-
ماژول ایجاد کننده انواع منوی درختی برای مامبو و جوملا
سلام
معرفی ماژول : با استفاده از این ماژول میتوانید انواع منوی درختی را در سایت خود داشته باشید. آبشاری ، کشویی ، درختی ، پنهان شونده ، مجموعهای ، کوچک شده مجموعه.
سازگار با : مامبو 4.6.5
نصب و راهاندازی ماژول : الف) با استفاده از نصب جامع در مامبو این ماژول را نصب کنید. ب)به مدیریت بخشها رفته و شناسه بخشهای مورد نظر خود را برای نمایش در منو یادداشت کنید. ج) به مدیریت ماژولها رفته و بر روی ماژول "ایجاد کننده انواع منوی درختی" کلیک کنید. د) ماژول را در موقعیت مورد نظر خود منتشر نمایید. ه) شناسههای یادداشت شده را در کادر "شناسه بخشها" با استفاده از , بنویسید.
ماژول را طبق موارد مورد نظر خود تنظیم کنید.
تذکر 1 : از تغییرات متوالی در تنظیمات ماژول پرهیز نمایید.
تذکر 2 : در صورت انگلیسی بودن و یا چپ به راست پودن قالب وبسایت، در مقابل کادر "فایل قالب" عبارت " theme.rtl.js" را به " theme.ltr.js" تغییر نام بدهید.
تذکر 3 : در صورت عدم هماهنگی قالب و منوها در شمایل، فایلهای css موجود در ماژول را ویرایش نمایید و یا اینکه در مقابل گزینه "طبق css" قالب را انتخاب نمایید.
تصاویر ماژول : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دریافت ماژول : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فارسی شده توسط : تیم مامبولرن - پسرمهربون (مهدی)
لطفاً ماژول را بررسی نمایید و در صورت مشکل در همین تاپیک مطرح نمایید تا برطرف شود.
یا حق
-
پاسخ : ماژول ایجاد کننده انواع منوی درختی برای مامبو و ج
خیلی عالی بود
لوکال تست کردم رو 4.6.5
تنها ایراد در حالت JSCOOK بود که رو هر آیتمی از منو کلیک می شد لیستی از تمامی مطالب سایت را لود می کرد
ممنون مهدی جان
-
[quote author=IRDownload.ORG link=topic=20142.msg107168#msg107168 date=1242643228]
تنها ایراد در حالت JSCOOK بود که رو هر آیتمی از منو کلیک می شد لیستی از تمامی مطالب سایت را لود می کرد
[/quote]
خوب در ساختار ماژول اینچنین هست و بنده هم تغییری در ماژول ندادم.
JSCOOK یک پنجره دیگر باز میکند که مجموعه های آن بخش را نمایش میدهد و آیتمهایی که در ماژول بصورت همیشگی نمایش داده میشود را بصورت "جدول - مجموعه مطالب" لینک میکند.
یا حق
-
ماژول جالبيه... :)
دستتون درد نكنه.. ;)
ياعلي
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20142.msg107177#msg107177 date=1242644757]
خوب در ساختار ماژول اینچنین هست و بنده هم تغییری در ماژول ندادم.
JSCOOK یک پنجره دیگر باز میکند که مجموعه های آن بخش را نمایش میدهد و آیتمهایی که در ماژول بصورت همیشگی نمایش داده میشود را بصورت "جدول - مجموعه مطالب" لینک میکند.
یا حق
[/quote]
نه منظورم این نبود
من سه مجموعه رو با این ماژول نمایش دادم ، تو هر کدوم هم چند تا بخش وجود داره و بیش از 3 مطلب
حالا فرقی نمی کنه رو کدوم مطلب رو هر کدوم که کلیک کنم صفحه ای رو باز می کنه به نام "لیستی از تمامی مطالب سایت" که در اون مطالب همه ی بخش ها و مجموعه ها لیست شدند
!!!!!!!!
البته بگم که آقا مهدی واقعا" ماژول خیلی عالی هست ، دستت درد نکنه
-
[quote author=IRDownload.ORG link=topic=20142.msg107220#msg107220 date=1242659401]
من سه مجموعه رو با این ماژول نمایش دادم ، تو هر کدوم هم چند تا بخش وجود داره و بیش از 3 مطلب
حالا فرقی نمی کنه رو کدوم مطلب رو هر کدوم که کلیک کنم صفحه ای رو باز می کنه به نام "لیستی از تمامی مطالب سایت" که در اون مطالب همه ی بخش ها و مجموعه ها لیست شدند
[/quote]
شما یک لطفی بکن و این موردی که میفرمایید رو در مامبو با اطلاعات پیشفرض چک کن و ببین باز هم این مشکل هست؟! من اصلاً نمیتونم متوجه مشکلی که میفرمایید بشم! میشه بیشتر و کاملتر توضیح بدید؟!
