-
وارد نشدن به قسمت مديريت و بخش كاربري...
سلام دوستان من مامبو رو همونطوري كه آموزش داده بودين رو لوكال هاست نصبش كردم و پيغام موفقيت اومد همه چيز تكميل...
حالا نميتونم وارد قسمت مديريت و بخش كاربري بشم لطفاً راهنمائي كنين ممنونم ازتون...
اين پيغام رو ميده وقتي ميخوام وارد شدم اين صفحه باز ميشه... با اين آدرس http:// localhost/mambo_465_farsi/
اينم پيغام هااا...
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\index.php on line 177
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\index.php on line 290
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\index.php on line 347
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\index.php on line 352
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 406
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 417
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 532
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 1150
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 1733
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2745
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2751
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2757
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2763
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2769
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2826
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 3136
Fatal error: Call to undefined method mosMenu::mosDBTable() in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 899
ممنونم ميشم راهنمائيم كنين
-
پاسخ : وارد نشدن به قسمت مديريت و بخش كاربري...
سلام - خوش آمدید
شما از کدوم آموزش استفاده کردید؟!
از آموزش زیر استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط توجه کنید که از نسخه 2.5.10 appserv استفاده کنید.
یا حق
-
كل همين مراحل رو رفتم ولي با نرم افزار Wampserver همين ارور رو داد...
-
دوست من، در نوشته ها دقت کنید.
در ارسال من نوشته شده appserv 2.5.10 و نه ومپ ! در همان آموزش هم اشاره شده که از appserv استفاده کنید.
یا حق
-
ممنونم دوست عزيز دانولد كردم ولي نصبAppServ رو بلد نيستم...
[img width=640 height=480]http://www.tinypic.info/files/e0td6gepcyjro01pa6ce.jpg[/img]
[img width=640 height=480]http://www.tinypic.info/files/hd2uwtguhut78iy29tv0.jpg[/img]
اينارو چطوري تنظيم كنم؟؟؟
و اينكه اين آدرس رو دادم باز نكرد...
http:// localhost/phpmyadmin
-
اولاً باز هم شما دقت نکردید! عرض کردم خدمتتون نسخه 2.5.10 اما شما 2.6 رو گرفتید! نسخه ای که ذکر کردم رو دانلود و نصب کنید.
server name : localhost
admin email : your email
root password : 1234
re-enter root password : 1234
بعد از نصب ریستارت کنید سیستم رو، با همون آدرسی که فرمودید وارد phpmyadmin میشید و بقیه ماجرا.
فقط دقت کنید که برای وارد شدن به phpmyadmin شناسه را root و رمز عبور را 1234 وارد کنید.
یا حق
-
ممنونم دوست عزي زولي من اين ورژن رو پيدا كردم ميشه شما لينك دانلود رو بدين؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي من يه سوالم داشتم جوملا خوبه يا مامبو يا نيو من تازه واردم هيچي نميدونم... اصلاً كارئيشون رو هم نميدونم... يه توضيحات كاملي بدين ممنونم ميشم ازتون...
-
appservnetwork.com
توی همین صفحه که باز میشه رو نگاه کنید، لینک دانلودش موجود هست! اولین پیشنهاد همین نسخه هست و بعد 2.6.0
در رابطه با موارد دیگر هم میتونید در انجمن در این رابطه جستجو کنید، مطالب گسترده ای موجود هست.
همچنین در ویکی مامبولرن برای هر دو توضیحاتی موجود هست.
تفاواتشون در برخی موارد خاص هست.
در صورت احتیاج به مشاوره، میتونید در یک تاپیک دیگه احتیاجات خودتون رو مطرح کنید تا به شما گفته بشه که از چه سیستمی استفاده نمایید. در این تاپیک نمیشه توضیحاتی که میخواهید را ارسال کرد.
یا حق
-
دوست عزيز بازم نشد همه ي اينكارارو كركه گفتين انجام دادم ولي بازم نشد... وارد اين صفحه نميشه...
http:// localhost/phpmyadmin
[img width=640 height=480]http://www.tinypic.info/files/6bjdn3o8xt0bsdrinw7v.jpg[/img]
-
ببین دوست من قبلش wamp رو unistall کن چون اینا با هم تداخل میکنن بعضی قسمت های این نرم افزار تو استارت آپ قرار میگیره، appsrv هم که کاملا تو استارت آپ هست
-
برنامه EasyPhp و WampServer رو هم پاك كردم بازم نشد...
