من از جوملا 1.5.10 استفاده میکنم البته سیستم من عربی است چگونه میتوانم ان را به 1.5.15 ارتقاء بدهم لطفا راهنمایی کنید
ادرس سایت
adabona.com
** هایپرلینک اصلاح شد
نمایش نسخه قابل چاپ
من از جوملا 1.5.10 استفاده میکنم البته سیستم من عربی است چگونه میتوانم ان را به 1.5.15 ارتقاء بدهم لطفا راهنمایی کنید
ادرس سایت
adabona.com
** هایپرلینک اصلاح شد
سلام
اگر از تقویم میلادی استفاده می کنید از بسته ارتقا زیر استفاده نمایید:
موفق باشیدکد:http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/11395/45616/Joomla_1.5.10_to_1.5.15-Stable-Patch_Package.zip
لطفا مراحل قدم به قدم ارتقا از طریق سی پنل را اگر ممکن است توضیح دهید
سلام
بسته ی ارتقا را به پوشه ای که جوملای خودتون رو در اون نصب کردید، منتقل کنید و از حالت فشرده خارج کنید.
یا علی
سلام
من با توجه به اینکه یکی از دوستان عمل ارتقاء برای من انجام داده نتوانستم پوشه جوملا قبلی را پیدا کنم تا نسخه جدید را انجا بگذارم لطفا راهنمایی کنید در سی پنل چطور میتوانم فایلهایی نسخه قبلی را پیدا کنم
سلام
وارد Cpanel بشید - File manager - به پوشه public_html برید. به احتمال زیاد جوملای شما در همینجا (روت) نصب شده.
یا علی
جایی هست که روش ارتقاء را به صورت تصویری شرح داده باشد؟؟؟؟
خیر
سلام
دوست عزیز نیازی به آموزش نیست همون جور که آقای زراعتی گفتند شما باید فایل زیپ ارتقا رو دانلود کنید و بعد به مدیریت سی پنل برید و بعد از اون جا File manager رو پیدا کنید و بازش کنید
بعد از اون باید در پوشه public_html فایل زیپ رو آپلود کنید و
بعد از کامل شدن آپلود فایل رو انتخاب کنید و روی extract کلیک کنید و این فایل زیپ رو در public_html استخراج کنید
(قبل از ارتقا یه بک آپ از سایت بگیرید)
یا علی
من از جوملا 1.5.10 استفاده میکنم البته سیستم من عربی است برای ارتقا به 1.5.18 میتوانم نسخه فارسی را از حالت فشرده خارج کنم و فونت عربی به قسمت زبان اضافه کنم و الان ارتقاء دهم یا حتما باید نسخه عربی الان را پیدا کنم؟؟؟
سلام
بله میتونید این کار رو بکنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
ايا ميتوانم مستقيما از 1.5.10 به 1.5.18 ارتقاء دهم
یا باید بسته ها را یکی پس دیگری باید اپلود کنم تا به 18 برسم
سلام
این مقاله رو مطالعه کنید
شاد و سلامت در پناه ایزدکد:http://www.mambolearn.com/v2/tutorials/joomla-cms/getting-started-joomla/170-upgrade-joomla-farsi-15-tutorial
سلام تشکر مقاله بسیار خوب و مفیدی بود
اما بازم این مطلب برای من روشن نشد که:
ايا ميتوانم مستقيما از 1.5.10 به 1.5.18 ارتقاء دهم یا باید بسته ها ارتقاء را یکی پس دیگری باید اپلود کنم تا به 18 برسم
لطفا این موضوع را روشن نمایید
اخرین نسخه 1.5.18 رو بارگذاری کنید و در داخل پوشه روت از حالت فشرده خارج منید و پوشه installtion رو پاک کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
نسخه بروز رساني 1.5.10 به 1.5.18 را از کجا میتوانم دانلود کنم؟
سلام
نیازی به این بسته نیست.
همین کار رو بکنید کافیست:
[quote author=Mr.MersaD link=topic=24845.msg139195#msg139195 date=1277211963]
اخرین نسخه 1.5.18 رو بارگذاری کنید و در داخل پوشه روت از حالت فشرده خارج منید و پوشه installtion رو پاک کنید
[/quote]
یا علی
من اخرين نسخه جوملا را اپلود کردم در پوشه public_html و در پوشه ای بنام private سیو شد و بعد ان را از زیب خارج کردم و فایل انیستال که با پسوند php بود خذف کردم اما باز هم عمل ارتقا انجام نشد و در همان نسخه قدیمی را نشان میدهد
البته توضیح بدم من نسخه زیب شده را هم خذف کردم
و این را هم بگویم در پوشهwww عین همان فایلها ابلود شده هنوز وجود دارد
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز مراحل خیلی ساده هست و خیلی واضح
1) اخرین نسخه جوملا ( حال حاضر 1.5.18 ) رو در خود pablic_html وارد کنید
2) از حالت فشرده خارج کنید extact
3) پوشه instaltion رو پاک کنید
جوملا شما ارتقا یافته خواهد بود
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
[quote author=rezaali link=topic=24845.msg139385#msg139385 date=1277498590]
من اخرين نسخه جوملا را اپلود کردم در پوشه public_html و در پوشه ای بنام private سیو شد و ...
