پاسخ : ستون بندي غير دلخواه
به کامپپوننت صفحه اصلی لینک منو بسازید
سلام
ممنون آقا مجيد
مشكل صفحه اول با كمك شما حل شد.
ولي اگه ميشه راهنماييم كنيد تا مشكل نمايش ستوني مطالب رو هم رفع كنم. توي سايت 1sib.com اگه از منوي سمت راست روي تقويم كليك كنيد مي بينيد كه مطلب رو در سمت راست نمايش ميده و وقتي مطلب بعدي اضافه ميشه مياد كنارش ... انگار 2 ستوني تعريف شده باشه ... ميشه راهنمايي بفرمائيد.
منتظرم
در همون منو که ساختید در پارامترها تعداد ستون را به 1 تغییر بدید
ممنون از راهنماييتون
ولي يه مشكل ديگه هست اونم اينكه وقتي من توي منو لينك كامپوننت صفحه اول رو ساختم مشكل ستون بندي صفحه اول مرتفع شد ولي وقتي مي خواستم وارد سايت (بخش كاربري) بشم مي گفت اجازه نداري و بايد عضو بشي و بايد روي صفحه اول كليك مي كردي تا بتوني صفحه اول سايت رو ببيني ... وقتي اون لينك رو از توي منو حذف كردم درست شد ولي ستون بندي صفحه اول بهم ريخت.... نمي دونم چرا ؟؟؟؟
و ديگه اينكه ميشه لطفا تنظيمات ستون بندي رو تو پارامتر ها توضيح بدين ...
سلام دوستان
مشكل اساسي كه واسه سايت من بوجود اومده اينه كه وقتي از قسمت پارامتر هاي هر منو تنظيمات ستون بندي رو تك ستونه تعيين مي كنم ستوها در سمت راست و نصفه نمايش داده ميشه انگار كه 2 ستونه باشه.
اگه ميشه خودتون ببينيد و بگيد مشكل كجاست.البته تو يك سايت ديگه با ميترا تست كردم و تنظيمات رو هر جوري كه اعمال مي كردم نشون مي داد ولي تو سايت خودم مشكل داره.
ممنون ميشم دوستان راهنماييم كنن
لينك صفحه اي كه مي گم:
mgboshrooyeh.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory &id=22&Itemid=44
منتظر راهنمايي هاتون هستم
سلام دوستان
مدتها از سوال من ميگذره و هيچ كس جوابي بهش نداده
انتظار داشتم يكي بگه منوهات رو حذف كن و از اول با تنظيمات جديد منو بساز
يا يكي بگه پچ هاي اضافي مامبو رو نصب كن + اينم آدرسش ؟؟؟؟
يا اينكه موقع نصب اشتباه كردي و ....
خلاصه اينكه هيچ كس جواب منو نداد
[quote author=moonlight4u link=topic=19787.msg106184#msg106184 date=1240942471]
سلام دوستان
مدتها از سوال من ميگذره و هيچ كس جوابي بهش نداده
انتظار داشتم يكي بگه منوهات رو حذف كن و از اول با تنظيمات جديد منو بساز
يا يكي بگه پچ هاي اضافي مامبو رو نصب كن + اينم آدرسش ؟؟؟؟
يا اينكه موقع نصب اشتباه كردي و ....
خلاصه اينكه هيچ كس جواب منو نداد
[/quote]
سلام
خطایی هنگام ایجاد منو و یا در تنظیمات آیتم منوها رخ داده که بیشتر به تبحر خود شما بستگی داره... با توضیحاتی که دادید احیانن اشکال از خود شما باشه.
یوزر و پسور ادمین رو خصوص بفرستید تا چک کنم.
وسلام...
سلام
راستش متوجه شدم مشكل اصلي چيه ولي نمي دونم چه جوري رفع كنم
مشكل اينجاست كه تصويري كه به عنوان زمينه تيتر قرار داده شده به نسبت طولاني يا كوتاه بودن تيتر نمايش داده ميشه يعني هر چي تيتر مطلب طولاني تر باشه اون عكس هم كامل تر نمايش داده ميشه و اگه كوتاه باشه اونم كوتاهه يعني متناسب با تيتر ...... و اين باعث شد كه من فكر كنم مطالب ستوني نمايش داده ميشن.
