-
ناگفته هاي seo و PageRank
سلام دوستان
اين تاپيكو مثل بقيه تاپيكها نيست.
دوست دارم دوستان عزيز خصوصا اونايي كه متوجه ميشن روي صحبتم با اوناست راست و حسيني نظر بدند.
اين رنكينگ گوگل رو كه ميگن با تعداد لينك وتعداد مطالب ايندكس شده گوگل و .... مرتبطه از يه جنبه هايي متضاده مثلا سايتي كه رتبه اش توي الكسا 600-900 هزاره رنكينگ گوگل 3 داشته باشه و يكي ديگه 300 هزار باشه و رنك يك !!!!
پس يه جاي كار مي لنگه !!
برخي از دوستان در سايتهاي مختلف هزينه دريافت ميكنند ورنك رو بالا ميبرند حالا :
من ميخوام بدونم چه ناگفته ايي هست در مورد رنك كه با پول بالا ميره ولي با تلاش حتي شديد نه !!1
در مورد seo بايد كاري كرد؟
مبادله لينك كرد ؟
چيكار بايد كرد ؟
يا حق
-
پاسخ : ناگفته هاي seo و PageRank
رنک الکسا به میزان بازدید سایت شما وابسته هست و به پیج رنک ربطی نداره. ممکنه یک سایت با پیج رنک کمتر بازدید بیشتری داشته باشه و سایت دیگه بر عکس.
در مورد Seo هم زیاد بحث شده. بگرد پیدا میکنی ;)
-
[quote author=mk2 link=topic=19779.msg105248#msg105248 date=1239537681]
برخي از دوستان در سايتهاي مختلف هزينه دريافت ميكنند ورنك رو بالا ميبرند حالا :
من ميخوام بدونم چه ناگفته ايي هست در مورد رنك كه با پول بالا ميره ولي با تلاش حتي شديد نه !!1
در مورد seo بايد كاري كرد؟
مبادله لينك كرد ؟
چيكار بايد كرد ؟
[/quote]
+ مواردی که emad_67 عزیز گفتند :
صرفا بالابردن اون عدد به تنهایی نمی تونه مفید باشه.
من یک سایت داشتم که رتبه 2 داشت اما در نتیجه جستجو برای 10 کلمه top ، رتبه اول و برای جستجوی 20 عبارت در صفحه اول ظاهر می شد.
همینطور یک سایت دیگه که با PageRank=2 ، موقع جستجو Sitelink در نتایج گوگل ظاهر می شد.
و سایت دیگه ای که با Pagerank=1 حدود 200 ورودی از گوگل داشت.
برخی از افراد تنها با قرار دادن لینک سایت شما در چند صفحه با رتبه بالا تا حدودی این عدد رو افزایش میدن.
اما باید دید چرا این عدد باید افزایش پیدا کنه؟! آیا با اینکار به اون اهداف می رسید؟
شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید. به چیزهای خوبی می رسید...
-
سلام و متشکر از دوستان
اینا همه رو از کل خوندم
ولی اونی که پول میگیره چکار میکنه؟؟
آیا اگه بازدید من از فلانی بیشتره نباید رنکم هم بیشتر باشه؟
بهترین کار در سئو چیه ؟
چکار کنم بهتره ؟؟؟
مرحله به مرحلشو میخوام بدونم ....
-
نقل قول:
هیچی فقط فزقش اینه که پول میگیره دیگه :D
نقل قول:
خیر، ممکنه شما سایت یا انجمنی رو راه اندازی کنی که اینقدر مطالب جذابی داشته باشه که طی مدت کمی بازدید زیادی رو به دست بیاره ولی دلیل نمیشه رنک اون سایت بالا بره. رنک چیزیه که گوگل برای ارزیابی سایت ها در نظر گرفته و بیشترین عاملی که رنک رو بالا میبره تبادل لینک هست، حالا ممکنه سایت x تبادل لینکی هم نکرده باشه( یا خیلی کم باشه) و بازدید بالایی رو بدست بیاره.
