درخواست کامپوننت دایرکتوری
سلام
من دنبال یک کامپوننت می گردم که بتونم با اون یه دایرکتوری بسازم که بتونم فایل ها را توی بخش های تو در تو برای دانلود توش بزارم. تنها امکانی که می خوام داشته باشه اینه که بتونم به هر کاربر محدودیت دانلود بدم.
برای مثال کاربر 1 بتونه 3 تا دانلود کنه, کاربر 2 بتونه 4 تا دانلود کنه و کاربر 3 بنونه 3 تا دانلود کنه!
اگر هم انگلیسی بود مهم نیست ولی می خوام انگلیسی را هم ساپورت کنه
خیلی ممنون
پاسخ : درخواست کامپوننت دایرکتوری
سلام
می تونید از کامپوننت Docman استفاده کنید.
ممنون
اون موقع این داک مک این امکان را به من می ده؟ :)
و آیا می تونم با این ریز مجموعه در زیر مجموعه درست کنم؟ ( تا 4 زیر مجموعه)
سلام
پاسخ هر دو سوال شما مثبت هست
یا علی
خیلی ممنون
اون موقع یه سوال چطوری می تونم برای هر کاربر این تعداد دانلود را ست کنم؟(هر بار که کاربر یک فایل دانلود کنه یکی از تعداد دانلود هاش کم می شه!)
و چطوری می تونم یه سرچ درست کنم که بشه زیر مجموعه ها را جستجو کرد؟
سلام
سیستم جستجو بصورت پیشفرض در این کامپوننت گنجانده شده.
اما اعمال محدودیت از طریق تعداد دانلودهای کاربر نیست بلکه از طریق سطح دسترسی است. بعنوان مثال میتونید تعیین کنید کاربر 1 کدوم فایلها رو بتونه دانلود کنه و همینطور برای تک تک کاربران. علاوه بر این میتونید گروههای کاربری تعریف کنید و دسترسی ها رو به گروه بدید.
یا علی
من دارم یه وبسایت می سازم که هر کار بری یه مبلغی باید پرداخت کنه که بتونه یه فایل را دانلود کنه یا در صورتی که من بهش اجازه بدم بتونه تعدادی فایل را بصورت مجانی دانلود کنه (یعنی تعدادی فایل, نه یک فایل مشخص را) می تونم این کارو بکنم؟ (پی پال می خوام استفاده کنم)
یا اینکه پول را پرداخت کنه و من بهش اجازه بدم تعدادی را دانلود کنه(مشخص نیست کدوم فایل)
جطوری می تونم این یکی از این دو را انجام بدم؟
سلام
اگر قصد دارید با paypal کار کنید کامپوننت زیر برای این کار منتشر شده و مخصوص همین docman هست:
کد:
http://extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/docman-extensions/11194
[quote author=farshad_momtaz link=topic=24232.msg125789#msg125789 date=1265827412]
یا اینکه پول را پرداخت کنه و من بهش اجازه بدم تعدادی را دانلود کنه(مشخص نیست کدوم فایل)
[/quote]
این کار رو هم میتونید با توجه به توضیحاتی که در پست قبل دادم، انجام بدید.
یا علی
سلام
من الان کاملا گیج شدم.
من چطوری می تونم اون کارو بکنم؟ بلدم چطوری باید اجازه بدم یک گروه یک فایل را دانلود کنه ولی اگر این کارو بکنم اون گروه می تونه فقط همین فایل را دانلود کنه! :O
می شه لطفا توضیح بدید چطوری تعداد دانلود را برای هر کاربر به صورت جدا گانه ست کنم؟
سلام
شما دسترسی به هر فایلی رو میتونید برای سه حالت تعیین کنید:
1- All Registered Users: تمام کاربران ثبت نام شده در سایت > یعنی هر کسی که کاربر سایت هست و لاگین میکنه.
2- یک کاربر خاص
3- یک گروه کاربری > این گروه کاربری رو خودتون میسازید و تعیین میکنید چه کاربرانی در این گروه هستند. مثلا "گروه کارمندان بخش فنی" و "گروه کارمندان بخش بازرگانی" رو ایجاد میکنید و تعیین میکنید فایل amoozesh1.pdf رو "گروه کارمندان بخش فنی" دسترسی داشته باشند و فایل amoozesh2.pdf رو "گروه کارمندان بخش بازرگانی" دسترسی داشته باشند.
حال شما این منطق رو در ذهنتون داشته باشید و بر اساس شرایط تصمیم گیری کنید. واسه اکثر حالات جوابگوی نیاز شماست.
[quote author=farshad_momtaz link=topic=24232.msg125933#msg125933 date=1265939801]
می شه لطفا توضیح بدید چطوری تعداد دانلود را برای هر کاربر به صورت جدا گانه ست کنم؟
[/quote]
همونطور که در پستهای قبلی خدمتتون توضیح دادم این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چنین قابلیتی نداره که مثلا بگید کاربر1 فایل amoozesh.zip رو فقط 10 بار بتونه دانلود کنه. اما میتونید بگید کاربر1 فقط فلان فایل ها در دسترسش باشند (طبق توضیحی که بالا دادم).
[quote author=farshad_momtaz link=topic=24232.msg125933#msg125933 date=1265939801]
بلدم چطوری باید اجازه بدم یک گروه یک فایل را دانلود کنه ولی اگر این کارو بکنم اون گروه می تونه فقط همین فایل را دانلود کنه! :O
[/quote]
خیر، اون گروه میتونه فایلهای دیگری که بهش دسترسی داره رو هم دانلود بکنه. 3 دسترسی که در بالا نوشتم تعدادش محدود نیست یعنی شما میتونید 20 تا فایل رو فقط در اختیار "گروه کارمندان بخش بازرگانی" بذارید، 15 تا فایل هم برای کل کاربران در دسترسی باشه. در نتیجه "گروه کارمندان بخش بازرگانی" به 35 فایل دسترسی دارند که 20 تاشون مخصوص گروه هست و 15 تا عمومی برای همه ی کاربران.
توصیه میکنم کمی با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کار کنید تا قابلیتهاش دستتون بیاد. اگر باز هم ابهامی بود در خدمتتون هستم.
یا علی
سلام
خیلی خیلی ممنون از جوابتون
پس این طوری که من فهمیدم این کامپوننت قابلیتی که من میخوام را نداره!
"همونطور که در پستهای قبلی خدمتتون توضیح دادم این کامپوننت چنین قابلیتی نداره که مثلا بگید کاربر1 فایل amoozesh.zip رو فقط 10 بار بتونه دانلود کنه. اما میتونید بگید کاربر1 فقط فلان فایل ها در دسترسش باشند (طبق توضیحی که بالا دادم)."
آیا کامپوننتی هست که بتونه این کارو بکنه؟
من می خوام به هر کاربر تعدادی دانلود بدم که نمی تونه بیشتر از اون دانلود کنه مثل ریپیدشر ولی اون محدودیتش روزانس مال من کلی هستش :)
سلام
بنده کامپوننتی با چنین قابلیتی نمیشناسم، جستجو کنید شاید باشه. اگر برای جوملا نبود بگردید بصورت جداگانه اسکریپت برای این کار هست.
یا علی
سلام
در حال جستجو هستم ولی موندم کجا را بگردم و این قابلیت اسمش چیه! اسکریپت جداگانه را هم اسمش را نمی دونید؟
سلام
نمونه اش در لینک زیر موجود است:
کد:
http://webscripts.softpedia.com/script/Web-Traffic-Analysis/Download-Hit-Tracker-Lite-56110.html
یا علی
سلام
آیا می شه از این توی داک من استفاده کرد؟
راستی کامپوننت انگلیسی هم برای این کار نیست؟
با تشکر
سلام
[quote author=farshad_momtaz link=topic=24232.msg126086#msg126086 date=1266045020]
آیا می شه از این توی داک من استفاده کرد؟
[/quote]
اگر برنامه نویسی بلد باشید، میتونید ادغام کنید.
[quote author=farshad_momtaz link=topic=24232.msg126086#msg126086 date=1266045020]
راستی کامپوننت انگلیسی هم برای این کار نیست؟
[/quote]
[quote author=کبیری link=topic=24232.msg125972#msg125972 date=1265968947]
بنده کامپوننتی با چنین قابلیتی نمیشناسم، جستجو کنید شاید باشه. اگر برای جوملا نبود بگردید بصورت جداگانه اسکریپت برای این کار هست.
[/quote]
یا علی