لازه به ذكره كه من قالب پيشفرض مامبو رو تغيير دادم همون كه كنار تيترهاش عكس مداد داره.... حالا نمي دونم چه جوري براش تعريف كنم كه اون تصوير كامل نمايش داده بشه.
سلام
روزها ميگذره و من به خاطر مشكل سايت نمي تونم مطلب بهش اضافه كنم و هيچ كس هم جواب درستي نميده...
لطفاً يه نگاهي به آدرس بندازيد و بگيد مشكل از كجاست؟؟؟؟
mgboshrooyeh.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory &id=24&Itemid=44
ببينيد مطالب انگار ستوني شده باشه اونجوريه و نوار زير تيتر مطلب هم كامل نشون داده نميشه ؟؟؟؟؟؟ نمي دونم مشكل از كجاست؟؟؟
كسي مي دونه بايد چكار كنم ؟؟؟
سلام
والا من سایت شما رو دیدم و کامل تک تک صفحات رو بررسی کردم! مشکلی ندیدم که بتونم کمکی بکنم! لطفاً با استفاده از یک تصویر توضیح بدید تا متوجه منظور شما و مشکل شما بشیم!
یا حق
سلام
ممنون كه جواب داديد
با عكس مشكل رو توضيح مي دم:
مشكل نمايش مطالب (محتوا) به اين صورته يعني شبيه ستون نصفه و نيمه كه من مي خوام كامل باشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/img]
مثل صفحه اول (البته مطلب صفحه اول استاتيكه) اين:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/img]
يعني مي خوام مطلب يك ستوني و به صورت كامل نمايش داده بشه.
اينم تنظيمات پارامتر هاي منوي تقويم :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خب حالا موندم مشكل از كجاست و منتظر راهنمايي شما دوستان هستم.
ببخشيد انگار عكس ها رو درست نمايش نمي ده
آدرس عكس منويي كه مشكل داره:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و مي خوام اينجوري باشه:
منتظر راهنمايي هاتون هستم
حتماً باورتون نمیشه! اما من سایت رو هم بتا اینترنت اکسپلورر و هم با فایرفاکس مشاهده کردم و مشکلی که میفرمایید نیست!
این هم تصاویرشون !
[img width=640 height=397]http://i40.tinypic.com/f36xyb.jpg[/img]
[img width=640 height=473]http://i42.tinypic.com/2s6t261.jpg[/img]
یا حق
جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :o
يعني چي؟؟؟؟؟
يعني مشكل چيه كه من تو كامپيوتر خودم اينجوري مي بينم حتي با كامپيوتر يكي ديگه از دوستان هم تست كردم مشكل داشت برام محرز شد كه يه جاي كار ايراد داره .....
ولي الان دارم گيج مي زنم ؟؟؟؟؟
اگه واسه بقيه هم درست باشه كه بايد خدا رو شكر كنم ...
ممنون دوست عزيز
كمك بزرگي كرديد
من الان با يك كامپيوتر ديگه هم تست كردم مشكل داشت هم با IE6 و 7 و هم با فايرفاكس
ميشه خواهش كنم بقيه دوستان هم ببينن و نتيجه رو بگن شايد بفهمم مشكل كجاست ؟؟؟؟؟؟؟
مطمئناً بهترين جا براي پيدا كردن و رفع مشكل همينجاست چون همه دوستان تبحر دارن و مي تونن راهنمايي كنن.
منتظرم دوستان
سلام دوستان
ممنونم ازتون كه كمك كردين، مشكل كامپيوتر خودم حل شد و الان بدون مشكل نمايش ميده. هر چند هنوز گيجم اين مشكل از كجا بروز كرده و چه جوري حل شده ولي همين كه حل شده خدا رو شكر مي كنم.
موفق و پايدار باشيد
من تست کردم هیچ مشکلی نیست!