اتصال دومین به سرور با تغییر رکورد های dns
سلام دوستان
داخل کنترل پنل دومینم امکان تغییر A record، Cname و ... وجود داره اما برای استفاده از این ها باید dns های سرور جایی که دومین روشه رو اول روی دومین ست کنم.
بعد از ست کردن این dns ها حالا dns هاست اصلی رو چه جوری باید بدم؟
بنده یک A Record اضافه کردم و ip سرور رو بهش دادم اما جواب نداد. یعنی دیگه سایتم بالا نمیاد.
اصلا برای این کار باید از A Record استفاده کنم؟
دوستان کسی نمی دونه؟
اصلا این تغییر رکورد ها باید در دومین صورت بگیره یا هاست یا هر دو؟
به طور مثال برای تغییر MX Record در داخل cpanel در قسمت MX Entry باید تغییرات اعمال بشه حالا MX Record توی پنل دومین نغهمیدم چیه دیگه.
پاسخ : اتصال دومین به سرور با تغییر رکورد های dns
سلام
شما نیازی به ست کردن تک تک این رکورد ها بصورت پیشفرض ندارید( مگر اینکه دلیل خاصی داشته باشید و یا کار خاصی بخوایید انجام بدید که در این صورت کامل بفرمایید تا توضیح بدم )
فقط DNS سرور رو روی دامین ست کنید
بعد از اتصال دامین به سرور اگر از Cpanel استفاده میکنید میتونید رکورد MX رو مستقیما از این قسمت ست کنید
یا علی
پاسخ : اتصال دومین به سرور با تغییر رکورد ها
سلام
ممنون
والا از ابتدا من می خواستم از google app به عنوان سرویس دهندۀ ایمیل استفاده کنم یعنی ایمیل هایی که به دومین سایت ارسال میشه، توی گوگل deliver بشه. توی help اون مراحل کار توضیح داده شده بود که مشکلی هم نبود و MX Record رو توی cpanel تغییر دادم.
اما مشکلم اینه که اصلا نمی فهمم که این MX Record چرا باید در پنل هاست تغییر کنه؟ اون MX Record ئی که در پنل خود دومین وجود داره چیه پس؟
من در جایی خوندم که وقتی ایمیلی ارسال میشه mail server از نام دامنه ی اون ایمیل مثلا اگه test @ sitename.com باشه، بر اساس MX record ئی که در sitename.com هست محل mail server ئی که باید ایمیل در اونجا deliver بشه رو پیدا می کنه. خوب اگه به این شکل باشه در واقع ما باید MX record رو در دامنه تغییر بدیم نه در هاست ولی الان بر عکس شده.
من کلی جستجو کردم اما کاربردی گفته نشده که چه استفاده ای دارن اینا و فقط تعریف کلی هستند.
در مورد A record و cname و ... خلاصه همه ی اینا برام سوال شده :D
با تشکر
سلام
سعی میکنم خیلی ساده بیان کنم
زمانی که شما DNS ست میکنید دامین شما رو به سرور متصل میکنه
بعد از ست شدن دی ان اس شما میتونید تمام رکورد ها رو از طریق سرور و DNS ZONE تغییر بدید
اما این کارو شما مستقما از DNS Manager دامین هم میتونید انجام بدید . با این کار شما میتونید مستقیما A record رو یه یه جا و MX رکورد رو روی سرور دیگری ست کنید
هر دو کار نتیجه یکسانی دارند
...
یا علی
سلام
خیلی ممنون بابت پاسخ
با توجه به مواردی که گفتین من باید از پنل دومین تغییرات رو اعمال کنم چون به dns zone دسترسی ندارم.
در داخل پنل دومین من در تب dns نوشته شده که برای استفاده از dns service باید dns های دومینم رو روی dns هایی که گفته شده ست کنم(dns های گفته شده با fw شروع میشن).
فکر کنم یه چیزی مثل این سایت هایی که dns رایگان میدن هست و باید دومین رو متصل کنی به اون ها و از اونجا تغییرات رو اعمال کنیم.
حالا مشکلم اینه که اگر من dns های گفته شده رو ست کنم چه جوری باید dns های هاست اصلی رو بدم؟(البته از پشتیبانی جایی که دومین قرار داره هم اینو پرسیدم اما خودشونم مثل اینکه توش موندن)
یه سوال دیگه هم اینکه من می خوام ساب دومین ام رو روی سرور دیگه ای هاست کنم. در حال حاضر ساب دومین رو روی سرور دوم ساختم، حالا باید A record برای اون ساب دومین تعریف کنم و ip سرور دوم رو بدم؟ نیازی به تعریف NS record و معرفی dns سرور های سرور دوم که ساب دومین روش هست وجود داره؟
با تشکر :) ;)
سلام
پیشنهاد میکنم اگر آشنایی کافی با این قسمت ندارید فقط DNS رو ست کنید و تغییر record هارو از طریق DNS Zone سرور به مدیر سرور بسپارید. برای این کار کافیه به پشتیبانی هاست بگید رکورد ها رو ست کنند ....