یا حق
-
شاید منظورشون اینه که با کلیک روی هز آیتمی، لیست کلی باز میشه
-
-
لیست کلی = لیستتمام مطالب سایت
روی منویی که به یک بخش تخصیص یافته کلیک می کنید، لیست تمام مطالب سایت نمایش داده میشه.
ایشون منظورشون اینه، البته من تست نکردم.
-
من با 4.6.5 - لوکال با اطلاعات پیش فرض خود مامبولرن دارم تست می کنم
البته یک عالمه ماژول دیگه نصب هست اما فکر نمی کنم مشکل ساز شده باشن
آقا سعید درست گفتند
آقا مهدی ، در JSCOOK رو هر دکمه ای در هر بخش یا مجموعه ای که کلیک کنم لیستی از مطالب سایت باز می شه
به طور مثال وقتی رو مقاله ای در مجموعه 1 کلیک کنم این صفحه میاد
حالا وقتی رو مقاله در مجموعه 10 هم کلیک می کنم همین صفحه میاد
در این صفحه مطالب همه مجموعه ها لیست شده
تا 5 دقیقه دیگه عکس می گیرم می فرستم ببینید
-
من امتحان کردم، همچنین مشکلی نبود!
حالا تصویر بزار ببینم دقیقاً مشکل چیه!
اما الان من سه بخش رو معرفی کردم به ماژول و این مشکل رو ندارم! مجموعه ها رو نمایش میده و با کلیک بر روی نام هر مجموعه "جدول - مجموعه" مطالب رو نشان میدهد و بر روی آیتمهای درون هر مجموعه که کلیک میکنم محتوای مربوطه نمایش داده میشه!
حالا یا من هنوز متوجه منظور شما نشدم یا اینکه یک مشکلی برای مامبوی لوکال شما بوجود اومده که اینجوری میشه!
در هر صورت تصویر رو بزار حتماً.
یا حق
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دقت کنید رو هر دکمه در هر مجموعه که برم لیست کلی باز می شه
-
-
سلام
واسه من جاي همه چي علامت سوال (؟) گذاشته..
چرا؟
ميتونيد كمكم كنيد؟
-
[quote author=moji_eve link=topic=20142.msg107250#msg107250 date=1242677153]
سلام
واسه من جاي همه چي علامت سوال (؟) گذاشته..
چرا؟
ميتونيد كمكم كنيد؟
[/quote]
ماژول رو حذف کنید و دوباره نصب کنید.
-
[img width=640 height=270]http://docs.google.com/File?id=ddbvsfcm_11f4tgz9fw_b[/img]
-
رو سرور هم با اطلاعات پیش فرض تست کردم
بازم لیست کلی باز می شه
البته این تنها ایراد بود که داشت ، ولی بقیه بخش هاش واقعا" عالی بود ، ممنونم آقا مهدی ، واقعا" مرسی
-
من بازم نمیتونم متوجه بشم ! مشکل از منه حتماً. لطف کن بیا مسنجر صحبت کنیم ببینم دقیقاً منظور شما چیه و آیا میشه این مورد رو تغییر داد تا در صورت امکان در ماژول تصحیح کنم!
ممنون که پیگیری میکنی تا این تک مورد هم درست بشه.
یا حق
-
به همراه آقا مهدی
ماژول رو ، بر روی سرور لینوکس با نسخه 4.6.5 مامبولرن تست کردیم
این طور که معلوم شد مشکل از ماژول نیست
بر روی سیستم آقا مهدی ( ویندوز ویستا ) با مرورگرهای اپرا ، فایر فاکس ، اینترنت اکسپلورر تست شد و بدون مشکل اعلام شد
اما همین ماژول بر روی سیستم من ( ویندوز ویستا ) با مرور گرهای فایر فاکس ، اپرا ، کروم ، سفری تست شد و مشکل ذکر شده هم چنان پا برجا بود
البته بر روی همین سیستم در تستی که با اینترنت اکسپلورر انجام گرفت هیچ مشکلی وجود نداشت
شایان ذکر هست کش رو پاک کردم اما بازم هیچ فرقی نکرد
نسخه های مرور گر ها نیز یکسان بود
نتیجه : هیچ دلیلی به ذهنم نمی رسه جز اینکه مشکل از سیستم من باشه
به هر حال این موضوع رو نیز بررسی خواهم کرد
پوزش از اینکه وقت دوستان گرفته شد
-
البته این مورد ربطی به مرورگر و یا سیستم عامل نباید داشته باشه. احتمالاً مشکل از سیستم دوست عزیزمون باید باشه.
