-
کمک سایت بالا نمیاد
با سلام
جدیدا با یه مشکل در رابطه به دو سایت مامبویی مواجه شدم . وقتی آدرس آنه را میزنم به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتقل میشم . وچون اون فولدر را پاک کردم page canot be find میزنه .
لازم به ذکره که یکی از این دوسایت حدود 8 ماهه داره فعالیت میکنه . من فکر میکنم مشکل از هاستم باشه .
خواهش میکنم هرچه زودتر من را راهنمایی کنید .
-
Re: کمک سایت بالا نمیاد
سلام
تو رووت سایت فایل configuration.php وجود داره یا نه ؟
یا علی/خداحافظ
-
بله وجود داره .
من هم همین فکر را کردم ولی این فایل وجود داره . لطفا راهنمایی کنید .
-
سلام
یوزر و پسورد رو به صورت خصوصی بفرستید بررسی میکنیم .
یا علی
-
سلام اگه فایل configuration.php وجود نداشت من به قسمت مدیریت هم نمیتونستم وارد بشم . در حالی که من در قسمت مدیریت مشکلی ندارم و سایت به طور عادی کار میکنه .
-
[quote author=armahloji link=topic=2150.msg12614#msg12614 date=1157013500]
سلام اگه فایل configuration.php وجود نداشت من به قسمت مدیریت هم نمیتونستم وارد بشم . در حالی که من در قسمت مدیریت مشکلی ندارم و سایت به طور عادی کار میکنه .
[/quote]
فرستادم . لطفا کمک کنید .
-
تشکر از آقای فیروزمندان
مشکل حل شد .
مشکل از سطح دسترسی فایل و فولدر بود . ولی آخر من نفهمیدم چطوری اون ها تغییر کردند ؟
-
فایلهای به 644 و فولدر ها به 755 تغییر پرمیشن داده شدند .
یا علی
-
سلام جناب فیروزمندان
تشکر از اینکه مشکل من را حل کردید . سایت دوم من هم که همین مشکل را داشت میخواستم خودم درست کنم .
سطح دسترسی را از داخل مدیریت مامبو سایت به اون مقداری که گفته بودید تغییر دادم ولی درست نشد . وقتی از داخل نرم افزاری مثل cuteftp میخوام سطح دسترسی رو تغییر بدم اصلا اون جدول مربوطه را نشون نمیده .
اگه میشه توضیح کامل بدید که سایت اول رو چه جوری درستش کردید تا سایت دوم را خودم درست کنم .
از راهنمایی هاتون ممنونم .
شرایط سایت دوم من هم دقیقا مثل همون بود که درستش کردید ( bartar.org ) .
-
برای تغییر سطح دسترسی از مامبو :
تنظیمات کلی ---> سرور
از CP:
به File Manager برید به روی فولدر یا فایل مربوطه کلیک کنید سپس Permission را کلیک کنید و سطح دسترسی مناسب رو تعریف کنید.
آقای فیروزمندان اشاره کردند که مشکل شما از سطح دسترسی ها بود!!
-
با سلام خدمت دوست عزیز
اینم آموزش تغییر پرمیشن :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
-
سلام
من این آموزش را مطالعه کردم .
میشه توضیح بدید چه فرقی میکنه اگه از تو مدیریت مامبو سایت سطح دسترسی ها رو تغییر بدیم با اینکه از توی cp این کار رو بکنیم .
البته من از plesk استفاده میکنم که خیلی با این آموزش فرق داره .
-
فرقش تو اینه که owner فایلها و فولدرها مامبو میشن! ;)
-
با سلام
فرقش در اینه که از طریق کنترل پنل میتوانید پوشه مورد نظر خود رو تغییر پرمیشن بدید ولی از طریق مامبو نمیتونید.
اگه هم میخواهید ازطریق مامبو انجام بدید باید کامپوننت joomlaXplorer رو نصب کنیدودیگه نیاز نیست به کنترل پنل مراجعه کنید و از طریق این کامپوننت تغییرات خود را اعمال کنید.
این کامپوننت در دانلود مامبو لرن موجود است.
یا حق
-
مرسی از راهنمایی هاتون .
یه سوال برام پیش اومده ..
اگه از تو مدیریت مامبو بدون joomlaxplorer یعنی از طریق تنظیمات کلی/ سرور / سطح دسترسی به فولدر یا فایل
را تغییر بدم و تیک Apply to existing files را هم بزنم - آیا سطح دسترسی های من همون میشه که مثلا از تو cp تغییر میدم ؟
من سطح دسترسی ها را از تو مدیریت مامبو درست کردم ولی بازم مشکل حل نشد . یوزر و پسورد برای آقای فیروزمندان فرستادم ایشون از تو ftp انگار درستش کردند .
میشه توضیح بدی از تو ftp هم میشه این تغییرات رو داد
مرسی .
-
شما میتونید به سه طریق تغییر بدید!
1- از طریق cPanel
2- از طریق مامبو
3- از طریق ftp
هر سه تاش مثل همه اما بهترین گزینه به وسیله خود مامبو هستش