درود بر عزیزان !
می خواهم آخرین مطالب را به صورت Marquee نمایش دهم . چگونه ؟
برای نمونه این سایت را مشاهده فرمایید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
درود بر عزیزان !
می خواهم آخرین مطالب را به صورت Marquee نمایش دهم . چگونه ؟
برای نمونه این سایت را مشاهده فرمایید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از ماژول [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید
یا علی
مخلص آقای فیروزمندان !
می خواهم فقط تیتر های یک مجموعه را نمایش دهم در آموزش هم نبود .
سلام
منظورتون از عناوین خبرهای موجود در یک مجموعه هست ؟
یا علی
بله فقط عناوین یا به اصطلاح تیترها ی مطالب زیرا وقتی یک مجموعه یا بخش را انتخاب میکنم تمام مطالب و تصاویر هم نمایش داده می شوند.
سلام دوست عزيز ميتوانيد از ماژول پيشرفته زير استفاده كنيد
من ماژول را قبلا نسب کردم و کارایی اش را هم دیده ام اما چه طرفندی به کار بندم که فقط تیتر مطالب یک بخش به صورت اسکرول نمایش داده بشود. مثل این سایت:
سلام
جواب پيدا نشد؟
[quote author=گودرز گودرزنيا link=topic=2208.msg12977#msg12977 date=1157288990]
[/quote]
سلام
با استفاده از ماژولی که گودرز معرفی کرده دقیقا میشه همچین کاری رو انجام داد ...
یا علی
سلام
اين ماژول تيتر رو با مطالب خلاصه نشون ميده
من يكي از اين چهار تا رو مي خوام:
1- تيتر ها به ترتيب به نمايش در بيان و رد بشن (بدون مكث و وقفه پشت سر هم) و همه اين تيترها لينك به اصل مطلب باشن مثل:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2-تيترها به ترتيب نمايش داده بشن البته براي هر تيتر چند لحظه مكث بشه مثل:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (بالاي سايت)
2-تيتر به ترتيب از اولين حرفش تا آخرين حرف نوشته بشن :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
(همه اين ها مي خوام به صورت لينك به مطلب اصلي باشن و خلاصه مطلب به نمايش در نياد.)
كسي چيزي به ذهنش نميرسه؟
ابراهیم جان
چیزی که تو میخوای یه مقدار خاصه و نیاز به نوشتن داره میتونی با Info [at] Mambolearn [dot] com تماس بگیری تا بررسی بکنن و جوابتو بگیری ;)
ممنون
سلام بر تمام دوستان
من يه چيزايي پيدا كردم. يكي از دوستان كه برنامه نويسي بلده اين ماژول رو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] براي مامبو سازگار كنه تا همه استفداه كنن.
از چه ماژولی میشه استفاده کرد که مثلا 10 مطلب آخر؛ که مربوط به بخش های مختلف میشه رو نمایش داد <نه فقط یه بخش>
[quote author=فیروزمندان link=topic=2208.msg13323#msg13323 date=1158212017]
[quote author=گودرز گودرزنيا link=topic=2208.msg12977#msg12977 date=1157288990]
[/quote]
سلام
با استفاده از ماژولی که گودرز معرفی کرده دقیقا میشه همچین کاری رو انجام داد ...
یا علی
[/quote]
تنظیمات رو باید ست کنید روی شناسه های بخش های مورد نظرتون
یعنی توی این قسمت <Weblink Category ID> اسم سه چهار بخشی رو که می خوام بنویسم /بین بخش ها چی، خط تیره بذارم -/
نه شناسه های بخش ها رو بزار و با کاما جدا کن!
در قسمتLink Display Options گزینه linked titles only را انتخاب کن تیترها را نشان می دهد