راستي من هم از برنامه EasyPhp و هم از برنامه WampServer استفاده كردم واسه جوملا و نيوك خوب جواب دادن...
تو اين 2 نرم افزار اين آدرس http:// localhost/phpmyadmin رو از برنامه ها باز ميكردم ولي اين Appserv هيچ برنامه اي نداره كه من إجرا كنم...
لطفاً بيشتر راهنمائي كنين ممنونم
-
ریست هم کردی؟
ضمنا هر سه این برنامه ها رو من باهاشون کار کردم از همه حرفه ای تر appserv هست و هیچ کدوم هم با مامبو مشکلی ندارن
فکر کنم شما سیستم عاملتون یه کم قاطی داره
-
دوست عزيز ري استارت هم كردم ولي بازم نشد كه نشد... سيستمم هم سالمه تازه ويندوز عوض كردم...
با EasyPhp و هم از برنامه WampServer به راحتي ميتونم كار كنم كه جوملا و نويك و مامبو رو ميتونم نصبشون كنم...
آقا طرز استفاده appserv رو واسه من توضيح بدين... ممنونم
-
اگه فروم رو بگردید میبینید که مشکل شما اولین مشکل از این نوع هست چون اگه مشکلی توی نرم افزار مربوطه بود قبلا حتما بارها گزارش میشد....بگذریم
آموزش نصب
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم ساختارش
در مورد تنظماتش هم باید بگم که عمومی هست و با بقیه یکی هست و باید نحوه تنظمات Apache ، PHP ، MySql رو یه کمی بلد باشی زیاد سخت نیست
-
ممنونم دوست عزيز يعني من فقط appserv رو فقط نصبش كنم ديگه اصلاً به هيچي دست دست نزنم؟؟؟
يا يه كارائي هست كه بكنم؟؟؟
-
شما اگر سیستم عاملتون سالم باشه و این نرم افزار رو نصب کنید، بدون نیاز به هیچ تنظیمی میتونید ازش استفاده کنید.
سعی میکنیم آموزش نصب این نرم افزار رو در ویکی قرار بدیم! البته سر فرصت.
یا حق
-
به جوی localhost از loop-back استفاده کنید .
-
[quote author=moderator link=topic=20929.msg110947#msg110947 date=1248743161]
سلام دوستان من مامبو رو همونطوري كه آموزش داده بودين رو لوكال هاست نصبش كردم و پيغام موفقيت اومد همه چيز تكميل...
حالا نميتونم وارد قسمت مديريت و بخش كاربري بشم لطفاً راهنمائي كنين ممنونم ازتون...
اين پيغام رو ميده وقتي ميخوام وارد شدم اين صفحه باز ميشه... با اين آدرس http:// localhost/mambo_465_farsi/
اينم پيغام هااا...
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\index.php on line 177
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\index.php on line 290
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\index.php on line 347
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\index.php on line 352
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 406
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 417
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 532
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 1150
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 1733
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2745
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2751
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2757
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2763
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2769
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2826
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 3136
Fatal error: Call to undefined method mosMenu::mosDBTable() in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 899
ممنونم ميشم راهنمائيم كنين
[/quote]
سلام
این ایراد از php5.3 ناشی میشه که ظاهرا لوکال هاست اولیه شما php 5.3 داره برای حل این مشکل کافیه مراحل زیر رو طی کنید
فایل includes/database.php رو باز کنید
لاین 785 رو که نوشته شده var $_db = null; پیدا کنید و بعد از آن این خط رو اضافه کنید
کد:
function mosDBTable ($table='', $keyname='id', $db='') {
if ($table) $this->_tbl = $table;
else $this->_tbl = $this->tableName();
$this->_tbl_key = $keyname;
if (is_object($db)) $this->_db = $db;
}
بعد از تغییرات باید به شکل زیر در آید
کد:
/** @var mosDatabase Database connector */
var $_db = null;
function mosDBTable ($table='', $keyname='id', $db='') {
if ($table) $this->_tbl = $table;
else $this->_tbl = $this->tableName();
$this->_tbl_key = $keyname;
if (is_object($db)) $this->_db = $db;
}
/**
* @return bool True if DB query failed. Sets the error message
*/
همچنین اکر در لوکال هاست هستید و دسترسی به فایل php.ini دارید آنرا باز کنید و سپس این مورد را جستجو کنید error_reporting
و هر چی در جلوی آن هست لطفا به خط زیر تغییر بدید
کد:
error_reporting = E_ALL | ~E_STRICT
در صورتی که دسترسی هم به php.ini ندارید display_errors را از فایل htaccess خاموش کنید تا warning ها ظاهر نشوند
-
ويندوز هم عوض كردم باز نشد صفحه باز نيمشه لطفا ً يكي راهنمائي كنه كه واقعاً ميدونه...
