با sef مامبو مشکل داشته باشه(نمیدونم). اما sh404sef برای این فروشگاهم پلاگینی داره که مطمئنا مشکل شما رو حل میکنه.
نقل قول:
آیا واقعا SEF اینقدر در افزایش رنک سایت تاثیر داره ؟ در صورتی که  خیلی هم آدرسش کوتاه نیست .
بستگی داره منظورت از اینقدر، چقدر باشه؟  :D  اما بی تاثیر نیست. هدف از sef صرفا کوتاه کردن آدرس ها نیست. بلکه قابل فهم کردن آدرس ها برای موتور های جستجو هست. و همچنین از ایجاد صفحات تکراری ای که ممکنه برای یک مطلب به وجود بیاد جلوگیری میشه.
به طور مثال این 2 تا آدرس رو ببین:
htt p://ww w. p30p30.com/home/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
h ttp://w ww. p30p30.com/home/
هر دوتاش به صفحه اصلی سایتت ختم میشه که باعث به وجود اومدن 2 صفحه یکسان در موتور جستجو میشه. وجود صفحات یکسان ولی آدرس های متفاوت به این شکل اصلا بعید نیست و مطمئن باش برای همه مطالبت حداقل 1 دونه صفحه مشابه وجود داره. حتی با sef خود مامبو هم این مشکل حل نمیشه و شما باید دست به دامان ریدایرکت بشید.
اما sh404sef تمام این مشکلات رو هم حل میکنه. برای همینه تاکید میکنم از این کامپوننت استفاده کنید.
-
سلام
من sef خود مامبو را فعال کرده بودم ریدایکرت هم نکردم با کمک آقا عماد که واقعا من را همراهی کردند و کاربرها با ارور 404 مواجه نشدند ولی آدرس قبلی از ایندکس گوگل حذف شد و آدرس جدید جایگزین شد و آدرس جدید مثل آدرس قدیم در صدر گوگل نبود که همین باعث خسارت سایتم شد که نتیجه گرفتم یا از همان اول sef فعال شود و یا تا آخر به همان روش عمل کنم
در مورد تکنیک های خاص هم اکیدا توصیه نمی شود که استفاده شود گوگل از من و شما خیلی زرنگ تره مطمئن باشید
موفق باشید
-
نقل قول:
من sef خود مامبو را فعال کرده بودم ریدایکرت هم نکردم با کمک آقا عماد که واقعا من را همراهی کردند و کاربرها با ارور 404 مواجه نشدند ولی آدرس قبلی از ایندکس گوگل حذف شد و آدرس جدید جایگزین شد و آدرس جدید مثل آدرس قدیم در صدر گوگل نبود که همین باعث خسارت سایتم شد که نتیجه گرفتم یا از همان اول sef فعال شود و یا تا آخر به همان روش عمل کنم
فکر میکنم وقتی تازه ریدایرکت کنی لینک ها رو یه مقدار گوگل بازدید کننده کمتری میفرسته یعنی SERP ئه لینک ها میاد پایین( البته بازم نمیتونم قطعی بگم)، چون منم وقتی sh404sef رو نصب کردم یه دفعه کل لینک های سایت تغییر کرد و بعدش احساس کردم بازدید سایتم اومده پایین. اون اوایل حتی بعضی موقع ها پشیمون می شدم و می خواستم قید sh404sef رو هم بزنم به خاطر همین کم شدن بازدید ها، اما بعدش از چند وقت مشکل حل شد و هیچ افت پیج رنکی هم برام پیش نیومد.
پ ن: ما نفهمیدیم چرا تو مامبولرن مدیران میشینن همه لینک ها رو از hyperlink در میارن :D خوب یه بک لینکم از این سایت به سایت دیگه باشه، مگه چی میشه؟  :D
*** پ ن مدیر : شاید اگر در موردSEF تحقیق و بررسی بیشتری میکردید و همه احتمالات را در نظر میگرفتید این حرف را نمیزدید . لینکهای شکسته در یک سایت از پیج رنک میکاهد ! پس بهتره برای جلوگیری از این مشکل لینکها از هایپر در بیاد !
