-
ريدايكرت كردن لينك ها
باسلام
من الان مطالبم با دوتا آدرس قابل دسترسي است براي مثال:
htt p://ww w.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 40&Itemid=1
h ttp://w ww.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=category& ;sectionid=9&id=36&Itemid=24
و اين مي تونه باعث كاهش رنكينگ سايت شود
لطفا بفرماييد بايد چه كار كنم؟
ممنون
-
پاسخ : ريدايكرت كردن لينك ها
هو
اینجا ها را مشاهده فرمایید و یه جستجو هم تکمیلش می کنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پایدار باشید
-
این دو آدرس محتوای یکسانی ندارند. اما اگر منظور لینکی هست که در آدرس دومی وجود داره، در صورتی که تعداد بالا باشه ، بله ممکن هست موتورهای جستجو در ایندکس کردن محتوای سایت شما کمی حساسیت به خرج دهند.
-
سلام
بله منظورم همان لينكي است كه در آدرس دوم وجود دارد يعني:
h ttp://w ww.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 40&Itemid=1
ht tp://ww w.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 40&Itemid=24
اين مساله را براي چندمين بار است كه من دارم در انجمن مطرح مي كنم وهميشه بي جواب مي ماند من الان بايد چه كار كنم كه تمامي آدرس هايم يكي شود تا از رنكم كاسته نشود؟
البته بدون استفاده از sef مي خواهم ، مي خواهم همين لينك هاي مامبو را درست كنم
لطفا راهنمايي كنيد و بي پاسخ نگذاريد
من لينك هاي جناب دلفان آتش را خواندم اما آنها يك چيز ديگر بودند
از تمامي اساتيد درخواست نظر دارم
خيلي ممنون
-
سلام
فکر میکنم با ریدایرکت کردن لینک توسط htaccess کار شما راه بیوفته. آدرس دوم رو 301 کنید به آدرس اول.
یا حق
-
سلام
ری دایرکت کردن لینک در فایل .htaccess امکان پذیر می باشد اما برای حالتی که در لینک مربوطه علامت ? وجود داشته باشد امکان پذیر نمی باشد.
مثلا آدرس زیر رو نمی شود ری دایرکت کرد:
ولی ادرس زیر رو که اگر علامت ؟ حذف بشه می شه ری دایرکت کرد و مشکل پیش نمی آد
اگه کسی هست که می تونه کمک کنه خیلی ممنون می شم.
-
[quote author=bestfriend link=topic=19274.msg102771#msg102771 date=1235827886]
سلام
ری دایرکت کردن لینک در فایل .htaccess امکان پذیر می باشد اما برای حالتی که در لینک مربوطه علامت ? وجود داشته باشد امکان پذیر نمی باشد.
مثلا آدرس زیر رو نمی شود ری دایرکت کرد:
ولی ادرس زیر رو که اگر علامت ؟ حذف بشه می شه ری دایرکت کرد و مشکل پیش نمی آد
اگه کسی هست که می تونه کمک کنه خیلی ممنون می شم.
[/quote]
سلام
سوال خودتون رو در یک تاپیک جدا و مربوط به smf بیان کنید. این قسمت مربوط به مامبو هست و البته سوال دیگری در جریان هست.
یا حق
-
سلام
لطفا بفرماييد چگونه اين كار را انجام بدهم
من چيزي از كدهاي htaccess بلد نيستم
خيلي ممنون
-
[quote author=piroozman link=topic=19274.msg102764#msg102764 date=1235823228]
اين مساله را براي چندمين بار است كه من دارم در انجمن مطرح مي كنم وهميشه بي جواب مي ماند من الان بايد چه كار كنم كه تمامي آدرس هايم يكي شود تا از رنكم كاسته نشود؟
[/quote]
کم لطفی می فرمایید :D
بنده هم برای دومین بار هست که شما رو ارجاع میدم به صحبت هایی که در این تاپیک صرفا در همین مورد شد:
-
سلام
نه منظورم اين است كه در مورد لينك هاي خود مامبو بدون پاسخ مانده وگرنه شما خيلي گردن من حق داريد
من الان نمي تونم لينك هاي خود مامبو را ريدايكرت كنم بصورت 301 بلد نيستم
نمي دونم چه جوري كد نويسي ميشه
اگر امكانش باشه يه كدش رو بهم بديد خيلي ممنون مي شم
-
[quote author=piroozman link=topic=19274.msg102784#msg102784 date=1235832904]
سلام
من الان نمي تونم لينك هاي خود مامبو را ريدايكرت كنم بصورت 301 بلد نيستم
نمي دونم چه جوري كد نويسي ميشه
[/quote]
در همون لینکی که در پست قبلی دادم، کد هاشم گفتم دیگه.