-
-
تو اين سايت به اين بزرگي همه ميگن مامبو مامبو يكي پيدا نشد به من بگه چيكار كنم :'( :'( :'( :'( :'(
به جزء appserv با چي ميشه كار كرد؟؟؟
-
-
لينك دانلود آموزش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
دوست عزیز، شما کمی تلاش کنید و لذت ببرید از تلاش خودتون!!!
من همیشه از appserve 2.5.10 استفاده میکنم و مشکلی تا به امروز نداشتم و هیچ تغییری پس از نصب این نرم افزار هم نمیدم! مگر تغییرات کوچکی در php.ini که خوب بالاخره نیاز میشه برای مدیریت محتواهای مختلف! که بدون تغییر این فایل هم میشه از این نرم افزار استفاده کرد البته!
حالا شما بعد از نصب ویندوز جدید و این نسخه از نرم افزار چرا مشکل دارید دیگه ما نمیتونیم در این مورد کمک کنیم. باید از یک فرد آگاه خواهش کنید تا یک نگاهی به رایانه شما بیندازند و مشکل رو برای شما حل کنند.
ضمناً استفاده از xampp هم ساده هست! و البته آموزشهای متعددی در رابطه با این نرم افزار موجود هست که میتونید جستجو و مطالعه کنید.
اگر مشکل شما در سرورهای هاستینگ بود، خودم براتون نصب میکردم، اما در لوکال هست و کامپیوتر شخصی شما و ... .
(easyphp هم هست که میتونید استفاده کنید، اما پیشنهاد نمیشه که استفاده کنید برای همیشه، اما امتحانش ضرر نداره)
یا حق
-
والله دوست عزيز من ويندوز رو عوض كردم همونطوري هم كه شما گفتين نصبش كردم و اين آدرس رو ميدن نميره http:// localhost/phpmyadmin
شايد اين نرم افزار رو اجراش نميكنم...
-
-
آي پي ندارم ميشه لطف كنين
-
[quote author=سعید link=topic=20929.msg111225#msg111225 date=1249106503]
به جوی localhost از loop-back استفاده کنید .
-
بازم نشد
[img width=640 height=480]http://www.tinypic.info/files/ktw820jv7e5m8r3hzivh.jpg[/img]
عجب شانسي داريم هااا آخه اشكال از كجاست؟؟؟
من با WampServer و easyphp به راحتي مامبو و جوملا و نيوك رو نصبشون كردم ولي اين جواب نميده...
نمدوينم مشكلم كجاست...
-
از منوی استارت Apache رو استارت کنید. Apache شما هنوز Run نشده احتمالا !
-
پاسخ : وارد نشدن به قسمت مديريت و بخش كاربري..
آدرس هم اشتباه دادی!
کد:
http://127.0.0.1/phpmyadmin
یا حق
-
[quote author=moderator link=topic=20929.msg111254#msg111254 date=1249147788]
تو اين سايت به اين بزرگي همه ميگن مامبو مامبو يكي پيدا نشد به من بگه چيكار كنم :'( :'( :'( :'( :'(
به جزء appserv با چي ميشه كار كرد؟؟؟
[/quote]
عزیزم اگر مشکلت همون خطاهای بالا بود با اون کدی که دادم حل میشه قطعا درست جایگزین نکردی ؟ اگر درست نمیتویند ست کنید بگید کل فایل تصحیح شده رو بذاریم !
در ضمن اگر appserv 2.5.10 باشه این خطاها نمیاد اگر بالاتر باشه اون کاری که گفتم باید بکنید و یکبار هم ریست کنید دستگاهتون رو
-
دوستان اين دوست عزيز راست ميگه من هم با برنامه appsrv مشكل داشتم!