نقل قول:
بهترین کار در سئو چیه ؟
علاوه بر لینکی که آقا سعید دادن توی این رو هم بخون:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه چیزای پیش و پا افتاده ای هم من اینجا نوشتم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
[quote author=mk2 link=topic=19779.msg105275#msg105275 date=1239626354]
سلام و متشکر از دوستان
اینا همه رو از کل خوندم
[/quote]
خیر. دقیق نخوندید وگرنه این سوال ها رو نمی پرسیدید ...
[/quote]
فوت کوزه گری بلده !
اگر قرار بود همه بدونن که چکار می کنه، توجیهی نداشت که پول بدن !
[/quote]
الزاما همیشه بین این دو مورد وجود نداره. این بالا هم توضیح دادم. نیاز هست کپی کنم ؟! :)
بهترین کار در سئو چیه ؟
چکار کنم بهتره ؟؟؟
مرحله به مرحلشو میخوام بدونم ....
[/quote]
برای چه کاری ی خواید بهینه کنید؟
اولین قدم اینه که نیاز شما مشخص بشه و اینکه هدفتون از بهینه سازی چیه؟
-
سلام
نقل قول:
بیشترین عاملی که رنک رو بالا میبره تبادل لینک هست، حالا ممکنه سایت x تبادل لینکی هم نکرده باشه( یا خیلی کم باشه) و بازدید بالایی رو بدست بیاره.
رفتيم زن بگيريم گفتن خونه نداري ! رفتيم خونه بگيريم گفتن به مجرد خونه نميديم!!!! :D :D >:D
خوب مثلا سايت من با اينكه از لحاظ رتبه از خيليها رتبه مون بهتره ولي چون رنكش يكه همه ميگن رنك 2 !!!
نقل قول:
فوت کوزه گری بلده !
اون فوته رو خيلي دوست دارم ياد بگيرم .
ماهيگيري نه ماهي!
نقل قول:
اولین قدم اینه که نیاز شما مشخص بشه و اینکه هدفتون از بهینه سازی چیه؟
رنك بالاتر ، رتبه بالا تر (مثلا زير 1000 :D :D :D O0) بازديد بيشتر و ..... بيشتر ......
-
[quote author=mk2 link=topic=19779.msg105342#msg105342 date=1239715545]
اون فوته رو خيلي دوست دارم ياد بگيرم .
ماهيگيري نه ماهي!
[/quote]
ره صد ساله بک شب نتوان پیمودن
[quote author=mk2 link=topic=19779.msg105342#msg105342 date=1239715545]
رنك بالاتر ، رتبه بالا تر (مثلا زير 1000 :D :D :D O0) بازديد بيشتر و ..... بيشتر ......
[/quote]
لطفا از شکلها و علائم به اندازه متعارف استفاده کنید.
بالاخره کدوم یکی؟ هنوز مشخص نیست.
صرفا اون عدد ؟ یا بازدید بالا؟ بازدید بالا برای چی؟ صرفا بازدید بالا؟ هر طور بازدیدی؟
خوب کنتور سایتتون رو دستکاری کنید بازدید رو بالا نشون بده !
-
نقل قول:
خوب مثلا سايت من با اينكه از لحاظ رتبه از خيليها رتبه مون بهتره ولي چون رنكش يكه همه ميگن رنك 2 !!!
اگر منظورت شرایط من برای تبادل لینک هست که گفتم حداقل رنک 2 باید باشه، علتش اینه که برای بنده اهمیتی نداره سایت شما چه تعداد بازدیدی داشته باشه(50000 تا یا 50 تا در روز) چون من نیازی به کاربرایی که از یک سایت با بازدید بالا به سایت من میان ندارم. من می خوام پیج رنکم بالا بره و برای همین هم حداقل رتبه رو 1 رتبه پایین تر از رتبۀ سایت خودم قرار دادم. مسلما اگر رتبۀ من به 4 ارتقا پیدا کنه منم حداقل رو بر روی 3 قرار میدم.
موفق باشید ;)
-
[quote author=emad_67 link=topic=19779.msg105355#msg105355 date=1239732487]
نقل قول:
اگر منظورت شرایط من برای تبادل لینک هست که گفتم حداقل رنک 2 باید باشه، علتش اینه که برای بنده اهمیتی نداره سایت شما چه تعداد بازدیدی داشته باشه(50000 تا یا 50 تا در روز) چون من نیازی به کاربرایی که از یک سایت با بازدید بالا به سایت من میان ندارم. من می خوام پیج رنکم بالا بره و برای همین هم حداقل رتبه رو 1 رتبه پایین تر از رتبۀ سایت خودم قرار دادم. مسلما اگر رتبۀ من به 4 ارتقا پیدا کنه منم حداقل رو بر روی 3 قرار میدم.
موفق باشید ;)
[/quote]
منظوري ندارم و با شما نيستم كلي عرض ميكنم.
وگرنه من هم مغرور تر از اين حرفام
موفق باشيد.
يا حق
-
[quote author=سعید link=topic=19779.msg105350#msg105350 date=1239725254]
خوب کنتور سایتتون رو دستکاری کنید بازدید رو بالا نشون بده !
[/quote]
نمي خوام خودمو گول بزنم.
-
[quote author=mk2 link=topic=19779.msg105377#msg105377 date=1239795126]
نمي خوام خودمو گول بزنم.
[/quote]
پس کی رو می خواید گول بزنید؟!
نقل قول:
رنك بالاتر ، رتبه بالا تر (مثلا زير 1000 Cheesy Cheesy Cheesy Afro) بازديد بيشتر و ..... بيشتر ......
من شما را مستقیم راهنمایی کردم که اگر این ^ هدفتون هست، سریعتر به هدفتون برسید!
اما آیا واقعا هدف نهایی شما همین هست؟ بازدید کننده بالا ؟ به قول معروف "خوب که چی؟"
هدف اصلیتون رو باید مدنظر قرار بدید. هدف شما از این بازدید بالا چیست ؟
-
ميخوام در اكثر جستجو هاي فارسي كامپيوتر در بهترين نتايج باشم .
-
ببینید دوست من شما هنوز تعریف دقیقی از هدف نهایی تون ندارید.
درسته. اما برای چی می خواید اول باشید؟
مثلا من یک سایت زیر امضام هست که برای جستجوی " تجارت پسته " اولین نتیجه جستجو هست ! کاملا هدفم مشخص هست !
-
[quote author=سعید link=topic=19779.msg105427#msg105427 date=1239877615]
ببینید دوست من شما هنوز تعریف دقیقی از هدف نهایی تون ندارید.
درسته. اما برای چی می خواید اول باشید؟
مثلا من یک سایت زیر امضام هست که برای جستجوی " تجارت پسته " اولین نتیجه جستجو هست ! کاملا هدفم مشخص هست !
[/quote]
خوب ميخوام بهترين سايت كامپيوتري ايران باشم.
