سلام دوستان. مي خواستم ببينم اين كار انجام شده يا نه؟ يعني آيا امكانش هست كه اين ماژول را با ساعت جديد هماهنگ كرد. چون الان با اين ساعت اصلا قابل استفاده نيست.
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان. مي خواستم ببينم اين كار انجام شده يا نه؟ يعني آيا امكانش هست كه اين ماژول را با ساعت جديد هماهنگ كرد. چون الان با اين ساعت اصلا قابل استفاده نيست.
ممنون
سایت از روی سرور خوانده میشه تا جایی که اطلاع یاد دارم ؟
اينطور كه من امتحان كردم اين ماژول خودش رو با ساعت كامپيوتر كاربر هماهنگ مي كنه. اما بر اساس همان ساعت قديم اوقات شرعي رو نشون مي ده. من فكر مي كنم بايد اين قابلين در ماژول قرار داده بشه.
نظر شما چيه؟
هر کی این کارو انجام بده کلی ثواب کرده!!
از پذیرش ثوابش معذورم!کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خدا خیرت بده برادر درست شد !
آقا سعيد! من چند روزي نبودم. از قافله عقب افتادم. قابل دانلود ديگه نيست. امكانش هست يك بار ديگه قرار بديد ما هم استفاده كنيم؟
کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
Mirror : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
بي سوادي نباشه كه مي پرسم! اما اين فايل رو چه كار بايد بكنيم؟ بايد جايگزين فايلي در ماژول بشه يا بهش اضافه بشه؟؟؟؟
ممنون
سلام.جایگزینش کنید.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
مهندسین محترم من نتونستن از هیچ کدوم از این لینک ها این اصلاحیه (ماژول اوقات شرعی)را دانلود کنم لطفا راهنمایی نمایید
لینکی که بنده در بالا قرار دادم رو امتحان کنید. لینک رو تست کردم سالم بود.
پس از باز شدن صفحه بر روی Download This File کلیک کنید.
یا حق
[quote author=par82 link=topic=19767.msg106332#msg106332 date=1241343142]
بي سوادي نباشه كه مي پرسم! اما اين فايل رو چه كار بايد بكنيم؟ بايد جايگزين فايلي در ماژول بشه يا بهش اضافه بشه؟؟؟؟
ممنون
[/quote]
خیر جایگزین کردن کافی نیست. چون اگر فایل آماده بود ، همنام فایل فعلی می گذاشتم .
باید یک سری تغییرات در همین فایل بدید و بعد جایگزین کنید . از جمله آدرس سایتتون رو باید مطابق الگوی که داخل فایل هست تغییر بدید.