سلام
در اديتور وقتي به كلمات لينك ميدم بعد از ذخيره ميبينيم لينك به اين شكل تغيير كرده:
چكار بايد بكنم تا اين بلا رو سر لينكها نياره؟کد:http://www.******.info/undefined/
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در اديتور وقتي به كلمات لينك ميدم بعد از ذخيره ميبينيم لينك به اين شكل تغيير كرده:
چكار بايد بكنم تا اين بلا رو سر لينكها نياره؟کد:http://www.******.info/undefined/
سلام.
برای من هم یک بار همچین مشکلی در مامبو پیش اومده بود
ظاهرا مربوط به دیتا بیسم بود
چون دیتا بیس را از لوکال رو ی هاست برده بودم
بک آپ قبلی را جایگزین کردم درست شد.
حال سوالی که از شما دارم این است؟
آیا شما کار خاصی انجام دادید که این مشکل پیش آمد؟
سلام
ابراهیم از چه ویرایشگری استفاده می کنید؟
سلام
كار خاصي انجام ندادم از ابتدا همين مشكل بود من متوجه نشده بودم از طريق گوگل آناليتيكز فهميدم .
از ويرايشگر پيش فرض استفاده ميكنم Tinymce 2.0
[quote author=trisha link=topic=24707.msg127584#msg127584 date=1267013519]
سلام.
برای من هم یک بار همچین مشکلی در مامبو پیش اومده بود
ظاهرا مربوط به دیتا بیسم بود
چون دیتا بیس را از لوکال رو ی هاست برده بودم
بک آپ قبلی را جایگزین کردم درست شد.
حال سوالی که از شما دارم این است؟
آیا شما کار خاصی انجام دادید که این مشکل پیش آمد؟
[/quote]
ببخشید اشتباه گفتم
فایل configiration.php من مشکل داشت که جایگزین کردم
درست شد
سلام
لطفا يه كم بيشتر توضيح بدين؟ چه مشكلي داره بايد داشته باشه و من چه مشكلي رو بايد حل كنم؟
يا علي
سلام
فقط لینک هایی که مقصدشون صفحه اصلی سایت هست اینطوری میشه؟ یا همه لینک ها؟
سلام
دقيقا همينطوره آقا سعيد فقط لینک هایی که مقصدشون صفحه اصلی سایت است اينطوري ميشن.
يا علي
** دو ارسال شما یکی شد
سلام
آدرسها رو اینطوری وارد کنید:
یا علیکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
تست كردم
با اين فرمول قيافه كلمه داراي شبيه به كلمات داراي لينك ميشه ولي وقتي ميري روش بدون لينك است. منظورم از قيافه حالت آبي شدن وزير خط دار شدن و... كلمه زماني كه داري لينك است ميباشد.
سلام. من هم یکجورایی این مشکل را دارم:
سلام. من وقتی در جوملا یک مطلب را می خواهم ارسال کنم یک خط اول مطلب را می خوام بحالت لینک در بیاورم و این کار را هم می کنم ولی هنگامی که مطلب را راسال می کنم و به صفحه اصلی مراجعه می کنم و روی این خط اول که بهش لینک داده ام می روم متوجه می شوم که آدرس لینکم که در واقع همان آدرس سایتم هست 2 بار تکرار شده است.
مشکل دیگر این است که هنگامی که یک مطلب را می خواهم ویرایش کنم که آنها هم خط اولشون بحالت لینک هست وقتی می خواهم لینک را ویرایش کنم داخل فیلد لینک نوشته است undefined و هنگامی که مطلب را ویرایش و ثبت می کنم و در صفحه اصلی به خط اول مطلبم که لینک داده ام بهش و ویرایش کرده ام بعد از آدرس سایت کلمه undefined اضافه می شود و وقتی روی لینک کلیک می کنم خطا می دهد! مشکل از چه می تواند باشد؟
سلام
لینک سایت ها را قرار بدید تا بررسی کنیم
یا علی
سلامجناب فيروزمندان
تشكر از پيگيري شما و اعضاي تيم
لينك و پسورد به صورت خصوصي ارسال شد.
سلام
لطفا بررسی کنید ببینید مشکل حل شده ؟
یا علی
سلام
تشكر جناب فيروزمندان مشكل حل شده.
اگر امكانش هست راه حل رو هم بفرماييد چون سايت ديگم هم همين مشكل رو داره.
ممنون
سلام
از قسمت تنظیمات پلاگین ادیتور لینک ها را به صورت مطلق ست کنید
مشکل حل میشه
یا علی
سلام دوستان
خسته نباشید
بنده هم همین مشکل را دارم! ولی به نتیجه نرسیدم! نام انگلیسی پلاگینی که فرمودید چیست؟ ممنون می شم بیشتر راهنمایی کنید
پیروز باشید
پلاگین Editor - TinyMCE 2.0
گزینه: URL ها یا لینک ها -> مطلق یا قطعی
موفق باشید