-
[quote author=emad_67 link=topic=19109.msg101906#msg101906 date=1234943389]
در فولدر template ها فایل index.php قالب سایتت رو باز کن و کد رو بزار توی تگ هد.
[/quote]
با تشكر
اينكار رو انجام دادم و بالاخره گوگل ، Verify كرد .
در مورد Sh404sef همانطور كه گفته بودم برنامه رو نصب كرده ام ولي در محيط برنامه پيغام ذيل مياد :
NOTE: SEF support in Joomla/Mambo is currently disabled. To use SEF, please enable it from the Global Configuration SEO page
فكر ميكنم منظورش اينه كه در مامبو ، در قسمت تنظيمات كلي ، گزينه SEO رو فعال كنم .
خوب زماني كه اين كار رو مي كنم ، مشكل شروع ميشه و همه صفحات به صفحه اصلي لينك ميشن .
من فكر كردم لينكها اتوماتيك دچار همچين مشكلي ميشن و مامبو در اين قضيه دخيل نيست . و چقدر خوب ميشد كه لينكهايي كه در اين سايت ميگذاشتيم ، براحتي در دسترس قرار ميگرفت و بقول شما يك بك لينك هم ايجاد ميشد براي سايتمان .
به هر حال اين هم يك راه افزايش رنك سايته ديگه !!!
-
نقل قول:
خوب زماني كه اين كار رو مي كنم ، مشكل شروع ميشه و همه صفحات به صفحه اصلي لينك ميشن .
تنظیماتی رو که ست کردی رو کامپوننت بگو تا ببین درسته یا نه؟ ( شرمنده حس ندارم دونه دونه بنویسم :D)
راستی یادم نبود، تو یه تاپیک جدید اینو بگو.
اینجا همون بحث seo رو پیگیری کن.
** دو پست یکی شد
-
ببخشيد يك كم بحث منحرف شد .
من فايلهاي سايت مپ رو از روي هاستم برداشتم . حالا بفرماييد درباره سايت مپ ، و سايت مپ گوگل كه ارور داده و نوعش رو هم براتون نوشتم ،بايد چيكار كنم .
مطالبي كه تا الان براي افزايش رنك سايت توي اين بخش گذاشتيد رو جمع بندي مي كنم و يكجا در يك پست قرار مي دم .
باز هم منتظر استفاده از تجارب شما درباره افزايش رتبه سايت در گوگل و ياهو هستم .
-
نقل قول:
من فايلهاي سايت مپ رو از روي هاستم برداشتم . حالا بفرماييد درباره سايت مپ ، و سايت مپ گوگل كه ارور داده و نوعش رو هم براتون نوشتم ،بايد چيكار كنم .
گفتم که، شما فایل sitmap.php رو بزار باشه و فقط sitemap.xsl رو حذف کن. بعد بگو تا چک کنم.
جلوی ارور هایی که گوگل میده یه علامت سوال کوچیک هست که موس رو ببری روش متن ارور رو نوشن میده. اونو ببین چی گفته.
-
يك نكته جالب
در اين چند روزي كه مزاحم دوستان شده بودم و راهنمايي گرفتم ، تنظيمات دست و پا شكسته اي كه تا الان انجام دادم ،انگاري داره جواب ميده.
در آمار سايتم كه نگاه ميكنم ، احساس ميكنم مراجعه كنندگان از موتورهاي جستجو ، علي الخصوص گوگل خيلي افزايش پيدا كرده .
[quote author=emad_67 link=topic=19109.msg101937#msg101937 date=1234973337]
گفتم که، شما فایل sitmap.php رو بزار باشه و فقط sitemap.xsl رو حذف کن. بعد بگو تا چک کنم.
جلوی ارور هایی که گوگل میده یه علامت سوال کوچیک هست که موس رو ببری روش متن ارور رو نوشن میده. اونو ببین چی گفته.
[/quote]
فكر كنم يك كم ديگر گفتي !!!
آخه من فايل Sitemap.php رو از روي سايتم حذف كردم !!!
حالا چه گلي به سر بگيرم
** دو پست شما یکی شد
-
نقل قول:
فكر كنم يك كم ديگر گفتي !!!
آخه من فايل Sitemap.php رو از روي سايتم حذف كردم !!!
