مشکل امنیتی جدید در smf!!!
با سلام
من یه سایت دارم معمولاٌ هر روز چند بار اعضای جدید رو چک می کنم و حتی ip شونو ردیابی می کنم چند روز پیش یه عضو جدید داشتم که user اون مثل این بود lolly_... ردیابیش که کردم دیدم که آمریکاست چند روز بعد چند عضو جدید اومدند و register کردند اونها هم ابتدای user شون lolly بود ip فرق می کرد اما اونا هم آمریکا بودند تا اینکه امروز اومدم سایتمو چک کنم دیدم یه عضو جدید با همین مشخصات دارم که این دفعه 5-6 تا تاپیک غیر اخلاقی ایجاد کرده پر از عکس! به طور کامل منع کردم همشون رو اما امروز که داشتم تو گوگل می گشتم وارد یه فروم smf شدم که جدید ترین عضو اون سایت هم lolly_... بود!! یعنی احتمالاٌ یه bot باید باشه که قراره سایت های smf رو بهم بزنه!!!
پاسخ : مشکل امنیتی جدید در smf!!!
سلام
:D
این که مشکل امنیتی نیست . اینا یه سری روبوت هستن که عضو میشن و پست میزنن
نه فقط اس ام اف بلکه توی همه سیستم ها این کارو میکنند
راه حل هم استفاده از Captcha است مثل انجمن مامبولرن که هنگام عضویت کپچا اکتیو هست
سلام
این شکل رو هم یکی از رفقای من دامنگیر ش شد (چند تا تاپیک نعوذبالله ) توی سایتش گذاشته بودند؟
تازه من هم چندتا عضو با همین پیشوند توی انجمن دارم چکرشون کنم؟(منع آی پی )
نقل قول:
اه حل هم استفاده از Captcha است مثل انجمن مامبولرن که هنگام عضویت کپچا اکتیو هست
یه مقداری در این موارد اگه میشه بیشتر توضیح بدید؟(آخه مگه روبوت تصویر امنیتی میخونه؟)
یا حق
با عرض سلام و ادب.
خوب همینه دیگه، چون نمیتونه بخونه ، ما فعال میکنیم تا چشمش دربیاد و نتونه عضو بشه دیگه 8) 8) O0 O0 :D :D ;) ;) :) :)
اگه اون تصوير رو به طور ساده بذاري مي توني كد رو تشخيص بده
واسه اطلاع شما مشخصات اینارو می ذارم ببینید:
نام اصلی:  Lolly_Windhamddfe
74.53.85.154
نام میزبان : 
9a.55.354a.static.theplanet.com
آدرس ايميل:  doll_coutts12de 3@ o2.pl
نام اصلی:  Lolly_Matthewson7f2
آدرس IP :  196.206.228.125
نام میزبان : 
adsl196-125-228-206-196.adsl196-8.iam.net.ma
آدرس ايميل:  anthony_kilhamed2f3 @ o2.pl
نام اصلی:  Lolly_Lockley467
آدرس IP :  74.53.85.154
نام میزبان : 
9a.55.354a.static.theplanet.com
آدرس ايميل:  clarence_boehme530 @ o2.pl
هو
همه اینها روباط های تبلیغی هستند اگه تصویر امنیتی هر سایتی فعال نباشد در اون عضو می شوند و شروع به ارسال می کنند
در قسمت مدیریت کاربران
اونا را منع کار بری کنید
کاملا بی اثر می شوند
من تصوير امنيتي رو فعال كرده بودم ولي اونا عضو شدن!
هم مال من هم مال سایتی که اتفاقی پیدا کرده بودم فغال بود(روی متوسط بود)
هو
پیچیدگی تصویر را بیشتر بفرمایید
عکس رو یه سرور دیگه...
[img width=640 height=400]http://www.imagefilez.com/out.php/i350524_danger.jpg[/img]
اینم لیست خرابکاریای این نامردا تو سایت های گوناگون!!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راه حل مشکل بسیار سادست ، کافیه این بسته را نصب کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]