سلام
وقتی کسی فرم تماس با ما رو پر میکنه و می فرسته هیچی به دست من نمی رسه مشکل از چی می تونه باشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
وقتی کسی فرم تماس با ما رو پر میکنه و می فرسته هیچی به دست من نمی رسه مشکل از چی می تونه باشه؟
سلام
ایمیل رو درست ست کردید ؟
به فرم تماس با ما یوزری assign کردید ؟
چک کنید ببینید در سرور شما تابع mail فعال هست یا باید حتما SMTP ست بشه ؟
یا علی
من ایمیلی که ست کردم gmail بود
من سه سوال پرسیدم و شما 1 جواب دادید !
لطفا به وقت دیگران احترام بذارید و پست ها را با دقت مطالعه کنید و جواب کامل بدید
یا علی
سلام
من SMTP v, بله کردم و از اون منوي سه تايي SMTP رو انتخاب کردم ..
پورت رو 25 دادم ! همونطوري که توي قسمت ميلز بود ... يوزر و پس ميل مورد نظر رو هم وارد کردم ولي باز هم کار نميکنه :(
چه کنم ؟
با یک نرم افزار مثل Thunderbird مشخصات داده شده را چک کنید تا از صحت آنها مطمئن شوید
موفق باشید
سلام
من طبق عکس اول مشخصات رو گرفتم و در عکس دوم گذاشتم ... يک Security Warning داد که اونو Accept کردم ...
خو الان توي اين مرحله ميمونه :(
احيانان اگه ردش هم کنم پيام عدم توانايي سرور در Secure authentication ميده ...
چطوري ميتونم درست تنظيم کنم ؟!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
ایراد به همین علته که مشخصات درست نیست
موفق باشید
خوب من مشخصات رو توي عکس گذاشتم چرا با اينها درست در نمياد ؟!:-؟
مشخصات ُsmtp شما صحیح نیست برای همین این مشکل را دارید
مشخصات smtp را خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم
موفق باشید
مگه اين عکس ها تنظيماتش نيست ؟!
Outlook به صورت خودکار در حالت Unencrypted شناخت و ميل ها رو لود کرد ...
چرا توندر برد چنين کارب رو نتونست ؟!
نمیدونم والا ، نباید مشکل خاصی باشد
اگر با اوتلوک مشکلی نداشته باشد باید در سایت هم درست عمل کند
توي سايت هم درست عمل ميکنه با Webmail هاي تحت وب کار ميکنه ولي خوب با توندر کار نميکنه ...
به هر حال ممنونم از پاسختون ...
آدرس smtp را چی وارد می کنید در سایت؟
من چيزي وارد نکردم ! فقط از قسمت Webmail يک چيزي ساختم و از قسمت چک کردن چک کردم ! چيزي رو دستي وارد نکردم !
پس مشکل شما اینه که شما آدرس Smtp را اصلا در جوملا وارد نکرده اید
اسم سایت شما چیست تا بهتون بگم آدرس Smtp اون چیه
موفق باشید
gonbadkooh.ir
پس آدرس Smtp شما mail.gonbadkooh.ir می باشد.
در تنظیمات کلی این آدرس را به عنوان آدرس Smtp وارد نمایید
موفق باشید
آها ... شما توي مديريت جوملا رو دارين ميگيد .. اونجا Localhost نوشتم ... چون نميدونستم ...
حالا وارد کردم ...
ولي باز هم نشد ...
طبق اين عکس پورت رو 25 کردم و امنيت رو هيچ کدام قرار دادم ...
حالا اين عکس رو ببينيد ...کد:http://shahrsakhtafzar.com/img/out.php/t25158_213201030829PM.gif
تنظيمات به اين شکله ... يوزر نيم ميلم که همون Info هست و تنظيمات ديگه ... اگه مشکلي هست بگيد ...
کد:http://shahrsakhtafzar.com/img/out.php/i25166_213201054952PM.gif
راستي من يک ميل به اينفو ارسال کردم ولي چرا اوتلوک به صورت اتوماتيک نگرفت !:(
توي وب ميل اومده ...
** هایپرلینک خارج شد
نام کاربری info خالی نیست بلکه باید به صورت کامل باشد
اینکار را انجام بدید مشکل باید برطرف شود
موفق باشید
متاسفانه هنوز هم درست نشد !
قبلا وقتي ارسال يک کپي رو ميزدم براي من ميفرستاد يک ميل ولي براي ميل سايت نمي رفت ولي الان هر دو کار نمي کنه !
اگی اون موقع یکی برای خودتون میرفته پس تنظیمات شما درست بوده
اشکال از یک چیز دیگست
خوب تنظيمات درست چيه ؟!
مشکل از کجا ميتونه باشه ؟!
اگر ایمیل به خودتون میاد ارسال ایمیل درسته و مشکل را باید از مدیر هاست بپرسید که چرا ایمیل به خود هاست نمیاد، شاید به صورت خودکار قفل از رسیدن به عنوان اسپم حذف می شود
موفق باشید
مدير هاست هيچ چيزي نميدونه ! ميگه مشکل من نيست !به همين خاطر دارم منتقلش ميکنم ...
به هر حال طبق عکس هايي که دادم تنظيمات هميناست ؟!
براي خودتون هم اينطوريه ؟!