سلام خدمت همه دوستان
اساتيد گل ايا مدي وجود داره كه نحوه فعاليت كاربر در انجمن رو نشون بده ؟
به عنوان مثال در vb مدير ميتونه ببينه كه كاربر x درحال ارسال موضوع يا اپلود فايل يا ... است
اگه مدي وجود داره براي اين كار ممنون ميشم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت همه دوستان
اساتيد گل ايا مدي وجود داره كه نحوه فعاليت كاربر در انجمن رو نشون بده ؟
به عنوان مثال در vb مدير ميتونه ببينه كه كاربر x درحال ارسال موضوع يا اپلود فايل يا ... است
اگه مدي وجود داره براي اين كار ممنون ميشم
سلام
نیاز به مد خاصی نیست، از توانایی های خوده SMF هست!
forum/index.php?action=who
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20795.msg110276#msg110276 date=1247945570]
سلام
نیاز به مد خاصی نیست، از توانایی های خوده SMF هست!
forum/index.php?action=who
یا حق
[/quote]
اقا ممنون
ولي من هيچي از راهنماييتون نفهميدم
يعني اين خواسته من رو به طور پيشفرض smf داراست ؟
از كدوم منو بايد اين موضوع رو فعال كنيم ؟
SMF وقتی بطور پیش فرض این امکان رو داشته باشه ، یعنی برای شما هم داره برای سعید هم همینطور.
به انتهای آدرس انجمنتون این آدرسی که مهدی معرفی کرده رو اضافه کنید.
مثلا : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
[quote author=سعید link=topic=20795.msg110283#msg110283 date=1247947880]
SMF وقتی بطور پیش فرض این امکان رو داشته باشه ، یعنی برای شما هم داره برای سعید هم همینطور.
به انتهای آدرس انجمنتون این آدرسی که مهدی معرفی کرده رو اضافه کنید.
مثلا : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
[/quote]
wwowwwww :D
ممنون
من واقعا اطلاعايي از اين موضوع نداشتم كه بايد در ادرس بار وارد ميكردم
اين موضوع فقط از اين طريق قابل دسترس هست ؟
بازم هم از شما هم از مهدي عزيز تشكر ميكنم ( اي كاش مامبو دكمه تشكر داشت )
يك مشكل ديگم اين موضوع داره
اينكه هر كاربري كه از اين ادرس اطلاع داشته باشه ميتونه سايرين رو زير نظر داشته باشه
براي اين موضوع هيچ محدوديتي وجود نداره كه فقط مديران بتونن فعاليت بقيه رو ببينن ؟
دوست من همه اینها رو میتونید مشخص کنید. الان مامبولرن این محدودیت رو داره. هیچ فردی نمیتونه این صفحه رو ببینه به جز مدیران.
کمی بشینید و با smf در لوکال تمرین کنید. برای لوکال میتونید از XAMP یا APPSERVE استفاده نمایید.
بهترین پاسخ رو میتونید از تمرین و خود یافتن بگیرید.
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20795.msg110287#msg110287 date=1247956038]
دوست من همه اینها رو میتونید مشخص کنید. الان مامبولرن این محدودیت رو داره. هیچ فردی نمیتونه این صفحه رو ببینه به جز مدیران.
کمی بشینید و با smf در لوکال تمرین کنید. برای لوکال میتونید از XAMP یا APPSERVE استفاده نمایید.
بهترین پاسخ رو میتونید از تمرین و خود یافتن بگیرید.
یا حق
[/quote]
مهدي جان لااقل يه راهنمايي كوچيك بكن من اصلا نميدونم xamp , appserve چي هست ! چه جوري روش كار كنم ؟
به خدا اونجوري كه فكر ميكني نيستم . من كلا 3 ماهه با Smf اشنا شدم الان فكر كنم انجمنم هيچ چيزي كم نداشته باشه
البته چون با php اشنايي ندارم اصلا يه مقدار مبتديانس همه چيزش
simplemachin بايد بهم جايزه بده
شمام اگه يه زحمتي بكشي يه خورده راهنمايي كني راجع به اين موضوع بقيش با خودم
بازم ممنون و شرمنده كه انقدر اذيتتون ميكنم
به سایت appservnetwork.com برو و نرم افزارش رو دریافت کن و نصب کن.
هنگام نصب یک رمز عبور از شما تقاضا میکنه که اونرو باید وارد کنید و به یاد داشته باشید.
بعد در درایو c پوشه ای با نام نرم افزار ایجاد میشه که داخل اون پوشه ای هست با عنوان www و هرچیزی که در اون ریخته بشه مثل فایلهایی هست که در پوشه www هاست واقعی میریزید.
آدرس این وبسایت مجازی در سیستم شما localhost خواهد بود. یعنی در آدرس بار اینترنت اکسپلورر خودتون اگر بنویسید، محتویات پوشه www نمایش داده میشه.
حالا شما یک وبسایت دارید که بدون نیاز به اینترنت میتونید بر روی اون تمرین کنید.
برای راه یابی به phpmyadmin هم تنها کافیست که بنویسید localhost/phpmyadmin و با شناسه root و رمزی که در هنگام نصب تعیین کردید وارد شوید.
مراحل نصب smf در این سرور تفاوتی با سرور واقعی نداره.
از appserv لذت ببرید. با این نرم افزار یک سرور مجازی بر روی سیستم خود خواهید داشت.
یا حق
تازه 2زاريم افتاد جريان چيه :D
پس روي smf نميشه كاري كرد كه كاربرا اون صفحه رو نبينن درسته ؟
بازم ممنون از زحمتاتون اين ديگه اخرين پستمه انشالله تو اين تاپيك ;D O0
دوست من میشه! شما برو خودت پیدا میکنی. انقدر سادست که نمیشه توضیحش داد.
شما توی smf میتونی تعریف کنی که فلان کاربر فلان صفحه رو ببینه و فلان کاربر نبینه. همه اینا قابل تنظیم هست.
یا حق
مهدي جان بازم ممنون :-*