-
سلام آقا عماد
کد:
if ($_GET["id"]!=null && $_GET["Itemid"]!=null && $_GET["task"]=="view")
{
  $id = $_GET["id"];
  $itemid = $_GET["Itemid"];
  header("Status: 301 Moved Permanently", false, 301);
  header("Location: http://www.tafrihi.org/content/view/$id/$itemid/");
  exit();
}
اين براي سف خود مامبو بود من نمي خوام سف مامبورا فعال كنم
همين لينك هاي معمولي را مي خوام ريدايركت كنم طوري كه تمام لينك ها مثل :
h ttp://ww w.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 40&Itemid=24
كه مثلا آيتم را زده 24 ريدايركت بشه به آيتم 1 بايد الان چه كدي درون htaccess  قرار دهم
من الان كد بالا را بلد نيستم ويرايش كنم
ممنون
-
نقل قول:
همين لينك هاي معمولي را مي خوام ريدايركت كنم طوري كه تمام لينك ها مثل :
ht tp:// w ww.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 40&Itemid=24
كه مثلا آيتم را زده 24 ريدايركت بشه به آيتم 1 بايد الان چه كدي درون htaccess  قرار دهم
این 3 لینک همه یکی اند:
htt p://ww w.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 40&Itemid=24
ht tp://w ww.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 40&Itemid=1
ht tp://w ww.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 40
در واقع اون Itemid آخر لینک ها کلا بی خوده و بهتره که حذف بشه.
این کد رو جایگزین کن:
کد:
if ($_GET["id"]!=null && $_GET["Itemid"]!=null && $_GET["task"]=="view")
{
  $id = $_GET["id"];
  header("Location: http://tafrihi.org/index.php?com_conten&task=view&id=$id");
  exit();
}
-
سلام
آقا ارور 500 ميده چي كار كنم؟
ممنون
-
نقل قول:
در واقع اون Itemid آخر لینک ها کلا بی خوده و بهتره که حذف بشه.
چیز بی خودی در مامبو وجود نداره . تمام پارامترهایی که در منو مشخص می کنید، مثلا نمایش یا عدم نمایش نام نویسنده، تاریخ، چینش، ترتیب و ... بر اساس همین Itemid هست.
این کدی هم که اینجا گذاشته شده، لینک ها رو به شکل واحدی در نمیاره.
راه حل رفع این مشکل رو هم در ریدایرکت کردن نباید به دنبالش بود. بلکه باید مطالب رو به درستی[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کرد تا این مشکل کمتر بوجود بیاد.
دلیل این همه تکرار در لینک ها، این هست که کاربران قبل از اینکه با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آشنا بشن و چارچوب سایت رو مشخص کنند، اقدام به انتشار مطالب می کنند.
شما این سایت رو ببینید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] . به ندرت می تونید دو لینک پیدا کنید که آدرس متفاوت اما محتوای یکسان داشته باشند.
چرا؟ چون از اول به صورت اصولی بخش ها و مجموعه ها تعیین شده و محتوا کاملا سازماندهی شده و البته احتمالا کمی هم تغییر در سورس ها انجام گرفته.
-
سلام
راه حل مشكل چيست؟
من از sef خوشم نمياد اصلا دوسش ندارم بايد چي كار كنم كه رنك سايتم خوب حفظ بشه؟
ممنون
-
سلام آقا عماد
مشكل حل شد ولي يه مساله ديگري مانده
اين لينك را نگاه كنيد:
ht tp:// w ww.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 6
الان وقتي شما مي خواهيد برويد صفحه بعدي آن كه لينكش اين است:
h ttp://ww w.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 6&Itemid=7&limit=1&limitstart=1
دوباره ريدايكرت ميشه رو صفحه اول مطلب
اين را چطوري درست كنم؟
ممنون
-
نقل قول:
چیز بی خودی در مامبو وجود نداره . تمام پارامترهایی که در منو مشخص می کنید، مثلا نمایش یا عدم نمایش نام نویسنده، تاریخ، چینش، ترتیب و ... بر اساس همین Itemid هست.
من در مامبوی خودم تمام Itemid ها رو حذف کرده بودم و هیچ مشکلی نداشتم، نمی دونم کجا به درد میخورده واقعا اما در مورد مطالب به نظر یه چیز اضافی در آدرس هست.
چه توی آدرس های Sef شده و چه غیر اون.
نقل قول:
شما این سایت رو ببینید : طهور . به ندرت می تونید دو لینک پیدا کنید که آدرس متفاوت اما محتوای یکسان داشته باشند.
