پاسخ : یک دامنه یا چند دامنه؟!؟
سلام
اگر من باشم همه دامنه ها رو فوروارد میکنم به یک دامنه اصلی و السلام.
یا حق
خوب میشه دلیلتون رو بگید؟
میخوام از نظر فنی بدونم کدوم؟
از نظر SEO یکی از مهمترین دلایل هست!!!
یا حق
میشه کامل تر توضیح بدین؟
عیب ها و معیب
کسی دیگه ای نیست نظر بده و کمک کنه؟
SEO رو جستجو کنید، به نتایج جالبی میرسید.
شما اگر با دو آدرس یک مطلب داشته باشید، نتیجه عکس در گوگل داره! یعنی مطالب تکراری در یک آدرس و دامنه های مختلف تخلف محسوب میشه.
یکی از کارهایی که در ژئو انجام میشه قفل کردن بر روی یکی از حالتهای www و یا بدون www هست. یعنی انقدر حساسیت هست هست که چنین پیشنهاداتی میشه، چه برسه شما یک سایت رو بر روی چند دامنه بگذارید.!!!!!
یک نگاهی به سایتهایی که چند دامنه هستند بندازید متوجه میشید. مثلاً تبیان چند سال پیش این اشتباه رو داشت و همه دامنه هاش بر روی یک دی ان اس ست شده بود و پارک بود! که الان این مورد رو برطرف کره بود، (حالا یا شانسی یا اتفاقی!). البته تبیان خیلی رو پیشنهادات کاربرانش نظر داره و حتی من یکبار در مورد صفحه اصلی سایت نظر دادم، بعد از یک هفته یک تغییر بزرگ دیدم توش!!! البته نمیدونم این تغییر که گفتم در آدرسهاش هنوز هست یا نه!
در هر صورت پیشنهاد بقیه هم نباید از من متفاوت باشه علی جان. این مورد که بهت گفتم یکی از مهمترینهاشه و به خاطر اینم که شده باید فوروارد کنی.
یا حق
همونطور که پسر مهربون گفتند اکیدا توصیه میشه که دامنه ها رو ریدایرکت کنید به دامنه اصلی. دلیلش رو هم گفتند.
این رو هم اضافه کنم که وقتی شما چند آدرس داشته باشید، ممکنه بقیه به آدرس های مختلف سایت شما لینک بدن.
همچنین سایت شما با آدرس های مختلف ذخیره میشه.
این دو مورد به جز تاثیر منفی که روی وضعیت سایت شما در موتورهای جستجو داره، باعث پراکندگی و ناهماهنگی هم میشه.
واقعا این همه تاثیر عکس داره؟
الان دامنه ی اصلی ما در گوگل 4,190 ایندکس داره. پسوندش دات کامه
بقیش اینطوریه:
MMMM.net توی گوگل 24 تا
MMMM.org در گوگل 32 تا
MMMM.ir در گوگل 45 تا
MMMM.info در گوگل 37 تا
MMM.com در گوگل 41
MMM.irدر گوگل 18
MMM.orgدر گوگل 28
MMM.netدر گوگل 0
MMMMM.orgدر گوگل887
MMMMM.infoدر گوگل54
MMMMM.bizدر گوگل0
MMMMM.nameدر گوگل0
MMMMMM.irدر گوگل 46 تا
پیج رانک دامنه ی اصلی 1 هست.
پس به خاطر همینه که پیج رانک زیاد نمیشه؟
اگه الان اقدام کنم،درست میشه؟
ماهیو هر وقت از آب بگیرید تازست .
این کارو حتما انجام بدید اما انتظار نداشته باشید هفته آینده نتیجه ای ببینید ! یا حتی یک یا 2 ماه آینده ...
نتیجه رو حداقل در 3یا 4 ماه آینده خواهید دید
یا علی
یک سوال
فرضا دامنه ی اصلی ما،این باشه:
mysite.com
و فروم هم در این آدرس باشه:
mysite.com/forum
و دامنه های پارک شده ی ما،پسوند های آی آر و ارگ و اینفو باشند.
یعنی اینا:
mysite.net
mysite.org
mysite.ir
ما همه ی این دامنه ها رو ریدایرکت میکنیم روی دامنه ی اصلی
mysite.ir,mysite.org,mysite.net>>mysite.com
و اگه یک نفر این ادرس رو بزنه،آیا وارد فروم میشه؟:
mysite.ir/forum
یا
mysite.org/forum
بله. اگر با wildcard ریدایرکت کنید، همینطور هست.
کد:
mysite.ir/forum => mysite.com/forum
[quote author=سعید link=topic=21042.msg111815#msg111815 date=1249906916]
بله. اگر با wildcard ریدایرکت کنید، همینطور هست.
[/quote]
اینی که گفتی چیه؟
من فقط ریدایرکت رو با سی پنل از ویکی مامبولرن یاد گرفتم.