-
سلام دوست عزيزم
تجربه 4 ساله خودم در زمينه وب را عرض مي كنم
تمامي اين كارها را انجام دهيد من رتبه سايتتون را به همراه بازديد كننده ظرف 9 ماه تضمين مي كنم
1.عنوان مناسب براي تمامي مطالب ، توضحيات مناسب براي تمامي مطالب و كلمات كليد مناسب براي تمامي مطالب انتخاب كنيد
2.در هيچ صفحه اي بيشتر از 100 لينك قرار ندهيد
3.حجم هيچ صفحه اي بيشتر از 50 كيلوبايت نباشد
4.مناسب بودن كلمات كليدي عنوان مطالب و توضحات را در سايت زير براي هر مطلبتون بررسي كنيد:
5.در يك صفحه فقط و فقط يك بار از تگ <head></head> استفاده شود
6.اگر شما مطلبي را بخواهيد از مايكروسافت وورد كپي كنيد و آن را در اديتور خود پيست كنيد كد نويسي زيادي صورت مي گيرد كه نبايد اين كار را كنيد چون حجم صفحه بسيار زياد مي شود مطلب را يك بار به نوت پد ببريد سپس از Note pad به اديتور ببريد تا كد نويسي اضافه نكند
7.براي سايت خود نقشه سايت تعريف كنيد
8. سايت خود را در گوگل و ياهو ام اس ان verify كنيد
9.براي عكس هاي مطالب خود alt تعريف كنيد
10.صفحات يكسان با لينك هاي متفاوت را به يك لينك به صورت 301 رديركت كنيد
11.تبادل لينك زيادي داشته باشيد
12.يك سياست كلي براي سايت خود تعريف كنيد و آن را تا ابد ادامه دهيد مثلا اين طور نباشد كه يك بار seo را فعال كنيد يك بار غير فعال
13.موتورهاي جستجو را با ارورهاي متفاوت به خصوص ارور 404 مواجه نسازيد
شايد با خودتون بگيد اگر اين طوره چرا رنك خودت 2 است ؟
رنك من به 4 رسيده بود و روزي 2500 بازديد داشتم اومدم از seo استفاده كردم بعد پشيمون شدم حذفش كردم و گوگل را با ارور 404 مواجه كردم كه باعث شد رنك من رو كلي كم كرد ولي الان كم كم داره دوباره خوبش مي كنه آمارم كم كم داره مناسب ميشه
اين هم فوت كوزه گري
لازم به ذكر است كه اكنون يك مطلب كه مي خواهم براي سايت خودم پست كنم تا يك ساعت هم طول مي كشد علت اين است كه يك عكس را با حجم مناسب پيدا مي كنم خودم مطلب را كلي مرور مي كنم و كلمات كليد مناسب را استخراج مي كنم مطلب را ويرايش مي كنم و كلي دنگ و فنگ ديگه بعد ارسالش مي كنم كه واقعا هم خسته مي شم ولي ارزش داره
موفق باشيد
-
[quote author=piroozman link=topic=19779.msg105462#msg105462 date=1239912482]
سلام دوست عزيزم
تجربه 4 ساله خودم در زمينه وب را عرض مي كنم
.
.
.
[/quote]
سلام دوست من
متشکر
بعضی هاشونو میدونستم و از بعضی استفاده میکردم وچند مورد هم خودم تازه اضافه تر عمل میکنم.
در مورد سئو در حال تدارک تغیر از آدرس دهی معمول به بهینه ( به وسیله کامپوننت 404) هستیم.
نقل قول:
. سايت خود را در گوگل و ياهو ام اس ان verify كنيد
در این مورد یه کم بیشتر توضیح میفرمایید.
موفق باشید
یا حق
-
سلام
وقتي شما مي خوايد سايت خودتون را Verified كنيد موتور هاي جستجو يه كدي ميدن مي گن يا در روت هاست خودت آپلود كن يا در بين دو تگ head قالب سايتت قرار بده بد دكمه Verified را بزن كه اين Verified اعمال ميشه
يه سر بزنيد خودتون متوجه مي شيد
موفق و مويد باشيد
-
سلام دوستان
رتبه ما توی این چند مدت خیلی بهتر شد ولی رنک کماکان همن یک باقی مونده
پس بعضی از دوستان چطوری دو سه ماهه رنک 3 و 4 میگیرند؟
-
مقاله های سایت رو اگر مطالعه می کردید، نوشته ه نگران اون عدد نباشید. چون عدد هرچند مدت بروز میشه و ممنکه PageRank سایت شما بالاتر باشه.
در ضمن این عدد به خودی خود هیچ ارزشی نداره!
-
سلام دوستان
نقل قول:
تجربه من : همون مطلب پر محتوا و غني بهتر از هرچيزيه!
بالاخره رنك سايت دو شد
و انجمن يك يعني يه جورايي جمعاً
[size=30pt]3[/size]
دوستان متشكر
تا ببينيم خدا چي ميخواد.