[/quote]
نباید در پوشه ی private قرار بدید. بسته رو در همون پوشه ای که جوملای قدیمی وجود داره، قرار بدید و extract کنید.
یا علی
[quote author=کبیری link=topic=24845.msg139421#msg139421 date=1277545544]
سلام
[quote author=rezaali link=topic=24845.msg139385#msg139385 date=1277498590]
من اخرين نسخه جوملا را اپلود کردم در پوشه public_html و در پوشه ای بنام private سیو شد و ...
[/quote]
نباید در پوشه ی private قرار بدید. بسته رو در همون پوشه ای که جوملای قدیمی وجود داره، قرار بدید و extract کنید.
یا علی
[/quote]
من اين اسم را نگذاشتم خود سیستم انتخاب کرد
من public_html اون این زیر مجموعه را انتخاب کرد
حالا باید چکار کنم من نمیدام نسخه قبلی را در کجا گذاشتم ایا از نام فایلها میتوانم ان را پیدا کنم؟
چون در پوشه بنامwww عین همین فایها وجود دارد
سلام
چطور نمیدونید نسخه ی قبلی کجاست؟ سایت شما در چه آدرسی است؟ اگر بصورت مستقیم و بدون سابدومین صفحه ی اصلی جوملا بالا میاد، یعنی محتویات جوملا در public_html است.
یا علی
با تشكر از کلیه دوستانی که زحمت کشیدند در نهایت موفق به ارتقاء شدم O0 :-*
سلام دوستان
از موقعی که سایت را به نسخه 1.5.18 ارتقاء دادم دیگران نه نمیشود مطلب جدید اضافه کرد و نه در مطالب ویرایش نمود
هیچ پیامی هم نمیدهد فقط انجام وقتی دکمه سیو یا اپلی را بزنیم صفحه تغییری نمیکند
فایل های پوشه plugins را یکبار دیگر جایگزین نمایید
موفق باشید
سلام
لطفا روش جایگزینی را توضیح دهید خواستم از نسخه 1.5.18 انتخاب کنم نشد باید کل نسخه را دوباره ابلود کنم فقط اون پوشه انتخاب کنم میسر نشد
بسته جوملا رو در سیستم خودتون باز کنید
محتویات پوشه پلاگین رو روی محتویات پوشه پلاگین در فضای هاست خودتون اپلود کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
من پوشه پلاکین را جدا کردم و با کل محتویات در هاست ابلود کردم ودر پوشه هم نام پلاکین extract کردم اما بازم مشکل رفع نشد و هنوز مطالب را نمیتوانم ویرایش یا مطلب جدید اضافه کنم
مشكل هنوز باقي است من مطالبی که در پست بالا گفتم انجام دادم مشکلم حل نشد لطفا راهنمایی کنید
من دچار مشکل شدم اصلا نمیتوانم مطلبی را اضافه کنم لطفا راهنمایی کنید نمیدانم چرا کسی جواب نمیده
نمیدونم اصلا پستای من میرسه یا نه
سلام
مطمئن هستید که فایل ها جایگزین شده اند
ویرایبشگر را به none تغییر دهید و ببنید باز مشکل وجود دارد
موفق باشید
من بسته ارتقاء 1.5.10به 1.5.18 را جایگزین کردم و مشکل حل شد
اما در ادیتور جوملا بعضی امکانات وجود ندارد احساس میکنم بعضیاشون خذف شدن مثلا تغییر رنگ فوت قبلا از ادتور جوملا این کار را میکردم اما الان نیست علت چیه؟
سلام
قبل از ارسال سوال جستجو کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
متشکر از زحمات تیم در ارائه نسخه جدید
این صحبت من را بگذارید به نادانیم که خداوکیلی هم همینطوره
تقریباً از 1.5.15 یک سالی استفاده کردم،بدون مشکل اما در این دو سه ماهه چندبار جوملا ارتقاء پیدا کرد که آخریش 1.5.20 بود که البته امروز نصب کردم.در این چند ماه هروقت جوملا را ارتقاء دادم پیش خودم سوال کردم که چرا اینقدر سریع اصلاحیه یا بهتر بگم ارتقاء جدید میاد؟میدونید آخه سایت که دارم با اون کار می کنم یک سایت دولتیه و همیشه با ارتقاء جدید افکاری به ذهنم میاد،مثلاً اینکه نکنه این نسخه ضعف امنیتی داشته باشه(آخه هر سری بعد از اومدن اصلاحیه جدید میگن باگ تمنیتی بود که در نسخه جدید برطرف شد)
باز هم معذرت می خوام اگه جسارت کردم
موفق باشید
سلام
سوال شما به این تاپیک مربوط نیست. لطفا سوالتون رو در تاپیک دیگه ای مطرح کنید.
تاپیک قفل شد.