مشکل در ورود به بخش مدیریت
سلام خسته نباشید دوستان
من یه جوملا نصب کردم براحتی دوروز کارکد ولی حالا با همان یوزر پس قبلی وارد نمیشه و میگه اشتباهه حتی تو پی اچ پی مای ادمین هم عوض کردم ولی بازهم ارور میده لطفا بهم بگید چرا؟
سایت زیراست
partodadeh.ir
چه اتفاقی میفته که اینجوری میشه من هیچ چیز را دستکاری نکردم
** یوزر و پسورد سایت حذف شد
پاسخ : مشکل در ورود به بخش مدیریت
سلام
دوست محترم لطفا اطلاعات محرمانه ی سایتتون رو در انجمن قرار ندید.
دلیل این اتفاق موارد مختلفی میتونه باشه که یکیش ممکنه هک شده باشید.
به همین علت کلیه ی پسوردهاتون رو عوض کنید.
آیا مطمئنید از طریق phpmyadmin درست اقدام کردید؟ آیا کد و پسورد شما صحیح است؟
اگر مطمئن هستید، یک جوملا در هاستتون نصب کنید و سپس کد مربوط به پسورد اون رو از طریق phpmyadmin جایگزین جوملای کنونی کنید.
یا علی
در ادامه حرف رضا جان ، شما چطوری رمز را در phpmyadmin وارد کردید؟
سلام
من میرم تو مای ادمین روی تیبل یوزر و تو بخش مورد نظر و اونجا پسورد کد شده رو پاک کردم پسورد جدید رو وارد نمودم که ازاون ببعد بصورت کد شده نشون نداد و عینا پس رو نشون میده ولی بازهم وارد نشد سایت دو روزه راه افتاده و خوب کارمیکرد تا اینکه پسورد از کارافتاد و برام عجیب بود در ضمن من پسورد هاست رو خصوصی فرستادم برای اقا نوید نمیدونم چرا تو بخش عمومی نمایش داده شد
بازم ممنونم
میشه بگید چه جوری برم تو مای ادمین و پسورد جدید بسازم شاید راهی که من میرم اشتباه باشه متشکرم
** دو پست شما یکی شد
سلام
دوست محترم شما در فیلد پسورد در phpmyadmin نباید پسورد رو مستقیم وارد کنید بلکه در اون فیلد بصورت کد شده پسورد ذخیره میشه.
پسوردهای زیر رو امتحان کنید:
کد:
- admin = 21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3
- secret = 5ebe2294ecd0e0f08eab7690d2a6ee69
یا علی
با سلام
من هم مشکل این دوستمونو دارم و این کار رو هم که گفتید انجام دادم یعنی پسوردم رو تو پی اچ پی مای ادمین عوض کردم ولی وقتی از صفحۀ مدیریت می خوام وارد بشم بدون اینکه بهم بگه که یوزر یا پسوردتون مشکل داره، هیچ عکس العملی نشون نمی ده. می خواستم از طریق openID وارد بشم که اونم نشد میگه ظرفیت پره و از این چیزا!
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
سلام
از طریق بخش کاربری سعی کنید با کلیک روی به یاد آوری پسورد و وارد کردن ایمیل و نام کاربری پسورد خود را ریست کنید
اگر باز هم مشکلی داشتید یوزرنیم و پسورد هاست و آدرس سایت را به صورت خصوصی ارسال کنید بررسی میکنم
یا علی
تو بخش کاربری (ورود به سایت اگه منظورتون باشه) یه همچین گزینه ای نیست! فقط گزینه Login with openID وجود داره و گزینه فراموش کردن پسورد نیست!
سلام
سایت شما انلاین هست یا لوکال ؟
اگر انلاین هست ادرس رو بزارین
مطمئناً جای برای باز اوری پسورد هست
[quote author=Mr.MersaD link=topic=23652.msg127592#msg127592 date=1267030012]
سلام
سایت شما انلاین هست یا لوکال ؟
اگر انلاین هست ادرس رو بزارین
مطمئناً جای برای باز اوری پسورد هست
[/quote]
سلام
لطفا پست ها را با دقت مطالعه کنید !
در پست اول ایشون آدرس سایت را قرار دادند
[quote author=retaheri link=topic=23652.msg127581#msg127581 date=1267010029]
تو بخش کاربری (ورود به سایت اگه منظورتون باشه) یه همچین گزینه ای نیست! فقط گزینه Login with openID وجود داره و گزینه فراموش کردن پسورد نیست!
[/quote]
بالای سایتتون رو ببینید
نوشته شده :
فراموشی نام کاربری خود ؟
کلیک کنید !
یا علی
سلام اقای فیروزمندان
خسته نباشید با عرض احترام
کاربر اولی که پست دادند با این کاربر که پست رو ادامه میدن فرق میکنه
KASRACMS # retaheri
با عرض سلام مجدد
من پریروز هم مراجعه کردم به این بخش و راهنماییهاتون رو انجام دادم ولی هیچ کدوم ثمری نداشت
هاستم آنلاینه به آدرس saamen.biz
لطفا راهنماییم کنید
پسورد رو عوض کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد و گزینه فراموش کردن پسورد رو هم ندیدم
سلام
از لینک زیر پسورد رو ریست کنید:
saamen.biz/index.php?option=com_user&view=reset
یا علی
این کار رو هم کردم ولی باز هم بعد از عوض کردن یوزر و پسورد دوباره همون اتفاق می افته یعنی یوزر پسورد رو که وارد می کنم و لاگ این می کنم بدون هیچ اتفاقی همون صفحه باز می شه و هیچ اروری نمی ده و در عین حال وارد جوملا هم نمی شه؟ می خواید آدرس سایت و یوزر پسوردم رو بدم امتحان کنید؟
یه بار بعد از عوض کردم یوزر پس ورد که وارد شدم نوشت نشست شما منقضی شده است. بعد دوباره همون آش و همون کاسه!
وقتی می خوام از طریق OpenId هم وارد بشم این ارور رو می ده:
The requested resource
/administrator/index.php
does not allow request data with GET requests, or the amount of data provided in the request exceeds the capacity limit.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_jk/1.2.25 Server at saamen.biz Port 80
یه چیزی:
تو phpMyAdmin وقتی وارد jos_User می شم و administrator تو فیلد activation مقدارش خالیه! ممکنه از اون باشه؟
ممکنه که جوملا خودش نذاره که وارد بشم؟ یعنی من اگه جایی رو دستکاری کنم؟ چون من بعضی از plug in ها رو دستکاری کردم ولی یادم نیست که بعد از اون وارد شدم یا نه ولی فکر می کنم وارد شده بودم بدون مشکل و یه دفعه این مشکل بوجود اومد
** چهار ارسال شما یکی شد
آیا ماژول یا پلاگینی رو دستکاری کردید یا چیز جدیدی نصب کردید؟
دستکاری که آره! پلاگین نصب کردم حذف کردم ماژول نصب کردم (بازدیدکنندگان، رتبه در سایت و...)
یکبار هم می خواستم یه ماژول واسه درج نظرات کاربران نصب کنم گفت نمی تونید باید نسخه قدیمی پلاگین ؟؟؟ (اسمش یادم رفته) رو نصب کنید ولی چون اسمش توی پلاگین ها نبود من همه پلاگین های غیر فعال رو تیک زدم و فعال کردم تا اون پلاگینه فعال بشه (که شد و بالای صفحه پنل مدیریت با رنگ قرمز، فعال بودن اون پلاگین رو نشون داد) بعد که ماژول رو نصب کردم و کار نکرد خواستم دوباره غیر نصب کنم اون پلاگین رو و چون اسمش رو نمی دونستم بازم اونایی رو که یادم می اومد قبل از فعال کردن همه پلاگین ها فعال بودند رو فعال گذاشتم بمونن و بقیه رو غیر فعال کردم. فکر کنم از اون موقع به بعد دیگه نتونستم وارد بشم.
حالا اگه درست نشد می تونم مطالبی رو که درج کردم نجات بدم و دوباره جوملا رو نصب کنم و مطالب رو برگردونم؟
و یه چیز دیگه رو اضافه کنم که بعضی وقت ها وقتی می خوام وارد بشم، یوزر پس ورد رو می زنم و هیچ اتفاقی نمی افته توی یه کادر آبی می نویسه نشست شما منقضی شده است...
اسم اون پلاگینه اگه اشتباه نکنم ارث بری بود!
پلاگین های Authentication رو هم دستکاری کردم. یعنی تو همین قضایا بود (فعال و غیر فعال کردم ارث بری)
** ارسالهای شما یکی شد
سلام
احتمالا مشکل از غیر فعال کردن پلاگین های authentication هست. از جدول پلاگین های یک جوملای تازه نصب شده بکاپ بگیرید و در دیتابیس خودتون import کنید تا وضعیت پلاگین های پیشفرض به حالت اول بازگردد.
یا علی
تشکر از شما
ولی من دسترسی ندارم و کسی از دوستان رو هم نمی شناسم که از سایتش بک آپ بگیرم. لطفا اگه خودتون دارید آدرسشو بذارید من وردارم
خیلی خیلی ممنون
یا علی
می تونید روی لوکال نصب کنید و تنظیمات لوکال رو روی سایتتون قرار بدید
ممکنه نحوه این کارو بگید. چون من رفتم توی export توی PhpMyAdmin ولی گزینه های زیادی وجود داشت. چون من نمی خوام که مطالبم توی سایت از بین بره گفتم شاید این گزینه ها تمامی تنظیمات رو ذخیره می کنه و اگه من Import کنم توی سایت خودم مطالبم رو هم از دست می دم.
لطفا ر اهنمایی کنید
سلام
برای نحوه ی تهیه ی پشتیبان از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید.
تنها نکته ای که برای شما فرق میکنه اینه که باید ابتدا وارد دیتابیس جوملا بشید و سپس Export رو بزنید. (جهت نمایش جداول داخل دیتابیس و انتخاب جدول بخصوص)
همونطور که در پستهای قبلی هم عرض کردم فقط از جدول پلاگین ها export بگیرید. در این صورت مشکلی برای دیگر قسمتها بوجود نمیاد.
برای اینکه فقط از جدول jos_plugins بکاپ بگیرید در قسمت سمت چپ صفحه و در باکس Export جداول لیست و انتخاب شده اند. شما همه رو از حالت انتخاب خارج کنید و فقط jos_plugins رو علامت بزنید.
یا علی
سلام
آقا دمتون گرم واقعا:-) دست مریزاد....عیدتونم مبارک
بعد از حدود یه ماه تونستم وارد سایتم بشم:-)
فقط یه چیزی: باید به کاربرای تازه کاری مثل من اینطوری راهنمایی می کردید:
اول وارد PhPMyAdmin می شید بعد از کادر سمت چب (در بعضی راست) دیتابیستون رو انتخاب می کنید بعد در همون کادر Jos_Plugin رو می زنید بعد گزینه صدور یا Exprt رو از بالا می زنید بعد تیک ذخیره در فایل رو می زنید بعد تأیید...بعد توی PHPMyAmin سایت خودتون همین کار رو می کنید به جای صدور، Import رو می زنید
بازم خیلی ممنون
تو این گیر و دار تونستم پشتیبان گیری از هر جای دیگه ی جوملا رو هم یاد بگیرم. دستتون درد نکنه.
** دو ارسال شما یکی شد