بهترین جای انتشار مطلب مورد نظر من ؟
با سلام
من یک فرم ثبت سفارش برای فروش محصولات خودم در سایت  ساختم
به نظر شما بهترین قسمت برای قرار دادن آن کجاست ؟ صفحات استاتیک یا بلاگ یا ...؟
راستی یه سوال دیگه : فرم را چه طور میتوان بر روی مامبو نصب کرد ؟
و به عنوان سوال آخر اینکه چه طور میتوان زیر هدر سایت منو اضافه کرد ؟
این هم سایت منه ww w.poolestan.net/mambo
با تشکر
پاسخ : بهترین جای انتشار مطلب مورد نظر من ؟
سوال اول بستگی به خودتون داره اما استاتیک هم میتونه مناسب باشه
با فرم ساز
سوال آخر چی ؟ عکس بزارید ؟
مجید جان خیلی ازت ممنونم که به سوالم جواب دادی
اما در مورد سوال آخر منظورم این بود که ببین مثلا همین سایت مامبو لرن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] زیر هدر منوهایی مانند : اخبار , آموزشها , خدمات , انجمن تخصصی و ... را دارد
اما من زیر هدر سایت نمیتونم منو بزارم و منوهای من فقط سمت راست سایت قرار میگیرند
من میخاهم که منوهای مهم و پر اهمیتم را زیر هدر قرار دهم آیا مشکل از طراحی قالبه یا راه حل دیگه ای هم داره منظورم اینه که با عوض کردن قالب مشکل حل میشه ؟
راستی میشه در مورد جوابی که به سوال دومم دادی بیشتر توضیح بدی ؟
من با اسکریپت فرم ساز machform فرم میسازم حالا چه طور میتونم اونو به مامبو نصب کنم
چونکه فرم ساخته شده باید یه کامپوننت مدیریت و یه ماژول کاربری باشه
اگه میشه درباره نصب فرم و اتصال آن به دیتابیس در مامبو رو هم برام توضیح بده
راستی من هر چه قدر دنبال دکمه تشکر گشتم پیداش نکردم برا همین نتونستم رسما ازت تشکر کنم شرمنده
با تشکر
خب موقعیتیش رو نداره قالبت که بزاری حتما باید موقعیتش رو ایجاد کنی
فکر میکنم میتونی طراحی کنی و یا اینکه از یک قالب دیگه استفاده کنی و یا همین رو ادیت کنی
فرم های که اونطوری ساخته میشه باید کد نویسی بشه تا در مامبو قابل استفاده باشه
بهتر از فسیل فرم کامپوننت مامبویی استفاده کنید
پیروز باشید
با سلامی دوباره
آقا مجید از پاسخ گوییتون کمال تشکر را دارم
یک سوال دیگر :
بنده با نرم افزار MachForm یک فرم ساختم و این نرم افزار در قسمت Embed Code یک کد با این محتوا
<iframe height="579" allowTransparency="true" frameborder="0" scrolling="no" style="width:100%;border:none" src="ht tp://poolestan.net/upload/embed.php?id=1" title="Untitled Form"><a href="ht tp://poolestan.net/upload/view.php?id=1" title="Untitled Form">Untitled Form</a></iframe> به من داده است
میدونم که باید این کد رو یه جوری در یکی از صفحات وبم مثلا صفحات استاتیک آپلود کنم که کاربر با مراجعه به اون صفحه کد اجرا شده و کاربر نهایی فرم را مشاهده کند
اما چگونه ؟
آیا در قسمت مدیریت محتوا به قسمت ویرایش مطالب بروم میتوانم این کد را جوری کپی پیست کنم که کاربر با مشاهده آن صفحه فرم را مشاهده کند
یادمه قبلا که وبلاگ نویس بودم در سایت بلاگفا این جور کدها را در قسمت ویراسش قالب مینوشتیم در مامبو چگونه میتوان این کد را در صفحه وب مورد نظرم آپلود کنم که کاربر با مراجعه به آن صفحه فرم را مشاهده کند
با تشکر
سلام
با استفاده از wrapper در ایجاد منوها.
یا حق
خیلی ممنونم پسر مهربون
ولی اگه میشه بیشتر یا بهتر بگم کاملا توضیح بدید
آخه من چند روزی بیشتر نیست که با مامبو آشنا شدم
من از مامبو فارسی استفاده میکنم
با تشکر فراوان
یه سوال دیگه
آیا من میتونم با ادیتور مثلا HTMLArea به هدفم یعنی گذاشتن کد فرم و نمایش کد اجرا شده برای برای کاربر برسونه ؟
با استفاده از ویرایش متن خود مامبو چه طور ؟
لطفا تمام راههایی که برای این منظور هست رو به من بگیید به این سوالها در 2 خط بالایی هم جواب بدید
با تشکر از همه شما
هنگام منو ساختن wrapper رو خواهيد ديد.
من نميدونم شما دقيقاً چيکار ميخواهيد بکنيد! اما راه زياده. يکي از راه ها و بهترين راه ها هموني هست که آقا مجيد براتون ارسال کردن.
ساخت و ايجاد يک موقعيت ماژول! ساخت قالب مخصوص! ايجاد يک صفحه خارجي و استفاده از inlineframe و ... . انتخاب بستگي به اسکريپت شما داره و البته نوع عملکردش.
يا حق
این سوال اصلی منه !!!!!!!!!!!!!
بنده با نرم افزار MachForm یک فرم ساختم و این نرم افزار در قسمت Embed Code یک کد با این محتوا
<iframe height="579" allowTransparency="true" frameborder="0" scrolling="no" style="width:100%;border:none" src="ht tp://poolestan.net/upload/embed.php?id=1" title="Untitled Form"><a href="ht tp://poolestan.net/upload/view.php?id=1" title="Untitled Form">Untitled Form</a></iframe> به من داده است
میدونم که باید این کد رو یه جوری در یکی از صفحات وبم مثلا صفحات استاتیک آپلود کنم که کاربر با مراجعه به اون صفحه کد اجرا شده و کاربر نهایی فرم را مشاهده کند
اما چگونه ؟
این فرم یک فرم ثبت سفارشه
آیا در قسمت مدیریت محتوا به قسمت ویرایش مطالب بروم میتوانم این کد را جوری کپی پیست کنم که کاربر با مشاهده آن صفحه فرم را مشاهده کند
یادمه قبلا که وبلاگ نویس بودم در سایت بلاگفا این جور کدها را در قسمت ویراسش قالب مینوشتیم در مامبو چگونه میتوان این کد را در صفحه وب مورد نظرم آپلود کنم که کاربر با مراجعه به آن صفحه فرم را مشاهده کند
با تشکر
بنده هم به شما جواب دادم!!!!!!!!!
کمی در جواب بنگرید! اگر کمی با مامبو کار کرده باشید میتوانید از جواب بنده استفاده کنید.
یا حق
با سلام
ببین من دارم از مامبو فارسی استفاده میکنم
میشه بگی معادل wrapper در مامبو فارسی چی میشه و در کدوم مرحله از ساخت منو و در کدوم قسمتش قرار داره ؟
با تشکر