-
مشکل بزرگ
سلام
چند وقتی سفر بودم و به انجمنم سر نزدم حالا که برگشتم این مشکل درست شده
بجز صفحه اول محتوای هیچ صفحه ای نمایش داده نمیشه
در قسمت مدیریت هیچ کاری نمیشه انجام داد(تصویرش رو گذاشتم)
وقتی صفحه ای باز میشه پیغام میده این سایت ثبت نشده یا فعال نیست
لطفا زودتر راهنماییم کنید باید چکار کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[img width=630 height=480]http://upload.p30pedia.com/uploads/1247104655.gif[/img]
-
پاسخ : مشکل بزرگ
پیغام مربوطه رو سایت nodclick میده .
احتمالا اسکریپتی از این سایت دریافت کردید و در انجمن قرار دادید .
-
نه اسکریپتی تو کار نیست احتمالا اون سیستم تبادل لینک بالای سایت (بنر) هست که کدش رو داخل قسمت کدهای ابتدای سایت(global header and footer) قرار دادن
ولی حالا هیچ قسمتی باز نمیشه که بخوام اون کد رو حذف کنم تصویر قسمت مدیریت رو که دیدید
باید چکار کنم؟ فایلی رو باید ویرایش کنم؟
ممنون از توجهتون :)
-
اگر میشه لطف کنید زودتر به من کمک کنید
ممنون
-
سلام
قالب انجمنتون رو عوض کنید ببینید باز هم مشکل داره.
به نظر میاد یک فرمان جاوا باشه که یکی برای شوخی با شما قرار داده! یا اینکه چیزی شبیه به این موارد.
یا حق
-
[quote author=niazpedia link=topic=20651.msg109568#msg109568 date=1247065129]
نه اسکریپتی تو کار نیست احتمالا اون سیستم تبادل لینک بالای سایت (بنر) هست که کدش رو داخل قسمت کدهای ابتدای سایت(global header and footer) قرار دادن
[/quote]
منظور از اسکریپت همین کد هست !
شما از این سایت چه کدی دریافت کردید ؟
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20651.msg109585#msg109585 date=1247076876]
سلام
قالب انجمنتون رو عوض کنید ببینید باز هم مشکل داره.
به نظر میاد یک فرمان جاوا باشه که یکی برای شوخی با شما قرار داده! یا اینکه چیزی شبیه به این موارد.
یا حق
[/quote]
چطور قالب رو عوض کنم تو قسمت مدیریت هیچ کاری نمیشه کرد
درسته چنین فرمانیه ولی از کجا حذفش کنم؟
?????????????? :'(
__________________________________________________ ________________________________________
در ضمن گفتم که خودم هیچ کدی قرار ندادم سفر بودم وقتی برگشتم این طوری بود یه نفر دیگه یه این بخش دسترسی داشته که اون گذاشته
حالا باید چکار کنم از کجا این کد رو حذف کنم ؟؟؟ همونطوری که گفتم تو قسمت مدیریت و سایر قسمت ها کاری نمیشه کرد
لطفا راه حل این مشکل رو بگید
ممنون
:-[
-
از پوشه قالب فعلی بکاپ بگیرید. فایلهای قالب (قالبی که در حال حاضر نصب هست) رو اوررایت (بارگزاری مجدد بر روی همان فایلها) کنید. احتمالاً مشکل حل بشه.
اگر حل نشد، بکاپ رو برگردونید و در همینجا بحث رو ادامه بدید تا دوستان کمکتون کنند.
یا حق
-
ببخشید من تا حالا بک آپ نصب نکردم میشه یه راهنمایی برای نصب بکاپ بدید
-
فایل های قالب رو جایگزین کردم ولی...
خودتون ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
به نظر میاد فایلهای پوشه include مشکل دارند . این پوشه رو rename کنید و مجددا آپلود کنید
یا علی
-
واقعا عجیبه مثل یه ویروس شده علاوه بر این که فروم دیگه کار نمیکنه الان کل سایت رو به هم ریخته حتی سیستم اصلی که ایندکس ساییتمه هم ایراد داره و تو مدیریت نمیره
لطفا کمک کنید من که موندم :o
:'(
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=20651.msg109651#msg109651 date=1247145565]
به نظر میاد فایلهای پوشه include مشکل دارند . این پوشه رو rename کنید و مجددا آپلود کنید
یا علی
[/quote]
نتیجه اینکار چی شد ؟
یا حق
-
include مربوط به سیستم مدیریت آگهی است.....با این حال کاری که گفتید انجام دادم ولی ...
ولی اگه دوباره فروم را نصب کنم می تونم با backup که دارم به حالت قبلی برش گردونم..؟؟ توضیح دهید.
ممنون
-
بله.
SMF جدید نصب کنید و هر بسته و قالبی هم نصب بوده رو دوباره نصب کنید. بعد دیتابیس رو ایمپورت کنید. (قبل از همه اینکارا بکاپ داشته باشید که یک وقتی مشکل بزرگتر پیش نیاد)
بدون شک مشکل حل میشه.
اگر باز هم حل نشد در همین تاپیک ادامه بدید تا دوستان راه بهتری در اختیارتون قرار بدن.
