-
قالب ویبولتین
سلام و خسته نباشید...
من قالب ویبولتین رو از اینجا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کردم و می خواستم بدونم که این قالب رو نمی شه روی ورژن 1.1.9 نصب کرد...؟
و نحوه نصب قالب در smf چطوری هست...؟
-
پاسخ : قالب ویبولتین
هو
برای نصب قالب وارد مدیریت شوید>> مدیریت قالبها >>نصب قالب جدید
-
دوست عزیز ممنون من قالب رو آپلود کردم ولی وقتی از قسمت قالب پیشفرض انجمن انتخابش می کنم قالب صفحه هیچ گرافیکی داره و فقط متن ها به صورت بهم ریخته معلوم هستن این به خاطر این هست که قالب برای ورژن 1.1.9 نیست...؟
-
هو
آدرس سایت را می زارید ببینیم؟
-
بله بفرمائید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من قالب رو تغییر دادم به قالب ویبولتین و الان این شکلی هست ولی قالب های دیگشو که انتخاب می کنم اینطوری نیست
ممنون
-
سایت باز نمیشه
Address Not Found
-
چرا باز می شه برای من وکامل می بینم شاید از isp شما هست ؟
ببینید توی این صفحه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نوشته که قالب سازگار برای 1.1.4, 1.1.3 هستش
به خاطر این هست...؟
-
دوستان دیگه هم تست بفرمایند سایت باز می شه ؟
برای من که باز نمیشه !!!؟؟؟
-
-
به این پست مراجعه کنید حتما حل می شه ون من هم همین مشکل رو داشتم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
ممنون مشکل حل شد و به خوبی تونستم قالب رو نصب کنم...
فقط وقتی قالب های قبلی رو که بد نصب شده بود رو پاک کردم از تو سرور اسم قالب ها در قسمتی که باید قالب انتخاب بشه پاک نشده باید چیکار کنم تا اونها هم پاک بشن...؟
ممنون و یا حق...
-
[quote author=virangar65 link=topic=20513.msg108961#msg108961 date=1246100520]
ممنون مشکل حل شد و به خوبی تونستم قالب رو نصب کنم...
فقط وقتی قالب های قبلی رو که بد نصب شده بود رو پاک کردم از تو سرور اسم قالب ها در قسمتی که باید قالب انتخاب بشه پاک نشده باید چیکار کنم تا اونها هم پاک بشن...؟
ممنون و یا حق...
[/quote]
lمن نمی تونم انجمن شما رو بینم
این ارور رو می ده
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
-
نمی دونم مشکل از چی هست من خودم به خوبی می تونم انجمن ها رو ببینم...؟
-
[quote author=virangar65 link=topic=20513.msg108965#msg108965 date=1246104527]
نمی دونم مشکل از چی هست من خودم به خوبی می تونم انجمن ها رو ببینم...؟
[/quote]
شما یک بار کنترل F5 بزنین چون توی کامپیوتر شما save هست شما انجمن رو به خوبی میبینید
-
قالب VB قالب استانداردی نیست و برای همون نسخه های قبلی هم توصیه نمی شه نصب کنید . چون در آینده ممکنه مشکلاتی با این قالب داشته باشید .