-
مشکل با ورژن 4.6
چند تا قالب تعویض کردم ولی هیچ کدوم مثل ورژن های قبلی کار نمیدن و حتما یه ایرادی دارن مثلا الان در این قالب که مشکلات کمتری داره میبینید که در استیتوس بار ارور میده و تیتر فرم لاگین چه طور نوشته شده
بعد یه مشکل هم دارم اینه که نمیتونم پرمیشن بعضی از پوشه ها و فایلها رو تغییر بدم
اگر راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
مثلا فایل logo.png که لوگوی سایته اصلا تغییر نمیکنه و ایراد میگیره فولدر قالب هم همینطور فولدر image هم همینطور فولدر تمپلیت هم 777 هست  :-[
سایتم هم اینه
pcworkers.net
-
پاسخ : مشکل با ورژن 4.6
[a fatal error or timeout occurred while processing this directive]
اینم اروری که موقع تغییر پرمیشن میبینم
-
بهتره که کامپوننت MamboXplorer رو نصب کنید و با کمک اون تغییر پرمیشن و ... رو انجام بدید.
-
بقیه مشکلات چی ؟ سایتم رو دیدید ؟ واقعا 4.6 با تم های قدیمی مشکل داره ؟
-
سلام
مامبو 4.6 از نظر قالب تغییری نکرده و قالبهای قدیمی روی اون به راحتی کار میکنه ... حتی قالبهای جوملا هم میتونید روی این نسخه نصب کنید و ...
مشکل نمایش تیتر لاگین هم بر میگرده به CSS قالبتون ( البته در فایرفاکس مشکلی نداره و تنها با IE یه مقدار ... )
یا علی
-
چه کار باید بکنم ؟
تحمل ؟ فکر نکنم
-
mamboxplorer هم کار نمیکرد متوجه شدم باید پرمیشن ftp رو عوض کنم اونم همینطور عوض نشد :-\
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
-
یوزر و پسورد سایت و مامبو رو بفرستید تا بررسی کنیم و مشکل رو حل کنیم
یا علی
-
-
سلام
مشکل شما برمیگرده به تنظیمات تب سرور در global Configuration
در این قسمت باید پرمیشن ها رو writeable ست میکردین .
یا علی
-
ممنونم جناب فیروزمندان متشکر
---
در باره تنظیمات css برای IE توصیه ای ندارین ؟
شرمنده
-
در فایر فاکس هم اگر دقت کنید سایز تایتل ها خیلی بزرگه در حالی که اگر در لینک زیر به دمو قالب نگاه کنید سایزشون کوچکتره
در صفحه مورد نظر قالب versatility II رو انتخاب کنید
-
سلام
برای فرا گرفتن CSS و حل مشکتون به لینکهای زیر مراجعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
:-\
خیلی ممنون
زحمت کشیدین
-
global Configuration
کجاست ؟
من بعد از نصب مجدد مامبو دوباره به مشکل برخوردم میخوام برم دوباره پرمشن رو تغییر بدم ؟
-
تو همون صفحه اول مدیریت یه قسمت هست به نام Global Configuration یا با نام فارسی تنظیمات کلی!!!
-
بهتره پرمشن تنظیمات این قسمت رو چند باشه ؟ 644 ؟ یا ؟
-
سلام
این موضوعی هست که بارها و بارها تو انجمن توضیح داده شده.
ما از شما که قدیمی تر هستید انتظار بیشتری داریم.
اما...
فایلها 644 فولدر ها 755.