یا حق
-
ممنون فقط قبل ازین که smf رو دوباره نصب کنم یه مسئله می خواستم روشن بشه
می تونم smf رو روی همون دیتابیس قدیم نصب کنم و دیتابیس پاک نشه ؟؟
الان حجم دیتابیس حدود 2 مگ هست البته یه بکاپ دو هفته پیش از قسمت مدیریت فروم تهیه کردم ولی به نظرم اگه رو همین دیتابیس نصب بشه بهتره
میشه این کار رو کرد؟ لطفا دقیق بگید
با تشکر از رسیدگی های به موقع شما :)
-
ببخشید یه نکته دیگه رو می خواستم بدونم
یه بهم ریختگی تو کل سایتم ایجاد شده و می خوام از سرور بخوام که همه رو مثل روز اول بکنه)(کلا پاک کنه)
حالا می خوام بدونم با این بکاپی که دارم niazped_smf-data_1388-04-05.sql.gz حجمش 253 کیلوبایت هست می تونم دوباره smf رو به حالت قبل برگردونم؟ فایل دیگه ای لازم نیست نگه دارم؟
(پست قبل رو تصحیح میکنم)حجم دیتابیس مربوط به smf حدود 22 مگابایت هست نه 2 مگ
-
از همون دیتابیس میتونید استفاده کنید. (یک دیتابیس جدید ایجاد کنید و SMF رو نصب کنید. بعد SMF رو به دیتابیس قبلی معرفی کنید. به همین سادگی)
به بکاپهایی که از خوده SMF گرفته میشه، اطمینان نکنید.
بکاپ از سایت فعلی حتماً داشته باشید فقط. (از دیتابیس بصورت مجزا بکاپ تهیه کنید - Export بگیرید - آموزش بکاپ از PHPMYADMIN در سایت مامبولرن موجود هست)
یا حق
-
سلام
سرورم ایراد داشت عوضش کردم
حالا تمام فایل ها و دیتابیس را به سرور جدید منتقل کردم
در این سرور home/niazped به home/niazpedi تغییر یافته برای همین Settings.php رو بر همین اساس تغییر دادم ولی حالا این ایراد رو میگیره
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/niazpedi/public_html/forum/Settings.php:1) in /home/niazpedi/public_html/forum/Sources/Subs-Auth.php on line 346
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/niazpedi/public_html/forum/Settings.php:1) in /home/niazpedi/public_html/forum/Sources/Subs-Auth.php on line 347
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/niazpedi/public_html/forum/Settings.php:1) in /home/niazpedi/public_html/forum/Sources/Subs-Auth.php on line 348
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
لطفا راهنمایی کنید ممنون
-
سلام
این که کاملاً مشخصه !
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
اینم هم مشخصه !
Cannot modify header information
این هم به خاطر اعلان خطاهای قبلی هست که مانع فرستادن اطلاعات هدر میشه.
با جستجو در انجمن به مطالب گسترده تری میرسید.
یا حق
-
من کامل توضیح دادم مشکلم چیه ولی...
""خطاهای قبلی هست که مانع فرستادن اطلاعات هدر میشه."" یعنی چی کدوم خطا اگه میشه به صفحه یه نگاه بندازید هیچ خطایی قبل از این نیست
الان حدود 1 ماه انجمنم قطع شده اگه دقت کنید به اروری که این صفحه میده مشکلش مربوط به این کد داخل Subs-Auth.php هست
کد:
// Don't cache this page!
header('Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT');
header('Last-Modified: ' . gmdate('D, d M Y H:i:s') . ' GMT');
header('Cache-Control: no-cache');
باید چکارش کنم؟
از کسانی که بلدن خواهش میکنم کامل راهنماییم کنید آدرس هم اینه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
دوست من
یوزرنیم و پسورد هاست رو ارسال کنید براتون اس ام اف رو نصب میکنیم که این همه مشکل نداشته باشید !
یاعلی
-
-
سلام
شما تنها آدرس انجمن رو فرستادید !
لطفا یوزرنیم و پسورد Cpanel رو ارسال کنید
یا علی
-
-
سلام
تاپیک زیر را مطالعه کتید
و ابتدا مشکل دیتابیس رو حل کنید
یا علی
-
ببخشید که نصف بحث رفت تو یه تاپیک دیگه
من همین دیتابیس رو بکاپ دارم الان به سرور قبلیم هم دسترسی دارم ولی دیتابیسش همینه
شما میگید باید چکار کنم
درست نمیشه؟
-
پس بکاپ درست گرفته نشده چون خیلی از تیبل ها در سرور جدید شما ایمپرت نشده .
اگر اطلاعات خاصی ندارید اس ام اف رو از ابتدا نصب کنید . اگرهم اطلاعات مهمی دارید باید با پشتیبانی سرور قبلی درمیون بذارید شاید بکاپی داشته باشند
یا علی
-
سلام
یه اکسپرت از سرور قبلی گرفتم رو این جدید ایمپورت کردم تعداد تیبل ها از 17 شد 26 میشه یه چکی کنید؟
ممنون از لطفتون
-
سلام
خیر همچنان خیلی از تیبل ها ریستور نشدند ...
یا علی
-
سلام
بالاخره درست شد
الان انجمن باز میشه ولی خیلی مشکل داره میشه یه نگاهی بندازید کمک کنید درست شه؟