سلام
می خواستم بپرسم مامبو 4.6 کی فارسی می شه؟
و شما کذوم وژن مامبو را به ما(استفاده کنندگان) برای استفاده پیشنهاد می کنید که داری امکانات خوب و قوی امنیت,سرعت باشه؟
ممنون
بای
یاعلی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
می خواستم بپرسم مامبو 4.6 کی فارسی می شه؟
و شما کذوم وژن مامبو را به ما(استفاده کنندگان) برای استفاده پیشنهاد می کنید که داری امکانات خوب و قوی امنیت,سرعت باشه؟
ممنون
بای
یاعلی
سلام
ما از امروز شروع به کار کردیم .
با توجه به تغییرات زیادی که در هسته این نسخه شاهد هستیم زمان دقیقی برای انتشار نسخه فارسی نمیشه گفت .
اما تمام سعی خودمون رو میکنیم که در اولین فرصت این نسخه منتشر بشه .
قطعا نسخه 4.6 بهترین نسخه خواهد بود .
یا علی
سلام
اين امكان وجود داره كه ما مامبوي قبل رو حذف كنيم و مامبوي 4.6 رو نصب كنيم . البته بدون اين كه به مطالب سايت خللي وارد بشه؟
اقای فیروزمندان در مورد ارتقا دادن 454 به 4.6 آیا مشکلی پیش نخواهد آمد ؟
خیر
پچ ارتقا هم منتشر میشه
[quote author=ابراهيم link=topic=2310.msg13619#msg13619 date=1158590143]
سلام
اين امكان وجود داره كه ما مامبوي قبل رو حذف كنيم و مامبوي 4.6 رو نصب كنيم . البته بدون اين كه به مطالب سايت خللي وارد بشه؟
[/quote]
تو رو خدا يه فكري هم براي كساني بكنيد كه مي خوان مامبوي 4.6 نصب كنن و مامبوي قبلي رو پاك كنن.چون سايت من به يك مشكلي بر خورده كه فكر ميكنم توي مامبوي قبلي اگر اينكار انجام بشه حل بشه.
دوست عزیز عرض کردم که پچ ارتقا هم ارائه میشه بدون اینکه به محتوای سایت شما صدمه ای بزنه!
مگه تاحالا غیر از این بوده؟
آقای فیروزمندان و بچه های خوب مامبولرن دیگر صمیمانه تبریک میگم.
زحمات شما واقعا قابل تقدیره.
[quote author=محمد link=topic=2310.msg13626#msg13626 date=1158592256]
دوست عزیز عرض کردم که پچ ارتقا هم ارائه میشه بدون اینکه به محتوای سایت شما صدمه ای بزنه!
[/quote]
دوست عزيز من نگفتم تا حالا غير از اين بوده
عرض كردم خدمتتون كل مامبو 4.6 فارسي در سايت قرار بگيره كه بشه اين مامبو رو به طور كلي حذف كرد و مامبوي جديد رو نصب كرد.
اونچه كه تاحالا بچه هاي مامبولرن زحمت كشيدن اين بوده كه پچ ارتقا رو در سايت قرار ميدادن كه در اين پچ فقط اون قسمتهايي كه تغيير كرده بود قرار داشت و فقط بايد اونهارو در جاي خودشن قرار ميداديم.
در هر صورت ممنون
[quote author=ابراهيم link=topic=2310.msg13628#msg13628 date=1158593621]
[quote author=محمد link=topic=2310.msg13626#msg13626 date=1158592256]
[/quote]
دوست عزيز من نگفتم تا حالا غير از اين بوده
عرض كردم خدمتتون كل مامبو 4.6 فارسي در سايت قرار بگيره كه بشه اين مامبو رو به طور كلي حذف كرد و مامبوي جديد رو نصب كرد.
اونچه كه تاحالا بچه هاي مامبولرن زحمت كشيدن اين بوده كه پچ ارتقا رو در سايت قرار ميدادن كه در اين پچ فقط اون قسمتهايي كه تغيير كرده بود قرار داشت و فقط بايد اونهارو در جاي خودشن قرار ميداديم.
در هر صورت ممنون
[/quote]
نخیر !!!
فقط برای ورژن 4.5.4 که یک ورژن غیر ضروری و نه چندان مهم بود پچ ارایه شد. البته این ورژن هم در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به طور کامل قرار گرفته! منتها در همه ورزن های دیگه همیشه هم پکیج کامل و هم پچ ارتقا قرار گرفته و میگیره.
شما هم نگران نباشید. همیشه اقلا سه روش برای ارتقا وجود داره.
۱- استفاده از پچ
۲- پاک کردن و نصب مجدد با استفاده از دیا بیس قبلی
۳- نصب تمیز!
;)
سلام
ممنون از جوابتون خيالم راحت شد.
اون دو تا روش آخر مخصوصا روش آخر بهترينه