اتفاقا به وفور دیده میشه:
h ttp://ww w.tahour.net/content/view/7/26
h ttp://ww w.tahour.net/content/view/7
---------
ht tp://w ww.tahour.net/content/blogcategory/1/35
htt p:// ww w.tahour.net/content/blogcategory/1
و ........
در واقع در آدرس های بالا هم همون Itemid هست که باعث ایجاد دو لینک تکراری برای هر صفحه شده.
نقل قول:
سلام آقا عماد
مشكل حل شد ولي يه مساله ديگري مانده
اين لينك را نگاه كنيد:
ht tp:// w ww.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 6
الان وقتي شما مي خواهيد برويد صفحه بعدي آن كه لينكش اين است:
h ttp://ww w.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 6&Itemid=7&limit=1&limitstart=1
دوباره ريدايكرت ميشه رو صفحه اول مطلب
اين را چطوري درست كنم؟
کد:
if ($_GET["id"]!=null && $_GET["Itemid"]!=null && $_GET["task"]=="view" && $_Get["limit"]==null)
{
  $id = $_GET["id"];
  exit();
}
پ ن: هر کسی میتونه این کد رو بهترش کنه، لطفا اونو ادیت کنه. من نه php کارم و نه با ساختار مامبو آشنایی دارم و تا همین حد هم از این ور اون ور یه چیزایی دستم اومده. بنابراین ممکنه یه قسمت دیگه رو از کار بندازه.
-
سلام
آقا اين را اضافه كردم اما دوباره برگشت به حالت اول يعني دوباره يك آدرس با آيتمش نويشته ميشه و دومين ريدايكرت نميشه
الان كد هست لطفا يك نگاه بكنيد
منم خودم خيلي با اين كدها سرو كله زدم ولي چيزي دستم نيامد واسه همين مزاحم شما ميشم
خيلي ممنون
-
سلام
ببخشيد شما در اين كد:
کد:
if ($_GET["id"]!=null && $_GET["Itemid"]!=null && $_GET["task"]=="view" && $_Get["limit"]==null)
{
$id = $_GET["id"];
exit();
}
براي
Get["limit"]==nul
دوتا مساوي گذاشتيد من عينا اين كد را قرار دادم هيچ تغييري نكرد بعد به جاي دوتا مساوي يه دونه گذاشتم كه برگشت به حال اولش الان با يك مساوي كد را قرار دادم
يادم رفته بود تو پست قبليم بگم
-
شرمنده چند تا اشتباه داشت کد قبل:
اینو بزار:
کد:
if ($_GET["id"]!=null && $_GET["Itemid"]!=null && $_GET["task"]=="view" && $_GET["limit"]==null)
{
$id = $_GET["id"];
header("Location: http://localhost/mambo/index.php?option=com_content&task=view&id=$id");
exit();
}
-
سلام
آقا عالي شد دست شما درد نكنه من چند ماه بود همش به اين فكر مي كردم ديگه كلافه شده بودم تا حالا چندين تا تاپيك زده بودم كه بي پاسخ مانده بود
واقعا تشكر مي كنم
-
[quote author=piroozman link=topic=19274.msg102828#msg102828 date=1235847973]
سلام
آقا عالي شد دست شما درد نكنه من چند ماه بود همش به اين فكر مي كردم ديگه كلافه شده بودم تا حالا چندين تا تاپيك زده بودم كه بي پاسخ مانده بود
واقعا تشكر مي كنم
[/quote]
خواهش ;)
-
سلام
اگه میدونستم 301 و 302 رو بلد نیستی از اول سایت h ttp://www.htaccesseditor.com/en.shtml رو بهت معرفی میکردم.
توی ویکی مامبولرن هم طریقه انجام اینکار رو توضیح براش موجود هست.
در هر صورت میتونید از طریق این سایت که قبلاً هم در انجمن معرفی شده برای اینکار اقدام کنید و به راحتی هرچه تمام تر لینکها را 301 کنید.
یا حق
-
نقل قول:
اتفاقا به وفور دیده میشه:
در کدوم صفحه این لینکها قرار داشتند؟ لطفا بصورت خصوصی برام مبفرستید.
در ضمن عرض کردم، Itemid چیز اضافه ای نیست. تمام پارمتر ها و منوی فعال شما از روی Itemid تشخیص داده میشه.
شما یک نمای بلاگ که در اون تعداد مطالب ، نمایش نام نویسنده یا تاریخ و ... . که مشخص کردید، اگر این مورد رو حذف کنید تمام این پارممترها مطابق پیش فرض در نظر گرفته میشه.