شما نیاز به یک سری رکورد دارید :
A Record ---> دامین اصلی رو روی آیپی اصلی سرور ست کنید
MX Record --- > همه ام اکس های گوگل رو روی دامین اصلی ست کنید
برای سابدامین : کافیه یک A record براش بسازید و این بار بجای دامین اصلی- سابدامین رو روی آی پی سرور دوم ست کنید و این اکونت رو روی سرور دوم بسازید
یا علی
مجددا سلام
نقل قول:
شما نیاز به یک سری رکورد دارید :
A Record ---> دامین اصلی رو روی آیپی اصلی سرور ست کنید
MX Record --- > همه ام اکس های گوگل رو روی دامین اصلی ست کنید
این ها رو با فرض اینکه dns هایی که گفته شده (همون هایی که گفتم با fw شروع میشن) رو ست کردم انجام بدم یا اینکه dns های هاست اصلی رو بدم؟
نقل قول:
برای سابدامین : کافیه یک A record براش بسازید و این بار بجای دامین اصلی- سابدامین رو روی آی پی سرور دوم ست کنید و این اکونت رو روی سرور دوم بسازید
برای ساب دومین دقیقا همین کار رو کردم. بنده یه A record برای ساب دومین ساختم و ip سرور دوم رو دادم بهش. روی سرور دوم هم اون ساب دومین رو ایجاد کردم، البته این ساب دومین رو زمانی ایجاد کردم که دومین ام به اون سرور متصل بود و الان دومین به سرور اول متصله. اما هیچ اثری نکرد و روی ساب دومین چیزی بالا نمیاد.
ناگفته نمونه که من اون dns هایی که fw شروع میشن(fw1.sitename.com و fw2.sitename.com) رو ست نکردم و dns های هاست ست هست.
با تشکر
سلام
پنل دامین شما چیه ؟
DirectI ? onlinenic ? enom ? godaddy
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=21959.msg115667#msg115667 date=1255592051]
سلام
پنل دامین شما چیه ؟
DirectI ? onlinenic ? enom ? godaddy
یا علی
[/quote]
directI هست.
سلام
لینک و آموزش های موجود در لینک زیر را ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=21959.msg115802#msg115802 date=1255855843]
سلام
لینک و آموزش های موجود در لینک زیر را ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
[/quote]
سلام
خیلی ممنون اما من همون روز اول همۀ اینا رو از help پنل دومین خوندم.
در قسمت How do I start using the DNS Service؟ گفته شده که name server ها رو به name server های ما تغییر بدید:
نقل قول:
Change the Name Servers of your domain name to our Name Servers
For the DNS Service to work, it is essential that all queries for your domain name should reach our Name Servers, which would respond to the query with the records that you have specified.
Thus, it is vital that you change the Name Servers for your domain name to our Name Servers.
Follow the process outlined below to know what Name Servers you need to use:
1. Proceed to the DNS Service interface. Click here to read how >>
2. Here, you would find under the Name Server Information section, the list of Name Servers you need to set for your domain name
.
برای شما هم احتمالا باید به این صورت باشه:
کد:
fw1.mamboserver.biz
...
حالا من مشکلم اینه که وقتی name server ها رو به اینایی که گفته شده تغییر دادم بعدش چه جوری name server های هاستم رو بدم؟
سلام
زمانی که شما رکورد هارو ست میکنید باید DNS هایی که در سیستم به شما داده میشه رو ست کنید نه DNS های سرور رو
چرا ؟
چون شما از طریق ست کردن رکورد A دامین رو به سرورتون متصل کردید و ...
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=21959.msg115849#msg115849 date=1255956030]
سلام
زمانی که شما رکورد هارو ست میکنید باید DNS هایی که در سیستم به شما داده میشه رو ست کنید نه DNS های سرور رو
چرا ؟
چون شما از طریق ست کردن رکورد A دامین رو به سرورتون متصل کردید و ...
یا علی
[/quote]
خوب دقیقا مشکل منم همینه.
بنده dns هایی که سیستم داده بود رو ست کردم، بعد از اون برای اتصال دومین به هاستم یک A record تعریف کردم و ip سرور رو بهش دادم.
اما کار نکرد.
برای همین موندم که چیکار باید بکنم؟ باید علاوه بر A record، رکورد دیگه ای تعریف کنم؟ یا کار دیگه ای لازمه انجام بدم؟
سلام
Primary IP رو ست کردید ؟
Ping کنید ببینید درسته ؟
آیا بعد از ست کردن Record ها و DNS صبر کردید که در آی اس پی شما آپدیت بشه ؟ ( 24 تا 48 ساعت )
یا علی
نقل قول:
Primary IP رو ست کردید ؟
خیر، یعنی نمی دونم کجا باید ستش کنم و اصلا چی هست؟
نقل قول:
آیا بعد از ست کردن Record ها و DNS صبر کردید که در آی اس پی شما آپدیت بشه ؟ ( 24 تا 48 ساعت )
بله اما بعدش سرور رو نمیشناخت و اصلا سایت بالا نمیومد.
Primary IP آی پی اصلی سرور شماست
بدون دسترسی به سرور و دامین بیشتر از این نمیشه کمکی کرد بهتر هست موضوع رو با پشتیبانی هاست در میون بذارید
یا علی
سلام
2 تا سوال دارم
اول اینکه من از irpowerweb هاست و دومین خریدم برام ایمیلی اومده که میگه DNS دومین رو به اینها تغیر بده:
Ns1.irpowerweb.com
ns2.irpowerweb.com
البته ای پی های این سرور ها رو هم داده
حالامن میخوام این تغیرات رو رو دومین ام بدم آیا باید nameserver ها رو کامل مثل بالا وارد کنم یا اینکه فقط باید ns1 و ns2 رو وارد کنم ؟
سوال دومم اینکه در قسمت a record دومین بنده دو تا رکورد وجود داره که هر دو اسم سایتم هستند یکی با www و دیگری بدون اون،
آیا باید پاکشون کنم ؟
سلام
1) باید nameserver ها رو کامل وارد کنید.
2) اگر میخواهید مردم به دومین شما با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و domain.com وصل شوند وجود جفتشان الزامیست.