-
[quote author=mk2 link=topic=19779.msg105471#msg105471 date=1239951299]
بعضی هاشونو میدونستم و از بعضی استفاده میکردم وچند مورد هم خودم تازه اضافه تر عمل میکنم.
در مورد سئو در حال تدارک تغیر از آدرس دهی معمول به بهینه ( به وسیله کامپوننت 404) هستیم.
[/quote]
با سلام
اين كار را نكن كه بيچاره ميشي . من به توصيه piroozman عمل نكردم و واقعا حالم گرفته شد . يعني گوگل حالم رو گرفت . هر چند خيلي از سايتم نميگذشت ولي همه چيز از صفر شروع شد . ولي اين كامپوننت واقعا مشكل داره و قرار در مامبوي بعدي ، روي خود مامبو باشه . ( فكر كنم سعيد گفت )
ضمن اينكه گوگل الكي به تمام صفحاتم گير ميده . در حاليكه من خيلي وقت است از اين كامپوننت ديگر استفاده نميكنم . اين كامپوننت هم مشكلات زيادي براي سايتتون ايجاد ميكنه .
توصيه يك دوست : هرگز و هرگز سراغ اين كامپوننت نرو كه سايتت جيز ميشه !
-
[quote author=mk2 link=topic=19779.msg108105#msg108105 date=1244041999]
سلام دوستان
نقل قول:
تجربه من : همون مطلب پر محتوا و غني بهتر از هرچيزيه!
بالاخره رنك سايت دو شد
و انجمن يك يعني يه جورايي جمعاً
[size=30pt]3[/size]
دوستان متشكر
تا ببينيم خدا چي ميخواد.
[/quote]
رنک سایت همون 2 هست :D
مجموع رنک های تمام صفحات(از جمله انجمن) سایت روی هم رفته پیج رنک صفحه اصلی رو تشکیل می دن. یعنی برای شما مجموع الان شده 2.
نقل قول:
اين كار را نكن كه بيچاره ميشي . من به توصيه piroozman عمل نكردم و واقعا حالم گرفته شد . يعني گوگل حالم رو گرفت . هر چند خيلي از سايتم نميگذشت ولي همه چيز از صفر شروع شد . ولي اين كامپوننت واقعا مشكل داره و قرار در مامبوي بعدي ، روي خود مامبو باشه . ( فكر كنم سعيد گفت )
ضمن اينكه گوگل الكي به تمام صفحاتم گير ميده . در حاليكه من خيلي وقت است از اين كامپوننت ديگر استفاده نميكنم . اين كامپوننت هم مشكلات زيادي براي سايتتون ايجاد ميكنه .
توصيه يك دوست : هرگز و هرگز سراغ اين كامپوننت نرو كه سايتت جيز ميشه !
استفاده از sh404sef هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه، به شرط اینکه این کامپوننت مشکلی با تنظیمات سرور نداشته باشه و خوب کار کنه. و اینکه اگر فعالش کنید و بعد از یه مدت تصمیم بگیرید غیر فعال کنید، مطمئنا ضربه می خوره به سایتتون. بنابراین قبل از اینکه مشکل ساز بشه اول ببینید کامپوننت کاملا سازگاری داره یا نه.
بنده نصب کردم و خدا رو شکر همه آدرس های جدید ایندکش شدند و رنکم هم منتقل شد.
موفق باشید ;)
-
سلام
میدونم و من هم که گفتم 2 + 1 !!!
نقل قول:
اين كامپوننت واقعا مشكل داره و قرار در مامبوي بعدي ، روي خود مامبو باشه
یعنی صبر کنم تا خود سئو پیشفرض مامبو بیاد بهتره یا خودم نصب کنم؟
میخوام رنک افت نکنه.
-
نقل قول:
میدونم و من هم که گفتم 2 + 1 !!!
یه بار دیگه جمله ای رو که نوشتم بخون ;)