حالا چه گلي به سر بگيرم
گفته بودم که:  ;)
نقل قول:
مشکل از فرمت فایل xml هست. فایل sitemap.xsl رو حذف کن و بگو تا چک کنم ببینم چه جوری شده.
همچنین میتونی از سایت مپ هایی که توی انجم هست استفاده کنی، مثل joomap و xmap
حالا عیب نداره بیخیال اون شو این دانلود کن:
htt p:/ /rapidshare.com/files/199635892/sitemap.zip.html
اینو من قبلا خودم استفاده میکردم.
ضمنا البته اگر قرار از sh404sef استفاده کنی دیگه این به کارت نمیاد. باید ازکامپوننت های joomap و xmap استفاده کنی که تو انجمن سرچ بزن پیداش میکنی.
-
دوست عزيز
Xmap 1.04 farsi رو نصب كردم .
حالا اگه ممكنه يك كم در موردش توضيح بديد .
-
[quote author=p30p30 link=topic=19109.msg101945#msg101945 date=1234977723]
دوست عزيز
Xmap 1.04 farsi  رو نصب كردم .
حالا اگه ممكنه يك كم در موردش توضيح بديد .
[/quote]
بنده از joomap استفاده میکنم. xmap رو نمیدونم ولی بچه زیاد در موردش حرف زدن تو انجمن.
اینک لینک joomap هست:
htt p://w ww.kangainternet.com.au/remository/joomap.html
-
نقل قول:
*** پ ن مدیر : شاید اگر در موردSEF تحقیق و بررسی بیشتری میکردید و همه احتمالات را در نظر میگرفتید این حرف را نمیزدید . لینکهای شکسته در یک سایت از پیج رنک میکاهد ! پس بهتره برای جلوگیری از این مشکل لینکها از هایپر در بیاد !
در مورد لینک های شکسته بله، اما وقتی من به یک مقاله ای از سایتم یا از سایت دیگه ای لینک میدم دیگه چه لینک شکسته ای؟ احتمالا شما آینده نگری می کنید که شاید یه روزی اون مقاله حذف بشه و لینک مقاله به 404 بر بخوره. اگر این طور باشه امضاهای کاربران هم میتونه مشکل ایجاد کنه دیگه، چون یه روز ممکنه سایتشون رو تعطیل کنند!
اگر منظورتون چیزه دیگه ای لطفا بفرمایید تا دوزاری من بیفته، موفق باشید ;)
-
دوست عزيز متشكر
emad جان ، در پاسخ به
" نام بخش ها را به انگلیسی تغییر دهید، عنوان مجموعه ها را نیز به انگلیسی، عنوان مستعار مطالب را نیز انگلیسی(این کار نه فقط برای sef بلکه یک کار لازم است ولی نگارن نباشید چون شما عنوان مجموعه را به لاتین می نویسید ولی نام مجموعه و همچنین در قسمت مدیریت منو میتوانید از فارسی استفاده کنید) "
بايد بگم كه همونطور كه در سمت چپ بالا مشاهده مي فرماييد ، اسامي مجموعه ها بطور اتوماتيك قرار گرفته اند و فارسي نيز ميباشند .
به نظر شما چه دليلي وجود داره وقتي كه ملت فارسي زبانند و فارسي سرچ ميكنند ، ما بيايم اسامي مجموعه ها و بخش ها رو از فارسي به انگليسي ( فينگليش ) تبديل كنيم ؟
به نظر شما اين باعث سردرگمي بيشتر مراجعه كننده نميشه ؟
SEF چه ارتباطي با نامهاي انگليسي داره ؟
به نظر شما اين همه دنگ و فنگ ارزشش رو داره و باعث افزايش رنك در سايت ميشه ؟ چون بايد همه اسامي رو انگليسي كنم .
از دوستان ديگر كسي با XMAP كار كرده و ميتونه راهنمايي كنه .
ظاهرش كه ميگه بايد همه لينكها رو در XMAP بصورت كاملا دستي وارد كنم . در صورتي كه Sitemap.php خودش اتوماتيك اين كار رو انجام ميداده و واقعا نياز به حذفش هست ؟
متشكر