ببينيد من در كنار اين نرم افزار php traid رو هم نصب كردم و همه چي درست اين دو تا توي سيستم من جدا جدا كار نمي كنند!
كه يك بار به سرم زد دو تا رو با هم نصب كنم!
appsrv از ,mysql پي اچ پي تريد استفاده مي كنه!
و php traid از apach آپسرو استفاده مي كنه!
اگه هر دوتا همزمان اجرا بشه ديگه هيچ مشكلي پيش نمياد!
8) 8) 8) 8) 8) ::) ::) ::) ::) ::) O0 O0 O0 O0 O0
-
پاسخ : وارد نشدن به قسمت مديريت و بخش كاربري..
خوب دوست من مثل این میمونه که شما ماشینتون دوتا موتور داشته باشه و یک دنده و یک رادیاتور! اونوقت موتور اول دنده یکش 20 تا بره و موتور دوم دنده یکش 80 تا ! خوب معلومه بدبختا با همدیگه قاطی میکنن!!!!!!!!
اما ایشون از دو تا موتور استفاده نمیکنن!
یا حق
-
عزيز گل
مثل اينكه خوب متوجه....
نقل قول:
appsrv از ,mysql پي اچ پي تريد استفاده مي كنه!
و php traid از apach آپسرو استفاده مي كنه!
شما مثالت بايد اينطور باشه كه ما دوتا ماشين داريم (هر دو پژو) يكي نيمه اولش كار مي كنه و يكي نيمه دوم!
واگه دونيمه سالم رو كنار هم بگذاريم يك ماشين كامل داريم O0
-
در هر صورت ایشون دوتا ماشین و دوتا موتور و ... ندارن!!! یدونه appserv نصب کردن، اونم روی ویندوز جدید! و مشکل دارن.
و مشکل شما ربطی به مشکل ایشون نداره.
یا حق
-
[img width=640 height=480]http://www.tinypic.info/files/nloqovy9c1p6lyv8qtrf.jpg[/img]
-
آقا شرمنده، در اون ارسال اشتباه نوشتم. :angel:
کد:
http://127.0.0.1/phpmyadmin
اینرو باید مینوشتم که اون رو نوشتم!!! بازم شرمنده :)
[hr]
همچنین :
[quote author=سعید link=topic=20929.msg111265#msg111265 date=1249189209]
از منوی استارت Apache رو استارت کنید. Apache شما هنوز Run نشده احتمالا !
[/quote]
به این تصویر نگاه کن و دو آیتم آبی رنگ شده را کلیک کن تا استارت شود!!!
یا حق
-
خوب مثل این که این دوستمون بعضی مسائل ابتدایی رو نمیدونن
من پیشنهاد میکنم قبل از دست زدن به appserv ویا ... قبلش یه سری اطلاعات هر چند مختصر راجع به ip و معنی پایگاه داده و سرویس دهند های وب کسب کنن
من دیدم که این دوستومن توی آدرس دهی اشتباه میکردن و فکر کنم حتیی نمیدنن که لوکال هاست بعنی چی و 12.0.0.1 چی چی هست . خوب وقتی این طور باشه سر ساده ترین مسائل باید 2-3 صفحه بحث کرد و در آخر هم ...
طبق تصاویری که میبینیم مثل این که این دوستمون یه شبکه داخلی دارن و یه ارتباط اینترنتی از طریق مودم و یه آنتی ویروس کاسپر خوب خیلی احتمال ها هست که باعث این مسئله میشه
شکا یه alt+ctrl+del بزنید و تصویر همه پروسس هایی رو که روی سیستم شما هستن رو به ما نشون بدید تا خدمتتون عرض کنم که اصلا سرویس های وب و پایگاه داده روی سیستم شما در حال اجرا هست یا نه!!!
ضمنا یا کابل شبکه تون رو قطع کنید یه به صورت دستی بهش آی پی بدید تا مشکلی نداشته باشه
ضمنا با مرورگرهایی غیر از فایر فکس هم تست کنید چرا که به هر دلیلی(مثلا ست کردن ****** و ...)شاید این مرورگر مشکلی داشته باشه
اگه حل نشد هم حتما قسمت اول عرایضم رو عملی کنید