عدم اطلاع ، نباید موجب بیهوده شمردن یک موضوع باشه.
-
نقل قول:
در ضمن عرض کردم، Itemid چیز اضافه ای نیست. تمام پارمتر ها و منوی فعال شما از روی Itemid تشخیص داده میشه.
شما یک نمای بلاگ که در اون تعداد مطالب ، نمایش نام نویسنده یا تاریخ و ... . که مشخص کردید، اگر این مورد رو حذف کنید تمام این پارممترها مطابق پیش فرض در نظر گرفته میشه.
عدم اطلاع ، نباید موجب بیهوده شمردن یک موضوع باشه.
سلام
در واقع ما آيتم آي دي را حذف نكرديم فقط ريدايركت كرديم يعني مامبوتي چيزي را ويرايش نكرديم پس در اين صورت هيچ مشكلي پيش نمياد
من الان سايتم با ريدايركت كردن اين ها هيچ مشكلي پيدا نكرد و خيلي هم راضي هستم
از تمام دوستان سپاس گزارم
-
نقل قول:
در کدوم صفحه این لینکها قرار داشتند؟ لطفا بصورت خصوصی برام مبفرستید.
در صفحه خاصی وجود نداشتند، در واقع آدرس هایی که sef خود مامبو تولید میکنه همشون با itemid هستند اما توی سایت خودم موقعی که از sef مامبو استفاده می کردم با توجه به اینکه آدرس ها با Itemid بود ولی در گوگل تمام صفحات با 2 لینک ایدنکس شده بود، مثلا به این شکل:
و به همین دلیل من مجبور شدم با htaccess تمام Itemid ها رو حذف کنم.
نقل قول:
میشه یک مثال بزنید؟ من توی تنظیمات کلی نمایش نام یک نویسنده رو روی بلی گذاشتم و در یکی از مطالب همین پارامتر رو روی خیر قرار دادم. با توجه به اینکه itemid هم رو هم از url حذف کردم اما مشکلی در نمایش نبود و نام نویسنده نمایش داده نمیشد در حالی که طبق گفته شما باید به صورت پیش فرض یعنی طبق تنظیمات کلی این پارامتر نمایش داده میشد.
با تشکر :)
-
نقل قول:
در صفحه خاصی وجود نداشتند، در واقع آدرس هایی که sef خود مامبو تولید میکنه همشون با itemid هستند اما توی سایت خودم موقعی که از sef مامبو استفاده می کردم با توجه به اینکه آدرس ها با Itemid بود ولی در گوگل تمام صفحات با 2 لینک ایدنکس شده بود، مثلا به این شکل:
خوب پس. شما درسته که با دو آدرس که خودتون حدس زدید، در اون سایت صفحه یکسانی باز شد، اما گوگل حدس نمی زنه. بلکه فقط آدرس هایی که لینک ها شون رو در صفحات ببینه دنبال و کش می کنه. پس دیدید که دو لینک با آدرس متفاوت و با محتوای یکسان در اون سایت وجود نداره.
نقل قول:
میشه یک مثال بزنید؟ من توی تنظیمات کلی نمایش نام یک نویسنده رو روی بلی گذاشتم و در یکی از مطالب همین پارامتر رو روی خیر قرار دادم. با توجه به اینکه itemid هم رو هم از url حذف کردم اما مشکلی در نمایش نبود و نام نویسنده نمایش داده نمیشد در حالی که طبق گفته شما باید به صورت پیش فرض یعنی طبق تنظیمات کلی این پارامتر نمایش داده میشد.
منظور تنظیمات کلی نیست دوست عزیز. شما اگر یک کم ، فقط یک کم به اون چیزی که من نوشتم توجه کنید، متوجه می شید.
یک لینک در منو به یک بخش بسازید (بلاگ بخش) و تنظیماتش رو اعمال کنید. حالا در منو لینکش رو بدون Itemid وارد کنید. می بینید که تنظیماتی که در پارمترها وارد کردید بی اثر شده و تنظیمات پیش فرض اعمال شده.
[quote]
در واقع ما آيتم آي دي را حذف نكرديم فقط ريدايركت كرديم يعني مامبوتي چيزي را ويرايش نكرديم پس در اين صورت هيچ مشكلي پيش نمياد
من الان سايتم با ريدايركت كردن اين ها هيچ مشكلي پيدا نكرد و خيلي هم راضي هستم
[quote]
شما فقط با این کار فقط صورت سوال رو حذف کردید.
حذف Itemid علاوه بر حذف پارامترهایی که شما برای نمایش مطالب در نظر گرفتید، باعث ایجاد مشکلاتی در SEF میشه.