در کنترل پنل Cpanel گزینه ای به همین نام هست.
همون گزینه ی تیکی که توی صفحه ی ریدایرکت هست؟
میشه بگید کارش چیه؟
دوست عزیز!
لطفا کمی توجه کنید!
اول می فرمایید اینکار چطور انجام میشه. -پاسخ دادم با Wildcard
باز حالا سوال می کنید کار Wildcard چیه ؟!
نقل قول:
If you want create a wildcard redirect to redirect all files in the directory (example:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] redirects to→
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) be sure to check the Wild Card Redirect box. If you wish to redirect your main domain, subdomains, etc to a sub directory, do not check the Wild Card Redirect box. This would create a loop, breaking the redirect. As a result, if you do try to do this, the redirect will not be created and you will see the error on the next page. You can redirect your main domain, subdomains, etc to a subdirectory successfully by leaving the Wild Card Redirect box unchecked.
آها
یعنی با فعال کردن این گزینه،همه ی فایل ها و پوشه های زیر مجموعه اش هم ریدایرکت میشن؟
درسته؟
بله.
اما اگر زیر دامنه رو ریدایرکت می کنید از این گزینه نباید استفاده کنید.
فکر نمیکنید فقط ثبت کردن دامنه های مشابه برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی کافی باشه و ریدایرکت کردن اون روی دامنه اصلی لزوم و یا فایده ای نداشته باشه؟
آخه همه سایت های بزرگ همین کار رو میکنن.
دامنه های مشابه رو ثبت میکنن و ولش میکنن، نه اینکه همه دامنه های مشابه رو ریدایرکت کنن روی دامنه اصلی، احتمالا این کار در رتبه سایت در موتور های جستجو تاثیر بهتری نداره؟ ( من فکر میکنم حد اقل تاثیرش اینه که هیچ جا لینک با نام دامنه دیگری جز دامنه اصلیتون بهتون داده نمیشه که این کار در بهبود رتبه در موتور های جستجو موثره )
[quote author=yavarikhani link=topic=21042.msg111985#msg111985 date=1250113380]
احتمالا این کار در رتبه سایت در موتور های جستجو تاثیر بهتری نداره؟ ( من فکر میکنم حد اقل تاثیرش اینه که هیچ جا لینک با نام دامنه دیگری جز دامنه اصلیتون بهتون داده نمیشه که این کار در بهبود رتبه در موتور های جستجو موثره )
[/quote]
اگر ریدایرکت کنند، خیر تاثیر منفی نداره.
اگر ریدایرکت کنند هم همین اتفاق میفته. نهایتا ممکنه فقط به صفحه اول لینک داده بشه که اون هم بخاطر اینکه ریدایرکت هست مشکل خاصی پیش نمیاد.
نقل قول:
.Only redirect with www : فقط زمانی آدرس منتقل میشود که کاربر آدرس را به همراه www پیشین وارد کند.
.Redirect with or without www : در هر حالتی (همراه www پیشین و یا بدون آن) آدرس منتقل شود.
.Do Not Redirect www : فقط زمانی آدرس منتقل میشود که کاربر آدرس را بدون www پیشین وارد کند.
نکته بسیار مهم : موتورهای جستجو به دوگانه بودن آدرس حساس هستند، شما با استفاده از مورد آخر میتوانید آدرس سایت خود را در یکی از دو حالت همراه www و یا بدون آن ثابت کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یک سوال مهم
مگه نمیشه که ما از گزینه ی Redirect with or without www استفاده کنیم و سپس در قسمت Redirect to با www وارد کنیم تا همیشه روی این حالت ثابت باشه.
و یک بار دیگه یک ریدایرکت بزنیم از همون دامنه ی اصلی و باز از گزینه ی Redirect with or without www استفاده کنیم و در قسمت Redirect to با www آدرس سایت رو وارد کنیم؟
شما مختارید یک آدرس را به آدرسی که به آدرس دیگری ریدایرکت میشود، ریدایرکت کنید.
مثلاً آدرس 1 را به آدرس 2 ای که به آدرس 3 ریدایرکت شده، ریدایرکت کنید. جالب اینه که میتونید آدرس 3 رو دوباره به 1 ریدایرکت کنید!!!
یا حق
نکته بسیار مهم : موتورهای جستجو به دوگانه بودن آدرس حساس هستند، شما با استفاده از مورد آخر میتوانید آدرس سایت خود را در یکی از دو حالت همراه www و یا بدون آن ثابت کنید.
نه
منظورم توجه به این نکته بود
میخوام این نکته رعایت بشه.
بازم متوجه منظورتون نمیشم ! به نظرتون این موضوع به این تاپیک مربوط میشه ؟ اگر مربوط میشه پاسخ من درست بوده پس، دوباره مطالعه کنید! ولی اگر یک موضوع جدید هست، باید در یک تاپیک جدید دنبال کنید!
یا حق