در هر صورت بنده کاملاً این مورد رو بررسی کردم و چنین مشکلی ندیدم و سایت دوست عزیز (آقا مصطفی) رو هم دیدم و خبری از مشکلی که میفرمودند نبود.
در هر صورت دیگر دوستان هم این مورد رو بررسی کنند و در صورت بروز این مشکل، لطفاً بیان کنند تا ریشه یابی کنیم چطور چنین چیزی ممکنه و چگونه رخ میده!
یا حق
-
لینک کمکی : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
-
ماژول را نصب کردم. پاک کردم. دوباره نصب کردم.
اما مکشل برطرف نشد.
در قسمت تنظیمات همه چیز به صورت ؟؟؟؟؟؟ هست.
-
سلام
در یک تاپیک دیگه مطرح کن میثم جان لطفاً.
یا حق
-
پاسخ : ماژول ایجاد کننده انواع منوی درختی ب
سلام
منتشر شد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
[quote author=مهدی. link=topic=20142.msg107166#msg107166 date=1242642233]
سلام
معرفی ماژول : با استفاده از این ماژول میتوانید انواع منوی درختی را در سایت خود داشته باشید. آبشاری ، کشویی ، درختی ، پنهان شونده ، مجموعهای ، کوچک شده مجموعه.
سازگار با : مامبو 4.6.5
نصب و راهاندازی ماژول : الف) با استفاده از نصب جامع در مامبو این ماژول را نصب کنید. ب)به مدیریت بخشها رفته و شناسه بخشهای مورد نظر خود را برای نمایش در منو یادداشت کنید. ج) به مدیریت ماژولها رفته و بر روی ماژول "ایجاد کننده انواع منوی درختی" کلیک کنید. د) ماژول را در موقعیت مورد نظر خود منتشر نمایید. ه) شناسههای یادداشت شده را در کادر "شناسه بخشها" با استفاده از , بنویسید.
ماژول را طبق موارد مورد نظر خود تنظیم کنید.
تذکر 1 : از تغییرات متوالی در تنظیمات ماژول پرهیز نمایید.
تذکر 2 : در صورت انگلیسی بودن و یا چپ به راست پودن قالب وبسایت، در مقابل کادر "فایل قالب" عبارت " theme.rtl.js" را به " theme.ltr.js" تغییر نام بدهید.
تذکر 3 : در صورت عدم هماهنگی قالب و منوها در شمایل، فایلهای css موجود در ماژول را ویرایش نمایید و یا اینکه در مقابل گزینه "طبق css" قالب را انتخاب نمایید.
تصاویر ماژول : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دریافت ماژول : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فارسی شده توسط : تیم مامبولرن - پسرمهربون (مهدی)
لطفاً ماژول را بررسی نمایید و در صورت مشکل در همین تاپیک مطرح نمایید تا برطرف شود.
یا حق
[/quote]
آقا سلام بابا این لینکی که دادین اصلا کار نمیکنه لطفا اینو بازبینی کنید ممنون
-
سلام
یکمقدار تاپیک رو مطالعه کنید بد نیست !
[quote author=مجید link=topic=20142.msg110028#msg110028 date=1247561177]
سلام
منتشر شد
[/quote]
موفق باشید!!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست.
-
با سلام
من این ماژول رو دانلود کردم و روی جوملا 1.5 نصب کردم . اما یک مشکلی دارم و اونم ایه که هر کلمه ای که بیش از 4 حرف داره دنبالش به صورت ... نشون داده می شه . می خواستم ببینم راه حلی داره یا سیستم کلی ماژول اینطوری هست .
ممنون
-
سلام
این ماژول برای مامبو آماده شده است !!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
سلام
براي جولا بايد از چي استفاده كنيم
-
برای جوملا می توانید از swmneu pro استفاده نمایید
موفق باشید
-
با سلام
در راهنمایی استفاده از منوی درختی محلی بنام کادر شناسه ها هست که شناسه بخش در آن وارد میشود در حالیکه در ماژول کادری هست بنام پارامترها که شناسه را هم وارد کنیم کار نمیکند خواهشا با عکس توضیح دهید
-
سلام
آموزش استفاده از این ماژول در ویکی موجود است و بارها توسط افراد مختلف مطالعه شده و همگی متوجه شده اند !! با دقت بیشتری مطالعه فرمایید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست