-
این پیام یعنی چی
Forbidden
You don't have permission to access /forum/index.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8i DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at irangofteman.ir Port 80
-
پاسخ : این پیام یعنی چی
سلام
یعنی هیچ فایلی موجود نیست که به شما نشون داده بشه !
404 به این معناست که در راهنمای اینترنت اکسپلورر بیان شده است:
کد:
Internet Explorer is able to connect to the website, but the webpage is not found. This error is sometimes caused because the webpage is temporarily unavailable (in which case, you could try again later) or because the webpage has been deleted.
در پوشهای که شما آدرس آنرا مد نظر دارید هیچ فایلی نیست و یا اینکه اصلاً آن پوشه موجود نیست!
زمستانتان سپید
-
خب چرا وقتی می خوام ورژن smf را آپدیت حودکار و نه دستی بکنم این پیام را میده؟
-
خطای Forbidden وقتی داده میشه که شما تلاش کنید چیزی رو بارگذاری کنید که بهش دسترسی ندارید.
روی پوشه موردنظر رمز نگذاشتید؟
-
-
از کدوم سرور خدمات دریافت می کنید؟
اگر آدرس سایت رو بدید بهتر میشه راهنمایی کرد.
-
من از شرکت cpect در نوشهر هاست گرفتم.وقتی تو هاستم هم میرم نوشته cpect.حالا این هاست مال کجاست نمی دونم.
بنظرم نرم افزارش یا خودش cpanel باشه.
** دو پست شما یکی شد
-
[quote author=سعید link=topic=23771.msg123586#msg123586 date=1264103080]
اگر آدرس سایت رو بدید بهتر میشه راهنمایی کرد.
[/quote]
-
سایت منسایت شرکتی که ازش هاست گرفتم
** هایپرلینک اصلاح شد
-
از مسئول سرور بپرسید پورت 80 رو بستند؟
-
[quote author=irangofteman link=topic=23771.msg123459#msg123459 date=1264009594]
Forbidden
You don't have permission to access /forum/index.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
[/quote]
ببخشید دوستان من هم با این مشکل مواجه هستم به این صورت که هرگاه در پستی در انجمنم بیش از سه کد لینک قرار دهم موقع ارسال و یا پیش نمایش با همان پیغام مواجه می شوم.
یعنی مثلا اگه کد زیر را بیش از 3 بار تکرار کنم:
اگه راهنمایی بفرمائید ممنون میشم، مسئولان هاست که انگار نه انگار...
لازم به ذکره که قبلا این مشکل وجود نداشت
** تگ کد اضافه شد.
-
لطفا آدرس انجمنتون رو معرفی کنید و یک یوزر تست اینجا قرار بدید تا تست کنیم.
-
[quote author=سعید link=topic=23771.msg123676#msg123676 date=1264241088]
لطفا آدرس انجمنتون رو معرفی کنید و یک یوزر تست اینجا قرار بدید تا تست کنیم.
[/quote]
پیشاپیش ممنون
کد:
http://www.ebrugundesfan.ir/forum
** پسورد حذف شد.
-
user : test
pas : ******
** پسورد حذف شد.
-
[quote author=Mohammad-E link=topic=23771.msg123674#msg123674 date=1264239436]
هرگاه در پستی در انجمنم بیش از سه کد لینک قرار دهم موقع ارسال و یا پیش نمایش با همان پیغام مواجه می شوم.
یعنی مثلا اگه کد زیر را بیش از 3 بار تکرار کنم:
[/quote]
من با یوزری که دادید وارد شدم و سه لینک بدون مشکل ایجاد کردم :
کد:
http://ebrugundesfan.ir/forum/index.php?topic=454.0
[quote author=irangofteman link=topic=23771.msg123709#msg123709 date=1264267285]
user : test
pas : ******
[/quote]
شما هم همین مشکل رو دارید؟ یعنی بیشتر از سه لینک نمی تونید ایجاد کنید؟
-
کد:
http://ebrugundesfan.ir/forum/index.php?topic=454.0
ممنون که رسیدگی کردید ولی بنده عرض کردم بیش از سه لینک
تا سه لینک که مشکلی ندارد
** هایپرلینک اصلاح شد
-
[quote author=Mohammad-E link=topic=23771.msg123724#msg123724 date=1264271856]
تا سه لینک که مشکلی ندارد
[/quote]
1- قالب انجمن رو به قالب پیش فرض تغییر بدید، اگر مشکل حل نشد، مرحله 2 و 3 رو انجام بدید.
2- از انجمن پشتیبان بگیرید. هم فایلها و هم دیتابیس از طریق PHPmyadmin
3- بسته نمایش لینک ها فقط برای کاربران عضو رو حذف کنید، ببینید باز هم مشکل وجود داره
یا علی
-
من مشکلم رو همون اول بیان کردم.موقع آپدیت خودکار و وقتی برنامه چت را نصب کردم و داخلش شدم این پیام را میدهد
-
[quote author=irangofteman link=topic=23771.msg123767#msg123767 date=1264302997]
من مشکلم رو همون اول بیان کردم.موقع آپدیت خودکار و وقتی برنامه چت را نصب کردم و داخلش شدم این پیام را میدهد
[/quote]
سلام
دوست دیگری در همین تاپیک مشکل مشابهی داشتند که من با توجه به مشکلشون، یوزر تست گرفتم. دیدم که شما هم یوزر تست دادید!
ضمنا من این جمله شما رو در این تاپیک نمی بینم! "وقتی برنامه چت را نصب کردم و داخلش شدم"
لطفا بیشتر توضیح بدید. منظورتون اینه که از وقتی برنامه چت رو نصب کردید، این مشکل بوجود اومده، یا اینکه قبلا هم برنامه چت نصب بوده، اما حالا با آپدیت یا ورود به برنامه چت این مشکل پیش میاد؟
-
سلام
ارور فوق هنگام آپدیت خودکار معمولا زمانی پیش میاد که توابع curl رو سرور بسته باشه. ( مدتی است باگ جدیدی منتشر شده به همین علت توابع curl روی اکثر سرور ها غیر فعال شده )
این مشکل مربوط به پرت 80 و باز یا بسته بودن اون نمیشه چرا که اگر این پرت بسته بود سایت شما به کلی لود نمیشد !
اما برای حل مشکل بهتر هست فایل آپگرید را دستی دانلود و آپلود کنید تا با مشکلی مواجه نشید
یا علی
-
[quote author=سعید link=topic=23771.msg123729#msg123729 date=1264274757]
1- قالب انجمن رو به قالب پیش فرض تغییر بدید، اگر مشکل حل نشد، مرحله 2 و 3 رو انجام بدید.
2- از انجمن پشتیبان بگیرید. هم فایلها و هم دیتابیس از طریق PHPmyadmin
3- بسته نمایش لینک ها فقط برای کاربران عضو رو حذف کنید، ببینید باز هم مشکل وجود داره
یا علی
[/quote]
سلام
مراحل 1 و 3 را انجام دادم بی فایده بود.
مرحله 2 رو انجام ندادم چون فضای کافی ندارم روی هاست
یکی از دوستان می گفت "سایت و فروم خود به خود مشکلی براش پیش نمی یاد، با احتمال زیاد مربوط به هاست هست" درسته؟
راه حل دیگه ای سراغ ندارید؟
فقط هم لینک های عنوان دارد این مشکل رو دارند.
ممنون
-
سلام
درست فرمودند! خود به خود مشکلی بوجود نمیاد. اما درنظر داشته باشید مشکل ها ممکنه :
1- بخاطر نصب بسته ای توسط شما باشه!
2- بخاطر ایجاد خطا در دیتابیس باشه
3- ممکنه بخاطر خلل در عملکرد سرور باشه.
در هر صورت قسمتی از برنامه (چه خود SMF چه تغییراتی که بسته ها اعمال کردند) احتمالا از کتابخانه Curl استفاده می کنه که همونطور که آقای فیروزمندان توضیح دادند، این توابع به تازگی روی سرورها بسته شدند.
یا علی
-
سلام
جهت اطلاع
امروز یک ایمیل از هاست رسید با متن زیر:
کد:
rule jadid baarye mod_security tarif shode, lotfan mojadad check konid.
من که نفهمیدم چی گفتند اما مشکل رفع شد! O0
-
سلام اگر خيلي دست وپا شكسته ميگم شرمنده چون خيلي مبتدي هستم.من ديشب يك چت رم نصب كردم.همه چي خوب و روي روال پيش رفت يعني نه خطا نه ارور هيچي تا اينكه ايكن چت به منوسايت اضافه شد .وقتي كليك كردم اين ارور رو داد
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
حالا نه تنها اينجا اين ارور ميده بلكه دربعضي از قسمتهاي مديريت هم همين مشكل پيش اومده كه اصلا امكان مديريت نداري.مثل قسمت امتيازات كاربري.و.........
ممنون ميشم كمك كنيد
-
دوست عزیز
از مطرح کردن چند سوال در یک تاپیک خودداری نید این خلاف [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میباشد
-
دوست عزيز trisha خسته نباشي.وقت بخير.بنده درپست قبلي اشتباها اين مطلب رو عنوان كردم كه از همكارانتون هم عذر خواهي كردم .وطبق تذكري كه به من دادن وفرمودند پست خودرا درجاي مخصوص خودش مطرح كنيد منم ناچارا مجدد بخاطر اينكه جوابم رو بگيرم اينجا ذكر كردم.پيشا پيش از همگي عذر خواهي ميكنم.در صورت امكان كمك كنيد.
باوجود يك خار چيزي از زيبائي بهشت كم نميشود
ياحق
-
سلام
لطفاً سوال خود را در یک تاپیک مجزا مطرح کنید!
زمستانتان سپید