حالا شما اگر SEF رو غیرفعال کرده باشید، در اونجا مشکلی پیش نمیاد، اما پارامترهای مطالب و بلاگ و ... اعمال نمی شن.
در این صورت ممکنه بعدا در نوع نمایش مطالب و هر تنطیماتی که در منو اعمال کرده باشید، تغییراتی بوجود بیاد که اگر این بعدا سوالتون شد، دوباره باید برگردید و این ریدایرکت رو حذف کنید ...
در ضمن شما اگر اینقدر به بهینه سازی موتورهای جستجو فکر می کنید، حذف SEF چندان با اهداف شما مطابقت نداره!
-
نقل قول:
خوب پس. شما درسته که با دو آدرس که خودتون حدس زدید، در اون سایت صفحه یکسانی باز شد، اما گوگل حدس نمی زنه. بلکه فقط آدرس هایی که لینک ها شون رو در صفحات ببینه دنبال و کش می کنه. پس دیدید که دو لینک با آدرس متفاوت و با محتوای یکسان در اون سایت وجود نداره.
درسته. الان سایت مپی رو که قبلا استفاده میکردم چک کردم و فهمیدم که به خاطر سایت مپی که در انجمن وجود داره و در اون سایت مپ آدرس ها بدون Itemid به گوگل معرفی میشن، آدرس های سایت من به 2 شکل ایندکس شده بودن که کلی فلاکت کشیدیم سر همین.
نقل قول:
یک لینک در منو به یک بخش بسازید (بلاگ بخش) و تنظیماتش رو اعمال کنید. حالا در منو لینکش رو بدون Itemid وارد کنید. می بینید که تنظیماتی که در پارمترها وارد کردید بی اثر شده و تنظیمات پیش فرض اعمال شده.
بله این رو هم تست کردم. پس این Itemid برای شناسایی مجموعه یا بخش هست. البته حذف اون باعث میشه که مطالب یک بخش یا مجموعه با title و تنظیمات یک مجموعه دیگه لود بشه. در واقع Itemid باعث شناسایی و high light شدن اون مجموعه در منو میشه. اما پس چرا برای یک مطلب حذف اون مشکلی ایجاد نمیکنه و مجموعه ی اون مطلب هم درست high light میشه؟
توی کدی که من به ایشون دادم در واقع توی شرط تعریف کردم که اگر task="view" بود، کد درون شرط اجرا بشه. بنابراین Itemid برای منو ها و بخش ها حذف نمیشه. آیا بازم مشکلی ممکنه به وجود بیاد؟ چون من خودم مدتی تمام Itemid ها رو از مطالب حذف کرده بودم و مشکلی نبود.
ممنون از توضیحاتت :)
-
یکی از کاربردها هایلایت کردن نام منو هست.
اصولا اگر اون شرط رو برای مطالب گذاشتید، قسمتی از مشکلات حل میشه.
اما خوب تا جایی که یادم هست نسخه های قبلی با حذف Itemid مشکلاتی رو بوجود می آوردند. (چون من خودم این راه رو آزمودم! ) و چون مشکل داشت کلا بیخیال شدم!
یا علی
-
نقل قول:
اما خوب تا جایی که یادم هست نسخه های قبلی با حذف Itemid مشکلاتی رو بوجود می آوردند. (چون من خودم این راه رو آزمودم! ) و چون مشکل داشت کلا بیخیال شدم!
سلام
با توجه به اين كه ما فقط يك ريدايكرت ساده كرديم به نظر شما ممكن است در آينده مشكلي براي من بوجود آيد و من را دچار درد سر كند؟
مي توانيد چند تا از مشكلات را نام ببريد كه در آينده ممكن است رخ دهد؟
خيلي ممنون
-
[quote author=emad_67 link=topic=19274.msg102894#msg102894 date=1235902661]
نقل قول:
درسته. الان سایت مپی رو که قبلا استفاده میکردم چک کردم و فهمیدم که به خاطر سایت مپی که در انجمن وجود داره و در اون سایت مپ آدرس ها بدون Itemid به گوگل معرفی میشن، آدرس های سایت من به 2 شکل ایندکس شده بودن که کلی فلاکت کشیدیم سر همین.
[/quote]
سلام. کدومش عماد جان؟
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــلی
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19274.msg102934#msg102934 date=1235943890]
[quote author=emad_67 link=topic=19274.msg102894#msg102894 date=1235902661]
نقل قول:
[/quote]
سلام. کدومش عماد جان؟
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــلی
[/quote]
سایت مپی که در اولین پست این تاپیک گذاشته شده:
البته الان دیگه از joomap استفاده می کنم.