پاسخ : مشکل منوی آبشاری در قالب
این قالب اصلا منوی آبشاری نداره
باید خودتون از ماژول های منوی آبشاری استفاده کنید
من مجددا جوملا رو از سایت دانلود کردم و بصورت پیش فرض نصب کردم
هیچ قالبی هم روش نصب نکردم اما بازهم این مشکل وجود دارد و منو بصورت آبشاری دیده نمیشه و در یک ردیف نشون میده
تو صفحه مدیریت منو کاملا ساب منوها رو بصورت ساب منو شده نشون میده
ممنون
دوست عزیز
باید منو قابلیت آبشاری شدن رو داشته باشه که آبشاری بشه !!! از مننوی آبشاری خاصی استفاده میکنید یا خیر ؟ اگر آری اسمش رو بگید در غیر این صورت باید از منوی ها و ماژول های در این رابطه استفاده کنید
من الان از همون قالب پیش فرض جوملا دارم استفاده میکنم
آیا این قالب قابلیت منوی آبشاری رو نداره؟
اگه نداره و خواسته باشم منوی آبشاری نصب کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
با تشکر ویژه
خیر نداره
ماژول های آبشاری زیاد هستند برای مثال
h ttp://joomlacode.org/gf/project/superfishmodule/frs
این ماژول را روی نسخه 1.5.15 فارسی هر کاری که کردم نصب نشد
تمام پرمیژنهایی که میخواست 777 کردم بازهم نصب نشد
ممنون میشم از دوستان محترم اگه منوی آبشاری دیگه ای دارن معرفی کنن و یا این مشکل را حل کنن
خطاهایی که تو حین نصب شاهدش بودم عبارتند از :
1) وقتی از طریق آپلود بسته فایل نصب میکنم خطای زیر رو میده
اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل
2) وقتی از طریق نصب از پوشه نصب میکنم خطای زیر رو میده
ماژول نصب: ماژول دیگری درحال استفاده از این پوشه میباشد: "/home/host/public_html/jom/modules/mod_superfishmenu"
کد:
Displays a dropdown menu using mod_mainmenu with jQuery, Superfish and plugins. mod_mainmenu : Copyright 2005-2008, Joomla! Project ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) Superfish : Copyright 2008, Joel Birch ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) Supersubs : Copyright 2008, Joel Birch $.event.special.hover : Copyright 2008, Three Dub Media ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) bgIframe : Copyright 2006, Brandon Aaron ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) jQuery : Copyright 2008, John Resig ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) superfish_width_mod : Copyright 2009, Cy Morris ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3) وقتی از طریق نصب از آدرس نصب میکنم خطای زیر رو میده
کد:
Warning: file_put_contents(/home/host/public_html/jom/tmp/) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Is a directory in /home/host/public_html/jom/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 298
باتشکر
** تگ کد اضافه شد
از یک ماژول دیگه استفاده کنید احتمالا ماژولش مشکل داشته باشه
h ttp://w ww.hexadesigners.com/our-joomla-extensions/42-modules/64-hxd-moomenu-for-joomla.html
h ttp :// w ww.artetics.com/ARTools/art-totalmenu
h ttp://ww w.kksou.com/php-gtk2/Joomla/Drop-Down-Menu-Apple-style.php#download
سلام مجدد
ظاهرا مشکل از تنظیمات هاسته
هر ماژول منویی نصب میکنم همون خطاهای بالا رو نشون میده
مجید جان خیلی در حق ما لطف کردی و جواب دادی ، الان هم اگه نکته ای به ذهنتون میرسه منو راهنمایی کنید
باتشکر
مشکل در پرمشین هاست
شما ftp رو ست کن در جوملا این مشکل رو نخواهی داشت
ftp از طریق جوملا تنظیم نشد و مستقیم مشخصات را در فایل configuration.php تنظیم کردم و پوشه نصب جوملا و همچنین tmp را هم 777 کردم اما بازهم مشکل حل نشد و جهت نصب ماژول خطای زیر رو میده
* JFTP::store: Bad response
* اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل
ممنون میشم کمک کنید
مشکل رو خودم حل کردم :D
دوستان کافیه جوملا را بصورت کاملا استاندارد نصب کنید و تمام مقادیری که حین نصب میخواد ست کنید
من زمان نصب ftp رو ست نکرده بودم و پس از نصب تنظیمش میکردم که با این خطاهای عجیب غریب مواجه میشدم
پس روی ftp هنگام نصب دقت کنید تا بعدا مشکلی براتون پیش نیاد
از دوست خوبم آقا مجید هم تشکر میکنم که وقت گذاشتن
ممنون
سلام
من از قالب سرباز و چند تا قالب دیگر که خودشان منوی آبشاری دارن استفاده کردم اما نمی دونم چرا منو ها
کنار همدیگر میان البته از قالب سینا گلاس دوست داشتم استفاده کنم اما منوی آبشاری نداشت با ماژول
swmenu هرچه کار کردم نتونستم یه چیز قشنگ در بیارم شما بگید من کد خاصی در زیر منوی ایجاد شده
باید قرار بدم تا آبشاری نشون داده بشه؟ اصلا شما یه قالب با منوی آبشاری لینک بده تا من تست کنم
شاید مشکلم رو زود تر حل کردم
دروود
به مامبولرن خوش امدید
قبل از ایجاد تاپیک به قوانین توجه کنید
13) حتی الامکان از ارسال در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.
میتونید از افزونه های منو ساز استفاده کنید
سوال خودتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد