لطفا طریقه ایجاد یک موقعیت جدید در استایل را توضیح بدید
من یک قالب دارم که یک موقعیت داره که مختص یک ماژول از پیش تعیین شده روی قالب هست اگر بتونم به جای اون از یک ماژول دیگه استفاده کنم بهتره ولی اگر یک موقعیت جدید هم بتونم بسازم عالی میشه .
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا طریقه ایجاد یک موقعیت جدید در استایل را توضیح بدید
من یک قالب دارم که یک موقعیت داره که مختص یک ماژول از پیش تعیین شده روی قالب هست اگر بتونم به جای اون از یک ماژول دیگه استفاده کنم بهتره ولی اگر یک موقعیت جدید هم بتونم بسازم عالی میشه .
ممنون
سلام
برای ساخت یک موقعیت جدید
به منوی سایت -- مدیریت قالب ها -- موقعیت ماژول ها برید و موقعیت جدید را بسازید و بعد در قسمت ماژول ها ماژول مورد نظر را در این موقعیت جدید ساخته شده منتشر نمایید
و برای ایجاد موقعیت جدید در قالب از کد زیر استفاده نمایید
یا علی/خداحافظکد:<?php mosLoadModules('top'); ?>
سلام من یه موقعیت جدید ماژول ساختم و کد را به شکل زیر (قسمت قرمز رنگ رو من وارد کردم) ایجاد کردم ولی الان سایت بالا نمی یاد میشه من رو راهنمایی کنید.
<div id="navigation">
<div class="padding">
<?php mosLoadModules( 'left', -3); ?>
<?php mosLoadModules( 'user4', -2); ?>
<?php mosLoadModules( 'user2', -2); ?>
<?php mosLoadModules( 'right', -3); ?>
<?php mosLoadModules('jadid'; -2); ?>
</div>
دوست عزیز ; را بردارید و جایش , بگذارید .
یاعلی
درود بر شما، ممنون
اگه ممکنه از لینک زیر بازدید کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ماژول اخرین اخبار رو در موقعیت جدید منتشر کردم اما می خوام جای این ماژول کنار ماژول محبوبترین ها باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید
اینجا را ببین:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ماژول محبوب ها در موقعیت user1 است . موقعیت جدید را در کنار اون قرار بده
در ضمن شما که دارید از ما کمک میگیرید چرا نوشتید:
Designed by parsdanesh.ir
حذف کپی رایت مجازه ولی تغییر آن نه
سلام مرثی از کمکتون designed by parsdanesh رو در قالب تستی نوشتم اون هم برای اینکه می خواستم کدها رو برای یادگیری ازمایش کنم
میشه بگین چطوری ماژول جدید رو کنار user1 بذارم
فایل index.php قالب را باز کنید و در جدولی که موقعیت user1 وجود دارد را به 2 تیکه تقسیم کنید و موقعیت جدید را در تیکه جدید قرار دهید
من خواستم برای قالب زمین یه موقعیت راست ایجاد کنم ولی قالب رو به هم می زنه
من دقیقا همون چیزی که برای موقعیت چپ توی قالب هست رو می نویسم ولی قالب رو به هم می ریزهکد:<td dir="rtl" align="left"><?php mosLoadModules ( 'left' ); ?></td>
</tr>
</table></td>
</tr>
</table></td>
<td width="5%">&nbsp;</td>
<td width="68%" valign="top"><table dir="rtl" width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td align="center"><span class="pathway">
<?php mosPathWay(); ?>
</span></td>
</tr>
<tr>
<td align="center"><?php mosLoadModules( 'banner', -1 ); ?></td>
</tr>
<tr>
<td align="left"><?php mosLoadModules ( 'top' ); ?></td>
</tr>
<tr>
<td align="left"><?php mosMainBody(); ?></td>
</tr>
<tr>
<td align="left"><?php mosLoadModules ( 'bottom' ); ?></td>
</tr>
یه سوال دیگه که برام پیش اومده :کد:<td dir="rtl" align="right"><?php mosLoadModules ( 'right'); ?></td>
</tr>
اون اعداد منفی چیه ؟نقل قول:
<?php mosLoadModules( 'user4', -2); ?>
<?php mosLoadModules( 'user2', -2); ?>
<?php mosLoadModules( 'right', -3); ?>
ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام
دوستان لطف کنید و به قوانین احترام بگذارید و سوالات خود را در تاپیک خای جداگانه مطرح نمایید
این تاپیک توسط saeid.z ایجاد و سپس توسط امید یک موضوع جدید مطرح شده و حالا یک سوال جدید توسط azizkhani
لطفا مراعات کنید