با سلام
میخواستم بدنم کسی میدونه اسم قالب کنونی سایت چی هست؟؟؟
و همچنین رایگانه یا نیست؟ اگه رایگان هست لینک دانلود اون چی هست ؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
میخواستم بدنم کسی میدونه اسم قالب کنونی سایت چی هست؟؟؟
و همچنین رایگانه یا نیست؟ اگه رایگان هست لینک دانلود اون چی هست ؟؟؟؟؟
سلام
ببخشید کدوم سایت ؟؟
[quote author=مجید link=topic=23158.msg120967#msg120967 date=1261730902]
سلام
ببخشید کدوم سایت ؟؟
[/quote]
منظورم قالب همین انجمن هست انجمن مامبولرن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
این یک قالب تجاری است که خریداری شده و تغییرات بسیار زیادی در آن داده شده است این قالب اصلا رایگان نیست و نسبت به قالب تجاری اولیه هم تغییرات بسیار زیادی دارد
پیروز باشید
[quote author=مجید link=topic=23158.msg120978#msg120978 date=1261737894]
سلام
این یک قالب تجاری است که خریداری شده و تغییرات بسیار زیادی در آن داده شده است این قالب اصلا رایگان نیست و نسبت به قالب تجاری اولیه هم تغییرات بسیار زیادی دارد
پیروز باشید
[/quote]
خوب این قالب رو چطور میشه خرید و قیمت چقدره؟؟؟ از کجا باید خرید میشه راهنمایی بفرمایید
از این جا توضیحات هم در آن داده شده است
dzinerstudio.com
demo.dzinerstudio.com
[quote author=مجید link=topic=23158.msg120981#msg120981 date=1261738864]
dzinerstudio.com
demo.dzinerstudio.com
[/quote]
اون دموی که آدرسشو گذاشتین هیچ شباهتی به قالب این انجمن نداره فقط یه کم داره
بهنظر من این قالب این انجمن نیست
سلام
پیروز باشید
[/quote]
بنده هم عرض کردم خدمت شما ! شما ظاهرا توجهی نکردید
[quote author=مجید link=topic=23158.msg121062#msg121062 date=1261804457]
سلام
پیروز باشید
[/quote]
بنده هم عرض کردم خدمت شما ! شما ظاهرا توجهی نکردید
[/quote]
توی یخ سایت دیه در مورد قالبتون پرسیدم اونو گفتن قالبتون رایگانه اتفاقا توی سایتی که گفتین رایگان گذاشتنش(DzinerStudio)
باید بگم این قالب تجاری نیست بلکه رایگانه فقط یه سری افزونه بهش اضافه شده و کمی هم توی CSS تغییراتی به وجود آوردند
من فکر میکردم شما درست میگید که این جا ی کمی تامل داره برای کاربرای سایت
این اتفاق 8ماه پیش هم برای جومفا افتاد که اونا هم گفتمن قالب ما تجاری در حالی که نبود و همه فهمیدم
اکه خواستید لینک دانلود قالب این جا رو بذارم تا صحت حرفام تایید بشه
شما هر طوری دوست دارید میتونید فکر کنید دوست ما
ما نیاز به گفتن دروغ نداریم و اینقدر هم توانایی این رو داریم که طراحی رو انجام بدیم
حالا هر طوری که دوست دارید و مایل هستید و خیالتون رو احت میکنه و دلتون رو خنک میکنه و ... میتونید فکر کنید
دیگه نیازی نمی بینم که براتون بیشتر توضیح بدیم
[quote author=مجید link=topic=23158.msg121081#msg121081 date=1261810028]
شما هر طوری دوست دارید میتونید فکر کنید دوست ما
ما نیاز به گفتن دروغ نداریم و اینقدر هم توانایی این رو داریم که طراحی رو انجام بدیم
حالا هر طوری که دوست دارید و مایل هستید و خیالتون رو احت میکنه و دلتون رو خنک میکنه و ... میتونید فکر کنید
دیگه نیازی نمی بینم که براتون بیشتر توضیح بدیم
[/quote]
چرا ناراحت میشید؟شما میتونستید بگید که قالب ما رایگان بوده ولی روش کار کردیم نه اینکه یه لینک دورغی بدید بگید اینه کاملا معلوم بود که اون نیست
باز هم میگم اگه مایل هستیتد لینک دانلود قالب رو بزرام
من که با کسی دشمنی ندارم
حالا مشکل شما چی هست چه رایگان چه غیر رایگان ؟ مشکل خاصی دارید لینک رو هم که میگید دارید خب به سلامتی خوشتون باشه استفاده کنید و حالش رو هم ببرید اگر مشکلی هم بود بفرمایید
حالا یک سوال پیش اومده برای من اونم اینکه شما که اینقدر تبحر و توانایی دارید خب آیا قدمی هم در خدمت به جامعه خصوصا به صورت رایگان اونم برای 4 5 سال متوالی انجام دادید ؟ آیا از هزینه های هنگفتی که متحمل باید شد خبر دارید ؟ یا اینکه یکی دو ساله وارد این دنیا شدید حالش رو هم بردید هر وقت هم سوال داشتید اومدید جواب هم گرفتید گاهی از جواب ها در قبال انجام در جایی پولم گرفتید و حسابی خوشحالم شدید !!!!!
و در آخر
[quote author=مجید link=topic=23158.msg120981#msg120981 date=1261738864]
dzinerstudio.com
[/quote]
کافیه دمو ها رو به دقت بررسی کنید توی دموها قالبی هست که دقیقا مشابه همین قالبه و فقط ترکیب رنگ ان متفاوت هست
یکبار دیگه هم گفتم ما نیازی به دروغ نداریم چون نیازی به اثبات چیزی به کسی با دروغ نداریم ما با فعالیت خودمون به دیگران خودمان را ثابت می کنیم و در قبال فعالیت های که میکنیم چشم داشتی هم نداریم !
درصورتی که مایل به ادامه بحث هستید به صورت خصوصی در خدمت شما هستم لینک قالب خریداری شده رو هم دقیقا به شما خواهم داد اگر واقعا نیافتید !!!
تاپیک قفل و دوست داشتید خصوصی ادامه میدیم
پیروز باشید