سلام
همان طور که در عنوان تاپیک مشخصه ابزاری برای هماهنگ کردن جوملا با وردپرس و mybb می خواستم
اگه لطف کنید بزارید همراه با کمی آموزش ممنون میشم
با سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
همان طور که در عنوان تاپیک مشخصه ابزاری برای هماهنگ کردن جوملا با وردپرس و mybb می خواستم
اگه لطف کنید بزارید همراه با کمی آموزش ممنون میشم
با سپاس
سلام - با یه جستجو در گوگل به مطالب زیر رسیدم.
جوملا و وردپرس
extensions.joomla.org/extensions/news-production/blog/6659
Bridging Joomla with MyBB
forums.mainvista.com/showthread.php?tid=2455
community.mybboard.net/thread-6155.html
jfusion.org
زمستانتان سپید
سلام
ممنون از جوابتون
خوب اینها رو باید چیکار کنم؟
من جوملا رو با مای بی بی و دوباره جوملا رو با وردپرس هماهنگ کنم دیگه نیازی نیست وردپرس هم با مای بی بی هماهنگ بشه؟
ممنون :)
با سپاس
** دو پست شما یکی شد
سلام
این مورد هم بستگی به bridge هایی داره که استفاده میکنید. ما یکپارچگی دو سیستم رو پیشنهاد نمیکنیم و از این جهت این مورد رو تست نکردیم
بهتر هست تست کنید و نتیجه رو اینجا اعلام کنید که بقیه هم از اون اطلاع داشته باشند
یا علی
یا سلام
من اصلا نمیدونم اینها رو باید چیکار کنم
اگه یک راهنمایی بکنید ممنون میشم بعد از تست هم حتما خبر میدم
باسپاس
کاملاً توضیح داده شده است در سایتهای ارائه شده (به انگلیسی - فقط نیاز داره که انگلیسیتون خوب باشه!). در هر صورت یکپارچه نمودن اصلاً پیشنهاد نمیشه. چون باعث بروز مشکلاتی میشه. بخصوص برای جوملا!
زمستانتان سپید
سلام
انگلیسی ک هیچی ازشون نفهمیدم
هماهنگ کردن که مشکلاتی داره؟
باسپاس
دوست من در انجمن لطفا سرچ کنید !
زمانی که شما یکپارچه میکنید اگر یکی از سیستم ها به مشکل بربخوره کل سایت شما به مشکل بر میخوره
اگر یکی از سیستم ها آپگرید بشه باید منتظر آپگرید bridge مربوطه باشید و تا اون زمان ممکن هست سایت شما مشکل امنیتی پیدا کنه و یا هک بشه
ممکنه کلا دیگه از bridge پشتیبانی نشه و ...
یا علی
میشه هماهنگشون کنم بعد به حالت اول برشگردونم؟
یعنی چی ؟! یعنی میخواهید یکبار فقط تست کنید ؟! میتونید اینکار رو توی لوکال انجام بدید!
زمستانتان سپید
نه می خواهم هماهنگ کنم مثلا موقع آپگرید قعطش کنم
میشه؟
باسپاس
شما فکر کن ما یک پل میخواهیم بسازیم برای سهولت مردم که از ده بالا به ده پایین بیان. اما این پل ممکن هست به خاطر آبیاری مزارع همجوارش سست بشه. حالا ممکن هست این پل هر لحظه از کار بیوفته. به نظرتان برای اینکه این پل را ترمیم کنیم باید پل رو کلاً خراب کنیم ؟ اصلاً اینکار به نظرتان درست هست ؟
به نظرتان بهتر نیست از ابتدا یک جاده برای این دو ده بسازیم؟ چون اصلاً ساخت پل ضرر هست!
سوال شما دقیقاً مثل این هست که من بگم حالا فعلاً پل رو میسازیم، هروقتی خواستیم بازسازی کنیم پل رو خراب میکنیم و دوباره میسازیم!
دوست عزیز از اینکه ما به شما پیشنهاد میکنیم از خیر اینکار بگذرید به چند دلیل هست. نه اینکه هنگام ارتقای سیستمها صرفاً به مشکل بخورید! موارد زیادی هست که اگر کمی در انجمن جستجو کنید خواهید دید که برخی از کاربران به چه مشکلاتی برخورد کردند.
در هر صورت این بحث فکر میکنم در همینجا به پایان برسد. چون شما جواب سوالتان را در همان ارسالهای نخست دریافت کردید.
زمستانتان سپید
سلام. راستش من دنبال اطلاعاتی درباره JFusion می گشتم که رسیدم به اینجا.
میخواستم ببینم می شه من رو توی این پست راهنمایی کنید. چون بعد از سرچ نتونستم به چیزی برسم.
سپاسگذارم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]